Polen breidt grensbewaking uit: Nu 10.000 soldaten tegen illegalen

(Vertaling: E.J. Bron)

Polen ziet de ernst van de situatie aan het migratiefront in en breidt opnieuw de grensverdediging uit: het aantal soldaten aan de grens met Wit-Rusland zal nu tot 10.000 opgevoerd worden. De reden daarvoor zijn de exploderende aantallen migranten, die illegaal vanuit Wit-Rusland steeds opnieuw Pools territorium proberen binnen te dringen. In het vervolg zouden nog eens 2500 soldaten de grensbewaking ondersteunen, deelde de Poolse minister van Defensie Blaszcak op Twitter mee.

Polen heeft al een hek van prikkeldraad langs de grens met Wit-Rusland opgericht. De bouw van een permanente bevestiging wordt gepland. Volgens informatie van de Poolse grensbewaking vonden er afgelopen weekend opnieuw twee pogingen plaats om met geweld door de grens heen te breken.

In beide gevallen zouden groepen van 60 tot 70 mensen de Poolse grens met boomtakken en stenen bekogeld hebben, schreef de autoriteit op Twitter en postte er een video bij. Beide pogingen zouden mislukt zijn, waarbij twee soldaten gewond raakten.

Op internet duiken steeds weer video´s op hoe illegalen vanaf de Wit-Russische kant met breekijzers en draadknippers het grenshek beschadigen en daarbij uiterst gewelddadig te werk gaan.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Polen breidt grensbewaking uit: Nu 10.000 soldaten tegen illegalen

 1. vangie1206j zegt:

  Gewoon dat sloopschorem neer schieten.
  Laten de volgende het wel uit hun zieke kop het opnieuw te proberen.
  En donder die lijken over de grens in Wit Rusland met de tekst hier hebben jullie je afval terug.
  Voer maar op aan de zwijnen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Mooi zo. En als ook maar 1 jihadist poten op Pools grondgebied zet, niet aarzelen maar direct liquideren.

  Geliked door 2 people

 3. Horatius zegt:

  Deze migranten zijn in feite invasietroepen met de opdracht hier de al aanwezige bezettingsmacht te versterken en zodoende heel Europa te islamiseren. Vooralsnog is de situatie aan het Oostfront redelijk stabiel en houden de Polen heldhaftig stand ondanks hevige kritiek vanuit Brussel.

  Op het Balkanfront is de situatie een stuk onoverzichtelijker maar vooralsnog is de grensbewaking dusdanig dat er nog geen reden is voor paniek. Hongarije zal zeker stand houden en vervult een voorbeeldfunctie voor de rest van Europa.

  Italië, traditioneel de zwakke onderbuik van Europa is wederom het land waar de hoofdmoot van de invasietroepen vrij spel hebben. Ongestoord breken zij door en krijgen zelfs hulp van de Italiaanse kustwacht en diverse NGO’s.

  Wit-Rusland is dus een uitvalsbasis voor de vijandelijke troepen en zou dus door Brussel stevig aangepakt moeten worden maar daar houdt men zich angstvallig stil.

  Van het Nederlandse front geen nieuws…

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ik lees niks over schieten dus waarschijnlijk losse flodder.

  Like

 5. Julia zegt:

  Tja Polen wel maar Rutte en de rest van de EU mislukkelingen houden de grenzen wagenwijd open maakt niet uit of alle AZC ś uitpuilen als wij vooral in Nederland meer het beste jongetje van de klas kunnen zijn. In ieder geval is het al een schande dat in een voormalig welvarend land als de zogenoemde vluchtelingen op de grond of in een stoel moeten slapen. Ja dat heet opvang. Hoe triest. Daarbij zou Nederland geen 10.000 soldaten aan de grens kunnen in zetten omdat ons leger in een crisis zit en bijna totaal failliet is uiteraard wederom door de dramatische desastreuze bezuinigingen terwijl miljarden door de faalhaas Rutte aan de EU worden geschonken ten behoeve van bodemloze putten zoals de zuidelijke landen die eeuwig aan de financiële tiet hangen van Brussel. Kortom de voormalige Oostblok landen zoals o.a. Polen en Hongarije die zoveel kritiek over zich heen krijgen vanuit de huidige politiek en vanuit het mislukte bolwerk de EU staan er heel wat beter voor dan het zinkende schip hier en de rest van de EU lidstaten. Die slappe vaatdoeken in Den Haag laten zich al jaren flink uitknijpen door Brussel maar krijgen er niets voor terug dan alleen nog meer ellende en nog meer bezuinigingen waar uiteraard de burgers zwaar de dupe van zijn. De volgende miljardenmislukking komt er aan namelijk de onhaalbare klimaat doeleinden. Puur wederom al een miljarden verspilling maar inmiddels zijn dan de burgers al totaal uitgeknepen vanwege de klimaathysterie.

