Het World Economic Forum (WEF) van Davos en de corona-pandemie

(Vertaling: E.J. Bron)

Het WEF was viermaal betrokken bij het pandemie-management

Tijdens de coronavirus-pandemie speelden meerdere WEF Global Leaders en Global Shapers een beslissende rol in de bevordering van de zero-corona-strategieën, lock-downs, mondkapjes- en vaccin-mandaten.

Het World Economic Forum (WEF) in Davos is een vooraanstaand forum voor regeringen, globale ondernemingen en internationale ondernemers. Het werd in 1971 door Klaus Schwab, een ingenieur en economiewetenschapper, opgericht en streeft ernaar om een globalistische financiële oligarchie in het leven te roepen.

Zoals het “Swiss Policy Research Center” samenvat, was het WEF op verschillende manieren bij de corona-pandemie betrokken:

Ten eerste was het WEF samen met de Gates Foundation een sponsor van de vooruitkijkende coronavirus-pandemie-simulatieoefening “Event 201”, die op 18 oktober 2019 in New York plaatsvond – op dezelfde dag als de opening van de “Wuhan Military World Games”, die door enkelen als “Ground Zero” van de globale pandemie worden beschouwd. China zelf heeft beweerd dat Amerikaanse militaire sporters het virus naar Wuhan gebracht zouden kunnen hebben.

Ten tweede is het WEF een vooraanstaand voorstander van digitale biometrische identiteitssystemen, omdat het van mening is dat deze samenlevingen en branches efficiënter, productiever en veiliger zouden maken. In juli 2019 startte het WEF een project ter “Vormgeving van de toekomst van het reizen met een op biometrie gebaseerde digitaal identiteitsmanagement voor reizigers”. Bovendien werkt het WEF samen met de ID2020-alliantie, die door de Gates- en Rockefeller-stichtingen gefinancierd wordt en een programma uitvoert voor de “beschikbaarstelling van een digitale ID met vaccins”. ID2020 beschouwt vooral de vaccinatie van kinderen als “instappunt voor de digitale identiteit”.

Ten derde is de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, de schrijver van het boek “Covid-19: The Great Reset”, dat in juli 2020 werd gepubliceerd. Daarin argumenteert hij dat de coronavirus-pandemie voor een “economische, maatschappelijke, geopolitieke, ecologische en technologische reset” gebruikt kan en zou moeten worden, vooral om de Global Governance te bespoedigen, de digitale verandering te versnellen en de klimaatverandering te bestrijden.

Ten vierde voert het WEF sinds 1993 een programma genaamd “Global Leaders for Tomorrow” uit, dat in 2004 van naam veranderde en nu “Young Global Leaders” heet. Dit programma heeft tot doel om toekomstige globale leidinggevende krachten in economie en politiek te identificeren, uit te kiezen en te stimuleren. Inderdaad hebben enkele “Young Global Leaders” het later tot presidenten, ministers-presidenten of CEO´s gebracht. In Duitsland wordt bijvoorbeeld Annalena Baerbock genoemd in verband met deze groep.

Tijdens de coronavirus-pandemie speelden meerdere WEF Global Leaders en Global Shapers (een opvolgersprogramma van de Global Leaders) een rol en bevorderden in de regel zero-corona-strategieën, lockdowns, mondkapjes- en vaccin-mandaten. Dit kan een (grotendeels mislukte) poging geweest zijn om de publieke gezondheid en de economie te beschermen, of het kan een poging geweest zijn om de hierboven geschetste globale transformatieagenda te bespoedigen, of misschien beide.

Tot de meest opmerkelijke Young Leaders behoren Jeffrey Zients (coördinator voor de reactie op het coronavirus in het Witte Huis), Stéphane Bancel (CEO van Moderna), Jeremy Howard (oprichter van de invloedrijke lobbygroep “mondkapjes voor iedereen”). Leana Wen (medisch analiste bij CNN), Eric Feigl-Ding (Twitter-persoonlijkheid), Gavin Newsome (gouverneur van Californië, uitgekozen in het jaar 2005), Devi Sridhar (Britse professor), Jacinda Ardern (minister-president van Nieuw-Zeeland). De Franse president Emanuel Macron (uitgekozen een jaar voor zijn verkiezing in het jaar 2017), de Oostenrijkse (ex)bondskanselier Sebastian Kurz, de Duitse (ex)bondskanselier Angela Merkel (uitgekozen in het jaar 1993) en de Duitse minister van Gezondheid, Jens Spahn.

Een volledig overzicht van de leden vindt u onder Global Leaders for Tomorrow en Young Global Leaders op Wikispooks (een Wiki met het zwaartepunt op verborgen machtsstructuren) evenals op de officiële website van de Young Global Leaders.

Het WEF was dus daadwerkelijk betrokken bij het strategisch management van de corona-pandemie, met het zwaartepunt om de pandemie als katalysator voor de digitale transformatie en de wereldwijde invoering van digitale identiteitssystemen te gebruiken.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het World Economic Forum (WEF) van Davos en de corona-pandemie

 1. Ludwig zegt:

  Ook de Belgische eerste minister Alexander Decroo en onze koningin Mathilde zijn lid van de young global leaders.

  Geliked door 1 persoon

 2. leo1 zegt:

  Grappig , he ?
  We mogen niet vergelijken met de gebeurtenissen en structuren van het NAZI regime maar de structuren van KlauSSie Schwab en zijn WEF duiden wel op het navolgen ( of het opnieuw tot leven wekken) van de blauwdrukken van het NAZIDOM.

  Klaussie heeft een “School For Global Leaders For Tomorrow ” in het leven geroepen, zou ie het zelf verzonnen hebben? Tuurlijk niet ,dat heeft hij ook van Ome Adolf Hitler overgenomen.

