OPROEP!: protestmanifestatie op 7 november in Den Haag

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op OPROEP!: protestmanifestatie op 7 november in Den Haag

 1. Niek zegt:

  jaa, daar ga ik zijn, om de hoek en op de fiets
  voorzichtig alle waterkanonnen en de politie macht aanschouwen
  Het zal vast een slagveld worden, ik ben erbij!

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Niek: “jaa, daar ga ik zijn, om de hoek en op de fiets.” Waren er maar meer ‘helden’ zoals jij! Oh ja, die zijn er, die zitten zich op het terras vol te vreten en hopen, bij gebrek aan ander ‘vertier’, dat de mensen met gezond verstand kapot worden gespoten maar dan door de waterkanonnen! Zij zelf piepen wel anders als de prikjes zijn uitgewerkt en ze de zgn. ‘booster’ moeten nemen om de qr code te behouden, om het half jaar een prikje tot eind 2023, nog minstens 6 prikjes te gaan dus, nou succes!!

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Als een demonstratie met 100.000 mensen niet het minste effect heeft gehad, dan gaat er 1 met 200.000 ook niks opleveren.

    Alleen een ezel probeert het gewoon nog een keer.
    Wie was dat ook alweer, die hier zo’n uitspraak over gedaan had.
    Telkens hetzelfde herhalen maar iedere keer een andere uitkomst verwachten.
    Ik dacht Einstein.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Waarom denk je dat mensen die dat gif binnen hebben niet mee lopen.
    Jij doet zelf mee aan wij en zij denken.
    Niet iedere gif klant is een weigeraar hater.
    Er zijn vele mensen die het totaal niet eens zijn dat andere uitgesloten worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Helena Die algehele horeca gewoon negeren welk weldenkend mens wil tussen een massa NSB-ers zitten. Nou daar sta ik geheel boven wat mij betreft gaat de algehele horeca failliet vooral de zaken die hieraan meewerken. Laat ze zich allemaal maar kapot prikken ze komen er vanzelf wel achter dan is het snel gedaan met het egoïsme. Dat geslijm komt toch je keel uit ik laat mij vaccineren om ook mijn medemens te beschermen. Pure bull shit ze hebben zich laten vaccineren om op vakantie te gaan, gezellig samen van een hapje en drankje te genieten en een film te bezoeken. De gemiddelde Nederlander denkt niet aan de medemens dit blijkt al weer hoeveel gevaccineerde voorstanders voor tweedeling zijn tja we denken aan de medemens. Wat een stel hypocriete huichelaars mag hopen dat ze elkaar flink besmetten kijken wie er dan lacht.

    Geliked door 1 persoon

 2. Rini Stegeman zegt:

  heel veel sterkte en wijsheid.

  Like

 3. Wappieman zegt:

  De dood of de gladiolen , ik doe mee .

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Ik ook.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Den Haag” als locatie is wel erg ruim genomen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Bert zegt:

  Mijn steun hebben ze.
  Nog zo’n grote demonstratie trekken ze niet meer in Den Haag.
  Van de vorige zijn ze nog steeds sprakeloos van.
  En als hugo nog 1x het lef heeft om hierna nog 1x met nieuwe maatregelingen te komen, dan gooien we er meteen nog 1 achteraan.
  Krijgen zullen we ze daar.

  Like

 7. Julia zegt:

  Sta ik helemaal achter maar protesten zouden meer en meer zonder vooraankondiging moeten worden verspreid door heel Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en op snelwegen zodat de overheid waterkanonnen tekort komt om alles onder controle te krijgen.

