Hoe de regering van Mark Rutte Nederland verandert in een islamitische asielhel 

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland is Nederland niet meer. Het aantal niet-westerse allochtonen dat in 1990 in Nederland woonde, was 866.000 of 5,8% van de bevolking. In 2006 is dat 1,7 miljoen of 10,5%. Een verdubbeling dus. Wij zitten nu hier met 17,4 miljoen mensen. Ondertussen proppen opportunistische politici Nederland nog voller met gelukszoekers, alsof we er niet al genoeg hebben. De IND en het COA haalden het in hun hoofd om nog een heus reclamefilmpje te maken. Dat filmpje was in het Engels en ondertiteld in het Arabisch en daarin werd Nederland verkocht als het luilekkerland van de wereld. Zonder omhaal werd uitgelegd dat je recht hebt op een dokter en scholing en dat je een mooie, grote woning krijgt voor je hele gezin. De asielstroom kost ons miljarden euro’s per jaar en duwt de verzorgingsstaat regelrecht de afgrond in, samen met onze beschaving. De niet-westerse immigratie heeft ons sinds 1995 netto maar liefst € 433 miljard gekost en gaat ons bij ongewijzigd beleid de komende twintig jaar nog eens € 650 miljard kosten. Dat is dus € 1.000 miljard aan niet-westerse immigranten. En meer dan de helft van de mensen die wij nu al binnen hebben, zit in de bijstand en gaat helemaal niets bijdragen, dus dat gaat ons alleen maar geld kosten en dat gaat ons echt niet verrijken…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Hoe de regering van Mark Rutte Nederland verandert in een islamitische asielhel 

 1. Bas zegt:

  Geliked door 5 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is weer 1672, Balkan. Het Rampjaar, weet je nog? Met één uitzondering. Nu is het land reddeloos, het volk redeloos, maar de regering niet radeloos. De regering zit erbij en ziet dat het goed is.
  Deze hopeloze toestand is het uitvoeren van het Verdrag van Straatsburg uit 1975. Het is zo afgesproken en het point of no return is allang voorbij. We gaan en masse naar de donder en er is niets meer aan te doen. We zijn te lui om actie te ondernemen en te laf voor een burgeroorlog.
  We hebben net zoveel kans als “a snowball headed for hell.” Geen enkele dus.
  Toch nog een prettige avond allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  Mart van politici om de bevolking bezig en destabiliserend te houden!

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De extreem linkse miljardair george soros organiseerd en financierd de islamitische invasie naar europa d.m.v. de extreem linkse mensensmokkelaars NGO,s.Hij zit ook achter de illegalen karavanen van zuid amerika naar de amerikaanse grens.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hebk zegt:

  Ik ken een Afgaan die sinds 2001 in NL woont, ik zei tegen hem ; je schrok je zeker wel rot toen je voor het eerst in NL was met meiden in korte rokken en strakke topjes. Hij zei Afganistan was 50 jaar geleden precies hetzelfde als NL , vrijheid , moderne westerse kleding , toen kwam ook via Pakistan de islamitische invasie en later zelfs de Taliban, 20 jaar later moesten alle vrouwen gesluierd over straat of ze werden dood geknuppeld. Wat herken ik hierin ? Zijn we in NL niet op hetzelfde pad ?? Ik denk het wel

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Dit zie je al jaren aankomen. Ik heb de fractievoorzitters van de T.K. jaren geleden al ingelicht over mijn zorgen over de toekomst van onze kinderen. Filmpjes meegestuurd van rellende Afrikanen in Italië bijvoorbeeld. Het interesseert ze precies niks! Iran was in de jaren 70 ook veel liberaler overigens. Het lijkt wel of mensen niet willen geloven dat we al onze vrijheden kwijt gaan raken.

   Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  We zijn een achterlijke generatie, geen greintje zelfrespect of initiatief tonen, alles maar slikken voor zoete koek, zelfs onze toekomst en dat van onze kinderen worden ontnomen, schande.
  Misschien ziet er nog iemand een toekomstvisie in de huidige politiek, maar mij is nog niets verduidelijkt.

  Like

 7. Leen de RT zegt:

  Rutte, Kaag, De Jonge, Grapperhaus, noem die demissionaire regeringskwallen maar op: ze zitten allemaal in de Klaus Schwab Fanclub. Doen werkelijk niets vóór het volk, maar wel alles tégen het volk. Deze hansworsten helpen ons land openlijk om zeep en het wordt nog gewaardeerd ook door de verblinde en gehersenspoelde kiezers.
  Ongelofelijk hoe snel Nederland in een chaotische dictatuur wordt veranderd door deze zwaar gestoorde meestal liegende empathie-loze landverraders.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  .” Van ooit de machtigste economische staat,waar burgers leefden net als in een paradijs, heeft de regering van Mark Rutte en Sigrid Kaag(D66) hun leven tot een hel gemaakt en heeft van dit land een criminele bananenrepubliek gemaakt…” Deze mensen zijn alleen maar de trekpoppen….. verwerpelijke en moraalloze , ja dat wel maar het is de EU waaraan we al deze ellende te danken hebben en ook aan de zittende blanke Nederlandse elite, die dit allemaal gesteund heeft en ook de z.g. gegoede burgerij die tot op heden, nog CDA en VVD stemt, ik spuug op ze en vervloek ze …want uiteindelijk hebben zij ons uitgeleverd aan waar we nu in zitten …ik hoop dit gajes allemaal eens te zien bengelen aan een stuk touw …allemaal

