Met de coronapas worden de eerste stappen van het nazisme in Europa weer gezet

(Door: “Balkanske priče”)

Elke tirannie die uitbrak in de vorige eeuw begon met het ontnemen van rechten. Vanaf 25 september 2021 zijn ongevaccineerden officieel tweederangsburgers en ‘vijand van de volksgezondheid’. De QR-maatschappij wordt een feit. Voor het eerst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is het zo dat mensen aan de hand van een corona pasje(coronatoegangsbewijs) moeten bewijzen dat ze wel of niet toegang krijgen tot het sociaal-maatschappelijk leven. En het eerste land ter wereld gaat de toegang tot alle faciliteiten voor ongevaccineerden weigeren. En dat land is: DUITSLAND! In het aankomende winterseizoen mogen ongevaccineerde mensen zich (zonder Coronapas) nergens meer BINNEN vertonen. Ook in Italië mogen ongevaccineerde docenten  geen les meer geven en na 5 dagen kunnen ongevaccineerde docenten ontslagen worden en krijgen geen salaris meer. In dit land hebben passagiers ook een gezondheidspas nodig om te kunnen reizen in het Openbaar Vervoer. In Frankrijk geldt al maanden de regel dat bezoekers van een verpleeghuis een coronapas moeten tonen om bij hun moeder of vader op bezoek te kunnen gaan. Ook in België wordt deze nazi-stap nu overwogen. Dit zijn nu de meest verstrekkende grondrechtenbeperkingen en discriminaties sinds de Tweede Wereldoorlog…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Met de coronapas worden de eerste stappen van het nazisme in Europa weer gezet

 1. sweetheart zegt:

  in australien worden de militaire getrain om de mensen te vaccineren, het begin van de militaire schoen in je nek

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Het nazi regime is begonnen bij de Benelux.
  Iedereen heeft de film THE WAVE gezien alleen
  komt nu niet de leraar na drie dagen vertellen
  wat de bedoeling was, maar dat het nog lang gaat duren.
  Het psychologisch experimentmet studenten de ene
  helft gevangenen de ander helft cipiers.
  Ook hier werden denen groep criminele tirannen
  terwijl de andere groep het gewoon onderging.
  Geef de mens een titel en ik kent zichzelf niet meer.

  Like

 3. Andre zegt:

  Goede berichten want dan hoef je ook geen belastingen meer te betalen. Daarnaast heb ik nog nooit zo een puinzooi meegemaakt in Duitsland bij gemeentes en gemeentelijke instellingen. Ze zijn onbereikbaar geworden en als je al iemand te spreken krijgt laten ze je rustig 3 tot 4 uur wachten want in plaats van 5 tot 7 loketten open doen ze er nu nog maar 1. Zullen ze allemaal met cojona op de IC liggen? Beieren nu al alleen nog maar naar je werk met QR code en in Hessen vanaf Donderdag de contact beroepen alleen met QR. Sachsen willen ze alle ongevaccineerden overal gaan weigeren zelfs in de supermarkt. Maar dat komt omdat het allemaal eigenwijze AfD stemmers zijn. Sachsen is het Urk van Duitsland. Manman Duitsland is kats failliet met een overheid die gewoon 5 plus maanden achter de feiten aan lopen zelfs de Notarissen moeten al sorry briefjes schrijven omdat ze vast lopen.

  Like

 4. JOLINK zegt:

  MENSEN STA OP tegen tirannie, de doden draaien zich om in hun graf,80 jaar GELEDEN zijn ze gestorven vóór VRIJHEID en democratie. En we laten het gebeuren.regeringen OPPAKKEN, vastzetten,ja JULLIE ook,agenten en ME ‘ers,we strijden ook voor JULLIE KINDEREN.sta voor de BURGER,dienstbaarheid!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Zoek (op internet) naar de 7-jarige (grote) verdrukking.

  Wie oren heeft, die hore!

  Geliked door 1 persoon

 6. Eppo zegt:

  De bevolking schreeuwt erom , creeer een probleem en biedt de oplossing ., de bevolking eist het .

