VIDEO Amsterdam: Meedogenloos politiegeweld tegen demonstranten

(Vertaling: E.J. Bron)

BEKIJK HIER DE VIDEO!!!

Ondanks een demonstratieverbod demonstreerden er vandaag in Amsterdam duizenden mensen tegen de lockdown en de corona-maatregelen. Daarbij is het tot gewelddadige botsingen tussen demonstranten en de politie gekomen. De politieagenten gebruikten de wapenstok en lieten zelfs honden op de activisten los. De politieagenten slaan op de demonstranten in, een politieman slaat een oudere man met zijn gummiknuppel in het gezicht (video vanaf 1:13), die daarna tegen de grond gaat.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

61 reacties op VIDEO Amsterdam: Meedogenloos politiegeweld tegen demonstranten

 1. dutchdl zegt:

  Verschrikkelijk!

  Geliked door 3 people

 2. Frits ter Weele zegt:

  Schandalig wat we daar zien mensen die vreedzaam demonstreren worden zonder aanleiding in elkaar geslagen worden , en gebeten door politiehonden , dat heb je aan dat Tering wijf van Halsema te danken , ik hoop de tijd nog mee te maken dat ze in het openbaar wordt opgehangen net als dat schorem dat in Den Haag hun zakken vult en Totaal niets voor de bevolking doet

  Geliked door 7 people

 3. Julia zegt:

  De Gestapo troepen zijn volop in actie. Het is werkelijk niet te verteren en niet meer te tolereren wat voor een buitensporig geweld tegen weerloze burgers wordt gebruikt. Dit optreden nodigt wel uit dat burgers zich ook met geweld gaan verzetten. Maar ja alle redelijkheid zowel vanuit de politiek en de korpsleiding is verloren. We zijn beland in een vreselijke dictatuur waar zelfs Noord Korea nog jaloers op kan zijn. Het is werkelijk zum kotzen.

  Geliked door 8 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik werd in 2014 ooit eens, toen ik op vakantie was in Duitsland, in een trein bij Chemnitz, tussen Dresden en Neurenberg, aangehouden door drie politieagenten die allemaal zwarte uniformen aanhadden en me bijna deden denken aan de Gestapo! Blijkbaar hadden ze mij voor een terrorist aangezien en ik was zelfs bij hen aangegeven door de treinconducteur!
   Gelukkig zagen ze al snel in dat ik, dankzij mijn paspoort waarin stond dat ik uit Nederland kwam en de Nederlandse strips in mijn tas, dat ik beslist NIET de persoon was die ze zochten en zo wist ik een paar jaar geleden zelfs een agent in Amersfoort te overbluffen die mij zag fietsen in een voetgangersgebied. Daar hijzelf op een bromfiets reed en dus hetzelfde deed als ik kon hij mij hierdoor zelfs niet eens beboeten!

   Like

  • BigLJohn zegt:

   De Gestapo was Hitlers geheime politie. Ik houd het op de Grune Politzei, net zo erg als de Amsterdamse politie.

   Geliked door 1 persoon

 4. leeuw7 zegt:

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-who-whistler-blower-its-all-fake/

  t.a.v. die enkele moedige betrouwbare justitie -en defensie ambtenaren die Nederland nog heeft ,pak de echte Pharma daders op en pas geen geweld toe op vreedzame demonstranten!!!
  (Angst is een zeer slechte raadgever)
  STOP DE PHARMA MAFFIA!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 5. Theo zegt:

  Like

 6. neilsven zegt:

