Alleen Rutte bedreigd?!

(Door: “Roy Fernsby”)

Terwijl Rutte nu zelf voelt wat Wilders al jaren meemaakt, namelijk bedreiging en verlies van vrijheid, is het wel jammer dat het alleen bij Rutte is gebeurd en niet ook de rest van de Kamerleden, die bijna allemaal verantwoordelijk zijn voor de gevangenschap waar Wilders al jaren de dupe van is. Want van welke kant kwam de bedreiging naar Rutte toe? Juist; de Mocro maffia. En wie zijn die mensen nou? Ze heten de cultuurverrijkers, die links binnen heeft gehaald, die het zo graag wil omhelzen en er steeds meer van binnen laat, zodat op een dag alle Kamerleden toch beveiliging nodig zullen hebben; geef het gewoon tijd.

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

59 reacties op Alleen Rutte bedreigd?!

 1. saddy zegt:

  Als er al over het verkrachten en/of afslachten van blanken in Brussel gepraat wordt dan is het dat dat goed is want zo wordt de samenleving dynamischer. En dat is een GOEDE zaak volgens de (meeste) EU-bureaucraten..
  Volgens de EU is bovenstaand verhaal dus een GOEDE zaak. Mochten de Mocro’s hier en daar slagen dan passen hier ook geen krokodillentranen want ik heb nog nooit gehoord dat een partij-karteller bij slachtoffers van de cultuurverrijking op bezoek is geweest.
  Daarnaast moet je ook in overweging nemen dat het kabinet gewaarschuwd is dat de covid-maatregelen 620.000 levensjaren zouden kosten. alleen al in nederland. Er zouden 100.000 levensjaren mee bespaard worden. Netto dus 520.000 levensjaren verlies. Een eventueel verlies van, geschat, 35 levensjaren van rutte is dus volgens hemzelf niet eens het noemen waard.

  Like

 2. Jan zegt:

  Those were the days…..

  [https://www.youtube.com/watch?v=y3KEhWTnWvE]

  Geliked door 1 persoon

 3. Andre zegt:

  De grootste crimineel is Rutte zelf. Rutte liegt manipuleert draait en glibbert er zo weer uit bij een ontvoering en heeft zn ontvoerders dan zo gebrainwashed dat ze binnen een half uurtje aan het huilen zijn. Mark Rutte is vies eng en evil waar iedereen met een grote boog omheen loopt. De Mocro maffia kan niet eens in zijn schaduw staan en zullen hun handen aan M. Rutte niet durven branden.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Hugo de Jonge is de volgende.

  Geliked door 1 persoon

 5. Frits zegt:

  Bewaking? Fietsende doelwitten lijkt me zo.

  Like

 6. Wim zegt:

  Zou zo maar kunnen dat het bedreig-verhaal er is om het imago van Rutte weer wat op te poetsen. De dreigbrieven aan het adres van Wilders liegen er niet om. Hier hebben we alleen het verhaal van een overheidsdienst…

  Like

 7. Harry zegt:

  Ik ben bang dat die psychopaat totaal niet de link legt tussen de ellende waar Wilders al vele jaren mee tobt en de geruchten dat een paar exemplaren uit Rutte ‘s eigen islamitische import naar hem hebben staan te loeren .

  Rutte heeft maar één belang : Rutte !
  De rest zal hem worst wezen .
  Ondanks al zijn bevlogen loze woorden .

  Vraag me af ofdat dat mocro verhaal klopt , of is het weer zo’n smerige afleidingsmanoeuvre ?
  De ellendeling is tenslotte tot álles in staat .

  Zo heb je de bende van Taghi én die van Rutte .
  Tussen bendes onderling is altijd wat frictie .
  Bij minder dan vijftien doden per jaar zijn het slechts incidentjes .
  Hoeveel er van zouden we echt missen ?

  Like

 8. Johan P zegt:

  Als het tenminste wasr is. Rutte is miet bepaald in zijn eerste leugentje gestikt.
  Zelf geloof ik er helemaal niets van.

  Like

 9. Donald Duck Parkeerd zegt:

  …het bereiging voelen is in zijn geval pure gerechtigheid, maar de arrogante narcist die de strontzak Rutte is zal het zien als een bevesting van zijn vermogens….

  Van mij mag hij pijnlijk en in alle ellende deze aardbol verlaten, en ik heb heel even een flits van positievitiet gezien in onze Marrokaanse mede leef ruimte gebruikers. Maar een grote bek is dan ook weer iets typisch Arabisch. Als ze de klootzak hemelen hang ga ik er een rooie lap met vijfpunt ster kopen en ik hang de Marrokaanse dan een dag buiten.

  Beter zal het niet worden in mijn beeld van de zandneger maar toch…ere wie ere toekomt.

  En laat morgen de revolutie beginnen, ik heb er zin in.

  Like

 10. Boike zegt:

  Ik voel aan mijn water, dat er iets niet klopt. Ik geloof niet, dat Rutte echt wordt bedreigt. Het heeft weer heel veel weg van een ruttige stunt met leugens en bedrog. De politie heeft veel te veel informatie prijs gegeven. Als er echt iets aan de hand zou zijn, dan zouden ze dat nooit doen. In het belang van het onderzoek geeft de politie namelijk nooit informatie. Als Rutte echt bedreigt zou worden, neemt hij niet meer de fiets, maar een gepantserde dienstauto. Hij zou dan ook niet meer in zijn uppie buiten lopen en stil staan, om met journalisten te praten. Dan is hij toch een veel te gemakkelijk doelwit. Dus …….

