Zó waar . . .

In het tijdperk van informatie is onwetendheid een keuze

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “SvenDeG6“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zó waar . . .

  1. Bas zegt:

    Asielcrisis

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Ik vind helemaal niet dat we een verplichting zouden hebben, ten opzichte van de Afghanen die voor Nederland hebben gewerkt.
      Die Afghanen hebben niet voor ons gewerkt omdat ze zo’n fan van Nederland zijn; ze weten niet waar Nederland ligt, ze weten niet hoe en wat Nederland is.
      Ze hebben het ook niet gedaan omdat ze zo toegewijd zijn aan democratie en die in hun land ook wilden: in de islam is democratie haram.
      Ze hebben het gedaan om een beter inkomen te verwerven, dat ook nog eens op tijd uitbetaald werd. Ze wisten op voorhand dat ze zich op die manier in een wespennest zouden steken. Maar ze vonden het het risico waard. Kort gezegd: het zijn doodgewoon collaborateurs. Dr. Phil heeft gezegd: If you choose the behavior, you choose the consequences. Nu is het moment gekomen om die Afghanen daaraan te herinneren. Niet om nu te zeggen: jullie zijn weliswaar landverraders, maar kom maar lekker naar Nederland. Als de grond in Afghanistan te heet onder hun voeten wordt, gaan ze maar naar Pakistan, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan of Tadzjikistan. Allemaal fijne, gelovige moslimlanden. Daar zullen ze zich meer thuis voelen dan bij ons.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 2 people

  2. Marc zegt:

    Inderdaad. Helemaal waar!

    Geliked door 1 persoon

  3. ronjaspers zegt:

    Valt onder onwwetenheid ook wegkijken,kop in het zand steken,cognitieve dissonantie,vingers in de oren en keihard lalalala zingen.

    Like

  4. Bas zegt:

    Build back better??? Géén idee wat dat is….

    Like

Plaats een reactie