Groot-Brittannië wil nu vaccinatieteams van deur tot deur sturen

(Door: “uncut-news.ch” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de “Daily Mail” overweegt het Verenigd Koninkrijk om vaccinatieteams van deur tot deur naar de woningen van ongevaccineerde Britte te sturen om de naar schatting 5 miljoen mensen te bereiken die zich tot nu toe niet hebben laten vaccineren.

Over het initiatief werd in de afgelopen week door het ministerie van Gezondheid, NHS Engeland en Downing Street 10 als deel van een landelijk initiatief gediscussieerd om vaccinatieteams naar gebieden met het laagste vaccinatiepercentage te sturen – en als alternatief voor lockdowns en andere beperkingen evenals oplossing om de vaccinatie te “bevorderen” in plattelandsgebieden of huishoudingen, waarin de mensen niet zonder meer naar een vaccinatiecentrum kunnen reizen.

“Ik denk dat alles wat de vacccinatie-weigeraars aanmoedigt zinvol is”, zei een minister van het kabinet, die daarna waarschuwde: “De stemming in het land tegen mensen die zich niet willen laten vaccineren, wordt harder in het land.”

Met andere woorden: laat je vaccineren, hoewel Omikron het vaccin uitlacht en er nauwelijks iemand aan is overleden.

Dit gebeurt op een moment waarop SAGE ervoor waarschuwt dat het Verenigd Koninkrijk een grote golf van Covid-ziekenhuisopnames te wachten staat en dat het percentage ondanks de geringere zwaarte van Omikron nog hoger zou kunnen zijn dan in de afgelopen winter. In een protocol van een vergadering van 23 december, dat gisteravond gepubliceerd werd, waarschuwde de wetenschappelijke adviesgroep van de regering voor noodgevallen dat de top van de ziekenhuisopnames “met eerdere topwaarden vergelijkbaar of hoger zou kunnen zijn” – inclusief de tweede golf in januari.

Maar parlementariërs en chefs uit de horecasector hebben Boris Johnson gewaarschuwd geen nieuwe beperkingen voor Oud & Nieuw in te voeren, omdat anders het gevaar zou kunnen bestaan dat dit “verwoestend” zou kunnen zijn voor de zaken – Daily Mail

De vaccinatiecampagne van de NHS Engeland werd ook tijdens de kerstdagen voortgezet. In de week voor 21 december werden meer dan 220.000 eerste doses van het vaccin toegediend – een stijging van 46% tegenover de week daarvoor. Het aantal eerste vaccinaties steeg in de leeftijdsgroep van 18- tot 24-jarigen met 85% en bij de 25- tot 30-jarigen met 71% – wat minister van Gezondheid Sajid Javid “uitstekend” noemde.

Bron:
uncut-news.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Groot-Brittannië wil nu vaccinatieteams van deur tot deur sturen

  1. Bob zegt:

    Als de vaccinatie zo’n succes waarom
    deze methode die lijkt ophet ophalen
    van Joden in 40-45.

    Geliked door 1 persoon

  2. Bas van den Berg zegt:

    Het wordt met de dag enger….

    Like

  3. saddy zegt:

    Vorige week al bekend dat het geen 5 miljoen zijn maar 23 oid miljoen

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    Generale repetitie…
    Volgende keer gaat de deurrammers en de knokploegen ook mee.
    Yoehoe…, wakker worden…

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      Ravian Een zeer gevaarlijke ontwikkeling dus het is nu de taak voor de burger om zichzelf keihard te verdedigen omdat de overheid zich tegen de burgers heeft gekeerd en de oorlog heeft verklaard. In elke oorlog vallen helaas nu eenmaal slachtoffers.

      Like

  5. bobzelf zegt:

    ohhh wat leuk …
    en
    U mag voor uw mening uitkomen, er wordt wel onmiddelijk geschoten

    oom BOB …. wat kost een nieuwe voordeur eigenlijk ??

    Like

  6. Ben zegt:

    Gaat hier ook gebeuren. Straks een van de eerste speerpunten van Rutte en Kaag, de verplichte prikking.

    Like

  7. bikingshaman zegt:

    Verticaal naar binnen, graag. En daarna horizontaal naar buiten.

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    Dit gaat ook in nederland en andere landen gebeuren,nazi hugo mengele heeft hier al mee gedreigd.Hij weet waar de ongevaccineerden wonen,ze zullen hiervoor het leger inzetten.

    Like

  9. Hovawart zegt:

    Aufmachen!

    Like

Plaats een reactie