  Trouwens, als ze die gevaarlijke “Mocro maffia” zo goed kennen, waarom is die dan nog steeds niet opgerold ??? Dat roept meteen de vraag op, of die bende wel bestaat. Is het mogelijk een dekmantel voor iets anders ???

  Een psychopaat, die altijd liegt en bedriegt, verliest zijn geloofwaardigheid. Echt geloofwaardig liegen is heel moeilijk en ook heel vermoeiend. Je moet zowel de waarheid als de leugens onthouden en vooral niet door elkaar halen. Een notoire leugenaar valt vroeg of laat door de mand. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  Like

  • Stefan zegt:

   Al is de leugen nog zo snel, Als je hem goed verteld, geloven ze je wel 🙂

   Like

   • Boike zegt:

    @ Stefan 28 september 2021 om 21:23

    Geloofwaardig liegen is heel moeilijk. Langdurig geloofwaardig liegen is een hele kunst. Rutte meent die kunst meester te zijn. Helaas voor hem, valt hij nogal eens door de mand. Zijn geloofwaardigheid is hij inmiddels helemaal kwijt.

    Like

 11. LUCIA zegt:

  Bete Roy, er klopt geen ene malle moer van dit verhaal het is de zoveelste mediamanipulatie voor de bühne , zowel Rob Jetten als Rutte, gaan beide de kleinste viool ter wereld spelen als ze in een moeilijke positie komen te zitten.

  De man is de meest gehate man van Nederland, althans het denkend en niet corrupte deel daarvan, natuurlijk reed ie nooit rond op z’n fietsie met zijn appeltje, zonder zware beveiliging en met heli’s boven zijn hoofd.
  Mensen die dat geloven moet je een bordje omhangen…Help ik ben dom en naïef , bescherm me tegen mezelf .

  Rutte had het ook erover dat hij traantjes had geplengd voor de oorlogsslachtoffers, die eindelijk een naam hadden gekregen, dat was ongeveer simultaan met het andere( beveiligings) lulverhaal ..zouden psychopaten een soort (vergelijkbaar met een sinaasappelpers) tranenpers mechanisme in hun ogen hebben, ik ken 2 verwerpelijke mensen die op commando kunnen huilen..

  Trap toch niet in dit soort domme sentimentele tranentrekkers mensen, die vent lacht zich suf dat hij als bedreigde zielepiet de talkshows heeft gehaald, de enige bedreigde soort zijn wij en niet Rutte.

  Er is een maffia die boven alle andere staat en van de rest daaronder gebruik maakt en dat is de politieke maffia diezelfde die Pim vermoord heeft, de andere maffia’s wil ik ook noemen hoor ; De medisch/big Pharma maffia, De science maffia, de religieuze maffia , de ambtelijke maffia , de terrorismetak maffia, de maffia van de drugshandel en human trafficking en let wel alle wegen leiden naar Rome en Rome staat voor de wereld/politieke macht

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  Ontvoeren ?????? Dat stuk ellende brengen ze echt na een paar uur weer terug !!

  Like

 13. R Thomasson zegt:

  “De cultuurverrijkers, die links binnen heeft gehaald, die het zo graag wil omhelzen en er steeds meer van binnen laat, zodat op een dag alle Kamerleden toch beveiliging nodig zullen hebben; geef het gewoon tijd”. Roy Fernsby geeft een accuraat, maar milde schets van de toekomst. Het zal veel erger worden. Op het moment dat het te laat wordt, zouden Kamerleden en burgers op te vlucht slaan. Nederland zal geen Nederland meer zijn, maar kalifaat Hollandistan. De “lichtgetinte lieve vriendjes van links” zouden hier zich als roofdieren gedragen, en slachtpartij ISIS-style uitvoeren. De rijken onder de “linksen” zouden op tijd in hun privé vliegtuigen vertrekken. Alle anderen zouden dezelfde traject ondergaan als de Jezidi’s en christenen in Syrië en Noord Irak. Links en Liberaal worden langzamerhand verraderlijker dan de NSB ooit was. Zij weten wat de consequenties kunnen zijn bij continue importeren van “arme stakkers” uit islamitische landen en Afrika. Maar zij kiezen bewust hun kant i.p.v. de veiligheid van Nederland. Hoe gevaarlijk deze “arme stakkers” zijn kunt hier lezen : https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/FMfcgzGljvWQfHWRmpNvdzZBJwRHxPTm

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Ach ik zeg maar zo een groot deel van de samenleving voelt zich bedreigd vanwege het blijven binnen halen van willekeurige woestijnratten en daar bovenop worden nog IS wijven en nazaten per vliegtuig terug gehaald. Wat heet bedreigd. Wat heet beperking in vrijheid dat hebben veel ouderen al ervaren tijdens de eerste lockdown namelijk maanden opgesloten, verplicht vaccineren en zelfs hekken geplaatst om verzorgingstehuizen. Ik voel mij nu beperkt en nog meer dan een miljoen mede burgers met mij doordat ik mij niet aan een experimenteel experiment onderwerp en nu dus beperkt wordt in mijn vrijheid en zelfs wordt uitgesloten van de samenleving mits ik zo een afgrijselijke staaf in mij neus laat duwen waarom kan dit niet eenmalig via een bloedtest dus dat alleen roept bij mij al wantrouwen op. Moet ik het nu zo erg vinden dat Rutte in zijn vrijheid wordt beperkt omdat hij niet meer zogenaamd vrij kan rond peddelen op zijn fiets in Den Haag. Ik heb heel triest nieuws voor hem in geen enkel land fietst een wereldleider of president vrij rond en bewegen zich in gepantserde voertuigen. Elke regeringsleider weet dat er altijd tegenstanders tegen het beleid zullen zijn. Zo graag volgende onderwerp en vooral een einddatum voor die corona pas of eventueel blauwe slavenbandjes.