  In zo een maatschappij leven we nu, dit is niet meer normaal, deze politieagenten moeten voor een volkstribunaal komen, dit gaat nergens meer over, ze hebben van ons af te blijven dit vieze vuile tuig. Ik hoop dat mensen aangifte gaan doen, hier zijn geen worrden meer voor. Dit lijkt China wel, hypocriet Den Haag, wel afgeven op andere landen, zelf zijn ze geen haar beter. Heel dat zootje daar in Den Haag moet oprotten.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   neilsven Het niet toelaatbare en provocerende gedrag van het politieschorem (die goede agenten daargelaten) vraagt om een keihard massaal volksverzet. Als de SCHWAB politieke criminelen dit toelaten zullen burgers zichzelf moeten gaan verdedigen. Geweld vraagt om geweld. Uiteindelijk is gebleken dat de overheid de burgers de oorlog heeft verklaard. Het enige wat op de propagandazenders wordt verkondigt dat er 4 gewonden onder de politie zijn maar helemaal niets over de gewonden die met geweld zijn neer geknuppeld en gewond zijn geraakt. De vreselijke beelden dat een mand keihard op zijn hoofd werd geslagen is te walgelijk voor woorden dit beeld heb ik niet in het NPO journaal gezien. We staan momenteel qua onderdrukking en fascisme op nummer 1 daar is Noord Korea nog heilig bij. Misschien een tip voor de propagandazender NPO een nieuwslezer die geliefd is bij de dictators https://www.youtube.com/watch?v=f3CiJskuAUw Dat ze niet is te volgen is niet zo een ramp dan horen we de verdraaide berichten, staatspropaganda en onwaarheden ook niet beter voor de geestelijke gezondheid.

   Geliked door 2 people

 7. BosscheBol zegt:

  Hiermee is de vrijheid voor demonstratie dus afgeschaft. Demonstreren mag alleen nog maar voor links-liberaal, politiek correct en woke. Demonstreren tegen de overheid mag alleen nog maar als het vóor de overheid is. Bevalt het onderwerp van een demobnstratie de overheid niet, dan mogen ze gewoon een leugen verzinnen waarom ze de demonstratie verbieden. Zoals dat ze bang zijn dat er geweld gepleegd wordt. De overheid is de enige die geweld pleegt.

  Geliked door 3 people

  • dutchdl zegt:

   Demonstraties van BLM of Antifa worden zelfs beschermd. Dat heb ik zelf meegemaakt. Maar ik ben al 2 jaar niet naar een demo geweest.

   Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    Er is een tweedeling, de autochtone bevolking ( overigens voor de goede orde hiertoe reken ik iedereen met een nederlandse nationaliteit) versus de nieuwkomers/geluks-
    zoekers z.g. vluchtelingen.; het is heel duidelijk;

    – De autochtone bevolking wacht gemiddeld bijna 15 jaar sommige plaatsen zelfs langer , op een woning.
    – De autochtone bevolking heeft (en dit heb ik uit een redelijk betrouwbare bron, 100% zeker weet ik het niet dus onder voorbehoud) in de ziekenhuizen minder voorrang dan een vluchteling met gezondheidsproblemen.
    -Het verhaal doet de ronde in andere landen dat de Corona miljarden, los van de zakken van machthebbers, voornamelijk/ secundair hun weg vinden naar vluchtelingen opvang en onderhoud .Het zou mij niet verbazen als hier hetzelfde gebeurd .
    Fleur Agema had al eens uitgezocht dat onze zorggelden besteedt worden voor een X-deel aan vluchtelingen-onkosten… dus oneigenlijk gebruik van deze kosten…
    Jammer genoeg wordt door de PVV alles maar dan ook alles in de 2e-slaapkmer uitgevochten, dit terwijl Wilders steeds processen aan zijn broek krijgt, ik zou als ik hun was buitenparlementaire juridische acties gaan voeren…als dat mag van hun buitenlandse (israel) achterban natuurlijk.
    – De autochtone bevolking wordt kapot belast terwijl de nieuwkomers alles gratis krijgen en als dank hiervoor, belandt de autochtone bevolking op straat bij echtscheidingen, dood ouders bijvoorbeeld, terwijl de vluchteling nooit een dag gewerkt of belasting betaald heeft, een gerieflijke woning krijgt en familie mag laten overkomen om zich hier te vestigen, iets dat voormalige rijksgenoten( Surinamers en Indonesiërs) nooit ten deel is gevallen

    We zitten in de vette pech hoek, ik noem het de” NO LIVES.MATTER HOEK”, we worden duidelijk omgevolkt met behulp van de Covid-jabs, want laten we wel wezen, bij ons valt er veel te halen …onze pensioenen praktisch weg geïnflatteerd en gedwongen geïnvesteerd in waardeloze staats obligaties, kortom monopolygeld, zonder dekking, levert hen niet veel meer op… het is alleen handig en zaak, dat we het nooit te weten komen maar daar is aan gedacht.

