Verwoesting . . .

Het was niet Covid-19 dat de economie verwoestte, JIJ was het, door mee te werken aan tirannie.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “SvenDeG6“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verwoesting . . .

  1. droevige mof zegt:

    Er is ook verzet, en massaal verzet, zoals hier in Rome maar ook in Australië. Alleen hier in het gezagsgetrouwe Duitsland en in het individualistisch de andere kant opkijkende Nederland is het aantal verzetsstrijders klein. Daarom zullen wij de laatsten zijn om weer vrij te leven.

    Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      @droevige mof,

      ik vrees dat wij nog in geen jaren vrij zullen kunnen leven, áls we dat ooit nog kunnen. Het ziet er naar uit dat onze overheid de ene na de andere crisis in het leven roept om ons onder de duim te houden, en ons intussen allerlei zaken afneemt die ons dierbaar zijn.

      Vorig jaar was er zogenaamd geen griep, en daarom zal deze ziekte nu keihard toeslaan…, zo voorspellen ze. Dat de oorzaak wel eens de langdurige lockdowns zouden kunnen zijn, daar hoor je ze niet over.
      Crisis op crisis op crisis…..; wie verlost ons van die vreselijke overheid, die zelfs als ze demissionair zijn ons nog allerlei beperkingen durven op te leggen.

      Helaas droevige, onze Duitse buren hebben het zwaar, maar ook wij worden stap voor stap de ellende in geduwd. We zouden meer moeten opkomen voor onze rechten als volk, maar als zelfs de rechters niet helemaal ‘zuiver’ zijn, van wie komt er dan versterking?

      Sterkte, droevige!

      Like

  2. Ravian zegt:

    Midden in de roos…
    Domme schapen zijn het.
    Die helaas (opnieuw) de goeden mee naar de ondergang slepen.
    Ik ben het onderhand spuugzat het slachtoffer van andermans stupiditeit te zijn.
    Daarom mogen ze wat mij betreft allemaal per direct de Darwin award uitgereikt krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan zegt:

    Nazi-Duitsland en stalinistisch Rusland is in Amerika springlevend

    Wie in het Amerikaanse leger dient en de injecties weigert komt voor de krijgsraad

    Like

  4. Jan zegt:

    Ook Adolf leeft, hij heet nu Nancy Pelosi (Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden)

    Pelosi zegt dat ze “veel” denkt over wat ze zou doen als ze “de wereld zou regeren” tijdens opmerkingen tijdens de NAVO-parlementaire vergadering (VIDEO)

    https://twitter.com/i/status/1447685066025488385

    Like

  5. Jan zegt:

    FBI=SS

    FBI doet om 4 uur ’s ochtends een inval in het huis van de lokale Proud Boys voorzitter in Delaware met meer dan een dozijn agenten en stormram – vriendin ook in de handboeien. Computerapparatuur wordt door de bende gestolen
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/american-stasi-update-fbi-raids-home-local-proud-boys-chapter-president-delaware-4-dozen-agents-battering-ram-handcuff-girlfriend/

