QR-code . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Heike“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op QR-code . . .

  1. Seb zegt:

    Nieuwe VAERS cijfers zijn bekend.

    701.559 Ongewenste Voorvallen
    60.741 Ziekenhuisopnames
    80.393 Spoedeisende Hulp
    6.637 Hartaanvallen
    5.765 Myocarditis
    1.862 Miskramen
    19.210 Invaliden
    14.925 Overlijdens

    Uit gepubliceerde studies blijkt dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen en sterfgevallen via VAERS worden gemeld, dus vermenigvuldig deze cijfers met 10 en met 100 en ergens daartussenin krijgt u het echte cijfer.

    In het geval van sterfgevallen ligt het ergens tussen 149.925 en 1.490.925.

    Maar vergeet niet dat het “veilig en effectief” is voor een “virus” met een overlevingskans van 99,7%.

    Geliked door 2 people

  2. leeuw7 zegt:

    Nu maar hopen dat criminelen zoals de megalomane profiteur Willem Alexander en zijn vrouw Máxima Zorreguieta snel achter slot en grendel worden opgesloten wegens medeplichtigheid aan een wereldwijd omvattende criminele organisatie !! Hij kan niet net als zijn overgrootmoeder Wilhelmina zeggen:”Wir haben es nicht gewusst!! Deze nep-koningin(Wilhelmina) heeft net als dit nep koninkje Willem Alexander de Nederlanders in de steek gelaten!! Ook de zeer zware crimineel de demissionaire psychopaat Mark R .weet heel goed waar hij mee bezig is en hij zal binnen nu en zeven jaar zeker in de gevangenis terecht komen!Als Christen van Joodse huize vestig ik mijn hoop op God (de SCHEPPER van hemel en aarde),maar dat zegt niet dat je maar op je lauweren moet rusten!!Een oorlog win je alleen door te strijden tegen de voorgenoemde misdadigers zoals de koning en de demissionaire sociopatische psychopaat Mark R.en z’n criminele trawanten!!Justitie en defensie kom uit uw ivoren torens en pak deze geïnstitutionaliseerde criminelen in de kraag!!
    Toon moed !!

    Geliked door 6 people

    • oudmarinier zegt:

      Er zal op vele terreinen GESTREDEN moeten worden…de een via wet/rechtbank , de ander via (medische)wetenschap , weer ’n ander via protest , nog een ander via (alternatieveMEDIA / pen en mog een ander via harde acties indien nodig … We dragen allemaal ons steentje bij .

      Like

  3. Bas zegt:

    Geliked door 3 people

  4. Julia zegt:

    Helemaal mee eens. Men is toch een onderdanige laffe slaaf van de overheid zonder enige standpunt of gezond verstand. Kijk wat de samenleving wordt aangedaan door die smerige toegangspas nou ja er is gelukkig een weg om deze waanzin te ontvluchten niet ver over de grens daar mag men wel binnen zonder toegangspas in restaurants, etc. op een paar uitzonderingen na https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/vrijheid-bestaat-in-vlaanderen-vlaamse-regering-zegt-nee-tegen-apartheidspas-overal/ Daar is het uitsluitend nog nodig voor bezoek aan festivals met meer dan 500 personen daar kan iedereen wel mee leven omdat het grootste deel en met name ouderen geen festival gangers zijn. Nederland kent geen vrijheid meer, rechtzaken hiertegen hebben voor de burgers geen zin omdat de rechters de politieke druk en schending van mensenrechten en discriminatie goedkeuren en vadertje Staat altijd in het gelijk stelt. Onze rechtstaat is alsmede met de politiek totaal failliet en omgevormd naar een apartheidsstaat waar onze democratie is vermoord. Het is een schande wat er binnen de corrupte politiek door een demissionair kabinet voor meer en meer schade zorgt. Kaag winkelt on line tijdens formatiegesprekken, de slachtoffers van de toeslagaffaire hebben voorlopig het nakijken omdat een D66 staatssecretaris Alexandra van Huffelen geen kans ziet puinbakken te ruimen en de compensatie voor de betrokkenen die kapot zijn gemaakt door de toeslagaffaire af te wikkelen. Maar ja Van Huffelen die er ook een puinbak binnen het GVB in Amsterdam van heeft gemaakt en tijdens haar functie bij het GVB meer aandacht had voor haar politieke carriëre en daardoor haar functioneren binnen het vervoersbedrijf zwaar onder druk stond omdat mevrouw een dubbele functie had en geen kennis van zaken. Ja veel vrouwen binnen de politiek blijkt niet het echte succes maar ja we moeten nu eenmaal voldoen aan het vrouwenquotum dus kennis van zaken en kwaliteit spelen geen enkele rol. Minister van Defensie mevrouw Bijleveld vanwege falen opgestapt. Kortom waar zijn al die onderdanige overheidsslaven mee afgeleid met een prikje waardoor ze uitsluitend nog oog hebben voor de QR code maar beseffen blijkbaar nog niet dat zij hun gezondheid zwaar op het spel hebben gezet en ondertussen de politiek doorgaat met de QR terreur voor de algehele controle, enorm wanbeleid rondom migratie en torenhoge verhogingen van belastingen, brandstof en energie en als maar duurder voedselprijzen. Gevaccineerden die hun bek vol hebben over niet gevaccineerden zoals veelal vertoond op de propaganda staatszenders door o.a. Johan Derksen en nog meer van die propaganda BN-ers die graag meewerken aan de enorme tweedeling en discriminatie binnen onze samenleving en een apartheidsstaat verkiezen boven democratie. De lafheid en onderdanigheid zal de komende jaren zwaar worden afgestraft en velen zullen van de koude kermis thuiskomen.

