Genderwaanzin: Lego wordt nu geslachtsneutraal

(Vertaling: E.J. Bron)

Als het om omzet gaat, speelt zo goed als iedereen het perverse gendermainstreaming spelletje van de links-groene maatschappij veranderaars mee. Zo ook Lego. De Deense speelgoedfabrikant wil zijn speelgoed in het vervolg niet meer doelbewust voor meisjes of voor jongens op de markt brengen.

Het door de SPD gedomineerde “Redactienetwerk Duitsland” (RND) noemt de linkse gendermainstream-shit, waaraan de speelgoedfabrikant Lego zich nu ook heeft onderworpen, “geslachten clichés doorbrekend”. Exact op “internationale meisjesdag” kondigde de speelgoedreus aan zijn speelgoed van “geslachts-sterotypes” te willen bevrijden. Zo dienen bijvoorbeeld aanduidingen op de speelgoedset voor bepaalde geslachten te vervallen.

“De voordelen van het creatief spelen komen alle kinderen ten goede, en desondanks maken we nog oeroude stereotypes mee, die activiteiten als alleen maar voor een bepaald geslacht classificeren. Wij van Lego weten dat we er aan moeten bijdragen dit te veranderen, en deze campagne is een van meerdere initiatieven waarmee we het bewustzijn voor dit thema aan willen scherpen en veilig willen stellen dat het spelen met Lego zo integratief mogelijk is”, trompettert de marketing-cheffin van de onderneming, Julia Goldin, in de gendermainstreaming megafoon.

Daartoe zou bijvoorbeeld behoren dat de producten niet meer aangeduid worden met “voor meisjes” of “voor jongens”, maar dat ze op de website onder andere op leeftijd, interesses en onderwerp gefilterd worden. Bovendien zouden er – in de vrouwenbevorderingswaanzin – meer vrouwelijke voorbeelden moeten worden betrokken bij de vormgeving van de producten.

Of deze hele genderheropvoedingsterreur er daadwerkelijk toe zal leiden dat speelgoedsets over de ruimte binnenkort overwegend door meisjes en Lego-ponyboerderijen door in tutu geklede jongens zullen worden gepakt, moeten we afwachten.

Een blik op onze links-groene gendermainstreaming-toekomst geeft op dit moment de Amerikaanse staat Californië vrij. Een wet vereist van winkeliers om speelgoed en andere kinderartikelen geslachtsneutraal aan te bieden. Het wordt de speelgoedhandelaar weliswaar – nog – niet verboden om speciale afdelingen voor jongens en voor meisjes te hebben, maar grote winkels moeten een speciale geslachtsneutrale afdeling inrichten, die “voldoende keuze” aan producten moet hebben, berichtte de BBC.

Lego is ondertussen niet de enige speelgoedfabrikant die aanpapt met het gendermainstreaming dictaat. Al in 2019 kondigde de speelgoedfabrikant Mattel aan een “genderinclusieve” pop op de markt te brengen. De nieuwe pop zou vrij van geslachtelijke toeschrijvingen moeten zijn en verkocht moeten worden met zowel mannelijke als vrouwelijke kleding. Het concern zag in de pop – let op! – “een antwoord op de behoeftes van moderne kinderen”. Correct zou men moeten zeggen: op de behoeftes van compleet geflipte, links-groene “ouder 1 en ouder 2”-performers.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Genderwaanzin: Lego wordt nu geslachtsneutraal

  1. karton zegt:

    Leuk om te zien hoe de waanzin op gender-gebied groeit en blijft groeien !
    Er waren toch al Lego-figuurtjes met lang haar (kennelijk een vrouwtje) en met kort haar (een mannetje). Krijgen we nu figuurtjes zónder haartjes erop ?
    Lego autootjes zónder UITlaat, dat wordt nu een INlaat.
    De allerkleinste Lego-onderdeeltje gaan uit het schap, anders denken onze kindertjes, zo wijs als ze zijn, “potverdorie, hebben Lego-stenen “het” gedaan ? Waar komen anders die kleine steentjes vandaan ?”
    Er wordt van alle kanten geprobeerd om de nog enigszins “normaal” denkende mensen , totaal gek te maken.

    Like

  2. Bert zegt:

    Maar dat was toch al zo.
    Je hebt ze in alle kleuren en soorten.
    Waar denk je dat de naam, een lego kapsel, vandaan komt.