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik heb hooguit nog maar twee redenen om de vlag op te hangen namelijk op de eerste plaats half stok om alle helden die hebben gevochten voor onze vrijheid te herdenken maar hoog in het vaandel als de dag komt dat met deze schaamteloze en gewetenloze misdadigers Rutte, De Jonge en al de trawanten die aan deze enorme misdaad meewerken keihard wordt afgerekend. Voor de rest bestaat helaas het ooit mooi voormalig Nederland niet meer. Moet je Willem popi jopie zien doen met zijn vrouw tijdens zijn staatsbezoek aan Noorwegen mooi weer spelen en grapjes maken. https://www.telegraaf.nl/video/1410396298/maxima-giert-om-grap-willem-alexanderHoe triest is een Koningshuis terwijl zijn land in een enorme chaos heerst en dan mooi weer staan te spelen uiteraard op kosten van ons belastinggeld maar voor de zorg er geen cent bij. Schaamteloos en geen enkel respect meer voor zowel de politiek als het zogenoemde in stand gehouden sprookje dat koningshuis heet. Wat doet het heerschap met vrouw dat hebben we gezien tijdens de watersnood in Limburg even een blik werpen en vervolgens hem direct smeren op vakantie naar Griekenland.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  We zijn het niet eens met het beleid rondom covid 19 en vervolgens slepen we er van alles aan de haren bij; het is nazisme, nee het is fascisme, even verderop is het marxisme aangezwengeld door een globalistische elite onder leiding van Klaus Schwab of Bill Gates.
  Toe maar jongens!
  Allerhande superlatieven worden van stal gehaald om onze angst te duiden en komt men er even niet meer uit dan kun je altijd nog roepen dat mensen wakker moeten worden.
  Daar waar mensen eerst nog serieus informatie verzamelden om zich een mening te vormen kijkt men nu naar allerhande niet onderbouwde beweringen onder het motto; “ik zag op Facebook dat” of “op YouTube staat een ‘arts’ die zegt dat”.
  De oorzaak is simpeler dan je zou verwachten; angst.
  We krijgen tegenwoordig zoveel narigheid in beeld via de media en internet en begrijpen de genomen maatregelen niet en gaan op zoek naar mogelijke oorzaken en komen vervolgens uit bij mensen die maar wat roepen, niemand die nog kijkt waar kwam het fascisme vandaan en wat hield die ideologie eigenlijk in, hetzelfde gaat op voor nazisme en marxisme.
  Waarom konden die ideologieën zoveel volgelingen krijgen, wat dreef die mensen, waren dat mensen die het slecht voor hadden met de mensheid of dachten ze de Steen der Wijzen te hebben gevonden of dachten ze gewoon een goed systeem te hebben ontdekt dat gestalte kon geven aan hun wereldbeeld.
  In plaats van dat we bepaalde maatregelen afkeuren en daartegen ageren is het voor een deel der mensen een vrijbrief om allerhande complotten te veronderstellen, het komt kennelijk bij niemand op dat politici zoekende zijn om een antwoord te vinden op een crisis en dat een aantal van de door hun verzonnen oplossingen niet werkbaar of uitvoerbaar zijn en afgekeurd zouden moeten worden.
  Echt, het is niet behulpzaam om alles te proberen te vatten in een verondersteld complot of ideologie.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat zei Merkel ook over een boek van Thilo Sarrazin (dat ze niet eens gelezen had): “Nicht hilfreich”…

   Like

  • Tineke zegt:

   Nou Tijl niet om het een of ander maar geloof jij nu werkelijk dat “ze” (politici) het gewoon misschien nog niet weten en zoeken naar de antwoorden? Noem mij maar een complotdenker maar volgens mij ben jij naïef (wat ik niet geloof) of je hangt hier rond om mensen op het verkeerde been te zetten.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nee @Tineke ik hang hier niet rond om mensen op het verkeerde been te zetten maar ik ben wel kritisch en probeer anderen aan te zetten tot zelfstandig denken in plaats van achter holle frasen aan te huppelen omdat het ze goed uitkomt.
    Ga voor jezelf nou eens na wat je, gesteld dat je het voor het zeggen had gehad gedaan had vanaf het allereerste begin van het uitbreken van Covid19 en je zult zien dat het allemaal niet zo eenvoudig is.
    Loop ik dan weg met het gevoerde “beleid”?
    Nee allesbehalve, en ook ik word kotsmisselijk van het zwalkende beleid maar in plaats van de zwakheden in het beleid te noemen zouden mensen eens na moeten denken hoe zij het dan anders gedaan zouden hebben zonder met wel erg simplistische alternatieven te komen.
    Stoppen met maatregelen en “Gods water over gods akkers laten lopen”?
    Het vergt toch weinig fantasie over wat er dan staat te gebeuren; ziekenhuizen die de toeloop niet meer aankunnen is het meest in het oog springend.
    Ook ik was het hevig oneens dat men volledig inzette op het vinden van een vaccin in plaats van naar medicijnen die zieken kon helpen de ziekte te overwinnen en de symptomen te verminderen.
    Tot overmaat van ramp blijkt nu dat het gevonden vaccin minder goed werkt dan verwacht/gehoopt.
    Maar ik ben wel zo eerlijk dat ik erken dat het schipperen is tussen gezondheid en economie, niks doen = veel zieken en een economie die volledig vastloopt, wel wat doen = een economie die piepend en knarsend verder probeert te gaan.
    Van geen van beiden wordt een mens echt vrolijk maar het is niet anders, hebben mensen het recht een vaccin te weigeren? Jazeker maar wees dan eerlijk en accepteer de consequenties die daaruit voortvloeien.