  Like

  • de barbaar zegt:

   Het heeft geen enkele zin om in den haag/amsterdam/rotterdam te gaan demonstreren.
   Alle wegen,lijnen zal aan uitgezet door de gevestigde (wan-orde)…je loopt een vooraf uitgestippelde route en gaat na afloop met een woke gevoel weer naar huis.
   Fijne wandeltour gehad.joh, en er deden er veel aan mee…was super gezellig ja…en er was ook soms muziek bij….dolletjes…
   Charter/vraag/verzoek/ga in overleg met de boeren,de bouwers,de vissers, de transport om in een klap het GEHELE land van oost/west/noord/zuid compleet plat te gooien,en dat niet van 9 tot 5 …maar gewoon net zo lang totdat het leger,de politie, de zeer zeer weinige niet corrupte openbaar ministerieleden de tijd geven om al die genocideplegers en verantwoordelijken in den haag,hilversum e.o. op te pakken .
   Dan pas bereik je resultaat…niet met weer een wandeling te maken in het gore den haag.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @ Barbaar, helemaal met je eens dat is de enige manier alles platleggen, iedereen thuisblijven een week of 2 , belastingkantoren bezetten , en ook politie kantoren gewoon met zijn allen daar gaan zitten, daar bereik je meer mee dan al die protesten…

    Like

 8. Bas zegt:

  Tijd dat de gevaxxten mee gaan doen met de protesten!!
  Zuiden vh land,
  Slechts 2 op de 10 patiënten is ongevaccineerd…..overgrote deel van de opnames zijn tóch de gevaccneerden!

  Like

  • de barbaar zegt:

   helaas, ook deze neppert zit aan de keukentafel de zak met zilverlingen te tellen…

   Like

  • Jan zegt:

   Wat dus betekent dat de gevaccineerden, herstel, de geïnjecteerden zich hebben onderworpen aan kwakzalverij en niet te vergeten staatspropaganda. Dat krijg je als je te lui bent om gebruik te maken van je hersenen en zo dus onmondig blijft (Kant)

   Like

 9. Edwin Vissers zegt:

  Het woord tijd Rotterdam weer plat te bombarderen ,met die satanische burgermeester en Hugo de verschrikkelijke ,één Salafist en een christen zionist Hugo de prik pooier from Hell .

  Like

 10. Jan zegt:

  Welkom in de hel. Letland, geterroriseerd door psychopaten

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Demonstreren en naar het stemhokje lopen. Een verstandig mens laat zich daar niet zien. Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Hoogste tijd om eens flink af te gaan rekenen met het enorme faalbeleid van De Jonge en zijn OMT trawanten. Ze liegen dat ze barsten en wijzen onterecht naar niet gevaccineerden om zelf de handen schoon te wassen. Geen donder hebben ze gedaan aan de capaciteit van ziekenhuizen en opleiden van jonge mensen die graag in de zorg willen werken terwijl miljarden zijn verdampt naar bodemloze putten. De schuld van de oplopende besmettingen is te danken aan het enorme wanbeleid van De Jonge en de rest van de zogenoemde virologen en artsen binnen het OMT. Die fascistische schaamteloze streken van Rutte en De Jonge draaien alleen maar op meer tweedeling uit en ontwrichting van de samenleving. De lafaard De Jonge zou eens zijn verantwoording moeten gaan nemen en een terdege goed beleid te gaan voeren en niet achter de feiten aan te hobbelen. Maar ja wat kunnen we verwachten van een schoolmeester op deze zeer verantwoordelijke post dat hij er nog niet is uitgetrapt is werkelijk te krankzinnig voor woorden. Ook die door en door rotte linkse media en de propagandazenders dienen eens flink door de molen te worden gehaald ze ruien de boel dagelijks op en de helft van wat ze schrijven is een leugen terwijl waarheden worden verzwegen. https://www.telegraaf.nl/video/276997858/marcel-levi-zo-druk-is-het-niet-in-de-ziekenhuizen Het is een schande dat kleine aantal IC bedden op een bevolking van ruim 17.5 miljoen ingezetenen plus de extra druk die hier nog bovenop komt door de dagelijkse toestroom van migranten (daar hoor je overigens de linkse media en de angst inzaaiende propagandazenders niet over). Kortom tijd voor een enorm groot protest tegen de mislukkelingen Rutte en De Jonge is bittere noodzaak. Overigens is die gluiperige fascist allang in onderhandeling met werkgevers om de vaccinatieplicht voor werkenden in te voeren. Die vent zit vol smerige fascistische streken en moet gestopt worden. Je moet toch nog wel lef hebben als je al zoveel op je geweten hebt en zelfs slachtoffers op je naam heb staan die door uitgestelde medische behandelingen vervroegd zijn overleden, ouderen in eenzaamheid heb laten sterven en jongeren tot wanhoop hebt gedreven zodat zij nog maar één uitweg zagen aan een einde aan hun jonge leven hebben gemaakt. Tijd om deze fascisten Rutte, De Jonge en de OMT trawanten voor een tribunaal te dagen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ….Tijd om deze fascisten Rutte, De Jonge en de OMT trawanten voor een tribunaal te dagen….Welk tribunaal Julia, geen enkel land en geen enkele rechter zal er aan meewerken. Zie maar eens wat Trump ondervonden heeft met rechtbanken. En het is ook maar afwachten wat Werner Fullmich nog kan bereiken met zijn rechtszaken tegen de Coronaleugen.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Hoogste tijd om eens flink af te gaan rekenen met het enorme faalbeleid van De Jonge en zijn OMT trawanten.”

