Gibraltar (100% gevaccineerd) gelast kerst af vanwege exponentiële stijging ‘besmettingen’

(Door: “9ForNews”)

Gibraltar heeft de kerstfestiviteiten afgelast vanwege een ‘exponentiële’ stijging van de coronagevallen. Dat terwijl de hele volwassen bevolking volledig is gevaccineerd.

Het Brits overzees gebied, ook wel ‘de meest gevaccineerde plek op aarde’ genoemd, heeft een vaccinatiegraad van 118 procent omdat ook volledig gevaccineerde Spanjaarden er elke dag naartoe reizen voor hun werk.

De minister van Volksgezondheid liet weten dat het aantal mensen dat positief is getest op corona de afgelopen dagen ‘drastisch is toegenomen’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Gibraltar (100% gevaccineerd) gelast kerst af vanwege exponentiële stijging ‘besmettingen’

 1. vangie1206j zegt:

  Hier dus het resultaat en voorbeeld wat voor rotzooi die vaccins zijn inclusief dat turbo bocht.

  Like

 2. Bert zegt:

  Vanaf het begin was het voor de meeste wel duidelijk dat het niet om een genezing ging maar om moord.
  Sporter vallen dood neer op het veld.
  Maar aan dat gif mag het niet liggen.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het gaat sowieso helemaal los. Vaccineren is de niet de uitweg, die de Haagse club voor ogen heeft. We gaan zien hoe lang ze dit vol willen gaan houden en hoe het volk zich gaat gedragen. Gaan ze de slaafse kant op dan zou dit wel eens een hele lange weg kunnen gaan worden van volk treiteren.

  Like

 4. Julia zegt:

  Goed toch al die prikken. Professor Dr. De Jonge (voorheen basisschool leraar) heeft in ieder geval zijn plannen al klaar liggen voor de komende jaren. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/hugo-de-jonge-geeft-eindhugo-de-jonge-geeft-het-toe-dit-jaar-gaan-we-iedereen-boosteren-en-het-is-best-denkbaar-dat-dat-een-jaarlijkse-activiteit-wordtelijk-toe/ We weten nu al dat het vanaf volgend jaar een jaarlijks verplicht vaccin zal worden zo niet dan blijven er strafmaatregelen volgen namelijk verder uitsluiting van de samenleving. Dus levenslang veroordeeld als derde rangs burgers als we geen gehoor geven aan de verplichte vaccinatie. Deze maatregel zal ongetwijfeld in de Wet worden opgenomen. Natuurlijke immuniteit is verboden en een doodzonde. De politiek gaat over ons lichaam waar wij zelf niets meer over hebben te vertellen. Het is een schande en een smerige misdaad tegen de menselijkheid. Maar hier was ik al bang voor dat het vaccinatieterreur een hoofdrol speelt voor de komende jaren. Wie varen er wel bij de big pharma, aandeelhouders en vooral de propaganda medewerkers namelijk de politici en trawanten die dit misdadig spel propaganderen. Wat had de massa het toch de kwaad over de wappies nou dat is dan toch wel een flinke mistake geweest tot op heden hebben zij alleen maar gelijk. De weldenkende realisten onder ons dus. Kortom QR code en toegangspassen blijven en worden alleen nog verder uitgebreid tot aan straks essentiële winkels toe, mensen die geen gehoor geven aan de vaccinatieterreur worden nog harder aangepakt nog even worden hier speciale heropvoedingskampen voor gecreëerd. We kunnen nu alles verwachten waardoor omdat de massa is blijven geloven in misdadigers zoals Rutte, De Jonge en mede trawanten die alleen maar uitvoeren wat ze door het WEF is opgedragen. In ieder geval is het een feit dat die vaccinaties totaal niet werken en nog niets hebben bewezen. Daarbij blijft het afwachten welke bijwerkingen deze zullen veroorzaken (veel bijwerkingen zijn inmiddels al bekend) https://www.ninefornews.nl/stad-met-vaccinatiegraad-van-995-kampt-met-extreem-hoge-besmettingsgraad/. We mogen allemaal zeer trots zijn wat wij samen hebben bereikt door lafheid en onderdanigheid en onze kinderen aan een dergelijk regime hebben overgeleverd. Te triest voor woorden hoe een mens zelf zijn ondergang heeft getekend en hebben meegewerkt aan de realisatie van de NWO. Dag vrijheid en vaarwel democratie.

