Amsterdam: “Dit is de hel!”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag zijn er in Amsterdam, ondanks een verbod van de burgemeester van de stad, tienduizenden mensen de straat opgegaan tegen de corona-dictatuur. Daarbij kwam het tot schokkende taferelen van politiegeweld.

Politie laat honden los op demonstranten

De eerste beelden die ons bereiken, laten een meedogenloos optreden van de politie met wapenstokken en honden zien, die ze als wapens tegen de bevolking misbruiken. Een deelneemster aan de demonstratie op Twitter: “Dit is de hel!” – de journalist Manaf Hasan sarcastisch over de video-opnames: “De politie van Amsterdam beschermt de inwoners tegen corona.

De Britse krant “Daily Express” daar over: “Vreselijke opnames op internet laten het moment zien waarop agenten van de mobiele eenheid met wapenstokken en schilden proberen een menigte van meerdere duizenden mensen uit elkaar te halen, terwijl politiehonden op de demonstranten los gingen. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema vaardigde een noodbevel uit, dat het de politie toestond om het centraal gelegen Museumplein te ontruimen, nadat de demonstranten tijdens de jongste golf van corona-besmettingen een verbod op openbare bijeenkomsten hadden overtreden. De demonstranten, die grotendeels geen mondkapjes droegen en de regels van de sociale afstand schonden, negeerden ook een verordening om geen mars te houden, en liepen door een hoofdstraat, waarbij ze muziek maakten en gele paraplu´s droegen om uiting te geven aan hun verzet tegen de maatregelen van de regering.”

Lockdown zonder voorafgaande waarschuwing

En verder: “In Nederland werd op 19 december een plotseling uitgaansverbod opgelegd. De regering gaf opdracht dat alle winkels, met uitzondering van levensmiddelenwinkels, en restaurants, kapsalons, fitness-studio´s, musea en andere openbare instellingen tot minstens 14 januari gesloten blijven.

Openbare bijeenkomsten van meer dan twee personen zijn onder de huidige beperkingen verboden. Minister-president Mark Rutte kondigde de plotselinge sluiting zaterdagavond aan en gaf opdracht tot de sluiting van alle winkels, restaurants, kapsalons, fitness-studio´s, musea en andere openbare instellingen.”

Demonstranten zijn helden, omdat zij strijders voor de vrijheid van Europa zijn!

Steeds meer krijgt men in de hele wereld de indruk dat corona ondertussen door de machtigen als een soort oorlog tegen de eigen bevolking misbruikt wordt om deze absoluut naar hun pijpen te laten dansen. Of om te proberen hoever men kan gaan respectievelijk wat mensen met zich laten doen… Onder dit aspect zijn de demonstranten helden, omdat zij strijders voor de vrijheid van Europa zijn!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Amsterdam: “Dit is de hel!”

 1. peresyehuda zegt:

  In ieder geval op het journaal gezien; een hondegeleider, die zijn hond niet onder appel had of commando LOS niet zijn hond heeft gegeven. Tevens gezien dat niet gewapende en zich niet verzettende burgers, die ook niet weg konden lopen, met de wapenstok werden geslagen. Walgelijk en begrijp de weerstand tegen de politie vooral door dergelijk beeldvorming steeds beter.

  Geliked door 10 people

  • Julia zegt:

   peresyehuda Helemaal mee eens hoe kan men nog respect hebben op een op hol geslagen korps dat gewetenloos er op los mept tegen vreedzame demonstranten. Juist zij zijn degenen die de boel laten escaleren dat is duidelijk op alle beelden te zien.Zelfs de buitenlandse pers schrijft er al schande over. Maar ja Rutte wil het beste jongetje van de klas zijn nou ik weet niet waar hij op doelt maar veel goeds is het niet. Nederland heeft heel veel weg van een NAZI staat waar grondrechten en democratie niet meer van toepassing zijn. De walgelijke linkse activiste Halsema wat kun je er van verwachten zij stond voorop bij o.a. de BLM demonstratie waar duizenden mensen op DE DAM aanwezig waren, niet werd ingegrepen terwijl Nederland op dat moment in een lock down zat.

   Geliked door 3 people

   • Rensk. zegt:

    We hebben hele hele foute mensen in de besturen zitten. Arm Nederland arme burgers, arme jongere generatie, die gewoon in vrede en veiligheid willen leven. Zo in en in triest. Een tribunaal is wel degelijk toepasselijk. Hoop dat mensen foto´s hebben van de betreffende politielui, die dit op hun geweten hebben. Halsema is hier als eerste ook voor verantwoordelijk. Wat een schande wat een schande. Heb er geen woorden meer voor.

