Mark Rutte is de slechtste minister-president in de Nederlandse geschiedenis

(Door: “Balkanske priče”)

Mark Rutte is een van de slechtste premiers van Nederland en alles wat mis ging, dat zijn zogenaamd incidenten waar ministers en staatssecretarissen voor vallen. Het treft Mark nooit. Het kabinet ‘valt’ bijvoorbeeld op de toeslagenaffaire, maar regeert gewoon door en Mark is gewoon lijsttrekker en gaat straks weer door, omdat makke schapen denken dat er geen alternatief is. Hij is een meester in beeldvorming en iedereen trapt er in. Sinds Rutte is er een klimaat ontstaan dat funest is voor de samenleving. De kwaliteit van het openbaar bestuur en de overheid in het algemeen is decennialang niet zo laag geweest. Op internationale ranglijsten is Nederland op veel fronten in een vrije val geraakt. We zijn slachtoffers geworden van de vreselijke woke-dictatuur van politiek-correct Nederland, met een verstikkende, dwangmatige identiteitspolitiek, die doet denken aan de ergste totalitaire regimes. We leven al jaren in een soort van nieuwe DDR, de Democratische Dictatuur Rutte…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mark Rutte is de slechtste minister-president in de Nederlandse geschiedenis

  1. LUCIA zegt:

    Heel goed artikel , ik ben het alleen niet met de slot/conclusie eens, ik vind dat de FvD en de BBB ook heel aardig aan de weg timmeren en ook absoluut voor de goede zaak vechten en ik vind dat het naar hier halen van mensen moet stoppen en dat de crimi’s eruit geschopt moeten worden maar op dit moment is de verregaande globalisering overlopend naar/in een NWO ons grootste probleem en grootste bedreiging en ik denk niet dat de PVV dat voldoende erkent en/of ziet .

    Like

  2. droevige mof zegt:

    Er zijn een heleboel van deze mini-Goebbels, vooral in universiteitssteden met onevenredig veel hoog opgeleide jongeren, zoals b.v. in Duitsland Münster en Keulen, de linkse groene bolwerken. Natuurlijk staat hier niemand op en zegt: we moeten de antivaxers doden. Nee, men bedenkt intelligentere strategieën, bestaande uit geldverlies en sociale discriminatie, arm en eenzaam, zogezegd. Het stappenplan voor zelfmoord. Maar zelfmoord hoeft niet, medische undersupply voor antivaxxers is genoeg. Geen operatie afspraken voor asociale virusverspreiders.
    Het geheel wordt in rechtsfilosofisch opzicht gelegitimeerd door de eenvoudige gedachte dat het belang van het individu ondergeschikt moet zijn aan het belang van het geheel, indien dit ook voldoet aan de criteria van wetenschappelijke kennis.
    Iedereen die dit niet begrijpt is ofwel dom ofwel kwaadwillig, en de combinatie van beide wordt radicaal rechts genoemd. De volgende stap leidt naar de insinuatie van een terrorisme door antivaxers, vooral de bedreiging van leden van de regering. Een actuele kwestie die toevallig op het juiste moment komt, maar nog niet als antivaxterrorisme is geframed. Hoewel het percentage niet-gevaccineerde Islamieten relatief hoog is. Je zou er iets van kunnen maken in de propaganda afdeling.

    Geliked door 2 people

  3. Jan zegt:

    De Verenigde Staten en het Westen zijn in de greep van waanvoorstellingen

    De politiek gemotiveerde en ongekende overreactie op een virus met een overlevingspercentage van 99,5% werd gelanceerd in maart 2020, en ontketende zo wat het best kan worden omschreven als een eens in de eeuw fiasco. Negentien maanden later is het onmogelijk om naar de Verenigde Staten en de wereld te kijken en niet te concluderen dat dit land en een groot deel van het Westen niet in de greep is van een virus, maar van waanvoorstellingen en boosaardigheid.

    De regerende elites zijn zo succesvol geweest in het propageren en bang maken van de bevolking in veel westerse landen, waaronder de Verenigde Staten, dat het virus veel te veel mensen blind heeft gemaakt voor de waanzin die zich wentelt in angst, depressie en hopeloosheid — opzettelijk en met voorbedachte rade tot stand gebracht door deze kwaadaardige bendes.

