CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Luchtballon X“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON . . .

  1. Henk der Niederlánder zegt:

    Elk bewezen werkend geneesmiddel wordt tot de grond toe afgebrand door Big Pharma en hun kompanen.
    Horowitz: Beweeg over, ivermectine: de media vallen nu effectieve neussprays aan die worden gebruikt tegen COVID

    Stel je voor dat je je virale last van COVID vermindert en je kans op ziekenhuisopname 19 keer verkleint met een oplossing van $ 15. Welnu, de bedrijfsmedia hebben er ook lucht van gekregen, en daarom vallen ze nu de brouwsels van neusirrigatie aan, waarmee ze nogmaals bewijzen dat ze elke behandeling die echt werkt zullen belasteren – hoe veilig en effectief ook.

    Daarom vraag Ik me dan ook af waarom regeringen het geheim houden van de contracten die met de Pharmaindustrie afgesloten zijn.
    Het begint er steeds meer op te lijken dat Regeringen binnen niet al te lange tijd dan ook ontmaskert zullen worden als medeplichtigen van de criminele Pharmaindustrie.
    Dan is het alleen nog nodig om wat rechters te vinden die niet corrupt zijn.
    En daar zal de moeilijkheid dan zitten.

    Geliked door 2 people

  2. Wim Vreeswijk zegt:

    Dan worden je tatouages vervangen door prikplekken.

    Like

  3. Julia zegt:

    Ik hoor vanuit de grote groep onderdanige laffe gevaccineerden de vraag waarom zij zouden meebetalen aan testen. Nou dan heb ik toch een wedervraag waarom zou een niet gevaccineerde mee moeten betalen aan een experiment waarvan nog geen enkel bewijs is geleverd maar er wel inmiddels doden zijn te betreuren en velen slachtoffer zijn van desastreuze bijwerkingen. Die gifprik is toch ook op vrijwillige basis en daar kiest iedereen toch zelf voor en dat alleen puur uit egoïsme om uit te kunnen gaan of vakantie te vieren en dit absoluut niet hebben gedaan uit het oogpunt van bescherming van mede burgers. Dus zolang vaccinaties op kosten van de belastingbetalers worden gedaan dan dient ook het testen op kosten van de belastingbetaler te gebeuren. Gelijke monniken gelijke kappen. Uiteindelijk betalen ook niet gevaccineerden belasting waarvan helaas miljoenen worden verspild aan de vaccinatie terreur dat niets meer met de volksgezondheid te maken heeft maar met het voltooien van de NWO agenda.

    Like

Plaats een reactie