    Like

  3. Edwin Lauxen zegt:

    Is ook niks meer heilig, totaal losgeslagen !

    Like

  4. Tineke zegt:

    Dit is natuurlijk ook een agenda van de linkse kerk.
    We zijn geen man wij zijn geen vrouw we zijn gewoon een bijmekaargeraapt zooitje waar iedereen het met iedereen doet !Het Sodom en Gomorra aan de Amstel en allemaal van God los!

    Geliked door 1 persoon

  5. vangie1206j zegt:

    Een beetje of topic.
    Las in de Telegraaf dat die gek M. Rutte geen enkel probleem heeft wanneer kroonprinces Amalia zou trouwen met een vrouw als zij dat zou willen.
    En dat is was of wordt de nieuwe premier van verkeerd Nederland.
    Compleet gek ziek en gestoord zijn ze in Den Haag.

    Geliked door 1 persoon

    • Bert zegt:

      Zou het jou eerlijk gezegd nou werkelijk wat uitmaken.
      Kan jij je daar echt druk om maken.
      Het is toch al 1 grote poppenkast al die oranje gasten bij elkaar.
      Of je moet het heel belangrijk vinden dat ze daar zijn, en dus oranje gezind zijn.

      Like

      • vangie1206j zegt:

        Daar gaat mijn reactie niet om alleen wil ik hier mee schrijven hoe gek ze in Den Haag zijn.
        Dat noemt zich regering stel geschiften.
        En oranje fan Ben ik nooit geweest.

        Like

    • Leo 1 zegt:

      Tsja,,,,,, als dit ineens zo n item is kan je je twee dingen gaan afvragen……..
      Of ze zit nog in de kast………
      Of ze is gespot in Cafe De Natte Vinger……..

      Tsja…

      Like

  6. Dr. Heinz zegt:

    Dag lichamen met penissen, en vagina’s!!

    Geliked door 1 persoon

    • Bert zegt:

      Ik heb nog nooit een lego poppetje gezien met een piemeltje.

      Like

    • Blaffertje zegt:

      @Dr.Heinz.
      Dan vind ik er niets meer aan.

      Een voordeeltje zie ik wel.
      De overbevolking neemt af, want er word geen jong meer geboren.

      Like

    • karton zegt:

      @ Dr.Heinz op 13-10-2021 om 15.34 u.
      Ik vermoed dat dit een verkoop-actie van Lego is.
      Ze gaan nu Lego-artsen in de verkoop gooien, werkend in Lego-ziekenhuizen; de kindertjes die een Lego-mannetje hebben, kunnen dan, als Lego-arts, dat Lego-mannetje van z’n pielemuisje ontdoen en datzelfde pielemuisje aan een Lego-mevrouwtje plakken.
      Op die manier wordt de gehele problematiek van gender, genderneutraal, zónder-gender, aseksueel enz. voor de kindertjes van, zeg maar tussen de 3 en 6 jaar, inzichtelijk gemaakt, doordat deze kindertjes zélf de operaties uitvoert !
      Als zo’n kindje dan het afgesneden pielemuisje door de Lego-arts, laat weggooien ziet het meteen dat hijz/zij twee Lego-mevrouwen overhoudt, en intussen hebben die kleine snotaapjes al lang geleerd dat twee mevrouwen niet gebruikt kunnen worden voor de fok.
      Zéér leerzaam wat Lego gaat doen !!!!
      ( u begrijpt…….cynisme)

      Like

  7. Boike zegt:

    De genderproblemtiek wordt wel heel erg ver doorgedreven. Typisch iets voor een handvol extremisten, die ons de wet willen voorschrijven. Ik kan me niet voorstellen, dat echte homo’s dit alles willen, wat ons nu door de strot wordt gedauwd. Hoe lang zal deze gekte nog aanhouden ??? Ik hou mijn hart vast voor de echte homo’s, als de slinger van de klok weer de andere kant op zwaait.

    Like

  8. Boike zegt:

    Ik vraag me af, wat er met de ontwikkeling van een kind gebeurt, als je het kind voortdurend opdringt, om met “verkeerd” speelgoed te spelen. Los je daarmee genderproblematiek op, of creëer je daarmee juist genderproblematiek ???