    Geliked door 1 persoon

  • Hendrik de Zwijger zegt:

   We weten wat ze in China, Rusland niet goed doen, en het westen weet ze daarop aan te spreken.
   Maar het zelfde gebeurd in ons eigen eens zo mooie Nederland.
   Nu is ons land verworden tot een dictatuur, links werd in maart 2021 weggestemd, maar kijk wat er is gebeurt, de VVD heeft schijt aan Uw stem en gaat als linkse communisten gewoon door met dat linkse zooitje.

   Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Zij gaan er dadelijk echt omvragen dat als er een groep mensen een paar van dat vuil tegenkomt er eens goede klappen gaan vallen en dat heet boontje komt om zijn loontje.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bonaventura zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Like

 5. john van antwerpen zegt:

  Onze rechtsstaat is moreel failliet. Want we worden monddood gemaakt, gemuilkoft en ontkent.

  Geliked door 6 people

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Leo 1 zegt:

  T is maar een vraag ??? Om de agressie van deze “Befehl ist Befehl” figuren te temperen zou het gebruik van verfspuitbussen of verfknijpflessen op hun autoruiten en gezichtsmaskers best een nuttig bruikbare oplossing kunnen zijn, toch ??

  Geliked door 2 people

  • sakoera zegt:

   Inderdaad ,huis ,tuin en keuken middelen werken prima. Verfbussen maar ook bakpoeder na olie maken een kleverig goedje op vizieren en op de auto ruiten van de spuit mobiel .En knikkers niet te vergeten ,dat doet ook wonderen . Dan ontbreekt alleen nog de strategie ,zij die strategisch en technisch goed georganiseerd zijn, die zijn meestal aan de winnende hand. Het is een schaakspel.

   Like

 8. Niek zegt:

  Ik had vandaag weer een leuke dag op het museumplein met een wat vreemde
  aanloop, ik ben altijd voorzichtig en neem eerst de situatie in mij op.
  even rustig wachten en overzien wat er gaande is, de energie voelen.
  Veel politie, te veel en een grote drang met orders opvolgen en ik was
  net te laat doordat ik nog wat moest eten, anders had ik er ook middenin gestaan.
  De politie daagde het zogenaamde geweld zelf uit en niemand deed kwaad.
  Een hele leuke dag met veel energie en een protest mars door de stad.
  Maar svp wordt wakker Nederland, maar dat hoef ik hier niet te vertellen.

  Geliked door 4 people

 9. Bas zegt:

  Forum voor Democratie
  Zojuist hebben de fascisten van “Antifa” een aanslag gepleegd op het partijkantoor van #FVD. De daders gingen vervolgens naar het Westerpark en mochten daar ongestoord hun haat verder verspreiden. Uiteraard doen wij aangifte.

  Pascal
  Als er een sticker op een NOS bus is geplakt in iedere talkshow de hele week verontwaardiging. Nu een verfbom tegen een partijgebouw is het doodstil in de media. Politie stond erbij en liet de daders lopen #antifa #walgelijk

  https://pbs.twimg.com/media/FIHbI5TXwAERagx?format=jpg&name=medium

  https://pbs.twimg.com/media/FIG0NMpXoAQ8st9?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FIG0NMrXIAAG1qh?format=jpg&name=small

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Terwijl #Antifa-vandalen begeleid door de politie een aanslag plegen op het kantoor van FvD (zie filmpje) is diezelfde politie op het Museumplein met veel geweld oudere ongewapende mensen in elkaar aan het trimmen, die vreedzaam protesteren tegen de lockdown. NL, anno 2022.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 12. top of flop zegt:

  Er werkt tegenwoordig tuig bij de politie, daar zou een behoorlijk bestuur iets mee moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Andre zegt:

  De meppende politie en nep en fop honden uit Amersfoort!!!! kunnen beter in hun domme uniformpjes met wapenstok naar Kiev. Je weet wel waar Hans van Baalen oorlog liep te hitsen met tandjes Verhofstadt en Frans Timmermans de mondkapjes al gezien had met zn MH17.

  https://www.rt.com/russia/545001-nationalists-march-torches-kiev/

  Rusland heeft nu vakantie en heeft geen idee waarover de oorlogs hitsers het hebben in het Westen. Ik wens Mark Rutte heel veel succes in 2022.