    Helaas we hebben huizen, spaargelden en bezittingen, zodoende hebben we omdat we teveel hebben, geen rechten meer volgens fascistische logica..They will have all and still wont be happy.and still be/remain greedy!!!

    Geliked door 2 people

 8. leeuw7 zegt:

  De demoraliserende machtsmisbruikers beginnen in het nauw te komen,en dit is dan het resultaat!!
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen!!

  https://niburu.co/binnenland/17009-en-wel-degelijk-leger-op-straat-in-amsterdam

  Het linkse totalitaire fascisme is wederom springlevend in Nederland !!(ook het nationaalsocialisme was een uiting van links fascisme)

  De vaccinazi’s moeten schijnbaar vrijspel hebben met hun ziekmakende plannen!!

  17 miljoen Nederlanders moeten kosten wat het kost vogelvrij verklaard worden,net zoals mijn familie in 1943 door hun eigen joodse raad werden verraden en met behulp van Nederlandse justitieambtenaren,want toen gold ook Befehl ist Befehl ,op transport naar Auschwitz werden gesteld en vermoord!Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van het zeer duistere verleden!!
  Ook voor de tweede Wereldoorlog was iedereen op de hoogte van wat Hitler en z’n trawanten van plan waren!! Het COVID-19 stappenplan moet waarschijnlijk georganiseerd door de zogenaamde gezagsdragers in geweld ontaarden om nog meer mensen onschuldig te kunnen bedreigen!!

  Met pijn in mijn hart bekijk ik wederom naar het zeer achterbakse optreden van de huidige Nederlandse overheden!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de demissionaire schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R. en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!!

  t.a.v: Inlichtingendiensten,Justitie,Defensie en andere moedige ambtenaren

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/

  Shalom van Léon van Duren
  Haelen 6081CZ

  Geliked door 7 people

 9. karton zegt:

  Politieagenten worden geselecteerd op anti-menselijk-gedrag ! Als iemand in staat blijkt zijn/haar geweten uit te schakelen dan is hij/zij geschikt om de “opleiding” te gaan volgen. Voor buitenlanders wordt de opleiding , naar beneden , bijgesteld ! ‘t Is een op nazi-leest geschoeide troep geworden !

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Volgens mijn informatie zaten er onder de meppers van de politie oostblokkers met nederlandse politie uniformen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 3-1-2022 om 20.30 u. Ik ken uw informant niet @ ron, maar ‘t is zeker niet onmogelijk, hoewel……ik de kans erg klein acht.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    karton.Ik haal mijn informatie van alternatieve sites.Er was ook al gewaarschuwd door insiders van de politie om niet naar de demonstratie te gaan omdat het een hinderlaag was.Onze corrupte regering wil kosten wat het kost vreedzame demonstraties neerslaan en verbieden.Demonstraties van die BLM racisten en AFA facisten worden gewoon toegestaan.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 3-1-2022 om 22.54 u. Ik twijfel geen moment aan uw informatie @ron. Ik kijk nooit op alternatieve sites.

    Geliked door 1 persoon

   • dutchdl zegt:

    Of EUROGENDFOR !

    Geliked door 2 people

 10. Johan zegt:

  Dit politie optreden is werkelijk beneden alle peil.
  Hoe is het mogelijk, dat er agenten zijn die zich hiervoor lenen ?
  De ME is een wapen dat met beleid ingezet moet worden. Het hier toegepaste geweld is volledig buiten proporties.
  Wanneer je de demonstranten bekijkt op het filmpje, dan zie je dat het doodnormale gewone burgers betreft. Geen enkele reden dus voor de ME om erop los te slaan.

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Zelfs het Gestapo korps valt veteranen aan tijdens demonstratie. https://www.youtube.com/watch?v=CLyuFoMl_l0 Laten we nu hopen dat het leger achter haar burgers gaan staan uiteindelijk is dat ook de plicht de burgers te beschermen. Ze zijn met een Ollengren als minister van Defensie toch als knap genaaid. https://www.youtube.com/watch?v=CLyuFoMl_l0 Tijd dat het leger in gaat grijpen tegen het onnodig en fascistisch geweld tegen de burgers. Ik vraag mij af wat het voor een ingehuurd schorem is dat staat te meppen in spijkerbroeken in ieder geval is het een schande voor de agenten die nog wel normaal zijn en werk naar behoren doen. Geen wonder dat dit abnormaal Gestapo gedrag burgers flink woedend maakt. Het is werkelijk niet meer normaal wat er op dit moment in Nederland gaande is. De veteranen zijn vervoerd naar Politie Bijlmer Vlierbosdreef 15 Amsterdam. Politie die veteranen op pakt meer waanzinnig kan het niet worden.