  Al voor 1940 waren er in Nazi Duitsland door de politieke tak van de SS de zogenaamde “Junkerschulen ” ( Ordensburgen )
  opgericht waar uitgekozen fanatieke capabele felle NAZI jongeren , de ” Junkers ” ,werden opgeleid tot de volgende politieke generatie( s) voor Nazi Duitsland.

  In de Junkerschule stond een een groot standbeeld van een ” Fakkeldrager ” ,symboliserend de fakkel die werd overgedragen/doorgegeven van vorige generatie Nazi leiders naar de volgende generatie(s).

  De Junkers die deze zware SS gediciplineerde opleiding hadden afgerond werden de “Fakkeldragers ” genoemd en droegen een insigne van een fakkel, ( te vergelijken met het fakkel speldje wat wij kennen voor het vieren van de vrijheid. ( ????? ) ( Vrijheid is niet vanzelfsprekend, weet je wel. )

  Wie er meer van wil weten of wil vergelijken, of een blik uit het verleden licht op de toekomst wil laten schijnen moet maar eens googelen op ORDENSBURG VOGELSANG.

  Hoezo je mag niet vergelijken ????????

  Geliked door 5 people

 3. Jan zegt:

  Beperkingen door het coronavirus leiden tot de dood van 10.000 kinderen per maand, waarvan 50 procent in Sub-Sahara Afrika.
  https://www.foxnews.com/world/coronavirus-leads-to-mass-hunger-killing-10000-children-a-month-un-warns

  Volgens schattingen van de Wereldbank dreef COVID-19 in 2020 nog eens 97 miljoen mensen in extreme armoede. Meer dan een jaar na de pandemie benadrukt de Wereldbank dat “er nog veel is dat we niet weten” over de impact ervan op de wereldwijde armoede in 2021.

  https://www.worldvision.org/sponsorship-news-stories/global-poverty-facts

  [https://youtu.be/971jgOmT2kw]

  Mengele leeft voort, heet nu Fauci en woont ook in Amerika

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Vissers zegt:

  Ik ga vast een houten paaltje zoeken een flinke hamer, een kruis en een zilveren kogel, samen met een spiegel. Die zetten vast een kopje bloed voor het dag wordt naast hun slaapkist.

  Like

 5. leeuw7 zegt:

  Vaccinazi’s zoals vrijwel het gehele demissionaire kabinet van de oorlogsmisdadiger,de psychopaat Mark R zullen uiteindelijk hun welverdiende straffen krijgen na een gedegen rechtsgang door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!! Nederland is totaal verrot tot op het bot,ook vrijwel alle lapzwansen in de tweede kamer zijn op enkele uitzonderingen na medeplichtig aan het subtiele achterbakse verraden van Nederland!Forum voor Democratie vormt een echte verzetspartij binnen de achterbakse tweede kamerleden!! Als zoon van een vrijwel compleet uitgeroeide joodse familie vind ik het onverdraaglijk dat ik niet meer normaal een horecagelegenheid mag bezoeken,omdat ik mij niet heb laten besmetten met een experimenteel vaccinazi vaccin!!De nep christenen van de ChristenUnie moeten zich schamen om de duivel en z’n trawanten met dit beleid te helpen de Nederlanders te onderdrukken!!De meeste kamerleden hebben niets geleerd van de holocaust!!
  Krokodillentranen en praatjes kopen wij niets voor,de moord op mijn familie gaat als een rode draad door mijn leven!!Het is wederom oorlog ,wordt alstublieft wakker!!!

  Geliked door 4 people

 6. Boike zegt:

  We hoeven er niet meer aan te twijfelen. Het WEF is gewoon een criminele organisatie.

  Achter de mooie uitgekiende woorden gaat zeer ernstige misdaad tegen de menselijkheid schuil. Het is duivelsgespuis. Het getuigt van geen enkel respect voor menselijkheid. Menselijke waarden worden met voeten getreden.

  De satanische necromanen van het WEF menen voor God te moeten spelen. Maar menen, dat je een godheid bent, wil niet zeggen, dat je ook God bent.

  Tussen de regels door lezend, wordt het feitelijke doel duidelijk. Het WEF wil met AI (artificial intelligence – kunstmatige intelligentie) de absolute heerschappij over de aarde vestigen. Hoe duivels wil je het hebben.

  De AI zal uiteindelijk niet alleen de mensheid uitroeien. Alle het leven op aarde zal er aan worden opgeofferd. Een en ander zal resulteren in de totale verwoesting van de planeet.

  Kunstmatige intelligentie, robots dus, zullen nog betere robots gaan produceren, die het hele universum onveilig gaan maken. Herken hierin het fenomeen van de ufo – orbs.

  Wat is de moderne electronica toch een geweldige technische vooruitgang. We roeien ons er zelf mee uit !!! Hadden we die ellendige computers maar nooit gehad.

  Met het WEF en al zijn satanische kornuiten dient heel snel korte metten gemaakt te worden. De tijd dringt. Eerdaags is het te laat. Onkruid, dat niet radicaal wordt uitgeroeid, gaat alles overwoekeren.

  Geliked door 4 people

 7. Bas zegt:

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Wat is er aan de hand in het bovenstaand filmpje??
   Je plaatst een foto op de sociale media en dat bevalt de “overheid niet, dus sturen ze politie in de hoop dat de persoon in kwestie verkeerd reageert en een arrestatie volgt.
   Alle gegevens van de persoon in de databank en weer iemand die ten alle tijde veroordeeld kan worden wegens weerspannigheid tegen de regering.
   Heel veel van dit soort filmpjes circuleren al en telkens met dezelfde onzinnige argumenten.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s