Is onze koning nog wel een/ons staatshoofd?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De opkomst van ons staatshoofd en zijn eega op Prinsjesdag zag er ronduit bedompt, nee, chagrijnig uit. Ik leg dat persoonlijk uit alsof hij ‘iets’ in deze toneelopvoering EIGENLIJK absoluut NIET wilde doen. Alsof al zijn nekharen overeind stonden bij wat er van hem verlangd werd, maar wat hem is opgedragen TÒCH uit te spreken. Mijns inziens is onze koning onder een enorme druk gezet, waar hij zich uitermate ongemakkelijk bij voelde. Naar mijn gevoel verlaagde onze koning zichzelf daarmee tot TREKPOP van de nieuwe globalistische ‘wereldorde’ en sprak hij slechts (met tegenzin) uit wat hem is opgedragen uit te spreken. Voor mij persoonlijk volstrekt koning onwaardig, want een koning dient er te zijn VOOR zijn volk en onderdanen en zou zich NIET moeten bedienen van voorgeschreven leugens, bedreigingen en bedrog.

Ten aanzien van een (staats)vijandelijk regime dat volk en vaderland bedreigt, lijkt dergelijke taal mij ter bescherming van zijn bevolking logisch en dat is ook wat u van een koning mag verwachten! Helaas lijkt deze koning zich echter in dienst gesteld te hebben van dit vijandelijke regime TÉGEN zijn eigen bevolking en ik begrijp niet waarom! Waarom keert een koning zich TÉGEN zijn eigen volk? Welke bedreigingen ten aanzien van zijn persoon en/of zijn familie heeft onze koning van de nieuwe wereldorde (het vierde rijk) moeten slikken om NIET op te (willen) staan voor zijn volk? Waarom heeft hij zich geen echte vent getoond en gezegd daar niet aan mee te werken? Zich daar niet voor te laten ge/misbruiken en derhalve te weigert zijn troon te bestijgen? Waarom heeft hij zijn mantel niet vol afschuw van zich afgegooid, maar heeft hij ‘netjes’ gedaan wat hem is opgelegd. Waarom heeft onze koning het VOOR (niet DOOR) hem geschrevene niet opzij gelegd om ZIJN oprechte mening over het geheel te uiten! NIET NORMAAL MAKEN WAT NIET NORMAAL IS (!) bijvoorbeeld…?

Koning Willem-Alexander, mijns inziens heeft u het Nederlandse volk afgelopen dinsdag verraden, maar het is nog niet te laat. Waar is die ietwat rebelse Willem-Alexander? Als Ú ballen toont en u uitspreekt tegen de nieuwe (ronduit fascistische!) wereldorde staat de gehele Nederlandse bevolking als één man achter u! Dan kunt u deze globalistische misdadigers tegen de mensheid ter plekke laten arresteren en oppakken en laat u zien wie u werkelijk bent! Of heeft het lege-ogen-virus u inmiddels ook besmet?

Afgelopen dinsdag zagen wij helaas slechts een marionet van het globalistische systeem die meewerkt aan de leugens en netjes in de pas meeloopt met de nieuwe onderdrukkers die ÚW bevolking middels vaccinaties en ingebrachte chips willen digitaliseren en domineren. Wat is er in vredesnaam mis met de natuurlijke mens? Wat is er mis met een natuurlijke gezondheid of op een natuurlijke manier sterven? Wat is er mis met ÚW volk zoals het ooit onschuldig geboren is? Waar hebben de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog in vredesnaam voor gevochten als u het NÚ allemaal weer teruggeeft in fascistische handen? Waar is het bij Ú fout gegaan? Zoals al gememoreerd, is het nog niet te laat, maar het schaamrood voor afgelopen dinsdag mag u meer dan terecht op de kaken staan!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Is onze koning nog wel een/ons staatshoofd?

 1. Sinyo zegt:

  Als Ú?? ú ballen toont en u uitspreekt tegen de nieuwe (ronduit fascistische!) wereldorde staat de gehele Nederlandse bevolking als één man achter u!
  1. De gehele Nederlandse bevolking bestaat al lang niet meer. Of beter gezegd, die is erbarmelijk verdeeld!!!
  Dan kunt u deze globalistische misdadigers tegen de mensheid ter plekke laten arresteren en oppakken en laat u zien wie u werkelijk bent! Of heeft het lege-ogen-virus u inmiddels ook besmet?
  2. Hij kan gezien de geschiedenis van de kleurcode oranje nooit laten zien wie en wat hij werkelijk is.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Wat een kwelling moet het zijn om iets tegen je zin te moeten zeggen tegen het volk. Zelf ben ik van mening dat de Koning graag zijn eigen mening eens zou willen geven. Dat zou dan wel eens iets in deze richting kunnen zijn:

  ” Mijn Volk, ik kan niet langer zwijgen maar ik zie ons land stelselmatig naar de kloten gaan. Mijn wens is dat u massaal op Geert Wilders gaat stemmen, want het zooitje hypocrieten dat nu aan de macht is en een bloedhekel heeft aan eigen volk maakt meer kapot dan ons lief is.
  Dan gooien we per direct de grenzen dicht en alle vreemde smetten dienen Nederland per direct te verlaten. Indien niet vrijwillig dan zal ik de legerleiding opdracht geven om hen een handje te helpen. De opkomstplicht voor dienstplichtigen acht ik daarbij niet uitgesloten. Het grootste gedeelte van mijn familiekapitaal stel ik ter beschikking om dit alles te verwezenlijken. En laten we vooral zij, die deze ellende veroorzaakt hebben niet vergeten.

  Ik heb gesproken en God zij met Ons. “

  Like

 3. Andre zegt:

  Het is een stukje uit Uw hart geschreven, nou deze ook. Ik ben 50 opgegroeid in Utrecht maar NL voor mij is niets meer. Wimpie kwam ik nog wel eens tegen in de Woolloomeloo. Als mens of koning moet het 2 kanten opwerken en dat is als hij had gezegd wij gaan niet in lockdown en eind van het jaar ga ik effe een stukkie varen met mn kids en mn import bruidje in Griekenland van jullie belastinggeld maar ik zal het niet te gek maken over 2 weekjes ben ik weer terug. Kan die sukkel niet want hij staat onder contract van de bankmannetjes (en Maxi) net als Willem 3 van Oranje die als kind van de staat het prima had onder gebroeders de Witt. Gebroeders de Witt zijn uit elkaar getrokken en daarna ging alles van de republiek naar een koningshuis. De achterkamertjes politiek was geboren en de NL democratie was in de maak met nu een Rutte en/of Kaag als trekpopjes van Schwab.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  Heel goed verwoord..

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  De gealliëerden hebben in de Tweede Wereldoorlog gevochten voor het volk, terwijl het Koningshuis, met medenemen van hun roerende bezittingen, de veiligheid gezocht heeft in Londen en Canada, het volk aan z’n lot overlatend.
  Willem de Overbodige is een kind van die lafaards en graaiers en niets van de rotstreken van z’n moeder, z’n grootmoeder en z’n overgrootmoeder is hem vreemd. Ik zie hem nog rennen, destijds toen de dodenherdenking op de Dam werd verstoord door de zgn. “Damschreeuwer”. Hij was iedereen vergeten, maar probeerde alleen z’n eigen kloten te redden. Aan het volk heeft ie zich nooit iets gelegen laten liggen, zie zijn dure bootje, zijn vakantie naar Griekenland, etc.
  Heer Schilder, deze doorgefourneerde driedubbelovergehaalde minkukel verdient het niet om ergens op aangesproken te worden. Hij heeft nog nooit iets gepresteerd, om de rol van koning waar te maken. Het beste wat hij voor het volk en het land zou kunnen doen is aftreden. Indien mogelijk per direct.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Shabbat shalom allemaal.

  Geliked door 5 people

 6. Tistochwat zegt:

  Hij is een Bilderberger, dat zegt alles.

  Like

 7. Bert zegt:

  Om wappieman maar even te herhalen.

  Wat een spreker is die man.
  Wat een spreker is die man.
  Dat is de man die ouwehoeren kan.

  Like

 8. karton zegt:

  “Onze koning, ons staatshoofd” ?
  Wat is dat nu weer voor waanzin ?
  Deze toneelspeler is beslist NIET mijn staatshoofd of koning, net zo min als dat mens dat vaak naast hem staat-zit, `iets` van mij zou zijn, ik heb er niks mee, met dat hele spul niet.
  Nog niet in staat om een A/4tje foutloos op te lepelen, een vrouw die denkt dat zij miss World is, afkomstig uit een crimineel nest, trouwens, nét als de zg. koning.
  Vóórdat dat koninklijk gespuis naar de koninklijke kleuterschool gaat moet de bevolking al horen dat hij/ij toch wel vreselijk intelligent is. Zónder ooit te blijven zitten op school én zonder enig her-examen stroomt hij/zij door naar de universiteit, óók daar slaagt dat koninklijke gespuis altijd Cum Laude. Maar heeft dat koninklijke gespuis ooit enige prestatie verricht ?
  Wilhelmina verdwijn als een pijl uit de boog bij ’t uitbreken van WO-II en hitste vanuit een veilig buitenland de NL-bevolking op (af en toe zette die idioot een helm op om ons te doen geloven dat zij écht wel gevaar liep). Juliana was zo leip als een deur en Bernhard heeft méér buitenechtelijke kinderen verwekt als binnen-echtelijke (van de meeste buitenechtelijke hebben wij geen weet, maar hij, Bernhard dus, zat wel héél erg vaak tussen de Bosjesvrouwen in Afrika, en dat in ’t kader van zijn “Beschermheer-schap” van Afrikaanse neushoorns, ammehoela, er werd bedoeld : Afrikaanse neukhoorns !!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  De vluchtende Oranjes tijdens WOII is al een schande. Willem is geen haar beter watersnood Limburg een bezoekje en hem daarna direct smeren voor vakantie om van zijn jet set leven in Griekenland te genieten, tijdens de strenge corona maatregelen gevlucht naar Griekenland en feest vieren. Kortom wie wil dit nog een Koning noemen. Een koning die blijkbaar achter de moord op onze democratie staat en er alleen maar super chagrijnig tijdens Prinsjesdag bij zit terwijl hij al wist dat hij, zijn vrouw en mams Beatrix weer een fikse verhoging bij zouden krijgen. Kortom zijn titel is hij mijns inziens niet meer waard en heeft geen enkele toegevoegde waarde meer voor onze democratie als dat het alleen een jaarlijks zeer kostbare schijnvertoning is. De Oranjes hebben geen enkele binding met de Nederlandse samenleving.

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Willem wordt wakker !!!

  Like

 11. Lot zegt:

  Ach meneer Schilder, Willem draagt het Maltezer kruis van onze vijand en zwarte tapijt, en kijkt schielijk de camera in. U weet dan toch dat hij niet gaat rebelleren. Zijn keuze heeft hij gemaakt.

  Doet mij denken aan die voormalige butler van prinses Diana, die nogal een flapuit was (volgens mij alsnog geënsceneerd) En dat de koningin Elisabeth tegen hem zei, dat er grote krachten aan het werk waren, waar hij geen weet van had. En je zou toch denken de koningin staat boven alles…

  En het is het volk zelf dat meewerkt aan het fascisme in de DDR. De politiek doet niet zoveel, zij zeggen wat en wij voeren het uit, Vallen wij weg, dan kunnen zij niets.

  Ik lees veel op websites en ook voorspellingen. En weet waar het heengaat de komende honderd jaren. Er zullen meerdere wereld ordes opgericht worden en allemaal zullen ze weer ongedaan gemaakt worden, totdat er uiteindelijk een komt, geheel uitgekleed. Waarbij je niets bezit, maar er ook helemaal geen geld meer is. Dat niets bezitten is betrekkelijk. Je werkt maar een paar jaren, veel wordt door machines gedaan en meer standaard producten. Een huis daar woon je in en is van jou, niemand kan dat afnemen, maar je bezit het niet, betaalt geen huur of hypotheek. Verlaat je het huis om te verhuizen, dan neemt een ander dat huis gratis over. Voertuigen worden gedeeld en sommige hebben een eigen voertuig. En er is geen geld meer. Je bezit het huis niet, maar gebruikt het zolang je het nodig hebt. En je gaat naar de loodsen of supermarkten en neemt wat je nodig hebt. Als bij een buffet. Je hoeft er geen geld voor te geven. Geld is er niet. En iedereen neemt naar gelang zij nodig heeft. En de productie en logistiek wordt hierop afgestemd. Dat het een wereld zal zijn waar minder mensen in wonen. Ook zijn er veel vakantiewoningen waarin je kunt verblijven.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Die W.A. is een bilderberger net als maxima,rutte,kaag,ollongkreng,mabel wisse smit,beatrix van amsberg,bakellende,george soros,klaus schwab etc.etc.De (nazi) bilderberg groep is mede opgericht door nazi/sser nepprins bernhard in 1954 in het bilderberg hotel te oosterbeek nabij arnhem.De bilderbergers zitten achter deze klimaat hoax en corona hoax,het masterplan 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor een NWO gebaseerd op communistisch model.

  Geliked door 1 persoon

 13. john van antwerpen zegt:

  Willem Alexander heeft zijn volk verraden door een trekpop van het kabinet te zijn.
  Hij heeft geen charisma, geen autoriteit, waait met alle winden mee en om te slijmen
  gaat hij met laarsen het natte limbutg bezoeken.Maar werken ho maar.
  Koning Boudewijn had tenminste wel principe,s door een abortuswet niet te ondertekenen.
  Hij werd 1 dag door de Belgische staat buiten spel gezet. Zou Alexander nooit durven.
  Niet dat Boudewijn een god is, maar als zijn geweten sprak hield hij wel voet bij stuk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s