  Geliked door 1 persoon

 14. Boike zegt:

  Nederland is toch wel een gaaf land nietwaar. Een vrijgevochte land,waar het leven zo goed was. Jazeker, dat was het, vroeger. Maar nu dus niet meer. Nu is Nederland het land van “weg met ons”. Nederland is nu een land, waarin de ruttige overheid een kadaverdiscipline eist van de eigen bevolking. Als rechts ongewapend en vredelievend door de stad wandelt, om het ongenoegen te uiten over gevoerd beleid, mag dat dus niet meer, want de Amsterdamse vrouw burgemeester had daar met een oekaze een stokje voor gestoken. Protesteren zonder vergunning mag kennelijk alleen door extreem links, wanneer de Amsterdamse vrouw burgemeester verklaart, de sfeer zo goed te vinden en zelf ook met een button tussen de demonstranten rondloopt.

  Het nieuwe jaar begint dus met alweer een vrijheid minder. Hoe ruttig gaat het nog worden ??? Wanneer laten we het tere vaasje eindelijk kapot vallen ??? Het wordt hoogtijd, dat er op het Haagse Binnenhof eens schoonschip wordt gemaakt. De politiek mag zich niet verschuilen achter zogenaamde “hogere belangen”, om het volk te knechten. Nee, dat is niet goed. De politiek dient te regeren bij de gratie van het volk. Nederland is ons land en wij zijn het volk !!!

  U weet wel, die Amsterdamse vrouw burgemeester is de rood/groene/linkse moeder van Bruno Oey, die zich zorgen maakte over de toekomst van haar schattebout, die samen met zijn vrienden uit de Amsterdamse allochtoonse inclusiviteit op een woonboot, waar zij niets te zoeken hadden, hadden ingebroken en daar met een echt (onklaar gemaakt) illegaal schietpistool van Bruno’s papa aan het zwaaien waren geweest en daarom door de politie werden ingerekend, maar dankzij kronkelende politie, justitie en openbaar ministerie er zonder kleerscheuren vanaf kwam, hetgeen een ware opluchting was voor de mama van de stoute deugniet Bruno.

  Geliked door 2 people

 15. master of disaster zegt:

  Ook Femke Falsema is net als Rutte, Kaag ,etc een prostitue van het WEF, en volgt braaf de bevelen van Klaus Schwab op.
  De volgende keer zal er wel op ons geschoten worden.
  De dag dat deze fascisten verantwoording gaan afleggen komt snel dichterbij.
  Na de WW2 Neurenberg processen werden de meeste veroordeelden opgehangen,
  ik denk dat er nu ook heel wat zijn die een touw om de nek gaan krijgen,
  p.s. Het touw wil ik graag leveren, gratis.

  Geliked door 2 people

 16. BigLJohn zegt:

  Dit is geen politie meer, dit is de wederopstanding van de Grüne Polizei. Het word tijd dat er eens flink tegengas gegeven gaat worden, hard tegen hard. Dit is nu het resultaat van demonstreren, iets waar ik het nut niet van inzie; de elite lacht je vierkant uit en de politie slaat jou onschuldige demonstrant (alsmede oude mensen) flink in elkaar en stuurt bovendien de politiehond op je af.

  Geliked door 1 persoon

 17. Leen de RT zegt:

  Ik woon niet in Nederland maar ik leef ontzettend met jullie mee en ben trots op het moedige verzet tegen de bevelvoerende fascisten van de Nederlandse dictatuur.
  De Nederlandse politie brengt de SS en de Gestapo methoden in praktijk en is vooral heel erg dom, want ipv vreedzaam demonstrerende landgenoten te beschermen, voeren de hersenloze wapenbezitters de orders uit van de nazi-partij WEF (We Eliminate Folks). Orders blijven opvolgen van een bewezen psychopaat als Mark Rutte is natuurlijk crimineel, dat zou elke agent met een geweten moeten beseffen.
  Idioten die nog steeds denken dat lockdowns, avondklokken en al die andere vrijheidsberovende en oerstomme “maatregelen” ook maar iets positiefs voor de volksgezondheid betekenen, verdienen het om de rest van hun leven opgesloten te worden. Zij tonen dagelijks aan een groot gevaar voor een vreedzame samenleving te zijn en te willen blijven.

  Geliked door 2 people

 18. Steven zegt:

  En dan maar klagen dat ze persoonlijk worden bedreigd!

  Geliked door 1 persoon

 19. R.C. Hagen van zegt:

  Het is maar een voorproefje van wat ons te wachten staat.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s