Verbijsterend!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; EWagensveld)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verbijsterend!

  1. Bob zegt:

    Als de regering en de correcte partijen
    fout op fout maken is dat een vergissing.
    Als ik als burger ergens onvoldoende over weet
    is dat een grove fout. Je wordt dan streng
    gestraft.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Wannewr wordt de invasie van migranten alleen nog toegelaten met een toegangsbewijs. Die blijken hier van gevrijwaard te zijn. Jan de Hollander toont graag als Nederlands staatsburger zijn toegangspas. We zullen maar zeggen goed voorbeeld doet volgen. In ieder geval hebben wij Grapperhaus die streng gaat toezien en handhaven op de toegangspas dus de invasie zal dan wel indammen. Grapje dat gaat niet gebeuren. De betaalslaven om de invasie te bekostigen en te onderhouden worden als tweederangs burgers beschouwd die zelfs naast de pot plassen als zij al jarenlang op de wachtlijst staan voor een woning. Uiteindelijk heeft de nieuwkomer voorrang en heeft massale invasie vrij toegang en vrij spel. Hoe dom kan een volk zijn. Nog even dan eindigen veel Nederlanders in dezelfde erbarmelijke omstandigheden al arbeidsmigranten https://www.ad.nl/binnenland/in-dit-tragische-tentenkamp-wonen-zes-dakloze-mannen-nog-nooit-zo-erg-als-dit-gezien~a7482c08/ Maar ja het zijn maar mensen die arbeid hebben verricht en dit is de dank. Als al die profiteurs ook uit veilige landen die geen enkele bijdrage hebben geleverd aan onze samenleving maar kunnen genieten van ons sociaal stelsel, gratis zorg en woning. Dit is de stand van zaken van het ooit democratisch Nederland. Zo kun je wel concluderen dat die ziekelijke en meedogenloze zakkenvullers in Den Haag het geen snars interesseert hoe de mens onder het klootjesvolk wordt behandeld.

    Like

    • vangie1206j zegt:

      Daarom heb ik meerdere malen geschreven kom in opstand en geweld met tegen geweld beantwoorden.
      En als iedereen weigerd die pas of mobiel te tonen wil ik nog wel eens zien wat meneer F. Grappighuis wil doen.

      Like

    • Bert zegt:

      Ook al hebben ze een toegang bewijs.
      Ze moeten helemaal niet toegelaten worden.
      Dus ook niet met een toegang bewijs.
      OPROTTEN.

      Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Julia, de regering heeft het slecht met ons voor. Het plan van omvolking van nederland draait op volle toeren. Het COA is een staat in de staat geworden die volledig los van controle en publiciteit autonoom dingen bedenkt en uitvoert zonder democratische controle. Die controle kan er niet komen omdat de 2e kamerleden zwaar worden tegen gewerkt door het ambtenarenkorps die al die dingen moeten uitvoeren en een spreekverbod hebben. Soros regeert ons al op de achtergrond, middels trekpop rutte.

      Like

  3. Scheitleister zegt:

    Mag ik een correctie, van deze prima tekst!, voorstellen?

    “Wanneer een Nederlander in eigen land volgens zijn normen en waarden, tradities en cultuur wil leven, is die rechtsextreem… een Nazi!”

    Like

Plaats een reactie