  Geliked door 1 persoon

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Dat Rutte bedreigd zou zijn is niet alleen politiek, het is ook misleiding.
  Hij wordt voorgesteld als slachtoffer, om nieuwe sympathie bij het electoraat
  te wekken, dit igv nieuwe verkiezingen.
  Mijn stem krijgtie sowieso niet.
  Waar moeten we op stemmen als het gros uit leugenaars bestaat?

  Like

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Aanvulling van mijn vorige comment…

  Niks teveel gezegd,dacht ik zo.

  Geliked door 2 people

 17. guusvelraeds zegt:

  De bedreiging van Rutte is complete lariekoek. Dit bericht moet gezien worden als een afleidingmoneuvre van wat echt aan de hand is. Het covid fraude bouwerk en het achterliggende bouwwerk ter plundering van de werkende massa het failliete fiatgeld systeem ligt op de IC en is de facto al morsdood. Er is paniek in de tent bij de elite die het Nederlandse volk al meer dan vijftig jaar bedrogen heeft met een zogenaamde democratie voor de bühne terwijl de echte aanstuurders van het beleid de agenda 21 en agenda 2030 maffia de dienst uitmaakten. Dat alles ligt nu te zieltogen. De new green deal en de great reset is hun vlucht naar voren en dient alleen maar het vasthouden van de macht van de elite. Er gaan nog veel slachtoffers vallen onder het volk want de financiële elite gaat over lijken in hun angst deze macht te verliezen. Alle registers gaan ze opentrekken om maximaal in te zetten op de genocide spuiten want een weg terug is er niet meer voor hun. Game over maar de gekochte en corrupte media zullen alles doen om te doen lijken dat de elite nog de controle heeft maar dat is niet meer zo. Kijk naar Australië hoe ze daar met de burgers omgaan. Als je dat ziet dan weet je dat ze in de top van de piramide compleet radeloos geworden zijn. Het is wachten tot de schapen die in rij gestaan hebben om de experimentele spuit in ontvangst te nemen wakker worden. Veel van deze onnozelen waren blij met hun QR code en snappen nog niet dat ze hun eigen gevangenis aan het bouwen zijn. Dat is mischien na de 3de spuit of de 4de spuit maar het moment van defintief ontwaken zal in de loop van 2022 een feit zijn. Alle schade die de wereldbevolking aangedaan is zal verhaalt moeten worden op de elite die ons al honderden jaren aan het plunderen is. De slang kan alleen de kop afgesneden worden door ze straatarm te maken. Ontmantel Blackrock, Vanguard en de rest van het zooitje. Hef de VN op en de WHO. Ontbindt de trilaterale commisie en de WEF bastaarden. Ontdoe de Rothshilds, de Rockefellers, het Vaticaan van al hun assets en voorkom dat ze in de toekomst opnieuw hun kwaadaardigheid kunnen botvieren. Terug naar de natiestaten en terug naar regionaal bestuur en terug naar goud gedragen valuta of naar een crypto currency die onafhankelijk is van een staat of andere instelling. Een vrije crypto currency van en voor het volk.

  Geliked door 1 persoon

 18. Eppo zegt:

  Ja de import van achterbuurt klanten gaat gestaag door.
  De voormalige Burgemeester van Gouda Schoenmaker ook VVD haalt Ze nog steeds met warmte binnen als COA voorzitter.
  De tyfuszooi is toch voor een ander , nu het niet voor het plebs is maar voor een Bestuurder is er paniek.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Eppo. 4 en 5 mei 1940. De Nederlandse soldaten hebben als leeuwen gevochten in de Grebbeberg en de Peel. Veel van deze jongens gaven hun leven voor hun vaderland, NIET WETEND dat de strijd was al voorbij. Zij werden van hoger hand verraden, op dezelfde wijze waarin voetbalwedstrijden worden omgekocht. De zgn. “matchfixing”. The Engelsen zeggen: “Old soldiers never die, they simply fade away”. Hetzelfde geldt ook politieke verraders. In de naam van mierenzoette valse humaniteit, goedheid- en “mensenrechten”, halen ze gevaarlijke zwermen van ‘wandelende kloten’ uit islamitische landen en Afrika. Zij weten dat hun daad zal Nederland, binnen afzienbare tijd, veranderen in een land die net zo gevaarlijk is als Las Palmas anno nu. Maar zij zijn bereid “de match te fixen” in dienst van buitenlandse entiteiten die ervoor betalen- of schitterende carrière beloven. HET VOLK KAN DE TYFUS KRIJGEN https://www.youtube.com/watch?v=HVQl9qEWW3M

   Like

 19. bobzelf zegt:

  BESTE KARTON

  KIJK IK ZIT NIET VOOR NIKS DEZE DINGEN AAN TE KAARTEN !!!