    Geliked door 6 people

  5. koddebeier zegt:

    Wanneer komen ze eindelijk voor een tribunaal !!
    Het duurt natuurlijk ongelofelijk lang voordat je echte rechters vindt met ballen.

    Geliked door 2 people

  6. Bas zegt:

    https://unser-mitteleuropa.com/covid-impfstoffe-rumaenien-ermittelt-gegen-ursula-van-der-leyen-mrna-impfstoffe-werden-immer-unbeliebter/

    Covid-vaccins: Roemenië doet onderzoek naar Ursula van der Leyen; mRNA-vaccins worden steeds minder populair

    De wil van de Europese Unie en sommige nationale regeringen om alle Europeanen massale vaccinaties op te leggen, inclusief mRNA-injecties, bezwijkt onder de tegenstand van Midden- en Oost-Europese landen, die opnieuw in de frontlinie strijden voor fundamentele vrijheden en respect voor hun soevereine identiteit.

    De Roemeense officier van justitie heeft een onderzoek geopend naar de aanschaf van het Covid-vaccin en heeft ook de vaccinatiecentra van het land gesloten omdat mensen de experimentele vaccins weigerden.

    Zoals eerder gemeld, is de Europese Unie een onderzoek gestart naar geheime gesprekken tussen de voorzitter van de Europese Commissie en de CEO van Pfizer over de verkoop van vaccins. De Europese Ombudsman heeft Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gevraagd uit te leggen hoe ze de sms-berichten verloor die ze met de CEO van Pfizer had uitgewisseld tijdens gesprekken over het kopen van vaccins.

    Geliked door 1 persoon

  7. Bas zegt:

    Corrupte bende…ook hier?

    Goed nieuws uit Australië!
    Premier van NSW gedwongen af ​​te treden nadat een onderzoek ontdekte dat zij en anderen in de regering miljoenen ontvingen van Pfizer om draconische vax-wetten door te voeren.
    Hoeveel krijgt Biden?
    Hoeveel krijgen ze in Europa/Nederland?

    Geliked door 2 people

    • Bas zegt:

      Australië
      “Ik zal ervoor zorgen dat iedereen een dosis krijgt tegen Kerstmis 2021…”

      Like

      • Ton Ruygrok zegt:

        Nog maar een paar weken terug heeft het Westen waaronder ook Australië een smadelijke nederlaag geleden tegenover een handje vol Taliban en hebben hals over de kop met de staart tussen de benen de boel moeten ontvluchten.
        Maar wel met grote bek een”” heldhaftige “” aanval op de eigen antivax bevolking in zetten…wat een looser(s).
        En dit soort kom je nu wereldwijd tegen die Covid is een uitkomst voor figuren die altijd al graag SSertje wilde zijn.., kunnen zich ” heerlijk” uitleven…,
        Ton Ruygrok, Monster.

        Like

    • Ton Ruygrok zegt:

      Covid maakt wel vernuftig, de huidige Corona dictators treffen het maar.
      Zulke speeltjes hadden zelfs Adolf Hitler of Jozef Stalin enzo niet tot hun beschikking …,
      Ton.