  Like

 5. Jan zegt:

  Linksmens: “Het waait over vanuit Spanje. Je ziet dus dat iedereen, ook daar aan de naald moet”

  Like

 6. Bas zegt:

  Totaal contactverbod tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen mogelijk volgende stap in Oostenrijk

  https://pbs.twimg.com/media/FEd2PPcXEAc6_x9?format=jpg&name=medium

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. droevige mof zegt:

  In Wenen zal aanstaande zaterdag waarschijnlijk een van de grootste demonstraties plaatsvinden die deze stad ooit heeft gezien. Altijd op voorwaarde dat de politie en het leger niet massaal ingrijpen. De laatste druppel waren de luide discussies in regeringskringen en de media over de vraag of vaccinatie niet verplicht zou moeten zijn. Dit zou gevolgen hebben voor twee miljoen Oostenrijkers. Het lijkt erop dat kanselier Schallenberg een grens is overgegaan.
  https://www.wochenblick.at/gegen-corona-diktatur-jeder-darf-auch-am-20-11-in-wien-demonstrieren/

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Geen tijd om te reageren, ergo compleet off-topic maar zeer de moeite waard, al was het alleen maar om te beseffen , waar we allemaal “ingerommeld” worden, de kooi wordt steeds meer ontsnappingsproof , straks zit u in een erger en enger kooitje… dan uw kanariepiet;

  Like

 10. Bob zegt:

  In Gibraltar 100% geprikt, dus er liggen
  alleen maar ongevaccineerde met corona.

  Like

 11. Bas zegt:

  coronavirus zal niet verdwijnen…

  https://www.nu.nl/coronavirus/6168350/experts-vragen-kabinet-om-visie-ook-komende-jaren-zijn-maatregelen-nodig.html

  Experts vragen kabinet om visie: ‘Ook komende jaren zijn maatregelen nodig’

  Het is Nederlanders niet duidelijk wat ze de komende jaren kunnen verwachten met het coronavirus. Experts roepen in gesprek met NU.nl het demissionaire kabinet op om de langetermijnvisie te verduidelijken. Eén ding is volgens hen zeker: ook de komende jaren zijn aanvullende maatregelen nodig, soms zelfs buiten het griepseizoen.

  “Het coronavirus zal niet verdwijnen en we moeten ermee leren leven”, vertelde demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) vrijdag op de persconferentie. Hij zei dat iedere winter zorgbelasting zal ontstaan, maar dat het elke keer minder zal zijn dan de keer ervoor. Bewindslieden benadrukken telkens dat voorspellingen omringd zijn door onzekerheden.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  De politiek en wetenschap alsmede de WorldHoaxOrganisatie en medici hebben geen verklaring voor dit fenomeen, anders dan liegen en bedriegen……….immers liegen de cijfers er niet om, of toch wel?

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Hovawart
   Er ligt vast net zo’n lange termijn leugenplan voor behoud van Covid & NWO-staats terreur als de wrede jarenlange planning voorafgaande aan deze genocide.
   Ik heb al aan mijn schepper gevraagd om als ik er niet meer ben , hij mij, in welke hoedanigheid dan ook, onderdeel laat zijn om deze wezens te bevechten en vernietigen .

   Like

 13. Julia zegt:

  Professor dr. Hugo de Jonge zal er zeer zeker voor zorgen dat wij allemaal gevaccineerd of niet in een lockdown Kerst- c.q. feestdagen komen. Zijn ontembare gewetenloze machtswellust kent geen grenzen meer.

  Like

  • Boike zegt:

   Het is de sadistische aard van de snuivende excentrieke onderwijzer Hugo de Jonge, om als omhoog gevallen politicus het Nederlandse volk te treiteren en te pesten tot het uiterste en nog een beetje verder.

   Als niets tot iets wordt, kent iets zichzelve niet meer. Een en ander resulteert dan in ontembare machtswellust en gewetenloosheid. Maar eens zal de druppel vallen, die de emmer doet overlopen.

   Toen de onbenul zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht, beloofde de heerser van de duisternis hem een hemel op aarde. Maar wie met de duivel scheep gaat, zal met de duivel over moeten.

   Al zijn de leugens en het gekunstelde bedrog nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel. Eens een leugenaar en/of dief, blijft altijd een leugenaar en/of dief. Hij gooit zelf zijn eer en reputatie te grabbel.

   Bloemschoenen en een flamboyante foto op de voorpagina van een glossy tijdschrift zeggen in crisistijd alles over de geloofwaardigheid van de minkukel.

   De overmoed van staatsterreur is meestal geen lang leven beschoren en nog nooit succesvol gebleken. Het eindigt veelal met een roemloos einde van de machtswellustelingen.

   Het lachen zal de gevoelloze psychopaat wel vergaan, als hij moet verschijnen voor een volkstribunaal. Daar zullen ze korte metten met hem maken. Zijn duivelse hemel op aarde zal een ware hel worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s