Polen blijft hard!

De Polen zeggen als antwoord op de boetes van de EU dat ze geen één złoty zullen betalen aan de EU. ”Polen mag niet zwichten voor de wetteloosheid van de EU”, zegt Zbigniew Ziobro (Poolse minister van Justitie). Ook Hongarije veroordeelt de agressie van de EU.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Nexit Denktank“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Polen blijft hard!

 1. Ravian zegt:

  Die hebben dan geen Viagra nodig…

  Like

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Soevereiniteit van Polen gewoon respecteren ?

  Like

 3. Ik zie er nog van komen dat Polen gewapend komt protesteren in Brussel. Dat zal dan goddank het einde van de eu zijn. Neem dan ook direct timmermans mee en die samsom, zijn we daar ook weer vanaf en kunnen die ons geen kwaad meer doen. Wat een opluchting zal dat zijn.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Die daar in Brussel zijn eigenwijs, hoor. Dat Oost-Europa tegenwicht mag bieden!

  Like

 5. Steven zegt:

  Precies.. laat de EU maar de tyfus krijgen. machtsgeilers!!

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Ik hoop dat Polen de brandende lont in het kruidvat EU is.

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Waar is dat Urseltutje helemaal mee bezig ??? De ene lidstaat na de andere wordt tegen de Unie opgezet. Dat vraagt gewoon om problemen.

  Als irritaties oplopen, worden het spoken, die een eigen leven gaan leiden. Dat voedt de weerzin tegen de Unie enorm. Gevolg; gedoe met actie en reactie en een toenemend wantrouwen en argwaan.

  De maat zal eerder vol zijn, dan men denkt. Als de druppel valt, die de emmer doet verlopen, is een exit heel reëel. En wanneer er één schaap over de dam is, volgen er meer.

  Als de sneltrein naar Brussel zijn wagons verliest, is Leyen in last. Tja, wie het onderste uit de kan wil, krijgt ook de droesem.

  Dus wijfke ga maar lekker door op de ingeslagen weg, zonder op of om te kijken. Het doel heiligt immers de middelen. Een groot en machtig Europa, dat van ellende uiteen valt, is toch een geweldige prestatie. Wat zal je satan trots op je zijn.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Polen redde Europa in 1683 van de ondergang (Slag bij Wenen tegen de Turken) en later nog eens in 1920 toen de bolsjewieken probeerden binnen te vallen, en nu menen de communisten van Brussel dat de Polen zich overgeven aan deze genocidale ideologie.
  Wat bestaat het EP toch uit een kliek van simpeltjes.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Jan 29 oktober 2021 om 09:05

   Wat verwacht je, als het een gekend feit is, dat een flink deel van de Europarlementariërs door de zeer gehate ”weldoener” George Soros is (om)gekocht, of bij hem op de loonlijst staat. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Geld, dat stom is, maakt recht, wat krom is. Geld is nooit te vies, al stinkt het nog zo hard. Alles en iedereen is te koop, als de schurk maar genoeg betaalt. De oude (91 jaar) rijke stinkerd ($8,6 miljard) weet drommels goed hoe, met zijn Open Society Foundations, zijn filosofische en politieke idealen te realiseren. De ”filantroop” wordt er zelf alsmaar rijker van. Met geld maak je geld.

   https://ejbron.wordpress.com/2017/05/17/aanklacht-van-10-miljard-ingediend-tegen-george-soros-wegens-politieke-beinvloeding/

   Like

 9. Horatius zegt:

  Hoe lang gaat het nog duren voordat de EU uiteenvalt?
  De diplomatieke taal is vervangen door bedreigingen, intimidatie, sancties, boetes etc.
  Een reus op lemen voeten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wappieman zegt:

  Laat die van der Leyen in de poep zakken !
  Ik hoor het die neonazi al zeggen :

  Von heut ab werden bomben mit bomben vergolten .

  Polen , houd je rug recht !

  Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  Laten we hopen dat het mislukte EU bolwerk flink zal merken dat er een einde dient te komen aan de EU dictatuur. Maar ja wij hebben Rutte die knikkende knie en hielenlikker die ons hele land naar de klote helpt en kapot bezuinigd om Brussel te plezieren met miljarden en vooral onze soevereiniteit helemaal overneemt daar heeft Rutte inmiddels al een handtekening voor gezet. We zouden jaloers moeten zijn op de daadkracht en de standvastigheid van Polen die wel voor eigen rechten en land op komt en de EU flink de oren wast en zich vooral niet meer storen aan wat Brussel ze nog oplegt. Een weldenkend mens ziet toch echt wel in dat de EU alleen maar voor een enorme ellende heeft gezorgd door wanbeleid en te handelen zoals is opgedragen door o.a. het WEF ten behoeve van de dictatoriale agenda NWO 2030. Onze Mark werkt hier graag aan mee maar ja wat kunnen we verwachten van slapjanus Rutte vol van leugens en bedrog maar ondertussen heel Nederland heeft verkocht. Daadkrachtige leiders zoals Poetin, Orban lachen hem toch uit en nemen hem toch überhaupt niet meer seriieus.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Brussel maakt zich op om de eindspurt in te zetten, maakt zich op voor de grote finale, de dood of de gladiolen, the final push, erop of eronder, en wie niet luisteren wil die zal het gaan voelen…….
  De Europese Unie is geen toekomstbestendig concept, vooral niet met de huidige politieke kleur, zonder draagvlak maar wel met een gewetenloze geweldsinstructie……PvdAfpersing leidt enkel tot nodeloos hoge kosten, armoede en honger.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  video

  Het is te hopen dat de Polen de kliek tot de laatste neermaait, want het Duitse en het Nederlandse leger bestaat uit volgzame imbecielen die zich zullen laten afslachten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s