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Miljoenen Nederlanders die geen verzet tegen deze misdaad tegen de menselijkheid hebben geleverd sterker nog zelfs hieraan mee werken zijn mede schuldig en hebben veel Nederlanders die wel doordenken en zich goed hebben geïnformeerd meegesleurd in de vrijheidsberoving en het vaccinatie en test terreur en voor een enorme tweedeling in de samenleving gezorgd. Tja wat moet je met zo een grotendeels laf volk en onderdanig volk daar valt niet veel meer van te verwachten maar goed niet getreurd het zal ze allemaal nog wel gaan betreuren waaraan zij zich mede schuldig hebben gemaakt.Dit volk heeft het te druk met allerlei niet essentiële zaken en hobbelen vooral achter de grootste onzin aan maar ondertussen worden ze flink genaaid en besodemieterd door dit geweldig kabinet. Het is maar goed dat de Raad van Europa wakker is en nu die mislukte chaos in Den Haag eens flink op de vingers tikt vooral dat corrupte niet deugende rechtsyteem komt ook aan de beurt https://www.ad.nl/politiek/raad-van-europa-nederland-moet-af-van-foute-politieke-cultuur~a1e5dcf1/ Tijd om een geding tegen Rutte en De Jonge aan te gaan maar dan wel bij het Hof van Rechten voor de Mens in Straatsburg vanwege de ongekende misdaad tegen de menselijkheid zoals vrijheidsberoving, medische apartheid en discriminatie door uitsluiten van burgers. Ook hiervoor kan een burger niet meer terecht bij het Nederlands gerechte instituut door dat de rechters aan de kant van vadertje Staat staan dus daardoor een burger geen recht meer kan halen. Hopen dat dit hele mislukt en corrupte demissionair zooitje en topambtenaren die zich o.a. schuldig hebben gemaakt aan de toeslagenaffaire en kindermisbruik zo snel mogelijk van het podium verdwijnen en veroordeeld worden. Het is een schande alles maar dan alles gaat fout binnen deze bananenrepubliek, onderzoekscommissies worden ingesteld maar daar zijn wel alle vriendjes bij betrokken dus deze commissies zijn totaal niet onafhankelijk. Nu komt defensie weer zwaar geld tekort https://www.telegraaf.nl/nieuws/1015782545/onrust-bij-krijgsmacht-neemt-toe-wegens-financiele-sores-grote-tekorten-in-munitie-en-onderdelen Je vraagt je toch werkelijk af waarvoor wij Nederlanders zoveel belasting betalen en het is nooit genoeg nu zijn de huizenbezitters weer aan de beurt om als melkkoe te dienen https://www.telegraaf.nl/financieel/1653629914/dnb-plan-tegen-dolgedraaide-woningmarkt-nekt-huizenbezitter. De zorg is kapot bezuinigd, thuishulp is zo goed als failliet waardoor de meest kwetsbare burgers de dupe zijn en ga zo maar door. Nieuwbouw wordt nog nauwelijks gepleegd zo ja anders tegen torenhoge kosten en meer en meer migranten worden binnen gehaald.

    Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      Wat een poppenkast zeg! De ‘QR’-code lag boven in haar tasje…., klaar om ‘gescand’ te worden natuurlijk. Raar om zo die papieren code op te bergen.
      Wat worden we bij de neus genomen.
      Alweer.

      Like

      • Julia zegt:

        Cathja Die algehele Oranje clan is toch een grote theatershow. U denkt toch niet dat dit soort elitaire gasten een giftig vaccin hebben laten toedienen. Allemaal show hooguit een zoutoplossing voor de buhne meer niet. Ik vertrouw zowel de Oranjes als de politiek niet en de rechtstaat erken ik niet meer. Uiteindelijk is onze democratie vermoord, grondwetten en Neurenberg code geschonden en heeft de politiek het volk de oorlog verklaard. Maar ja openheid wat die algehele Oranje theatershow jaarlijks kost mag volgens Rutte niet omdat dit in de grondwet is vastgelegd. Ze zijn toch zo goed om alle grondwetten als het om rechten van de mens gaat te veranderen en zelfs te schenden.

        Geliked door 2 people

      • Bert zegt:

        Daarom plak ik dit hier ook bij.

        Geliked door 1 persoon

  7. Bob zegt:

    De maatregelen en de methoden die er
    worden gebruikt lijken op vele manieren,
    hoewel nog niet zo stringent als toen, op de
    langzaam toenemende de druk die werd
    gebruikt in WOII.
    Ook toen waren de politiek en de rechterlijke
    macht niet te vertrouwen, ook toen golden
    alleen de wetten van de heersers,ook toen
    was het overgrote deel van de bevolking
    doof en blind en hersenloos.
    Toen heeft mijn familie zich verzet en voor een
    gedeelte daardoor overleeft.
    Voor hen laten we ons nu ook niet dwingen.
    Dit als eer voor het leven sat zij voor mij
    hebben gegeven.

    Like

Plaats een reactie