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Hoe Nederland ooit geweest is, daar kunnen we alleen nog maar met weemoed aan terug denken.
   Maar mee maken zullen het nooit meer.
   Maar die rust en hoe gemoedzaam het hier er allemaal aan toe ging komt nooit meer terug.
   Dat hebben ze voor eeuwig voorgoed verknald met dit beleid.
   We kunnen er alleen nog over mijmeren dat wij het nog mee hebben mogen maken.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ LUCIA op 27-10-2021 om 03.55 u.
   Mag ik aub met u mee spugen en hevig vloeken ?
   Kotsmisselijk ben ik van dat hele zootje : als het zootje NIET liegt, zijn ze ’t vergeten, hebben ook nog eens “verkeerde herinneringen”, één van hen (Rutte) heeft zelfs de gore moed om, zo trots als een aap met 7 lullen, rond te paraderen, hollend van de ene tv-camera naar de andere ! Een andere figuur roept doorlopend God aan, maar besodemietert ons állemáál, Qut Quag geeft óns geld aan terroristen die óns zullen gaan vermoorden. CDA wilde Rutte “wippen” hoorde ik gisteren, of verstond ik ’t verkeerd en zei men dat Hoekstra wilde “wippen” met Qut Quag ? Ik weet ’t niet meer precies. Maar áls er ooit een “regering” gevormd zal zijn, zal men horen : “Nog nóóit zo’n vriendenclubje bij elkaar gesprokkeld als deze keer !”
   Vies volkje, die zg. “politici”.

   Geliked door 1 persoon

 9. top of flop zegt:

  Ik ben ervan overtuigd, dat Mark Rutte rijkelijk wordt beloond, met een deel van het geld dat het volk wordt afgenomen, deels onzichtbaar deels zichtbaar.

  Like

  • Julia zegt:

   top of flop Dat hele corrupte zooitje Rutte, De Jonge en de trawanten van het OMT krijgen flinke bonussen bovenop het zakken vullen uit de belastingpot van de big pharma toegestopt plus een deeltje van het WEF. Het zijn onbetrouwbare huichelaars die geen greintje geweten of schaamte hebben en er niet tegen opzien om de algehele samenleving te vergiftigen.

   Like

 10. Torsten Himmelstoss zegt:

  Het zijn geen “asielzoekers, het zijn MOSLIMINFILTRANTEN.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  België idem

  Geliked door 1 persoon

 12. Horatius zegt:

  Het ruimhartige asielbeleid is begonnen in de jaren 70 van de vorige eeuw toen de gezinshereniging op gang kwam onder het kabinet Den Uyl terwijl we hier te maken hadden met een half miljoen werkelozen.

  De EU kwam na de oliecrisis in 1974 tot een overeenkomst met de Arabische olieproducerende landen: betaalbare olie in ruil voor de komst van miljoenen moslims naar Europa met alle voorzieningen waaronder moskeeën voor deze immigranten.
  In feite kwam dit neer op een deal buiten de goedkeuring van het gewone volk (stemvee) die tot op de dag van vandaag wordt gehandhaafd ondanks het feit dat de radicale islam een keiharde stempel drukt op onze Westerse samenleving. Een geplande omvolkingspolitiek dus die op de langere termijn zou moeten leiden tot een Europees Islamitisch Kalifaat.
  Getalsmatig krijgen zij in de toekomst de overhand. En uiteraard met steun van de Linkse partijen is een gang naar de stembus dan voldoende om hier de macht over te nemen.

  Dat in ons land partijen als de VVD en het CDA dit desastreuze beleid blijven steunen is een vorm van collaboratie met de islam, wat men eigenlijk gewoon als landverraad moet beschouwen.

  Mark Rutte had het in 2015 tijdens de vluchtelingencrisis over een ”dreigende ontwrichting van onze samenleving” als we hier ongelimiteerde aantallen asielzoekers zouden opnemen.

  Mooie en realistische bewoordingen die zich helaas daarna niet vertaalde in zijn beleid want de asielcentra zitten momenteel overvol en het einde is nog niet in zicht.
  Mark Rutte heeft dus blijkbaar ons land verkocht aan de bureaucraten en technocraten in Brussel en de religieuze baardmannen in Mekka, die grijzend toezien hoe hun bezettingspolitiek voor de volle honderd procent geslaagd is.