  Bert zegt:
  28 september 2021 om 00:00

  En karton kan verder de tyfus krijgen, slijmbal.
  Maar dat geldt voor iedere slijmbal in het vervolg.

  JIJ DUS, TIJL DIE MIJ DURFDE TE LIKEN .. HIJ ZIT 22 UUR PER DAG TE LOEREN , KIJKT ZELFS, WIE JE LIKED WHAHAHAHA
  WANT DAN MOET IN DE STAFHOEK BIJ BERT STRONTVLEK
  DUS DIE MAN IS DOOR DE RATTEN BESNUFFELD, EN VOLKOMEN GESCHIFT
  PISVLEK HEEFT GELIJK REGEL 1 ,
  PISVLEK HEEFT HIJ GEEN GELIJK ?? REGEL 2 DAN KOMT
  AUTOMATISCH REGEL 1 WEER BOVEN WATER
  ZO NIET DANTOCH ..

  EN HET GELUL HOUDT MAAR NIET OP . EN BERT E.J. zIET DAT HET GOED WAS ???????????????????

  MIJN GOD . MIJN GOD WAT HEEFT U ONS AANGEDAAN
  E.J. BERTUS .MIJN GOD BERTUS WAT HEB JE ONS EN JEZELF AANGEDAAN ??

  DIT HEEFT DEZE GRAFTAK DUS 2.3.4 JAAR AAN 1 STUK HIER ZITTEN DOEN .

  IK WAS DAARVOOR AL WEG GEGAAN ……

  UITEINDELIJK RESULTAAT , DAT DUS EEN 40 REACTIES NIET GEPLAATST WERDEN
  DUS ZOEK HET DAN LEKKER ZELF UIT ..

  EN UITEINDELIJK , IS HIJ DUS ERUIT GEPLEURD

  NA OOK NOG EEN BEDREIGING , DAT HIJ MIJ WEL VOOR MIJN KOP KWAM SLAAN , MET EEN EIND HOUT TIJDENS DE ROTTERDAM MARATHON

  DUS HOE IN GODSNAAM , HIJ HIER WEER BINNEN IS GEKOMEN ??
  BERT E.J MOET DAAR VAN AF WETEN …
  DUS ????????????? SMEEKBEDE ?? IK ZAL ME GEDRAGEN ??
  TREES DEED DAT 171 X. EN IEDERE KEER LAATSTE WAARSCHUWING
  EN
  DAT DAN 170 X WHAHAHAHAHAH
  DIE KON OOK HAAR MUIL NIET HOUDEN !!!
  EN
  INEENS HALLO BERT IS BACK , 4 DOODSTILLE INSLUIP DAGEN
  MONA VROEG …….. IS DIE ETTERBAK TERUG ?
  IK ZEI YESSSSSSSSSSSSSSSS
  HOELANG IS HIJ DE PERFECTE DOODSBIDDER TEVENS ETTERBAK ??
  HIER NU …. . ENKELE WEKEN ?
  DUS WAT GAAT U ALLEN OVER EEN WEEK OF 4 A 6 MEEMAKEN ?
  .
  HET DUURDE NIET LANG OF JA HOOR . DAAR WAS DE EERSTE GRAFTAK OPMERKING , ONGEVEER 10 DAGEN DACHT IK ZOMAAR
  EN
  WEER LAAT E.J. BRON HEM ZIJN GANG GAAN

  MONA MOET ZIJN MUIL HOUDEN ,
  EEN NIEUWE MEVROUW ??
  DIE REAGERRT . KAN DOODVALLEN
  IK WEET WIE JE BENT ???????????? NOU VERTEL DAN
  ALTIJD DIE ACHTERDOCHT .. BIJ DEZE NSBer met scooter
  KARTON JIJ KAN ZELFS DE TYPHUS KRIJGEN
  EN
  ALS JE HEM DUS AFVALT, DUS OME BOB LIKED DOOR ONS TIJL mijn vriend hier
  HEBBIE HET ACHTER JE ELLEBOGEN .EN MAG JE ZIJN VRIEND NIET MEER ZIJN
  HIJ DACHT AL EERDER DAT TIJL NIET DEUGDE ??????????????????/

  EN DAT ZWEERT EN ETTERT HIER MAAR DOOR … HEERLIJK , KOTS , KOTS ..

  KNAP HE, JA DIE MAN IS GEWOON GEESTELIJK IN DE WAR
  MET ZIJN GITAARSNAREN HOBBIE

  DUS ALS DIT NU NIET OPGELOST WORDT MET DIT STUK VUIL, DEZE GRAFTAK , .. DEZE VERVELENDE ETTERBAK . TEVENS ONS BOIKE !!!!!!
  KLAAS !!!! VRIJHEID VAN MENINGSUITING ??
  DIE HEEFT NOG NOOIT EEN MENING HIER GEHAD ..
  LAAT STAAN 3 WOORDEN GESPROKEN EN
  DAN 37 X MIJN BOOSHEID OVER GEERTWILDERS BLIJVEN HERHALEN ??
  EN ONDER IEDERE REACTIE VAN MIJ PLATTSEN ?
  HUMOR MAN, ?? LACHEN MAN ???
  VRIJHEID VAN MENINGSUITING , IQ 11.7 NOEM IK DAT
  MAAR OOK DAN REAGEERT E.J. NERGENS OP
  MAG …… IS ZIJN BLOG..
  MAAR DAN IS HET OOK MIJN RECCHT OM VROLIJK OP TE ZOUTEN

  DAN GA IK DUS HEERLIJK NOG EEN PAAR WEEKIES OP HET STRAND ZITTEN DE TUIN MET DIE OUWE WIJVEN OPKNAPPEN
  ME OP MIJN 49 EN 50 E MARATHON IN 3WEKEN CONCENTREREN

  EN DAN KIJK IK AF EN TOE WEL EVEN OF DEZE MONGOLEN VAN GEERT VVD 2004 WHAHAHAHAHA WAT EEN ZELDZAAMDOMME MENSEN
  , EN DEZE GRAFZERK MET SCOOTER AL AUSRADIERT ZIJN . DAN WEL ZELF OPGEPLEURD ZIJN ..

