EINDELIJK WAKKER WORDEN !!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op EINDELIJK WAKKER WORDEN !!!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Jade zegt:

  Waarom zou je je laten vaccineren als het geen ene bal helpt?
  Het is een valstrik beste mensen, trap er niet in.

  Like

 3. Jan zegt:

  Why are highly vaccinated countries experiencing COVID outbreaks? Dr. Bridle explains.
  video
  https://www.bitchute.com/video/7XXmStI8VINb/?list=notifications&randomize=false

  Like

 4. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk dat De Jonge dan nog is begonnen aan de zogenoemde booster en zelfs nog in de planning heeft dit elk jaar voor iedere Nederlander te bewerkstelligen. Het falen van deze mislukkeling is niet meer te beschrijven, flut maatregelen en een vreselijke vaccinatiepropaganda conclusie de besmettingen zijn nog nooit zo hoog geweest. Een lichtpunt is dat de waarheid over het experimenteel goedje steeds meer naar boven komt, De dag breekt langzaam aan dat dit heerschap wel terdege verantwoording dient af te leggen. Het is puur geld en macht waarom het gaat miljarden worden besteed aan dit experimenteel goedje en zie wat voor een niet te omschrijven hoge bedragen door big pharma worden opgestreken. Het is een schande om mensen zo te misleiden en zelfs te dwingen om de niet werkende gifprik te nemen of anders burgers uit te sluiten. De hoogste straf dient te worden opgelegd vanwege de zeer ernstige misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

  • Jan zegt:

   Die gek Hugo de Jonge doet mij denken aan Hitler in de film Der Untergang. Op een gegeven moment staat hij voor de bunker en in de verte hoor je de schoten van tanks van de Russen, maar desondanks blijft die gek er bij dat winnen nog mogelijk is. Dezelfde gestoorde kramp zie ik bij de Jonge en daarom wauwelt hij van betoog naar betoog en spreekt zich steeds meer tegen. Liever alles naar de verdoemenis helpen dan eens ophouden. Hij en Rutte hebben het bloed van honderden doden en verminkten aan hun handen en daarom dienen zij de rest van hun leven achter de tralies te verdwijnen (hoewel zij van mij de doodstraf krijgen)

   Like

   • Julia zegt:

    Jan we kunnen machtswellusteling De Jonge beter verbannen naar Oostenrijk daar is hij beter op zijn plaats. Deze ongekende dictator die er plezier in heeft bedrijven verder naar het faillissement te leiden en het volk meer en meer in een dwangbuis te plaatsen behoort niet binnen een democratie. Inderdaad Rutte en De Jonge hebben heel veel op hun geweten en dienen de zwaarste straf te worden opgelegd. Er is tegen de misdaad tegen de menselijkheid maar één straf doeltreffend kijk maar naar het Neurenberg proces destijds. Geldt overigens niet alleen voor dit tweetal maar zeer zeker ook voor de rest van de meewerkende trawanten.

    Like

 5. paulzwueste zegt:

  Deze man is zo in en in slecht dat hij zichzelf beliegt.

  Like

  • Jan zegt:

   Dit krijg je als je een baantje toegeschoven krijgt die veel van je eist en De Jonge mist simpelweg de geestelijke capaciteit. Hij is net zo’n charlatan als Rutte die zich ook alleen maar met leugens weet te redden. Vandaar dat debatten dan ook vaak ontsporen en ministers glashard liegen.

   Like

 6. Peter. zegt:

  In Duitsland praat men al over een periode van 6 maanden ,dan is het uitgewerkt,en sta je als ongevaccineerd te boek,dat heet kun je de QR pas ergens insteken waar de zon nooit schijnt .