      Like

  8. leeuw7 zegt:

    Jammer dat vrijwel de gehele doodzieke rechterlijke macht tot en met het door en door verrotte openbaar ministerie nooit tot actie zal overgaan om criminelen als de demissionaire Mark R of de megalomane achterbakse profiteur Willem Alexander en z’n vrouw te arresteren wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!De meerderheid van de onbetrouwbare ambtenaren houden elkaar zoals gewoonlijk een hand boven het hoofd!!En in de regel worden klokkenluiders gewoon ontslagen zo zit de bananenrepubliek Nederland in elkaar!!

    Like

  9. Harry zegt:

    Normaliter wordt alles in de loop van de tijd doorontwikkeld .
    Nog nooit gehoord , dat er aan het COVID vaccin iets ge-update is . Bij geen enkele fabrikant .
    Beetje raar niet ?
    Heel snel ontwikkeld , amper getest en in één keer alle fabrikanten het beste resultaat geboekt ?

    Like

  10. oudmarinier zegt:

    @ Bas : Bas zegt:
    2 oktober 2021 om 19:04
    Corrupte bende…ook hier?

    Goed nieuws uit Australië!
    Premier van NSW gedwongen af ​​te treden nadat een onderzoek ontdekte dat zij en anderen in de regering miljoenen ontvingen van Pfizer om draconische vax-wetten door te voeren.
    Hoeveel krijgt Biden?
    Hoeveel krijgen ze in Europa/Nederland?

    Heb het artikel ook gezien ….Ga er dus van uit dat het WAAR is.
    Lijkt me dus , dat wat ONS te doen staat is : Follow the money , bij onderzoek naar/van : Rutte , Kaag , De Jonge , Grappermaus etc etc etc ….
    Dan moet men toch een gerechtelijke zaak kunnen aanspannen en die lui op NON-actief zetten , MET ONMIDDELLIJKE INGANG , arresteren en berechten via MILITAIR TRIBUNAAL . (Berechting van hen MET absolute VOORRANG op andere zaken .)

    Like

    • Henk der Niederlánder zegt:

      Van de andere kant moet je even goed opletten.
      Voor mij geld de vraag, waarom vinden we hier niets over terug in de MSM.
      Mij lijkt het voorlopig nog eenvoudig want op zich zou dit wereldnieuws moeten zijn, maar als het niet snel algemeen bekend word zal in andere landen ook niet zo snel een onderzoek geeist worden naar de eigen regeringen.

      Like

    • Bas zegt:

      Helemaal mee eens, waar rook is, is vuur.
      Hoogstwaarschijnlijk is het een grote corrupte bende, ook hier.

      Like

  11. Jan zegt:

    Met Mark Hitler herleeft vergane ‘glorie’

    Like

    • Boike zegt:

      QR-jugend is gelijk aan Hitlerjugend !!!
      De geïndoctrineerde jongeren worden gerecruteerd, om het vuile werk op te knappen voor de obsessieve duivelaanbiddende ruttige dictator.

      Jongelui, Verkoop je ziel en zaligheid niet aan de duivel !!!
      Hij belooft een hemel, maar levert een hel !!!
      Leugens, schone schijn en mooie woorden bedriegen !!!
      Je wordt gebruikt en misbruikt !!!
      Het kwaad zal je levenslang achtervolgen !!!

      https://geschiedenismagazine.nl/hitler-de-kindervriend

      Like

  12. Jan zegt:

    Mogen wij niet meer in een restaurant? Dan gaan wij picknicken op straat

    Calgary: Restaurants and bars are requiring vaccine passports to sit on patios so people are bringing their own food and having picnics on the street.
    video

    Like

  13. Bas zegt:

    Gevaccineerden zijn dus gevaarlijk voor ongevaccineerden!

    Like

  14. leeuw7 zegt:

    De demissionaire fascistische psychopaat Mark R. en de megalomane profiteur, nep- koning Willem Alexander zullen waarschijnlijk tijdens hun aardse leven hun misdadige handelen nooit en ten immer toegeven!!Deze elitair geïnstitutionaliseerde criminelen zijn misdadigers van het allerergste soort ,die ook nog worden beschermd door de 99,9 % van de gecorrumpeerde rechterlijke macht !!Uiteindelijk zullen al deze geïnstitutionaliseerde (demissionaire) criminele psychopaten ontmaskerd worden !!!Mijn hoop is op DE GOD van Israël (DE SCHEPPER van hemel en aarde),met ZIJN hulp (in JEZUS naam) zullen wij deze bedorven wereld overwinnen !

    Like

  15. Torsten Himmelstoss zegt:

    Niks is gevaarlijker voor de vrijheid dan de tevreden slaaf.

    Like

Plaats een reactie