  IK BEN DIT KOTSZAT . DIT EINDELOZE GEERT DE ZEIK IN TRAPPEN ,
  MET EINDELOZE, ZEER LOZE OPMERKINGEN ,
  BEWIJS ????????? JAMMER DAN ,
  GEWOON BLIJVEN PLAATSEN
  GEERT WIL DE GRENZEN OPEN HOUDEN ???
  DE REDEN ??
  HIJ WAS TOT 2004 LID VAN DE VVD ??????????????????????
  IK DACHT OP EEN PVV SITE TE ZITTEN ….
  HELAAS IS DE VOLLEDIGE AFBRAAK INGEZET
  IK DENK DUS NIETAAN EEN ONGELUKKIE ..
  ZOVEEL GRAFZERKEN INEENS ??? KOM OP HEEE !!!
  WEER VOLLEDIG INGEZET .
  REMEMBER 2013 2014 2015 .
  EN EXACT DOOR DEZELFDE MINKUKEL, KOTS FIGUUR, EN MEESTER IN DE LULVERHALEN . MET IQ. 9.7.
  DUS WAT DOE IK DAN NOG HIER …??

  ALS IK BOIKE ZIJN VOLLE A4 TJES GEERT GELUL PER REGEL ONDERUIT HAAL !!
  PER REGEL !!!!!, DE LEUGENS DUS
  WORDT TOT MIJN VERBAZING 2 X NIETS GEPLAATST ??????????????
  OOK ALS IK HET VRAAG ……. GEEN ANTWOORD … ??????????/
  DUS …
  WAT GAAT ER ALLEMAAL MIS HIER ???????????????????.

  DUS BESTE KARTON … HET WAS ME ZEER AANGENAAM , VAN JE GEINIGE REACTIES TE GENIETEN ! EN DE STEUN ..
  WAS LEUK , RONNIE DE GROETEN …. .RAVIAN MET WERKENDE BRAINS . MIJN LIEVE MEISSIE SUPER HUMOR DAME TISTOCHWAT
  DE GEINIGE HATSIKIEDEEE
  DE LEUTIGE VANGIEL .. DE MEISSIE . WHAHAHAHA DE ONDEUGENDE MEISSIES MET HERSENS HEERLIJK WOEF
  DE DAME MET DE GEWELDIGE STUKJES LUCIA
  OUD MARINIER, DE MAN MET DE ENIGE GOEIE OPLOSSINGEN DANK .
  HOVAWART , DE PUNTEN OP DE I ZETTER GAAF
  MIJN GEINIGE ANTWOORD GEVER I.K. BENERKLAARMEE ..ALTIJD LACHEN
  APPOLLONIA NATUURLIJK
  DE ALTIJD KEURIG NETTE SLIM OPGEPLEURDE HR VAN DE BERG. DE ROTTERDAMSE FRANSMAN DELAMONTAGNE, EEN EER U MEEGEMAAKT TE HEBBEN
  MIJN ECHTE VRIEND MONALISA … MAAR GOED DIE BLIJFT MIJN VRIEND OP FACEBOOK
  MET ZIJN VROUW OOK NATUURLIJK WHAHAHAHA
  PAUL ZWUESTE VEEL TE WEINIG GEZIEN DE LAATSTE TIJD
  HARRY NATUURLIJK, EEN SLIMME EN WIJZE MAN
  DE GESCHIFTE BOORZALF, ZEG MAAR OOM BOB 2.0 LEUK
  etc etc
  iemand M nog gezien die heeft ook zijn snor gedrukt denk ik zomaar.

  HET WAREN LEUKE JAREN , LEUKE TIJDEN , VEEL GELACHEN , EN NU WEEEEEEER VEEL DAGELIJKSE ERGENIS . DUS MISSCHIEN GA IK DE BOEL WEL OPNAAIEN BIJ DE DDS WHAHAHA

  EERST ZIEN DAAR BINNEN TE KOMEN , ALS IK ZIN HEB

  DIKKE KUS ALLEMAAL , VETTE HUG VOOR MIJN LOLLIGE ONZIN MEELEZERS

  IK HEB HET HEEL LANG HIER GEWELDIG GEVONDEN . OOK VROEGER MET ONS TREES ,

  DUS HOE JE MET AL DIT GEZEIK JARENLANG EN WAT BEDREIGINGEN HIER OOIT NOG BINNEN MAG EN KON KOMEN

  IS MIJ EEN RAADSEL

  LOVE YOU , STILL …. E.J. BERTUS BRON DANK VOOR DE GEWELDIGE TIJDEN HIER
  TOT ZIENS MISSCHIEN ???????