  Like

 7. Harrie Vaes zegt:

  Hier zou je toch van in je Paasbeste broek schijten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  We hebben het binnen de blunderende blauwe zetels nu druk over de omgangsvormen. Hoe schandalig kan het zijn het land zit in een diepe crisis en staat inmiddels op donker rood doordat de besmettingen nog nooit zo hoog zijn opgelopen vanwege de niet werkende vaccinaties. Maar ja men moet het volk toch van deze enorme blunder en geldverspilling afleiden met de grootste onzin. Hoelang lopen veel kamerleden o.a. FVD al de grond in te boren. Die Caroline van der Plas BBB is toch aardig als een blad aan de boom omgeslagen. Had ze zo’n debat dan al lang kunnen aanvragen bij één van de honderden momenten waarop leden van het partijkartel FVD’ers én PVV’ers wegzetten als homofoben, antisemieten, racisten, seksisten, of hele dan wel halve neonazi’s. Kaag die Rutte heeft verketterd en Remkes https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/3018378/d66ers-lekken-anoniem-dat-remkes-beschonken-was-bij-onderhandelingen.html
  Ook over Rutte kon zij het niet laten met modder te gooien https://www.nu.nl/politiek/6155631/d66-leider-kaag-haalt-uit-naar-rutte-en-haags-gedoe.html Dan zullen we het maar niet hebben over het onbeschofte gedrag van Rutte en De Jonge spelen met de telefoon en met de rug naar een spreker toe zitten tijdens een debat. Kortom de modderpool Den Haag hoeft haar handjes nu niet in schoon water te wassen. Zij zijn van hetzelfde kaliber. Verantwoording nemen nimmer van gehoord en blunders dood zwijgen en vooral de schuld van o.a. besmettingen schuiven in de schoenen van ongevaccineerden is natuurlijk het meest laffe. In ieder geval is de deksel van stinkende beerput De Jonge en mede trawanten zich aan het open gaan en zal hij toch verantwoording moeten gaan afleggen over zijn falen rondom het corona beleid en vaccinatie bedrog. Het in en in trieste is dat dit zooitje falende onbenullen er zelf geen last van hebben maar meer en meer burgers slachtoffer worden van uitgestelde behandelingen en zelfs vervroegd overlijden of onnodig pijn moeten lijden. Zij hebben inmiddels al heel veel doden op hun geweten en de samenleving totaal ontwricht. Dat een massa mensen nu nog niet wakker is is onvergeeflijk. .

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Een ingeslagen route blijven volgen, blindelings versnellend met de WHO-navigatie, dat voorkomt enkel gezichtsverlies, steeds meer slachtoffers veroorzakend……GTA.

  Like

 10. Jan zegt:

  GROOT – V. Fischer en Dr. R Fuellmich van het Corona Comité zijn in Warschau op uitnodiging van Poolse parlementariërs. Zij adviseren de officiële parlementaire onderzoekscommissie naar de corona, die vandaag met haar werkzaamheden begint. Deel, Polen moet onze steun voelen
  video

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Did you get the Pfizer vaccine?
  Was it informed consent?
  Would you do it again ???
  video over de criminele activiteiten van Pfizer

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Het beleid van Rutte&deJonge is het sprekende voorbeeld van De Waan Van De Dag…..

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ondanks deze uitspraak van Hugo de Jonge zou ik er maar niet op rekenen dat hij zijn ongelijk toe gaat geven. Gezichtsverlies kan hij niet gebruiken, en met hem al degenen die hem steunen in de leugens.
  Ik vrees dat mede door zijn beleid het aantal besmettingen (of liever gezegd: positieve testen) nog veel verder op zullen lopen. Ik houd mij hart vast als ik bedenk welke ‘keiharde maatregelen’ hij nog op gaat leggen, om vooral die grote aantallen positief geteste mensen naar beneden te krijgen.

  Maar…., een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ik verwacht geen ‘vreugdevolle decembermaand’.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Ik heb nog nooit een leraar een fout zien toegeven.
   Dus hugo zal het ook nooit doen.
   Dat leren ze blijkbaar af tijdens hun opleiding of het wordt ze afgeraden om er aan te beginnen.
   Anders verliezen ze elke controle. Denken ze.

   Like

 14. Harry zegt:

  Het is toch onbegrijpelijk dat volslagen onwetenden een baan als b.v. minister voor volksgezondheid toegeschoven krijgen ?
  Een schoolmeestertje van de lagere school wordt een van de “ belangrijkste “ figuren uit de nationale politiek .
  En die vieze moslim baard , die ie aan het kweken is , zal waarschijnlijk alleen er toe dienen om het schaamrood op zijn bakkes te verdoezelen , als ie voor de zoveelste maal ontmaskerd wordt waarom zou je dat anders laten groeien ?