    De bekende Britse historicus Kenneth Clark zei in zijn boek en televisieserie Civilization dat rijken niet alleen vallen onder barbaren en andere externe vijanden, maar vooral vanwege uitputting en verlies van vertrouwen binnenin. Hij waarschuwde voor het evolutionaire proces van vernietiging van het zelfvertrouwen dat leidt tot uitputting en culmineert in het gevoel van hopeloosheid dat mensen zelfs met een hoge mate van materiële welvaart kan overvallen. Zoals elke beschaafde natie, vereist om te overleven vertrouwen in de samenleving waarin men leeft, evenals geloof in haar filosofie en in haar wetten en vertrouwen in de eigen mentale vermogens.

    In de Verenigde Staten heeft de door links gedomineerde heersende klasse, vastbesloten om de natie om te vormen tot een eenpartij-oligarchie, zich lang gefocust op het demoraliseren en aanwakkeren van hopeloosheid onder het Amerikaanse volk, zodat ze ontvankelijk zouden zijn voor deze transformatie. In een samenleving die al geteisterd wordt door zelftwijfel en ongerustheid over de toekomst, hebben ze de bevolking onder vuur genomen door de grove en bijna criminele overdrijving van de dreiging van Covid-19, gecombineerd met gemanipuleerde gegevens, ongekende maatschappelijke en economische lockdowns, sociale afstand, verplichte maskeren en nu de facto vaccinatiepaspoorten. Zo verergert het gevoel van hopeloosheid onder de burgers.

    Op het hoogtepunt van de pandemische hysterie in de herfst van 2020 meldde 36% van de Amerikanen symptomen van een angststoornis (in 2019 meldde 6,5% van de Amerikanen een angststoornis). In dezelfde periode meldde 42% van de Amerikanen een angst- of depressieve stoornis (in 2019 meldde 10,8% van de Amerikanen deze stoornissen). De leeftijdsgroep 18-39 (30% van de totale Amerikaanse bevolking) had de hoogste gerapporteerde niveaus van angst of depressieve stoornis – 52%.

    De manipulatie van het publiek door de heersende klasse en haar media-arm is gelukt, aangezien bijna de helft van de totale Amerikaanse bevolking en een meerderheid van de millennials (de meest bevolkte generatie van Amerika) lijdt aan angst- of depressieve stoornissen, wat onvermijdelijk leidt tot hopeloosheid.

    Het heersende establishment is er enorm in geslaagd om wanhoop aan te wakkeren, maar kan hun tactieken niet stoppen of inperken, aangezien ze niet het risico kunnen lopen dat het Amerikaanse volk ontwaakt uit of zich bewust wordt van hun boosaardigheid en waanvoorstellingen. Dus de nooit eindigende Covid-19-onwaarheden en angstzaaierij om angst en depressie in stand te houden en te verergeren.

    Nadat ze het grootste deel van de bevolking hadden gedemoraliseerd en hopeloosheid hadden gecreëerd, was de volgende stap voor de heersende elites het verwijderen van Donald Trump, het installeren van hun zorgvuldig uitgekozen marionet en het controleren van het Congres. Onder de dekmantel van de pandemie hebben ze ongegeneerd, en in veel gevallen ongrondwettelijk, de kieswetten in swingstaten gewijzigd om massale kiezersfraude op te vangen en alle negatieve verhalen over Joe Biden en zijn familie begraven terwijl ze de alternatieve media censureerden. Zo ontketenen ze hun waanvoorstellingen voor de hele wereld om te zien.

    De Verenigde Staten is het nieuwste land in een lange geschiedenis die teruggaat tot 330 voor Christus. om bloedige voetafdrukken achter te laten op weg uit Afghanistan. De onbegrijpelijke tactieken bij deze exit, zoals uitgevoerd door Biden en het heersende establishment, hebben de wereld gedestabiliseerd en aanzienlijk gevaarlijker gemaakt dan voorheen. Hun domheid om te geloven dat de Taliban verantwoordelijke rentmeesters van Afghanistan zullen zijn, zal een nieuwe horrorshow veroorzaken die zich niet alleen in Afghanistan, maar in het hele Westen en in de Verenigde Staten afspeelt.