  OOM DE BEFFER ,, OOM VLADIMIRICH PUTIN .. VLADIBOB , BOBZELLUF
  OOM EDEM OOM STRANDSTOEL

  p.s. DIKKE KUS VOOR MIJN LEUKSTE BLOG VRIENDIN , “”12 MONKEYS “”
  HOOFDROLSPEELSTER TISSIE … TISTOCHWAT . KUSSSSSSSS

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   NONDEJU Bob had er zin in.

   Like

  • Bert zegt:

   Ok , we gaan weer over op strontvlek.
   Zal de hr even niet opgevallen zijn want hij heeft er aan dag taak aan om berichten van jou te verwijderen.
   Om iets preciezer te zijn, je wilt niet weten hoeveel ik er van hem verwijder.
   Heeft hij mee eens medegedeeld.
   Waar je zin in heb, zei ik ‘m. Maar daar ga ik verder niet over.
   Dus Bert, let er weer een beetje op. Anders ga ik het ook gebruiken.
   Bij mij werd elke vermelding met strontvlek verwijderd, dus wees dan ook een beetje consequent. En niet 1 kant op.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Jij schrijft meer stukken dan bobzelf zelf in de nacht noodaansluiting slaapt hij.

    Like

   • Bert zegt:

    Oudere hebben ook wat meer slaap nodig.
    Wist je dat niet. En ook altijd op tijd hun pilletjes.
    Anders zijn ’s ochtends niet te genieten.
    Wat nu al het geval is. Kan je nagaan anders.
    Misschien gaat ie nog te laat naar ze nest.
    Maar van zo’n dagje op het strand en in de buitenlucht daar slaapt een mens altijd wel goed op.
    Bij kleine kinderen zie je dat ook altijd. Slapen dan als een roos.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Gegroet vriend.👍👍👍

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Dank u voor uw mooie betoog! Zou u voor uw vertrek nog eens 12 monkeys kunnen spelen? Dat heb ik helaas even gemist. Wie weet blijft u daarna dan toch nog eventjes om nog even de 10.000 reacties te beantwoorden.

   Neef S. Lijmbal.

   Like

  • Htskday zegt:

   @bobzelf,

   Zoals je misschien gemerkt hebt ben ik hier ook al een poosje afwezig om precies dezelfde reden.
   Ik kijk hier nog wel af en toe een beetje rond, maar de lol is er wel een beetje vanaf.
   Het is hier inderdaad een PVV site, en als sommige figuren zich daar niet thuis voelen moeten zij gewoon wegwezen.
   We hoeven het natuurlijk niet altijd eens te zijn, maar trollen die de boel ondermijnen, opnaaien en verdeling zaaien moeten gewoon oprotten.

   bert g is duidelijk zo’n geval, hij is hier een poosje geleden weer stiekem binnen geslopen, en gaat steeds een stapje verder,.. slijmbal Karton kan de tyfus krijgen omdat hij jou “liked” ???
   Nou, dan kan IK zeker ook de tyfus krijgen want ik “like” jou ook nogal eens.
   Hij bemoeid zich echt overal mee, heeft ook overal verstand van, lijkt peter r wel..
   Hij denkt erover om twitter te installeren omdat hij denkt daar meer intelligente mensen te ontmoeten….
   Ik zou zeggen, doen!!!
   Of wegwezen naar frontnieuws ofzo, ohh nee,.. daar is hij ook al vanaf gepleurd…

   Nou, ik kijk het hier nog een poosje aan en zie wel hoe het zich ontwikkelt, voorlopig heb ik er niet zo’n zin meer in.

   Bobbie jij bent hier voor mij de “jus” op deze site, misschien soms te grof en luidruchtig, maar aan de andere kant, wie kaatst kan de bal verwachten..

   Succes met je 49e en 50e marathon binnenkort, en hoop hier op deze site nog veel van je te horen..

   Hou je taai, en never give up!

   Htskday

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Laat ik het ook dan maar eens aanpakken zo als ik het hier wel eens tegen kom van je grote vriend.
    Gewoon even aankondigen wat je van plan bent.
    Heb ik jou al eerder ergens voor aangesproken? Nee.
    Ik zet je op de lijst, hou er maar rekening mee dus.
    Je staat genoteerd. Schijn je zelf ook nogal grappig te vinden.

    En hardcore antisemitisme wordt aangepakt door mij.
    Schijnen ze niet zo te waarderen bij frontnieuws.
    Moet jij eens kijken wat er hier dan gebeurt bij iets soort gelijk.
    Probeer het eens zou ik zeggen met je grote smoel.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Toen bobzelf te grof werkt op een andere blogger hier een zekere Bigjhon, zij de webmaster dat dit niet meer door de reactie zou komen, het was er gewoon doorgeglipt?? maar dat iedereen de Tyfus hier kan krijgen van Bert G ook de heer bron mag blijkbaar.
    Zo voor de rest een mooie dinsdag. ☕️☕️

    Like

   • Bert zegt:

    Maar ik heb je daar wel zien reageren, en dan doe je net zo hard mee.
    dus ik begrijp het wel jij mijn reacties daar dan vervelend vind.
    Maar hier hou je daar maar wijselijk je kop over dicht.
    Ik kan er nog wel meer opnoemen die daar nogal fanatiek zijn.
    Doe ik niet, ligt aan je eigen houding.

