‘K HEB U LIEF MIJN NEDERLAND…

Nederland – 1942

(Door: “Driek”)

Met steeds meer duivelse listen wordt de Nederlandse burger gedwongen zich te legitimeren wanneer hij een horeca-etablissement wenst te betreden. Werkelijk met alle krachten stelt minister Hugo de Jonge als een afgezant van Satan alles in het werk om van Nederland een Politiestaat te maken. Het lijkt erop dat er een nieuwe verschrikkelijke Wereldorde wordt geboren, waarvan de eerste barensweeën zich alreeds manifesteren.

Bijna iedere burger draagt nu een pasje bij zich om te tonen aan Jan Boezeroen die achter de tap staat of rondloopt met een dienblad. Hugo de Jonge ontpopt zich als een dwaze evangelist met macht bekleedt die uitgroeit boven zich zelf. Het is een verschijnsel dat je vaker ziet bij onbeduidende mensen. Langzaamaan worden wij gedreven naar een onbeperkte gehoorzaamheid welke te vergelijken is met de Duitse bezetting. De onwillige burger, die principieel weigert zich te laten injecteren en een goedgekeurd pasje te tonen, wordt gestraft met een fikse boete. Verdere maatregelen laten zich raden!

Nederland – 2021

Er is weinig verschil met de Duitse bezettingsjaren die in het teken stonden van gehoorzaamheid en onderworpenheid. Het Nederlandse volk leefde toen in een voortdurende angst voor wat komen zou. En ook het geweld ontbreekt niet als ik de foto’s aanschouw van het gewelddadige optreden der politieagenten en een groep Boa’s die de burgers met knuppels te lijf gaan.

Wat een vreselijke schande laden die lieden op hun schouders. En die brave Nederlandse sukkels laten zich testen en injecteren met gif om een pasje te bemachtigen, zodat ze zich kunnen voegen bij hun mede-sukkels die blij zijn dat ze weer worden toegelaten in een horeca-etablissement.

De laaghartige daden van onze Haagse Staatslieden en hun samenspannende criminelen moeten worden veroordeeld tot de hoogste straf. Zij verdienen levenslang op klompen te moeten werken in een grauwe cel op droog brood en dunne linzensoep. Dat de wereld vol met onrecht is, weten wij allen. Maar deze fascistische methode om de burgers onder de duim te houden met een pasje is gewoon misdadig.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op ‘K HEB U LIEF MIJN NEDERLAND…

 1. Pingback: Zó waar . . . | E.J. Bron

 2. Bert zegt:

  Het is te bizar voor woorden, maar de Tweede Kamer heeft een motie verworpen van Pepijn van Houwelingen (FVD) waarin de regering opgeroepen wordt nooit een sociaalkredietsysteem a la China in te voeren in ons land. Dit kan twee dingen betekenen: of ze zijn te dom om te begrijpen waar hij op doelt… of ze vinden zo’n systeem helemaal prima. Je vreest met grote vrezen dat het toch écht het tweede is.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/schokkend-kamer-verwerpt-motie-pepijn-van-houwelingen-fvd-tegen-invoering-sociaalkredietsysteem-a-la-china/

  Like

 3. Ravian zegt:

  ” ‘K HEB U LIEF MIJN NEDERLAND… ”
  Das war einmal…
  De liefde is onderhand aardig aan het bekoelen.
  Met dank aan zo’n ~13.000.000 NSBers.
  Ze luchten nog net hun rechter oksel niet voor führer Rutte & Co…
  Maar wel altijd een grote bek over “de moffen”.
  Hitler & Co zijn democratisch nooit verder gekomen dan een derde van de Duitse bevolking.
  Rutte & Co scoren democratisch met meer dan twee derde van de bevolking.
  Nederlanders zijn gewoon über-moffen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter. zegt:

  Men zou kerken , kroegen,en de hele horeca moeten boycotten,dan is het zo afgelopen met deze onzin .Laat ze doodvallen in Den Haag,protesteren doen ze niks mee,maar geen geld meer in de la ,dan worden ze wakker .

  Geliked door 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Zoals jij het schrijft Driek, zie ik allemaal altijd voor me…!

  Like

 6. lone zegt:

  en zo is het , Driek

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het is een verschijnsel dat je vaker ziet bij onbeduidende mensen.”

  Driek, zo’n 65 jaar geleden leerden we op de Lagere School het gezegde: Als Niet komt tot Iet, kent Iet zichzelve Niet.
  Dat is precies wat we hier zien met Clowntje Clusterfuck. Hij is van een onbetekenende basisschool leraar gestegen tot ongekende hoogte: hij is minister geworden. Gelijktijdig met z’n benoeming is hij de klasse waaruit hij voortkomt: de gewone mensen, vergeten.
  Hij gedraagt zich nu net als vroeger Seiss Inquart, wiens vader ook les gaf. Seiss Inquart (Zes-en-een-Kwart, voor zijn Nederlandse vrienden, wegens een mank poot) heeft in ons land ook zijn uiterste best gedaan om het volk, de gewone mensen, zoveel mogelijk dwars te zitten, te onderdrukken en klein te krijgen. De ene methode was nog slechter, geraffineerder dan de andere.
  De Jonge is hard op weg om hem voorbij te streven in slechtheid en doortraptheid. Ik vraag me af: zou dominee De Jonge, Hugo’s vader, trots op hem zijn? Ik kan het me nauwelijks voorstellen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Liefde voor Nederland nou sorry hoor. Nederland een fascistische staat met uitsluitend smerige schaakspelers in dienst van het WEF met als doel de Nederlandse samenleving totaal kapot te maken. Laten we hopen dat hier ook een hele hoge hand gaat toeslaan om rechtvaardiging te doen gelden https://www.ninefornews.nl/kijk-oostenrijks-parlementslid-wordt-onwel-tijdens-debat-en-zakt-in-elkaar/ Eens komt de dag dat o.a. de fascisten De Jonge, Rutte en trawanten van het OMT ter verantwoording zullen worden geroepen en zwaar worden veroordeeld.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harrie Vaes zegt:

  De Tweede slaapkamer is voor twee derde gevuld met sukkels. Arme stakkers die nog te stom zijn om voor zichzelf te denken……laat staan om voor den duvel te dansen.

  Like

 10. karton zegt:

  De titel van het liedje dient te worden veranderd in :
  “Ik hád u lief mijn Nederland”.
  (“Mijn Nederland” bestaat overigens reeds járen niet meer !)

  Geliked door 1 persoon

 11. Jo zegt:

  Maar is het u misschien ook wel eens opgevallen, als joden een park bezocht hebben, na enige dagen vele planten en bomen dood zijn !!! Zou dat soms de werkelijke reden geweest zijn, om hun uit parken te weren !!!

  Like

 12. Frans keulemans zegt:

  Het beste plaatsje op de wereld en Limburg het allerbeste plekje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s