    Like

    • Ravian zegt:

      Dan krijg je kinderen die zich, hier toe aangezet door de LGBTQ meute, zo rond hun twaalfde laten ombouwen, er vervolgens zo rond hun zestiende achter komen dat dit toch geen best plan was, om er dan zo rond hun achttiende een einde aan te maken.
      Die gekken maken gewoon kinderen kapot met hun waanzin.
      Maar dat interesseert ze niet, das namelijk gewoon “collateral damage” voor “de goede zaak”.
      LEGO collaboreert dus gewoon met kindermoordenaars; boycotten dus die club.

      Geliked door 1 persoon

      • Boike zegt:

        @ Ravian 13 oktober 2021 om 17:31

        Ik heb enkele jaren geleden eens een documentaire gezien over een Amerikaans wetenschappelijk project, waarbij een jongen als kleuter werd opgevoed als meisje en zelfs werd omgebouwd. Op 12 jarige leeftijd wilde zij/hij staand plassen en wilde geen jurkjes meer dragen. Edoch zij/hij werd gedwongen zich als meisje te gedragen. Toen zij/hij een jaar of 16 was werd het wetenschappelijk project afgerond als zijnde een groot succes. Enkele jaren later was zij/hij een psychisch wrak en heeft zelfmoord gepleegd. De professor werd niet vervolgd.

        Dit is natuurlijk wel een extreem voorbeeld. Spelen met “verkeerd” speelgoed is uiteraard minder ingrijpend. Dat het kind er wel psychisch van in de war raakt lijkt mij logisch. Dat het kind er uiteindelijk een einde aan maakt zou heel goed kunnen. Ik vind het “verkeerde” speelgoed doodeng.

        Like

      • Ravian zegt:

        Ik ben bekend met het voorval.
        Menselijke hersenen zijn biologische computers voorzien van intelligente programmatuur.
        Bij de geboorte zit daar een basis programma in, dat zich daarna onder de invloed van extern toegeleverde data ontwikkeld.
        Maar jongens en meisjes beginnen met een ander basisprogramma, en door dit programma moedwillig/gedwongen van foute externe informatie te voorzien verneuk je de ontwikkeling van het programma.
        Met als gevolg disfunctionele mensen.
        En als er dan ook nog permanente “wijzigingen in de hardware” aangebracht zijn, en de tot meisje opgevoede en omgebouwde jongen komt er nadat zijn programma ergens in de puberteit gecrasht is achter dat hij nu een jongen opgesloten in een artificieel gecreëerd meisjes lichaam is, dat deze wijzigingen niet terug te draaien zijn, en dat hem dus een volwaardig leven ontnomen is, dan leid dat tot zelfmoord.
        En dit is verder gewoon weer een uitwas van het volslagen achterlijke linkse “alle mensen zijn gelijk” principe.
        Deze kinderen worden gewoon opgeofferd op het socialistische altaar om “te bewijzen” dat mannen en vrouwen hetzelfde zijn, wat ze uiteraard niet zijn.
        Maar deze realiteit wensen linkse mensen, net als al die andere realiteiten, gewoon niet te accepteren.
        Wat overigens ook een gevolg is van ooit toegediende foute externe informatie.
        Het socialisme werkt namelijk als een virus, het verneukt je programma, en mensen zijn het gevoeligst voor dit virus als hun programma nog in ontwikkeling is.
        Daarom hebben functies zoals die van leerkracht een enorme aantrekkingskracht op linkse mensen; het virus weet dat het zich daar het beste kan voortplanten.
        En voor de journalistiek/media geld hetzelfde.
        Dit “verkeerde speelgoed” is dus gewoon onderdeel van een desastreus kinderhersenen verneukend proces, en daarom verre van onschuldig.
        En nu heeft zich dus de een of andere linkse troela binnen LEGO in een positie gewerkt die haar in de gelegenheid stelt kinderen op gigantische schaal van een stukje links virus te voorzien.
        En zo schaart LEGO zich dan in het linkse kamp,dat een grote bedreiging voor het welzijn en voortbestaan van de mensheid is.
        Boycotten is dus wel het minste wat je met die club moet doen.

        Like

      • Boike zegt:

        @ Ravian Ravian 14 oktober 2021 om 14:17

        Interssante expicatie Bedankt

        Geliked door 1 persoon

  9. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Al in 2019 kondigde de speelgoedfabrikant Mattel aan een “genderinclusieve” pop op de markt te brengen.”