    Like

  • Htskday zegt:

   @bobzelf,

   Zoals je misschien gemerkt hebt ben ik hier ook al een poosje afwezig om precies dezelfde reden.
   Ik kijk hier nog wel af en toe een beetje rond, maar de lol is er wel een beetje vanaf.
   Het is hier inderdaad een PVV site, en als sommige figuren zich daar niet thuis voelen moeten zij gewoon wegwezen.
   We hoeven het natuurlijk niet altijd eens te zijn, maar trollen die de boel ondermijnen, opnaaien en verdeling zaaien moeten gewoon oprotten.

   bert g is duidelijk zo’n geval, hij is hier een poosje geleden weer stiekem binnen geslopen, en gaat steeds een stapje verder,.. slijmbal Karton kan de tyfus krijgen omdat hij jou “liked” ???
   Nou, dan kan IK zeker ook de tyfus krijgen want ik “like” jou ook nogal eens.
   Hij bemoeid zich echt overal mee, heeft ook overal verstand van, lijkt peter r wel..
   Hij denkt erover om twitter te installeren omdat hij denkt daar meer intelligente mensen te ontmoeten….
   Ik zou zeggen, doen!!!
   Of wegwezen naar frontnieuws ofzo, ohh nee,.. daar is hij ook al vanaf gepleurd…

   Nou, ik kijk het hier nog een poosje aan en zie wel hoe het zich ontwikkelt, voorlopig heb ik er niet zo’n zin meer in.

   Bobbie jij bent hier voor mij de “jus” op deze site, misschien soms te grof en luidruchtig, maar aan de andere kant, wie kaatst kan de bal verwachten..

   Succes met je 49e en 50e marathon binnenkort, en hoop hier op deze site nog veel van je te horen..

   Hou je taai, en never give up!

   Htskday

   Like

  • Htskday zegt:

   @bobzelf,

   Zoals je misschien gemerkt hebt ben ik hier ook al een poosje afwezig om precies dezelfde reden.
   Ik kijk hier nog wel af en toe een beetje rond, maar de lol is er wel een beetje vanaf.
   Het is hier inderdaad een PVV site, en als sommige figuren zich daar niet thuis voelen moeten zij gewoon wegwezen.
   We hoeven het natuurlijk niet altijd eens te zijn, maar trollen die de boel ondermijnen, opnaaien en verdeling zaaien moeten gewoon oprotten.

   bert g is duidelijk zo’n geval, hij is hier een poosje geleden weer stiekem binnen geslopen, en gaat steeds een stapje verder,.. slijmbal Karton kan de tyfus krijgen omdat hij jou “liked” ???
   Nou, dan kan IK zeker ook de tyfus krijgen want ik “like” jou ook nogal eens.
   Hij bemoeid zich echt overal mee, heeft ook overal verstand van, lijkt peter r wel..
   Hij denkt erover om twitter te installeren omdat hij denkt daar meer intelligente mensen te ontmoeten….
   Ik zou zeggen, doen!!!
   Of wegwezen naar frontnieuws ofzo, ohh nee,.. daar is hij ook al vanaf gepleurd…

   Nou, ik kijk het hier nog een poosje aan en zie wel hoe het zich ontwikkelt, voorlopig heb ik er niet zo’n zin meer in.

   Bobbie jij bent hier voor mij de “jus” op deze site, misschien soms te grof en luidruchtig, maar aan de andere kant, wie kaatst kan de bal verwachten..

   Succes met je 49e en 50e marathon binnenkort, en hoop hier op deze site nog veel van je te horen..

   Hou je taai, en never give up!

   Htskday

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @ome Bob.

   BLIJF VRIEND, BLIJF.

   ZONDER JOU IS HET LAND ZO LEUK NIET.

   WOEF.

   Like

 20. Caatje zegt:

  Was ‘m.i.gewoon een afleiding voor b.v de geluiden over de uitsluitpas, de blooper om keizer te ontslaan, want dat hij niet mogen doen., etc.Volgens mij moet je je afvragen bij dit soort “nieuws” : Waar mogen we het niet over hebben? Of wat mogen we niet zien….

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Maar rutte dacht toch ook gelijk aan z’n “mede-Nederlander” ?. ?
  “dit is iets wat veel Nederlanders elke dag meemaken”…………………! [ had hij dit niet geroepen ].
  / / / /
  In Frankrijk:
  Eric Zemmouir werd met de dood bedreigd gisteren middag 27 Sept.
  De aanvaller schreeuwde:”Bij de Koran van Mekka, Ik MAAK JE VAN KANT”…..
  waarna hij op de motorkap van de auto sloeg waarin ’t slachtoffer zijn toevlucht had gezocht.
  Zemmour werd s’middags op de Boulevard de Clichy aangevallen toen hij daar liep.
  Zijn beveiligings politieman probeerde nog tussenbeide te komen, maar het individue was te exited en schreeuwde: “putain de raciste de merde”.

  Eric Zemmour [ Presidentskandidaat ! ] met de dood bedreigd:”Dit is iets wat veel Fransen elke dag meemaken, maar ik, ik kreeg de kans om te worden beschermt.