    Like

   • Bert zegt:

    Tijl kiest altijd de kant van de overheid.
    Heb je dat nou nog niet door.
    Ze hebben het echt goed met ons voor, maar soms lukt niet alles even goed.
    Maar ze doen echt wel hun best. Neem dat nou gewoon een keer aan.

    Like

  • BosscheBol zegt:

   @Tijl.
   Quote: ” (we) begrijpen de genomen maatregelen niet en gaan op zoek naar mogelijke oorzaken en komen vervolgens uit bij mensen die maar wat roepen” unquote.
   Quote 2 “het komt kennelijk bij niemand op dat politici zoekende zijn om een antwoord te vinden op een crisis …” unquote 2.
   Nou hoop ik niet dat de “vlammende speech” van Baudet (enige dagen geleden in E.J. Bron) daar ook onder valt? Ik heb niet zoveel met Baudet maar in die speech slaat hij volgens mij exact de spijker op de kop. Zo denk ik er al een hele tijd over.

   Zoals jij het stelt krijg ik het idee dat je de burger die het niet onvoorwaardfelijk met de overheid eens is, voor dom uitmaakt en de overheid ziet als goedwillende mensen die zich opofferen om het de burger naar de zin te maken. In dat geval, Tijl, ben je een volgeling en propagandist van de overheid.

   Like

   • Bert zegt:

    Quote tijl,
    ” hebben mensen het recht een vaccin te weigeren? Jazeker maar wees dan eerlijk en accepteer de consequenties die daaruit voortvloeien. ”

    Dus met andere woorden, loop niet zo te zeiken als je een weigeraar bent.
    Had je maar netjes mee moeten werken zo als een burger het betaamt.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @BosscheBol
    Ronduit bizar, twee quotes uit een reactie halen en dan aan komen sjouwen met een speech van Baudet die in de hele reactie niet ter sprake kwam en daarna iemand ervan beschuldigen een volgeling en propagandist te zijn.
    Dat is selectief lezen terwijl de zin; ” het komt kennelijk bij niemand op dat politici zoekende zijn om een antwoord te vinden op een crisis en dat een aantal van de door hun verzonnen oplossingen niet werkbaar of uitvoerbaar zijn en afgekeurd zouden moeten worden.” over het hoofd wordt gezien.
    “Niet werkbaar of uitvoerbaar” ik moet de eerst ‘volgeling’ nog tegenkomen die dat zegt.

    Like

   • Bert zegt:

    Ze zijn zoekende om jou nog meer te onderdrukken en klein te krijgen.
    Corona is griep. Leer dat nou eens een keer.
    Ze hebben er 70.000 uit getrapt in de zorg, ziekenhuizen gesloten.
    En nou maar klagen dat alles overbelast is.
    Een rutte slijmbal ben je, meer niet.
    Best wel zielig eigenlijk als je er over nadenkt..
    Maar ja, zo ben je nou eenmaal. Een keurige trouwe burger.
    Heb je al een lintje gehad trouwens?

    Like

 9. BosscheBol zegt:

  Tijl. Ik heb per ongeluk op het knopje “je vindt dit leuk” gedrukt.
  Je brult maar wat. Maar ter zake: je stelt politici voor alsof ze “zoekende zijn om een antwoord te vinden” maar helaas is een aantal oplossingen niet werkbaar of uitvoerbaar. Dat klinkt toch echt alsof de politici erg hun best doen maar helaas, per ongeluk werkt het soms niet goed.
  Volgens mij is dat helemaal niet zo. Volgens mij misbruiken politici de corona om gelijdelijk aan steeds meer burgerrechten af te schaffen en steeds meer conrtole te krijgen.
  En ja: je bent een overheidsvolgeling. Jammer: Tijl was toch ooit een echte rebel. Ik bedoel de Tijl van eeuwen geleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s