  Zo hadden we ook een zuignap met een Schroevers diploma die minister van defensie werd .
  De truttebol wist het verschil niet tussen een kogel en een patroon .
  “ Hotlips “ werd ze genoemd vanwege haar hoerige uiterlijk .

  Het is toch niet te rijmen dat zo’n klootzak als Rutte er voortdurend mee wegkomt om gewoon zwakke vriendjes en vriendinnetjes op posities zet waar ze een heel land kunnen verzieken !
  En dat waarschijnlijk alleen maar om zelf de dans te ontspringen , als het spannend wordt .
  Dan ineens speelt ie die doedels de zwarte Piet toe .
  How low can you go ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Joepiedepoepie zegt:

  De winkels die de overheid over de kop hebben laten gaan, worden nu als testlokaties ingericht net dat ik als burger die middenstand hoog houdt , en nog wel van onze belastingcenten!
  Als ik eigenaar was kwam er geen testlokatie in, dat betekent de doodssteek voor de middenstand!

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Like

 17. saddy zegt:

  Hoeveel schade mag je aanrichten en hoeveel doden mag je direct verordonneren voor er een tribunaal komt?

  Als zo’n intellectueel lichtgewicht als zwagerman hier al doorheen kijkt dan wordt het tijd voor de MSM om een nepverhaal te bedenken: Wat gaan we doen? Hugo wordt bedreigd er zijn al spotters gesignaleerd? Oh wacht, dat hebben we bij rutte al gedaan toen mona weggemoffeld moest worden. Moeten we hem een internationale prijs geven of laten we iemand in zijn omgeving ernstig ziek worden? Of heeft hij opeens zelf cojona en moet 2 weken in quarantaine?

  Geliked door 1 persoon

 18. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Ik vraag me toch iets af. Al die cooronagevallen die momenteel in ziekenhuizen worden opgenomen – gebeurt dat op advies van de huisarts of melden ze zichzelf? Waarom kun je,
  niet- zodra je klachten krijgt – een aantal dagen in bed blijven en Paracetamol slikken?
  (Ivermectine is natuurlijk streng verboden, men zou eens beter kunnen worden).
  Na een week ofzo ben je echt wel weer opgeknapt. Het is geen pest of cholera en een
  beetje corona maakt je niet meteen terminaal.

  Like

 19. Bob zegt:

  Nu weten we waarom dit land zo slecht
  loopt.
  De leiders weten zelf niet waarover het hebben.
  Gevaccineert=immun.
  Gevaccineert=besmettelijk.
  A=b en A=c , b<c.
  Wiskundig probleem.

  Like

 20. Jan zegt:

  Fauci geeft eindelijk toe dat vaccins niet beschermen tegen ernstige Covid- of dood
  Vasko Kohlmayer

  Vorige week deed Dr. Anthony Fauci misschien wel de meest vernietigende bekentenis in de Covid-vaccinsaga. De implicaties van zijn verklaring zijn zo verstrekkend dat het interview waarin hij het aflegde wel eens een keerpunt zou kunnen zijn in de strijd tegen de vaccinfraude die wordt gepleegd tegen de volkeren in de wereld.

  In een podcastsessie van 12 november met de New York Times werd Fauci gedwongen toe te geven dat de vaccins hun ontvangers niet op betrouwbare wijze beschermen tegen ernstige Covid of overlijden.

  Gevraagd om de gegevens uit Israël uit te leggen – een land met een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld – zei Fauci het volgende:

  “Ze zien een afnemende immuniteit tegen infectie, hogere ziekenhuisopnames en meer doden die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen”.

  Met andere woorden, de beschermende werkzaamheid van de vaccins neemt niet alleen af ​​met betrekking tot de dreiging van infectie, maar ook met betrekking tot ernstige Covid en overlijden. Sprekend over de effectiviteit van de vaccins in landen met hoge vaccinatiegraad, gaf Fauci toe:

  “Het neemt af tot het punt dat steeds meer mensen doorbraakinfecties krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.”