  Hoe ziet de de toekomst er uit voor met name West-Europa?
  Een ernstige verdeeldheid onder de autochtone bevolking met voor- en tegenstanders van de islamisering van onze bevolking. Dit zou tot een burgeroorlog kunnen leiden waarbij de moslims uiteraard een rol zullen spelen, want zij hebben belang bij chaos en ontwrichting en krijgen daarna ongetwijfeld een politieke machtspositie.

  De verzorgingsstaat is de lokroep voor de moslims en als die ineenstort bij een volgende recessie zou ook dit de aanleiding kunnen zijn voor grote maatschappelijke onrust. Het recht van de sterkste zal dan gaan gelden: de verweekte Westerse samenleving contra de radicale moslims die o.a. in Syrië, Irak en Afghanistan de nodige ervaring hebben opgedaan.

  En de verantwoordelijken voor deze scenario’s? Die pakken bijtijds hun koffers en nemen de wijk naar veiliger oorden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  De Telegraaf
  @telegraaf
  Het viersterrenhotel City Center Lodge in het hart van Utrecht is sinds dinsdag de thuisbasis voor asielzoekers.

  Het mag wat kosten:
  https://nl.hotels.com/ho595387744/?q-check-in=2022-10-28&q-check-out=2022-10-29&q-rooms=1&q-room-0-adults=2&q-room-0-children=0&sort-order=BEST_SELLER

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Polen en Hongarije verdienen alle steun maar Brussel zal zeker alles in het werk stellen beide landen voor de voeten te lopen


  De mitrailleur er op, neermaaien

  Geliked door 2 people

 15. Eppo zegt:

  Die VVD en PvdA hebben er een tyfuszooi gemaakt van dit Land een Murken meuk.

  Beveiliging bedreigden moet beter”

  De beveiliging van mensen die ernstig
  worden bedreigd moet beter geregeld
  worden.Dat blijkt uit een onderzoek in
  opdracht van het demissionaire kabinet.

  De betrokken diensten kunnen het werk
  niet aan,ze hebben te weinig zicht op
  het gevaar en er is geen overzicht van
  de ingezette beveiligingsmaatregelen,
  schrijft de commissie-Bos.

  Vooral bij politie en marechaussee zijn
  personeelstekorten.Het proces tegen
  Ridouan Taghi en de aanslagen rond een
  fruithandel in Hedel vergen enorm veel
  capaciteit.De onderzoekers stellen voor
  ook particuliere bedrijven in te zetten
  om bijvoorbeeld de wacht te houden.

  Like

 16. Harry zegt:

  Zou die hufter Rutte nou echt niet begrijpen wat ons boven het hoofd hangt met die criminelentsunami die ie hier binnen laat ? Vast wél .
  Er wordt nu alweer gesteggeld over een tekort aan IC bedden en personeel .
  Wie heeft dat naar de bliksem geholpen ? RUTTE !
  En wat denk je dat er straks gebeurt als al dat importtuig hier gehuisvest is ?
  Burgeroorlog , RUTTE !
  Kunnen we ons daar straks ook tegen in laten enten ?
  Of moet daar nog even een medicijn voor worden ontworpen ?
  Iedereen aan de coke , misschien ? We zijn al lekker onderweg !

  Als de lul ook maar énige visie had voor wat ie aan het aanrichten is , zou ie er nu meteen een flink aantal ziekenhuizen bij moeten laten bouwen .
  En herstellen wat ie afgebroken heeft .
  Burgeroorlog staat ons te wachten , ook al staat ie met dat pokdalige smoelwerk hard NEE te schudden en vals te grijnzen .
  En dan gaan er véél meer bedden nodig zijn dan voor covid en dergelijke .
  En kisten en begraafplaatsen .
  Vele duizenden !

  Als je je niet laat enten , ben je crimineel .
  Zelfmoordpoeder is verboden , je mag je alleen nog af laten slachten door moslims en moordzuchtige negers .
  Kennelijk is dat wél legaal . Gun die jongens ook eens wat .

  Wat een rare wereld is dit geworden !
  Iedereen met een normaal verstand wordt verguisd , het tuig is aan de leiding , althans aan west kant van Europa .

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Niettemin zijn ze in Polen al druk bezig om dergelijk uitschot uit Europa weg te houden, gelijk zoals ze dat in 1920 met de communistische Russen deden! Gelukkig werd het communisme in Oost-Europa rond 1989 vernietigd en die immigranten zullen dadelijk ooit de dag gaan vervloeken dat ze in Nederland kwamen omdat hen hier al totaal GEEN geld, woning, baan enz. te wachten staat omdat we die hier niet eens meer hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s