   En hoe wou je dat dan doen, Julia? Vak K staat achter hem én de meerderheid in de Tweede Kamer.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 13. ronjaspers zegt:

  Ik heb wel respect voor de mensen die gaan demonstreren,het zal helaas weinig uithalen.De NWO agenda is bijna voltooid.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ ronjaspers 26 oktober 2021 om 20:47

   ”De NWO agenda is bijna voltooid.” Het is al vijf voor twaalf.

   Demonstreren heeft geen zin meer. Zeker niet op zondag. Er is dan geen ene politiker in Den Haag te bekennen. Politie en ME slaan zonodig met wapenstok, waterkanon en pepperspray de hele optocht uit elkaar. De wandelaars zijn een paar blauwe plekken en een desillusie rijker. En op maandag hebben de satanische machthebbers geen actieve herinnering aan wat er op zondag is gebeurd. Ze gaan, met nog meer leugens en bedrog, weer over tot de orde van de dag. Nog meer corona-kolder, nog meer apartheid, nog meer onderdrukking en nog meer beperking; ”het nieuwe normaal”.

   Het enige, dat nog uitkomst kon brengen is het lam-leggen van geheel Europa en dan net zo lang standhouden, tot de hele bende schurken is opgepakt en voor een tribunaal is gebracht, à la Roemenië 1989.

   Geliked door 3 people

 14. de barbaar zegt:

  We kunnen elkaar blijven like(n), reageren en wat nog meer…feit is en blijft dat we in een enorme chaos zitten en blijven zolang we ons niet (kunnen) organiseren.
  Eendracht maakt macht….verdeel en heers is hun credo.
  Het is moeilijk om de niet geprikten, de zo-gezegde weldenkende wappies te organiseren,bijeen te brengen….op lokaal,regionaal en dan landelijk niveau.
  Ook de geprikten,met een later besef hebbende van hun domheid….ook zij moeten gehoord worden.
  Demonstreren is in nederigland ,net als verkiezingen een farce….je wordt belazerd en bedrogen.
  Tijd voor opstand,rebellie,burgerlijke ongehoorzaamheid,eenheid, samenzijn,gezamenlijk, met elkaar.
  Daar ontbreekt het aan….laten wij, die op vele forums,sites zitten eens kijken hoe we elkaar kunnen vinden en verbinden!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   de barbaar.Ik waarschuw de mensen al ongeveer 13 jaar dat de satanische globalistische elite 90% van de wereldbevolking wil uitmoorden voor een NWO.Mensen verklaren mij voor gek,of halen hun schouders op,zeggen dat het wel mee zal vallen.Toen die corona hoax begon wist ik al dat er niks aan de hand was,ik heb mij nooit aan die achterlijke maatregelen gehouden zoals slavenmaker,1.5 meter,en lockdown.Ik heb ook genoeg mensen gewaarschuwd voor die dodelijke corona vaccinazi,s..Ik dacht dat ik hiermee mijn bijdrage wel geleverd heb.