    De dwaze en marxistisch geïnspireerde heersende klasse gelooft dat onbeperkte uitgaven aan sociale programma’s en ongebreidelde geldschepping een economie zullen ondersteunen en uitbreiden. Bijgevolg kiezen miljoenen gezonde Amerikanen ervoor om werkloos te blijven dankzij de steeds genereuzere welvaart en werkloosheid, waardoor bedrijven in het hele land permanent worden gesloten en de economie ernstig wordt ondermijnd. Als onvermijdelijk bijproduct loopt ook de inflatie hoogtij. Toch zijn deze kortzichtige dwazen vastbesloten om $ 5 biljoen uit te geven aan nieuwe welzijns- en “Green New Deal” -programma’s. Geld dat het land niet heeft, en dat nog meer inflatie en uiteindelijke stagflatie zal versnellen, wat leidt tot een mogelijke wereldwijde recessie/depressie.

    Aan de nu niet-bestaande zuidelijke grens, die één humanitaire ramp in Afghanistan heeft veroorzaakt, heeft hun waanzinnige beleid opzettelijk een andere en heel andere humanitaire ramp gecreëerd, een veroorzaakt door ongecontroleerde illegale immigratie. Terroristen, moordenaars en sekshandelaars onbelemmerde toegang tot het land en miljoenen toegang geven tot welzijn, onderwijs, gezondheidszorg en banen met een laag inkomen. Dus Amerikanen verdringen, economische achteruitgang verder verergeren, potentiële gezondheidscrises creëren en maatschappelijke onrust versnellen.

    De heersende elites hebben, in hun irrationaliteit, besloten dat achtjarigen hun geslacht kunnen kiezen, een nieuwe naam kunnen aannemen en elk toilet kunnen gebruiken dat ze willen — en mama en papa horen er niets over. Evenmin hebben mama en papa inspraak over de vraag of hun kinderen potentieel schadelijke maskers moeten dragen of moeten worden ingeënt met een experimenteel vaccin of op school moeten worden geleerd dat mensen met een blanke huid genetisch voorbestemd zijn om onderdrukkers te zijn en mensen met een donkere huid hopeloos gedoemd zijn om onderdrukt, of dat de planeet zichzelf binnen 10 jaar in brand zal steken vanwege de levensstijl van hun moeders en vaders.

    De waanzin is ook in andere landen in het Westen. In de Australische staat Victoria vuren ze rubberen kogels af op menigten demonstranten, worden ze fysiek aangevallen en gevangengezet zonder proces. Australië en Nieuw-Zeeland hebben hun landen bijna volledig gesloten en op ten minste één plaats een ‘quarantainekamp’ gebouwd. Veel landen hebben vaccinatiepaspoorten opgezet om de niet-gevaccineerde – de onreine – buiten de mainstream van de samenleving te houden, wat de sluiting van vitale medische voorzieningen en veiligheidsdiensten bespoedigt vanwege gebrek aan personeel.

    Het is niet het Chinese Coronavirus dat dit of enig westers land ongedaan zal maken. Zij (wij) zullen ongedaan worden gemaakt — en worden nu ongedaan gemaakt — door de waanzin en boosaardigheid van hun heersende klassen.

    Veel Amerikanen en burgers in andere westerse landen weten dat wat er gebeurt verkeerd is en zal leiden tot chaos en ellende. Toch zijn veel te veel mensen bang voor het gekrijs van anderen, om verbannen en gecensureerd te worden omdat ze zeggen wat hen allen te wachten staat. Maar dat mag geen excuus zijn om te zwijgen.
    https://www.americanthinker.com/articles/2021/09/the_united_states_and_the_west_are_in_the_grip_of_delusional_madness_.html