  Like

 6. Frauke zegt:

  Waarschuwing voor heftige beelden

  Geliked door 2 people

 7. Wappieman zegt:

  Wit-Rusland is toch een VEILIG land ?
  Vluchtelingen ?
  Mep die parasieten terug naar hun zandbak , dat
  primitieve zootje woestijnratten hebben wij niet
  nodig in het Westen .
  Driewerf hoera voor Polen .
  HOERA , HOERA , HOERA !

  Like

 8. Torsten Himmelstoss zegt:

  Belangrijk…! Helaas achter de betaalmuur, aanrader! Koop svp de papieren versie.
  Weergaloos stuk over laffe politici. Kaag wordt tot de enkels afgebrand…!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/257058461/masih-alinejad-vecht-vanuit-ballingschap-tegen-iraans-regime-westerse-politici-zijn-hypocriet-en-laf

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Ondertussen in België…

  Beesten vallen vrouw aan!!!
  Zo maakt de Belgische media er melding van.
  Vul het zelf maar verder in na het zien van de beelden.

  https://www.hln.be/antwerpen/vrouw-zwaargewond-na-incident-bij-afstappen-lijnbus~a3933926/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Vrouw zwaargewond na incident bij afstappen Lijnbus

  ANTWERPENWoensdagavond rond 19 uur is een reizigster zwaargewond geraakt aan haar hoofd bij een incident op de lijn 610 van Antwerpen-centrum naar Oelegem. Dat zegt de lokale politie. De vrouw kwam zwaar ten val, mogelijk na een duw, en liep een ernstige hoofdwonde op.

  Video van het slachtoffer!

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  We kunnen verwachten dat de immigratiestromen naar Europa binnenkort door de NGO’s voorzien zullen worden van zware wapens en munitie, de belegering van Fort Europa moet natuurlijk wel doorgaan, desnoods met geweld………. (ons kabinet heeft immers al toegestemd.)

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Ondertussen in Nederland

  https://dvhn.nl/drenthe/Buschauffeur-op-station-Emmen-uit-de-bus-gesleurd-en-mishandeld-door-30-man.-Maat-is-vol-voor-FNV-Streekvervoer-Bij-helft-van-ritten-met-veiligelanders-gaat-het-mis-27126297.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  FNV Streekvervoer: ‘Buschauffeur op station Emmen uit de bus gesleurd en mishandeld door groep passagiers.’ Maat is vol voor vakbond: ‘Bij helft van ritten met veiligelanders gaat het mis’

  Een buschauffeur is donderdagavond volgens FNV Streekvervoer zwaar mishandeld door een groep van 30 passagiers op het station in Emmen. Dezelfde chauffeur was volgens de vakbond twee weken geleden ook de klos. Volgens de politie was er slechts sprake van ‘een opstootje’ en is geen sprake van een zware mishandeling.
  De buschauffeur werd volgens FNV Streekvervoer door de aanvallers uit de bus gesleurd en buiten de bus mishandeld. Hierbij liep hij verwondingen op en ging er werd er kleding verscheurd van de chauffeur. De chauffeur gaat volgens de vakbond vrijdag voor behandeling naar het ziekenhuis en doet aangifte

  Geliked door 2 people

 12. Steven zegt:

  Des te meer reden om agressieve indringers af te knallen.
  De EU wil niks anders dan vrije toegang voor dit soort opvreters en sociale voorzieningen misbruikers.
  Het doel is destabilisatie van de gehele EU om op termijn de westerse samenleving te vernietigen en uit te roeien.
  Petje af voor die oostblokkers die wél weten hun eigen identiteit en die van de gehele EU te verdedigen.
  Mag hopen dat die invasie van landverziekers en corona genocide snel als een kaartenhuis in elkaar klapt!

  Geliked door 2 people

 13. Ravian zegt:

  Gewoon één keer met scherp schieten en het probleem is opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 14. Johandederde zegt:

  RESPECT voor Polen zij vechten voor hun cultuur.

