CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON . . .

 1. Jan zegt:

  Sniffing Joe

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het aantal legeronderdelen in de Pays-Bah dat nog daadwerkelijk enige defensieve taken op zich kunnen nemen neemt zienderogen af, om over aanvallen of beheersen van conflicten en escalaties voorkomen maar te zwijgen,…….of ze moeten de vijanden dood willen zeuren en begraven onder bergen van zwijggeld en compensaties, daarin zijn ze onverslaanbaar.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Hovawart ; Ja, we zouden als land zo de combibeker verstrengeling Bureaucratie&Corruptie winnen, misschien een beetje competitie van Engeland en Italië maar je hoeft dan alleen de video van die mevrouw van de partij van de dieren en Rutte te laten zien, waarin hij zegt, ik kan hier niet staan liegen dat ik niet heb gelogen, dat vind ik nog steeds een leugenjuweeltje, je zou hem bijna een prijs daarvoor willen geven.

   Like

 3. Ravian zegt:

  Veel beter is het in Nederland ook niet.
  Ook hier enkel gezeur over te weinig vrouwen, allochtonen, en seksueel gemankeerden in het leger.
  Over de ondervertegenwoordiging van vrouwen onder de vuilnismannen, of van mannen onder de kleuterjuffrouwen, hoor je ze vreemd genoeg nooit.
  En dat wanneer allochtonen de drang voelen hun land te dienen deze in Turkije of Marokko in het leger gaan dat snappen ze niet.
  Wat die seksueel gemankeerden betreft; mensen die geestelijk in de knoop zitten moet je niet van militaire wapens voorzien.
  Maar dit geneuzel leid natuurlijk wel lekker de aandacht af van de werkelijke problemen bij defensie; een veel te laag budget, een uit zakkenvullende politici bestaande legerleiding, en een links OM dat zich regelmatig op het terrein van de militaire rechtspraak begeeft, waar het OM geen bevoegdheid heeft.

  En in de US draait het er om te verdoezelen dat het gigantische defensie budget al decennia lang aan extreem dure niet functionerende wapensystemen verkwist wordt en voornamelijk in de zakken van het militaire industriële complex verdwijnt, en van daaruit onder de “deep state” elite verdeelt wordt.
  Een mooi voorbeeld daar van is de JSF / F-35, waar wij dankzij een luchtmachtgeneraal die daar een leuk baantje bij een toeleverancier van Lockheed Martin aan over heeft gehouden ook voor miljarden mee in de aap gelogeerd zijn.
  Een en ander heeft er inmiddels al toe geleid dat de US Navy technologisch buitenspel gezet is door, met name, China.
  Het is niet voor niets dat die nu zo hoog van de toren blazen over zaken als Taiwan en exploitatie rechten in de Chinese zee.

  Geliked door 1 persoon

 4. de barbaar zegt:

  Toen de milva,s en de marva,s binnenkwamen begon het gezeik al…..daarna de arbowetjes, niet meer 2 munitiekisten mogen dragen voor de punt 50….al dat slappe gezeik was genoeg reden om toen wat anders te gaan doen….als ik ze nog wel eens zie lopen of oefening draaien dan valt mijn bek naar beneden open.
  Wat een slap gedoe allemaal.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s