CITAAT Viktor Orbán

Viktor Orbán zegt dat de EU zich bemoeit met de Hongaarse verkiezingen van 2022. Hij zegt dat de EU de Hongaarse oppositie (pro-EU) steunt. Orbán won sinds 2010 elke verkiezing met rond de 50% van de stemmen, waardoor de gehele oppositie zich nu verenigt om ook een kans te maken.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Nexit Denktank“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Hij heeft een punt, maar ook Orbán is pro-EU. Laten wij dat niet vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Natúúrlijk bemoeit de EUSSR zich met de Hongaarse verkiezingen in 2022. De heer Orbán zal en moet verdreven worden, de EUSSR-leiding is niet in staat om zijn bezwaren tegen hen te weerleggen , derhalve moet hij verdwijnen. De EUSSR zal daarvoor de meest smerige praktijken gaan gebruiken.

  Like

  • karton zegt:

   @ Edwin Vissers op 24-10-2021 om 14.44 u. U vindt het vast niet erg als ik categorisch weiger om een eerbiedig kruis te slaan. Ik deed dat tot aan m’n 8e levensjaar (héél lang geleden) toen overleed m’n vader, m’n moeder bleef achter metm’n jongere broertje en mij , moest leven van uitkerinkje van, naar ik mij meen te herinneren, van Fl. 12,50 p/week (1950-1951), Na betaling v.d. huur was er soms geen geld meer om te eten. Mijn god , ik heb me helemaal suf gebeden ! Nóóit een stukje vlees, kreeg een “boterham tevredenheid” , dus geen boter en/of beleg. God heeft nóóit iets gedaan, niet voor ons gezin maar óók niet voor anderen in dezelfde omstandigheden en die wij kenden ! Houd aub op met dat gezever over kruisjes slaan enz. Je kunt de pot met je kruisje, Edwin V.

   Like

 3. Edwin Vissers zegt:

  Sla gewoon een eerbiedig kruis

  Like

 4. Julia zegt:

  Geheel Europa is knap bezig met haar eigen ondergang. Cultuur en geschiedenis is zo goed als verbannen heeft plaats gemaakt voor diversiteit en LBHT. Te ziek voor woorden die algehele woke cultuur is niet meer normaal. Je mag in dit maffe land zelfs de mensen niet meer aanspreken met mevrouw of mijnheer en kinderen worden al op zeer jonge leeftijd geïndoctrineerd om met deze ziekelijk woke cultuur mee te gaan. Terecht dat leiders als Orban en Poetin dit veroordelen en fel uithalen en deze doorgeslagen krankzinnigheid niet toelaten en zien dat Europa zichzelf flink aan het wurgen is. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/vladimir-poetin-haalt-fel-uit-naar-woke-cultuur-westen-zij-die-roepen-dat-mannen-en-vrouwen-bestaan-worden-vrijwel-verbannen/

  Like

 5. Ravian zegt:

  Ik zou Viktor graag de slinger eens tegen bolle Frans ter hand willen zien nemen.
  Midden tussen de socialistische varkensoogjes graag…

  Like

 6. Jan zegt:

  De Britse bobby’s probeerden het onlangs nog eens maar kregen direct versterking van Polen

  Tijdens de recente voetbalwedstrijd Engeland-Hongarije in het Wembley Stadium, Londen, toonden Hongaarse fans een spandoek met daarop de tekst dat zij niet knielen (voor wie dan ook)

  Toen kwam de Britse politie de tribune binnen om het spandoek in te nemen, dat zij als “racistisch” beschouwden. Dat echter hadden zij niet moeten doen want zij werden door de fans van Hongarije en Polen direct weer de tunnel in gejaagd en gemept.

  Zo hoort het ook. Weg met die gestoorde bobbies

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De extreem linkse miljardair george soros heeft 226 E.P. leden omgekocht,en heeft nog een appeltje te schillen met hongarije.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s