    Dus een duidelijk zichtbare lesbische Barbie en een even duidelijk zichtbare homosuele Ken. Waarom heeft het zo lang moeten duren?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  10. Julia zegt:

    De algehele gender hysterie spreidt zich als een virus door de samenleving. Knettergek en doorgeslagen. Gewoon de kliko in met dat gender neutrale speelgoed en niet aanschaffen dan gaan die doorgeslagen ondernemers vanzelf onderuit. Sorry maar mijns inziens slaat de gender hysterie nu zo door dat een normaal denkende vrouw of man alleen maar meer weerzin krijgt tegen deze doorgeslagen idioten die zelf aan een zwaar minderwaardigheidscomplex lijden. Je bent zoals je bent kun je hier niet mee leven dan kun je je altijd laten verbouwen op kosten van de zorgpremiebetalers maar laat de samenleving verder met rust en val vooral onze kinderen met deze genderhysterie niet langer lastig. Uit de kast prima ik zal er niemand op veroordelen maar het slaat nu door regenboog zebrapaden en nu regenboogbankjes in centrum Amsterdam. Mag ik a.u.b. een bankje voor weldenkende en gezond denkende mensen. Nimmer zal ik aan deze tweedeling deelnemen al moet ik er op de grond naast gaan zitten. Daar is waar Nederland het druk mee heeft belastinggeld verspillen aan de grootste onzin maar ondertussen gaat het hele land totaal naar de klote en betaalt de belastingbetaler zich blauw aan de doorgeslagen waanzin en migranten maar krijgen er zelf niets meer voor terug.

    Like

  11. Julia zegt:

    Kortom weer een tweedeling in de samenleving er bij we hebben al tweedeling door het vaccinatieterreur, toegangspassen en nu de gender en homo hysterie. Het gaat goed in dit ontzettende gave land. Is er überhaupt nog plaats voor een normaal denkend en een realistisch mens? Dat links is het meest giftige onkruid dat onze samenleving massaal binnen kruipt. Kortom de totale ondergang van een welvarend en democratisch land.

    Like

  12. ronjaspers zegt:

    Het zijn satanisten die de wereld regeren,ook diverse presidenten (vrijmetselaars) zoals rutte,macron,boris johnson,angela hitler,biden.

    Like

  13. Tistochwat zegt:

    Het normale moet zich steeds meer aanpassen aan het abnormale.
    Sodom en Gomorra in een nieuw jasje. Ik vind het weerzinwekkend.

    Like

  14. koosv8 zegt:

    Ik stoor me enorm aan die regenboog kleurtjes, ze duiken overal op. Bij GOOGLE, SDG’s van de VN, die domme vlaggen, maar ook in heelveel ander speelgoed, tijdschriften, of wat ook..
    Watjes cultuur, ze worden zo gemaakt dat ze niets meer doen tegen de MACHTHEBBERS.
    Ik moet zeggen, het lukt aardig.

    Like

  15. delamontagne zegt:

    Het links,,progressive Canada van de “bien-pensance” Trudeau, heeft dan weer iets anders.
    Nieuw speeltje voor de kinderen, een alternatieve glijbaan in een buitenwijk van Vancouver, BC, Canada………..

    https://pbs.twimg.com/media/FBHh-7vVkAA58YE?format=jpg&name=medium

    MONDIAL NEWS
    https://www.mondialnews.com/2021/10/09/vrai-ou-fake-non-un-toboggan-en-forme-de-sexe-na-pas-ete-installe-dans-une-ecole-par-la-mairie-de-paris/

    Like

  16. Bert zegt:

    Ik heb hier zo een klein pluche beertje staan. Maar is het nou een hij of een zij.
    ik heb echt goed gekeken maar kan niks vinden.
    Dat moet nou ook maar eens duidelijk gaan worden.
    Kan ik nog wel zo iets weg geven zonder zo een kind een geslacht op te dringen.
    Voordat je het weet krijg je slaande ruzie met die ouders.

    Like

  17. Hebk zegt:

    Ik heb me er de laatse tijd ook eens in verdiept , maar onze knettergekke EU heeft het voor elkaar dat kinderen van 6 jaar op basis school leren uit de ” genderkoek ” wat pan-sexueel is , homo’s , lesbiene’s , transgenders , enz. enz. die kinderen zijn ZES jaar !!

    Like

Plaats een reactie