  Fauci’s woorden komen neer op de erkenning dat de gevaccineerden besmet raken en dat steeds meer van hen in het ziekenhuis belanden waar ze steeds vaker aan Covid bezwijken.

  Dat blijkt al geruime tijd uit gegevens uit Israël en andere sterk gevaccineerde landen. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld behoorde tussen februari en september van dit jaar 72 procent van alle Covid-gerelateerde sterfgevallen tot de gevaccineerden. In Schotland was de situatie nog erger: 80 procent van de Covid-sterfgevallen vond plaats onder degenen die met de vaccins waren geïnjecteerd.

  Maandenlang censureerden Fauci en zijn collega-vaccinators de ongunstige gegevens terwijl ze beweerden dat de injecties beschermden tegen ernstige Covid en de dood. Het bewijs van het tegendeel was duidelijk en uitgebreid.
  Meer dan twee maanden voor Fauci’s toelating hebben we een deel ervan samengebracht in een stuk getiteld The Vaccines Do Not Stop Severe Covid or Death. Fauci was natuurlijk goed bekend met de gegevens die we gebruikten, maar hij deed er alles aan om deze zo lang mogelijk voor het publiek verborgen te houden. In plaats van er onschuldig uit te komen, bleef hij verkeerde informatie verspreiden over de vermeende werkzaamheid van de vaccins om mensen te beschermen tegen ernstig ziek worden en sterven. Maar uiteindelijk kon zelfs zo’n behendige leugenaar als Dr. Fauci het niet langer volhouden onder al de bewijskracht.

  In Fauci’s laatste New York Times-interview merkt men dat er bijna een gevoel van paniek is, aangezien hij jongere mensen noemt. Degenen die bekend zijn met de feitelijke gegevens in plaats van met de verhalen over desinformatie die door de reguliere media worden gepropageerd, weten dat Covid in de eerste plaats een ziekte van ouderen is geweest. In bijna alle plaatsen en regio’s is de mediane leeftijd van Covid-gerelateerde sterfgevallen meestal hoger dan de gemiddelde levensverwachting. Jongere personen die gezond waren, waren over het algemeen veilig voor de meest ernstige vormen van de ziekte. Maar nu zien we in landen met hoge vaccinatiepercentages jongere gevaccineerde personen ernstig Covid-virus krijgen en zelfs sterven.

  Dit lijkt erg op het geval van infectieversterkende. Enkele van ’s werelds beste wetenschappers in het veld hebben juist gewaarschuwd voor dit gevaar. Onder hen zijn Dr. Robert Malone en een van ’s werelds toonaangevende virologen Luc Montagnier. Professor Montagnier won in 2008 de Nobelprijs voor Geneeskunde en Fysiologie voor zijn werk aan het virus dat hiv veroorzaakt. Hun waarschuwingen zijn echter niet alleen genegeerd, maar beide mannen zijn gecensureerd en van websites verdwenen door de vaccinateurs met de hulp van Big Tech (google enz) en de reguliere media.

  We weten al een tijdje dat de vaccins geen bescherming bieden tegen infectie, hoewel ons aanvankelijk werd verteld dat ze voor 95 procent effectief waren. Dit bleek een grote leugen te zijn, die de vaccinateurs bijna 9 maanden in leven hebben weten te houden. Uiteindelijk moesten ze echter, onder het overweldigende gewicht van gegevens die binnenkwamen uit sterk gevaccineerde landen die daaropvolgende besmettingsgolven doormaakten, de waarheid toegeven. Op 5 augustus van dit jaar bekende CDC-directeur Rochelle Walensky op CNN dat de vaccins de overdracht niet langer kunnen voorkomen.

  Met andere woorden, de vaccins hebben weinig effectiviteit om mensen te beschermen tegen besmetting met het virus en op hun beurt andere mensen ermee te besmetten. Hoe volledig ineffectief de vaccins zijn, blijkt uit een recent Wall Street Journal-rapport over het Ottawa Senators-hockeyteam dat een vaccinatiegraad van 100 procent heeft. En toch test 40 procent van de spelers in dat team momenteel positief op Covid.

