Duitsland: Gewelddadige onderdrukking van de oppositie escaleert

(Vertaling: E.J. Bron)

Overvallen, doodsbedreigingen, marsen van extremisten: enorme onderdrukking van de oppositie in Duitsland

De commissaris voor folter van de mensenrechtencommissie van de VN is verontrust: in Duitsland vinden steeds vaker ernstige overvallen tegen oppositionele personen plaats. Of het nu gaat om meedogenloos politiegeweld tegen demonstranten, doodsbedreigingen tegen oppositiepolitici of marsen van gewelddadige extremisten – altijd zijn regeringscritici de slachtoffers. Bijzonder dramatisch: vaak worden deze overvallen door de autoriteiten ondersteund. De Duitse media, zelfs bij de kleinste overvallen tegen de regerenden onmiddellijk ter plaatse, zwijgen grotendeels over de overvallen. Hieronder de video van de mars:

Linkse extremisten treden vandalistisch op, gooien met rookbomen en verf naar de privéwoning van de oppositiepoliticus Petr Bystron (AfD).

Zo kwam het pas door een publicatie van de Amerikaanse website “Gateway Pundit” naar buiten dat er aan de vooravond van de verkiezingen een aanval op het huis van de voormalige Beierse voorzitter van de AfD, Petr Bystron, was gepleegd. Een uit 800 personen bestaande demonstratie van militante linkse extremisten verzamelde zich voor de privéwoning van de parlementariër uit de Bondsdag, stak rookbommen aan, trad vandalistisch op, bekogelde het huis met verfbommen en vocht met de politie. Dit was geen op zichzelf staand geval, maar een nieuwe aanval uit een serie overvallen, in brand gestoken auto´s, beschadigde façades van huizen en het toedienen van zwaar lichamelijk letsel, waaraan oppositionele personen in Duitsland in de afgelopen maanden waren blootgesteld.

Op 13 september publiceerden linkse extremisten op een door de binnenlandse veiligheidsdienst geobserveerde links-extreme website een lijst met 53 namen en privéadressen van AfD-politici. “Laten we de zwijnen van de AfD door middel van explosieven doden”, stond er letterlijk in de ophitsende oproep. Er zou ook een handleiding voor het maken van explosieven aan zijn toegevoegd. Op 23 september kwam er een oproep van linkse extremisten in omloop, waarin het “wegnemen”, zoals bij “gevaarlijke dieren”, van 250 oppositionele personen geëist wordt. Het gaat om conservatieve politici, journalisten en publicisten, waaronder de schrijfster Birgitt Kelle, de journalist Roland Tichy, talrijke politici van de AfD, maar ook de vooraanstaande personen van de corona-critici uit de partij “De Basis” zoals Alexandra Motschmann of Dr. Reiner Fuellmich. In de verkiezingsstrijd werden talloze kantoren en huizen van AfD-politici beschadigd, hun auto´s in brand gestoken.

Al in augustus kwam het in Berlijn tot een gewelddadige ontbinding van een regeringskritische demonstratie, waarbij politiemensen uitermate grof tegen vreedzame demonstranten zijn opgetreden, waaronder vrouwen, kinderen en gepensioneerden. De schokkende taferelen hebben de speciale verslaggever van de VN voor foltering, Nils Melzer, ten tonele geroepen, die een onderzoek naar de voorvallen had aangekondigd. Voor enorme kritiek zorgde ook het feit dat dezelfde eenheden van de Berlijnse politie slechts een week later een meer dan 60.000 personen tellende LGBT-demonstratie volledig ongestoord door Berlijn lieten flaneren.

Al deze gebeurtenissen bevestigen het beeld van een Duitsland, waarin de oppositie systematisch onderdrukt en getreiterd wordt. Politici van de grootste oppositiepartij zijn loslopend wild voor linkse extremisten, journalisten van de vrije media worden met politiemaatregelen geïntimideerd, hun bankrekeningen worden opgezegd en advertentieklanten worden verjaagd. Regeringskritische demonstranten worden onder het voorwendsel van het niet nakomen van de corona-voorschriften op grove wijze in elkaar geslagen, terwijl demonstranten die demonstreren in de zin van de regeringsideologie niets te vrezen hebben.