    Geliked door 1 persoon

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      @Jan
      Ook ik heb grote vraagtekens bij het gevoerde beleid mbt. Corona/Covid maar ga nou eens met me mee naar het allereerste begin; Eerst vernamen we in het westen dat er waarschijnlijk een besmettelijke ziekte was uitgebroken in China maar officieel hielden de Chinezen hun mond dicht tot op zeker moment bekend raakte dat Wuhan (een stad met 11.000.000 inwoners) hermetisch was afgesloten.
      Dat is nogal wat, ook in China waar men heel anders tegen mensenrechten aankijkt dan wij gewend zijn, maar nog steeds kwam er van officiële kant weinig naar buiten, we moesten het doen met opnames van een telefoon waarin je te zien kreeg dat mensen opgesloten zaten in een flatgebouw of waarin je zag dat er iemand op straat zonder aanwijsbare reden in elkaar zakte.
      Filmpjes die vaak niet van geweldige kwaliteit waren en verzonden door anonieme Chinezen.
      De uitwerking was dat er lichte paniek uitbrak in het westen en dat was niet zo gek onder die omstandigheden, vervolgens kwamen de besmettingen in Europa aan het licht en wat het ook was, het bleek behoorlijk besmettelijk.
      En het ging crescendo, de ene uitbraak na de andere en ondanks dat velen nu net doen alsof het maar een “griepje” is liepen toch al snel de ziekenhuizen vol.
      Wat het extra moeilijk maakte was dat je die patiënten niet zomaar op een afdeling kunt leggen maar dat ze afgezonderd moeten worden om verdere besmetting te voorkomen.
      Vervolgens kwamen steeds meer van die patiënten op de IC terecht, zoveel zelfs dat die overbelast raakten.
      Tot zover het feitenrelaas.
      De reactie daarop van diverse overheden was totale paniek en zoals iedereen weet is angst een slechte raadgever, zo ook in dit geval.
      Wat gebeurde was dat er allerhande vergaande maatregelen werden ingesteld waarbij politici ook keken naar andere landen, zo had België in het begin nogal commentaar op ons omdat wij niet genoeg zouden doen om het virus te isoleren.
      Prompt kwam hier de lockdown, dat hadden we nog nooit meegemaakt en was dus zonder precedent, je kon het dus niet spiegelen aan een eerder geval.
      Politici wisten ook niet hoe ze het aan moesten pakken en gingen te rade bij medici waarvan je aan zou moeten kunnen nemen dat ze verstand van zaken hebben.
      Dat liet nogal te wensen over, de meningen liepen behoorlijk ver uiteen, ze hadden echter een ding gemeen; de situatie was ernstig tot zeer ernstig.
      De eerste fout die de politiek maakte was dat ze het beleid uit handen gaven en de beslissingen aan de verdeelde medici overlieten.
      Aan de ene kant niet zo gek omdat politici nu eenmaal geen artsen zijn, aan de andere kant kun je dergelijke zware ingrepen niet overlaten aan artsen omdat die de economische gevolgen niet konden overzien.
      En dat is gebleken, hoe meer er bekend werd over de ziekte hoe meer bleek dat er nogal overspannen was gereageerd en in plaats dat overheden de regie weer overnamen liet men het maar een beetje begaan.
      En nu zitten we dus met een stel angsthazen als politici die het niet aandurven de genomen maatregelen op te heffen.
      Het gevolg van het geknoei is we inmiddels allemaal denken deskundig te zijn, allerhande kwakzalvers proberen er een slaatje uit te slaan en mensen denken overal complotten achter te moeten zoeken. Veel kreten worden geslaakt zonder enig argument waarom dat dan zo zou moeten zijn, het veel gehoorde “marxisme” raakt kant nog wal, het is een stroming binnen het communisme en om dat nou te verbinden met kapitalisten die trachten er kolossale bedragen aan te verdienen met farmaceutica lijkt op zijn minst nogal mank te gaan.

      Like

  4. Ronald zegt:

    Mark Rutte is tevens de allergrootste leugenaar in de Nederlandse politiek ooit!!! En de sukkels maar op ‘hem’ stemmen…..

    Geliked door 1 persoon

  5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Het is maar goed dat dit geen nieuwssite is.

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Die rutte is een psychoaat,vrijmetselaar en bilderberger.Hij weet heel goed dat hij en andere psychopaten en vrijmetselaars die president zijn meewerkt aan een genocide op 90% van de wereldbevolking.

    Like

  7. Hovawart zegt:

    Rutte is zeker geen slechte premier, wel de meest op leugens en bedrog betrapte premier, een door de mandgevallen, en meest-stoïcijnse bewindvoerder die de media en de eurocraten naar de pijpen heeft dansen…..

    Like

Plaats een reactie