  Het verontrustende hiervan is dat de vaccinateurs op zijn minst vanaf de vroege zomer op de hoogte waren van het falen van het vaccin. Maar in plaats van de wereldwijde vaccinatiecampagnes af te blazen die honderden miljoenen mensen met ineffectieve stoffen hebben geïnjecteerd, veranderden de vaccinateurs hun koers en voerden aan dat hoewel de vaccins je niet zullen beschermen tegen infectie, ze je nog steeds zullen behoeden voor ERNSTIGE Covid (ook gelogen) en de dood.

  Vorige week werd deze leugen echter ook door niemand minder dan Dr. Fauci zelf terzijde geschoven.

  Hoe moeten we dan vaccins beschrijven die:

  hun ontvangers niet tegen besmetting en besmetting van anderen beschermen, en
  hun ontvangers niet beschermen tegen ziekenhuisopname en overlijden?
  Een TOTALE mislukking is de uitdrukking die hier het beste past.

  Maar deze vaccins zijn erger dan nutteloos. Ze zijn in feite zeer waarschijnlijk een van de meest dodelijke en gevaarlijke vaccins die ooit aan het publiek zijn vrijgegeven.

  De vraag is deze: waarom injecteren we mensen nog steeds met deze ineffectieve en gevaarlijke stoffen? Wat is het doel anders dan het verrijken van degenen die betrokken zijn bij hun productie en distributie?

  Nu zeggen Big Pharma, Fauci en Co. en hun hielenlikkers van de media dat we hun boosters moeten nemen om beschermend te blijven (wat we echter nooit waren). De boosters zullen echter waarschijnlijk net zo ineffectief zijn als de originele mislukte opnamen. De CDC heeft onlangs een VIERDE prik voor de kwetsbaren goedgekeurd. Dit is een indirecte erkenning van hun kant dat de vorige drie prikken waardeloos waren. Waarom zou iemand in vredesnaam geloven dat de vierde injectie zal werken?

  De travestie van Covid-vaccinatie moet nu worden gestopt en worden onderbroken totdat effectieve, betrouwbare en veilige alternatieven zijn gevonden.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/fauci_finally_admits_vaccines_dont_protect_against_serious_covid_or_death.html

  Infectieverhogende antilichamen* (antilichaamafhankelijke versterking, ADE) zijn antilichamen die aan het oppervlak van virussen binden, maar deze niet neutraliseren. Infectieverhogende antilichamen bevorderen de pathogenese (wijze waarop een ziekteproces zich in het lichaam ontwikkelt) van het immuunsysteem en vormen een potentieel gevaar bij de ontwikkeling van vaccins

  *Immunoglobulinen, ook antistoffen of antilichamen genoemd, behoren tot de globulinefractie van het bloed en vormen een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem.

  Like

 21. Jan zegt:

  Daar gaan wij weer… Milwaukee County Zoo lanceert COVID-19-vaccinprogramma voor dieren met een “hoog risico”

  Het dierenverzorgingsteam van de Milwaukee County Zoo lanceerde maandag hun ‘experimentele’ COVID-19-vaccin op ‘risicovolle’ dieren. Elk dier kreeg een injectie met twee doses van een experimenteel vaccin, met een tussenpoos van drie weken, en zal door het personeel worden gecontroleerd op eventuele bijwerkingen.

  Het vaccinatieprogramma gaf prioriteit aan de “risicovolle” dieren zoals primaten, grote katten en Noord-Amerikaanse rivierotters tegen het COVID-19-virus

  De dieren kregen een “experimenteel” COVID-19-vaccin gemaakt door Zoetis, een leider in de farmaceutische markt voor huisdieren en vee. Het bedrijf was een dochteronderneming van, jawel, Pfizer.
  [https://twitter.com/MilwaukeeCoZoo/status/1460616166486024192/photo/1]
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/go-milwaukee-county-zoo-launches-covid-19-vaccines-program-high-risk-animals/

  Gaat niet lang duren en deze idiotie gebeurt ook in Nederland zodat de dierentuin niet meer bestaat, een grote wens van linksvolk, vooral van de PvdD

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s