  Like

 15. Sinyo zegt:

  Goed voorbeeld doet goed volgen. Er hoeft daar geen voorwaarde aan verbonden te zijn.
  Geen van de bewakers beleid er “het gleuf van de vrede”.
  Stańcie zdecydowani polscy bohaterowie.
  Net zo dapper als toen in Arnhem, die een brug te ver bleek te zijn. Met “dank” aan Monty”

  Like

 16. Jean zegt:

  Laten we maar héél snel alle buitengrenzen van Europa sluiten én bewaken want wij hebben echt gehad met die gewelddadige barbaren die dagelijks binnen geraken “zonder weerstand”.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vraag me wel af met welk mandaat de Poolse militairen daar naartoe gestuurd worden, mogen ze bijv. schieten op mensen die illegaal de grens proberen te overschrijden of worden ze geacht ze terug te sturen.
  Dat terugsturen zal nog niet meevallen zonder daadwerkelijk fors geweld te gebruiken.
  Begrijp me niet verkeerd; wat mij betreft zouden ze mogen schieten maar te vrezen valt dat dan de hele internationale gemeenschap op de achterste benen staat.
  Daarbij, wat is de bedoeling van Janoekovitsj, wil hij hiermee een oorlog forceren? Want wat hij doet is meer dan zomaar een beetje plagen en hoe je het ook bekijkt verachtelijk.
  Wat het des te gevaarlijker maakt is dat hij dit alleen durft omdat hij zich in zijn rug gesteund weet door Poetin.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Tijl ,
   Putin is in ieder geval een betrouwbare partner .
   Ik zou in hém duizend keer meer vertrouwen hebben dan in die hele communistische EU-bende !
   Kijk nou maar eens hoeveel waanideeën er door de EU verspreid worden .
   En hoeveel door Putin ?
   Ik ken er geen één in het laatste geval .

   Nu zou er ook ingebroken zijn bij diverse advocaten die iets met het MH 17 drama te maken hebben .
   En die inbrekers zouden dan een foto van Putin op hun bureau hebben gelegd ?
   Wie gelooft dat ?
   Dat is toch net als een inbreker , die je huis leegrooft en dan zijn paspoort of zijn rijbewijs op tafel legt ?
   Zo stom is toch niemand ?
   En je kunt zeggen wat je wilt , maar Putin is ZEKER NIET STOM !
   Laat staan dat ie inbrekers zoiets stoms zou opdragen !
   Westerse mislukte propaganda !
   Onnozelaars die niks slimmers kunnen verzinnen .
   Van dezelfde smerigheid als die CDA-ers die Omtzigt voor hun valse gereformeerde rotstreken probeerden op te laten draaien . Erger bestaat niet , dan die verdomde vrome kloten !
   Ze verzinnen iets , wat zó ongelofelijk stom is , en nóg kunnen ze niet vermoeden dat men hen doorheeft .
   HUFTERS !

   Het zal eerder uit de koker van Rutte gekomen zijn , dit soort smeerlapperij !
   Wie heeft de luchtvaartmaatschappijen die vanaf Schiphol vliegen NIET VERBODEN OM OVER OORLOGSGEBIED TE VLIEGEN ?
   Die smerige RUTTE !
   Waarom moest Omtzigt stoppen met zijn MH 17 onderzoek ?
   Waarom moest hij helemaal wég ?
   RUTTE !
   Die vent , nou ja , VENT , is nog te rot om hem te verzuipen .
   Gelukkig maar dat zijn ouders dit bedrog niet meer mee hoeven maken .
   De leugenaar cum laude met een bedenkelijke gender .
   Wat is het , een biseksuele viespeuk , of gewoon een flikker ?
   In ieder geval met de valsheid van beide !

   Like

 18. Jan zegt:

  Er zal wel een hetze komen van de NOS en de VPRO. Die laatste heeft nog niet zo lang geleden een 5delige serie over Polen uitgezonden Moja Polska en het land enorm door het slijk gehaald, dwz de huidige regering
  https://www.vpro.nl/programmas/moja-polska.html

  En er volgde niet mis te verstaan commentaar
  Nederlandse propagandafilm over Polen/Propagandowy film holenderski o Polsce!
  [https://www.youtube.com/watch?v=u4Ph36KEN1M]

  …..
  Polen zouden trots moeten zijn dat de linksen Polen aanvallen, dat wil zeggen dat Polen nooit de weg kwijt zal raken zoals Nederland, dat wil zeggen dat we voor hen een bot in hun keel zijn, dat wil zeggen dat we de goede kant op gaan. .
  …..

  Ik denk niet dat voortdurende misleiding zal helpen. In plaats daarvan zou een soortgelijke film moeten worden gemaakt als vergelding over Nederland, over zijn geschiedenis, en het zou iets zijn om te laten zien, zelfs zonder te overdrijven.
  (Nie sądzę, że ciągłe odkłamywanie coś pomoże. Raczej należy w odwecie zrobić podobny film o Holandii, o jej historii, a byłoby co pokazać, nawet bez wyolbrzymiania.)
  enz enz

  Smerige rode omroep. Hetzelfde flikten zij met Israël
  VPRO haalt omstreden kolonistenspel toch van website
  http://www.israel-palestina.info/actueel/2012/03/17/vpro-haalt-omstreden-kolonistenspel-toch-van-website/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s