  Geliked door 1 persoon

 22. delamontagne zegt:

  xMaar rutte dacht toch ook gelijk aan z’n “mede-Nederlander” ?. ?
  “dit is iets wat veel Nederlanders elke dag meemaken”…………………! [ had hij dit niet geroepen ].
  / / / /
  In Frankrijk:
  Eric Zemmouir werd met de dood bedreigd gisteren middag 27 Sept.
  De aanvaller schreeuwde:”Bij de Koran van Mekka, Ik MAAK JE VAN KANT”…..
  waarna hij op de motorkap van de auto sloeg waarin ’t slachtoffer zijn toevlucht had gezocht.
  Zemmour werd s’middags op de Boulevard de Clichy aangevallen toen hij daar liep.
  Zijn beveiligings politieman probeerde nog tussenbeide te komen, maar het individue was te exited en schreeuwde: “putain de raciste de merde”.

  Eric Zemmour [ Presidentskandidaat ! ] met de dood bedreigd:”Dit is iets wat veel Fransen elke dag meemaken, maar ik, ik kreeg de kans om te worden beschermt.

  Like

 23. jan j zegt:

  En wie stemt op links?

  Like

 24. Frauke zegt:

  Mensen open de ogen voor het nepnieuws over Rark Mutte en een vermeende aanslag! Verbind de lijntjes en zie …
  Groot onderhoud A12 van 27 september – 7 oktober 2021
  A12

  Zeer ernstige verkeershinder door afsluiting A12 Utrecht richting Den Haag tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug vanwege groot onderhoud; 27 september – 7 oktober 2021

  Door de slechte technische staat van de A12 is op korte termijn onderhoud nodig en kunnen deze werkzaamheden niet verder opgeschoven worden. Ze zijn met iets groots bezig wat onze aandacht niet kan gebruiken en maakt tevens legitiem dat er niet meer geprotesteerd kan/mag worden. Ook niet met bloemetjes , hartjes etc etc want gevaarlijk .

  Like

 25. hans zegt:

  Die bedreiging van hem (was het maar zon feest) is eveneens net als alles wat dit smerig stuk fascistisch vreten heeft gezegd een VETTE LEUGEN!
  Eerst alle kritiek/ ophef en ernstige last van hun 5e kolonne afdoen als racisme en nu deze derde wereld infiltranten gebruiken als boeman voor hun drammerige politiek en medische terrorisme!
  Ze moeten juist door iedereen bedreigd worden! VEEL MEER!

  Like

 26. Bob zegt:

  De rest van de bevolking magwel lastig
  gevallen worden.Bij aangifte worden zij weer
  naar huis gestuurd met de boodschap dat de
  politie onder bezet is.
  Nu kan er een peloton mariniers vrij gemaakt
  worden. Dit is een overgrote discriminatie
  naar de kudde waar hij in de kamer met
  zijn rug naar de sprekers ging zitten met de
  houding jullie kunnen de pot op.

  Like

 27. Blaffertje zegt:

  Wij worden allemaal bedreigd door onze “gasten” die ons door de strot gedrukt worden door Rutte en Co.
  Dus, Rutte beveiligen?
  Wanneer worden wij eens beveiligd door de grenzen dicht te gooien voor dat addergebroed?
  Dus wat mij betreft, laat de beveiliging voor Rutte en Co maar achterwege en laat ze maar voelen wat ze binnen halen.

  Aan de andere kant voelt hij nu wat Geert Wilders al 17 jaar ondervind door toedoen van hem en zijn voorgangers die de “gasten” met open armen hebben ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

 28. Rutte werd in de Tweede Kamer ontmaskerd over het coronacircus door Boudet en nu is hij in grote angst van de wraak van het volk.Daar gaat het om.Zijn tirannie komt binnenkort tot einde!

  Like

 29. Klaas zegt:

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Mooi, kunnen ze hem dan gelijk uit de Gemeenteraad flikkeren of mag je daar gewoon blijven zitten met een strafblad ?
   In het geval van de Mos doet men nu al 2 jaar onderzoek zonder dat er een aanklacht is geformuleerd maar door de “verdenking” is hij wel afgezet als wethouder en de coalitie opgeblazen.
   Ben benieuwd!

   Like

 30. Seb zegt:

  Macron krijgt een (gekookt) ei tegen zijn hoofd

  Like

 31. Seb zegt:

  Ze kunnen een nummertje trekken, voor wie het eerst aan de beurt is…?

  Like

 32. BigLJohn zegt:

  Iedereen heeft zij eigen uitleg over dit verhaal. Jensen bijvoorbeeld dacht dat dit een afleidingsmanoevre was om de aandacht af te leiden vanwege Mona Keijzer. Zou kunnen. De mainstreammedia had het er over dat de mogelijke aanslagpleger een oud PVV lid was die Moslim geworden was. Werkelijk ? Ook circuleerden al berichten over de Mocro Maffia. Welja, toe maar. Heeft Rutte ook al vijandschap met de Mocro Maffia ? Het doet mij denken aan die twee oudjes die gingen trouwen. De familie dacht dat het een moetje was, en van de buurt kregen ze een boek genaamd; liefde zonder vrees. Allemaal sterke verhalen van oude mannen achter de tapkast !

  Like

 33. guusvelraeds zegt:

  De mainstreammedia had het er over dat de mogelijke aanslagpleger een oud PVV lid was die Moslim geworden was. Werkelijk ?

  Dat is toch logisch! Joran van Klaveren. Kan niet missen. Hoe die andere ook al weer. Oh ja ik heb hem. Arnoud van Doorn.

  Misschien zitten ze alle twee wel in het complot en Geert Wilders opgeleidt door de mossad stuurt ze aan op afstand.

  Like

 34. Jan zegt:

  Rutte is bang geworden, maar neemt desondanks de fiets

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s