   Like

   • Bert zegt:

    Gek hé, dat je niet serieus genomen wordt als je er satan bij gaat halen.
    Met dat soort gasten ben ik altijd gauw klaar, wat ze me ook proberen te vertellen.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Bert.Gek he,ooit van robin de ruiter gehoord,de 13 satanische bloedlijnen.Deze 13 families regeren deze wereld en niet de marionetpoppen die zichzelf politici noemen.Als jij jou huiswerk gedaan had dan had jij dit ook geweten,dan kom je niet zo dom over.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Blijf jij nou maar bang voor de duivel.
    Sommige mensen kan je alles wijs maken, net zo als kleine kinderen.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Fijn door blijven slapen,en wakker worden in de hel.

    Like

 15. Niek zegt:

  Iedereen kan roepen demonstreren heeft totaal geen zin……
  Ja ik weet het, maar wat dan?
  Dus ik ga lekker toch en al slaan ze mij verrot kan ik zoet van de pijn
  genieten dat ik toch gelijk had tegen beter weten in.
  Ik volhard in mijn strijd en gaslighting van de overheid en trek het mij
  totaal niet aan, proud to be a Wappie…….

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Stemmingmakerij:

  OMT-lid: ‘In de toekomst jaarlijks zo’n tienduizend Nederlanders met corona in het ziekenhuis’
  Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst jaarlijks pakweg tienduizend Nederlanders met corona in het ziekenhuis belanden, zegt OMT-lid Jan Kluytmans. Daarom moet vooral in de winter de zorgcapaciteit structureel omhoog. ‘Het piept en het kraakt’.
  ..
  https://www.ad.nl/dossier-deze-verhalen-mag-je-niet-missen/omt-lid-in-de-toekomst-jaarlijks-zo-n-tienduizend-nederlanders-met-corona-in-het-ziekenhuis~ac2bda1a/

  Het is niet ondenkbaar dat u door een auto overreden wordt
  Het is niet ondenkbaar dat er binnenkort een oorlog uitbreekt
  Het is niet ondenkbaar dat u binnenkort ernstig ziek wordt
  blblabla

  Like

 17. Jan zegt:

  Met medewerking van…..Pfizer
  …..
  Met medewerking van …..Pfizer
  enz enz

  video

  Like

 18. Jan zegt:

  CNN: “Als een volledig gevaccineerde aan corona sterft betekent dit niet dat het vaccin niet werkt”
  https://www.informationliberation.com/?id=62618

  Like

 19. Jan zegt:

  Miljoenen Amerikanen worden ontslagen omdat ze de prik weigerden die echter maar voor 3% effectief is
  https://www.informationliberation.com/?id=62617

  Dat is bij ons niet anders

  Like

 20. Jan zegt:

  Socialisme en uitroeiïng gaan hand in hand. Voorbeeld Nieuw-Zeeland

  Like

 21. Jan zegt:

  De demo zal niets uithalen aangezien het voor de gifmengers, ook wel farmaceuten geheten, om honderden miljarden gaat. Een complete randdebiel als Hugo de Jonge zal echt geen dief van eigen portemonnee worden, net zomin als zijn broer. Bij die maffiakliek blijft zeer veel aan de strijkstok hangen.
  Het gros van de bevolking is te lui om zelf onderzoek te verrichten, denken dat zij wereldnieuws krijgen als zij het Hoernaal bekijken, of het NSB Handelsblad lezen. Dat de injectie nep is, simpelweg niet werkt wordt verdoezeld door nu een ‘booster’ ‘aan te bieden’ (alleen al het woordgebruik, alsof de staat ‘levensredder’ is). ‘Booster’ lijkt nu op een soort turbo die de injectie extra kracht geeft en dan te bedenken dat beide nep zijn en je je weerstand verder omlaag haalt én nog het risico loopt jezelf voor de rest van je leven te verminken.
  Een facelift is nep (stijfseluitdrukking) en dat is de injectie ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s