De omvang van het door de staat gedulde geweld tegen de oppositie in Duitsland heeft schrikbarende vormen aangenomen. Als je de ontelbare illegale huiszoekingen bij oppositionele activisten, journalisten en onlangs zelfs bij een rechter, wiens enige “misdaad” erin bestond vonnissen te vellen die in tegenspraak zijn met de actuele regeringspolitiek, meerekent, dan moet je vaststellen dat Duitsland al lang wegens de onderdrukking van de oppositie rijp is voor een observatie door de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE).

Zo heeft ook het landelijk bestuur van de AfD weliswaar in de zaak Bystron de “laffe aanslag op een gekozen volksvertegenwoordiger” veroordeeld en opheldering geëist van het feit dat de demonstratie door een woongebied langs de privéwoning van Bystron werd geleid, hoewel de binnenlandse veiligheidsdienst al dagen daarvoor in het bezit was van aanwijzingen over de bedreiging van de parlementariër uit kringen van de links-extreme Antifa. Maar een hoop op een opheldering of zelfs veroordeling van de daders is niet in zicht.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland: Gewelddadige onderdrukking van de oppositie escaleert

 1. R Thomasson zegt:

  Het lijkt alsof Duitsland keert terug naar de periode van de Weimar Republiek. ANTIFA van de jaren ’20 van de 21ste eeuw, is de reïncarnatie van de SA uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. De financiers van de SA en SS troepen van toen, zijn dezelfde gebleven. https://www.sfmoma.org/artwork/91.139/

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  In heel Duitsland heeft links de aanval ingezet op de bevolking de Duitser en echt Duitsland is een prachtig land met hun Duitsers ja die zijn wel raar maar wel leuk. Het is links, links is de kanker in de wereld.

  Geliked door 3 people

  • tante Maart zegt:

   In de Verenigde Staten is ”links’ nog steeds erg rechts. Dus wat wilt u nu eigenlijk beweren met ‘ het is links, links is de kanker in de wereld ” ?

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Niet te geloven wat een geleuter en gezwets. Het slaat echt nergens op.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Lot zegt:

    De Amerikaanse linkse cultuur en denigreren tegen alles wat niet is zoals zij, de blanke mensen, is net zo erg als hier. Soms zelfs nog erger en fanatiek dom, waarbij Amerikaanse linkse opvattingen hier geimporteerd wordt door de machthebbers.

    Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Dan wordt het tijd dat de AFDleden, sympathisanten, gewapenderhand optreden tegen de antifaknokploegen. Ze vragen erom

  Geliked door 3 people

 4. Kees zegt:

  Antifa is de nieuwe HitlerJugend.

  Geliked door 2 people

 5. Kraftavilqa zegt:

  Tja alles wat links doet is goed, antifa is de heilige kruisvaarder in de strijd tegen de ongelovige (i. e.de niet-linkse mens). Links is o zo tolerant zij het alleen t.a.v. datgene dat in het eigen ideologische straatje past. Zwartkoppen randen en masse Duitse vrouwen aan, dan moeten we vooral tolerant zijn. Want zwartkopjes zijn onwijs zielig omdat ze de pech hebben niet als blanke geboren te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. oprechtegeus zegt:

  In Duitsland regeert het extreem linkse neofascisme. In de jaren dertig werd op dezelfde wijze als nu de oppositie door de nazi’s uitgeroeid. Bendes van de SA liepen door de straten op zoek naar tegenstanders en joodse mensen om deze vervolgens af te tuigen. Het meest bekende voorval is de Kristallnacht. ‘l Histoire se répète. Het zit blijkbaar in de Duitse volksaard. De aanstaande nieuwe Duitse regering is al een verschuiving naar links en een slecht voorteken. Wie heeft dit kooitje naar deze situatie opengezet? Een trouwe aanhangster van de SED (Sozialistische Einheitspartei Deutschlands) in de DDR heeft de huidige situatie geïmplementeerd. Zij was een kopstuk in de FDJ (Freie Deutsche Jugend), de jongerenorganisatie van de Oost-Duitse SED . Daarin was ze opgeklommen tot secretaris voor agitatie en propaganda (voor de DDR uiteraard). In de DDR kon je alleen een universitaire studie aanvangen als je een trouwe aanhanger van het regime was, en dat was Anja Merkel.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   De laatste zin is helemaal juist. Merkel studeerde scheikunde, en dat was alleen mogelijk voor burgers die trouw waren aan het regime. Zij was geen kopstuk van de FdJ in de echte zin, eerder een middelmatige functionaris. Zij was “FdJ-Sekretärin für Agitation und Propaganda” bij de Academie van Wetenschappen van de DDR.
   Veelbetekenend, ook zij heeft geen actieve herinnering aan die tijd in de FdJ. (Komt me bekend voor. Zo Mutti, zo zoon.)
   Evenmin herinnert zij zich dat zij en andere FdJ-functionarissen de natuurkundeprofessor Robert Havemann, die kritiek had op het regime, in zijn huis in Berlijn-Grünau belegerden en lastig vielen. Ze ontkent het ten stelligste, en als je het beweert zonder deze disclaimer, kom je in Duitsland in de problemen.
   Hier is een kritische korte biografie van ntv, i.e. CNN, i.e. deep, deep state. Verbazingwekkend, misschien houden ze niet meer van haar.
   https://www.n-tv.de/politik/Nichts-verheimlicht-nicht-alles-erzaehlt-article10631536.html

   Like

 8. Bob zegt:

  Je mag volgens de Joodse Raad en
  andere anti semitisten deze situatie
  niet met de sjoah vergelijken.
  Hoewel met andere kleuren zijn de
  Bruinhemden terug gekeerd.
  De corona- maatregelen gaan steeds
  meer lijken op van de Weimar Republiek.
  Alleen ben ik nu niet als Jood de enige die
  slachtoffer wordt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Joe zegt:

  Zou soros met de geldbuidel gerinkeld hebben?
  Herkenbaar met li extremisme in vs..?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Joe.U slaat de spijker op de kop,extreem links wordt al decennialang achter de schermen gesteund, georganiseerd en gefinancierd door de zeer machtige rijke en invloedrijke extreem linkse multimiljardair george soros.Die soros zit ook achter de islamitische invasie naar europa en de illegalen karavanen van zuid amerika naar de amerikaanse grens.Ook organiseerd en financierd soros BLM en antifa in amerika die al een jaar bezig zijn met plunderen,brandstichtingen,mensen mishandelen,politie agenten vermoorden.Als de daders gearresteerd worden betaald hij hun borgsom en worden ze weer vrijgelaten.

   Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  De commissaris voor folter van de mensenrechtencommissie van de VN is verontrust: in Duitsland vinden steeds vaker ernstige overvallen tegen oppositionele personen plaats.

  Hij is verontrust en nog niet geschokt zoals dikwijls in politiek correcte kring geuit word.
  Nou durf Ik gerust te stellen dat het die commissaris geen ene fuck interesseert dat leden van de AFD aangevallen worden.
  Een andere zaak word het natuurlijk als de klootzakken van het linkse gajes een nagel breken, want dat moeten we met zijn allen niet willen of zo iets.
  Maar zou het niet langzaamaan tijd worden om dat hele antifa gebeuren uit te roeien desnoods met het leger en anders hier of daar een antifa demonstratie er met mensen die genoeg hebben van dat soort tuig fors erin met de nodige honkbalknuppels om dat spul te laten zien dat het genoeg is geweest.
  Politieke partijen die dat gajes steunen moeten ook eenvoudig gekort worden op hun toelagen en met korten bedoel Ik dan geen ene rotcent meer.
  Soros die dit gajes met liefde en plezier steunt een internationaal arrestatiebevel voor uitschrijven.
  Het gevolg zal zijn dat er binnen een maand nooit nog iets van antifa vernomen wordt.
  Gein hiervan is dat de verschillende bevolkingen dat van hun regeringen kunnen eisen maar er niks tegen willen doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s