  Geliked door 6 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Waar zal het leger blijven zullen die net zo corrupt zijn als die walgelijke politie ik vermoed dat zelf het leger achter deze corrupte bende uit Den Haag staat.

   Geliked door 2 people

 12. Rini Stegeman zegt:

  Is dezelfde man die vorige keer ook met een demonstratie door een hond werd gebeten ???

  Like

 13. Rini Stegeman zegt:

  Verschrikkelijk toch hoe die Politie tekeer gaat…….

  Geliked door 4 people

 14. Julia zegt:

  Ben benieuwd of Halsma, Rutte en de rest van de politieke machtswellustelingen, Willem en zijn vrouw zich nog durven te vertonen op 4 mei op De Dam. Politie valt zelfs veteranen aan tijdens de demonstratie.. Tjonge wat een schaamteloze vertoning en wat een trap naar al onze helden die hun leven hebben gegeven en hebben gevochten voor onze vrijheid. Nimmer had ik dit kunnen zien aankomen. Hoe in en in triest dat onze algehele democratie is vermoord en is omgeslagen naar een enorme dictatuur. https://www.youtube.com/watch?v=CLyuFoMl_l0

  Geliked door 8 people

 15. neilsven zegt:

  De sfeer was gemoedelijk schrijft het AD.

  Like

 16. Riche zegt:

  Tja kaakklem Halsema zag dat het slachtoffer maar een blanke was en ja dan is er natuurlijk niets aan de hand. Vreemd. Voor allerlei (zware) delicten? Niet voldoende capaciteit. Grenzen bewaken? Te weinig agenten. Noem het maar op. Helaas pindakaas. Bij een vreedzame demonstratie tegen krankzinnige maatregelen is er opeens aan politie geen gebrek. En dan nog. Stel je bent agent. Weerloze mensen neerknuppelen en jezelf dan nog kunnen aankijken in de spiegel? Ik zou het niet kunnen. Zegt mij in ieder geval dat het linkse NSB gehalte bij de politie hoog is. Intens laf en befehl ist befehl.

  Geliked door 3 people

 17. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 18. john van antwerpen zegt:

  Als je tegen overheidsmaatregelen demonstreerd dan ben je een misdadiger die met
  grof geweld bestreden moet worden. Althans zo denkt de overheid. Maar dan hebben we geen
  overheid meer want die dient haar burgers te beschermen, ook demonstranten.
  Een Nederland zonder overheid die lijkt op een Latijns Amerikaans land uit de jaren 70, 80.
  Demonstranten zijn dissidenten geworden en alles wordt monddod gemaakt, gelukkig nieuwjaar.

  Geliked door 1 persoon

 19. Don Todo zegt:

  Politici en overheid die zo onvoorstelbaar schandalig, smerig, laag en gewelddadig optreden tegen onschuldigen hebben duidelijk iets te te verliezen, maar vooral veel te verbergen. Echter, de ‘vaccinatie’ doden, ziekgespoten personen, en kapotgeslagen demonstranten zullen ooit ervoor zorgen dat de tribinalen volstromen. Politici en aanverwante staatsmisdadigers zullen de dans niet lang meer kunnen ontspringen. Ook standrechterlijke veroordelingen zullen niet langer uitgesloten zijn naar mate het overheidsgeweld toeneemt.

  Politici mogen alvast de borst nat maken, het volk is niet zo heel lang meer vergevingsgezind….de rek is eruit, reken maar.

  Geliked door 2 people

 20. Willie zegt:

  Simpel gezegd :Men moet echt dom zijn om daar naartoe te gaan om je te laten afslachten ???Als betogingen (ook verkiezingen) IETS zouden uithalen waren die allang VERBOTEN !!Als men zich als schaap tussen de wolven wilt begeven , wel wees dan de GROOTSTE WOLVEN !!!Moet ik er soms nog een tekeningetje bijmaken ?

  Geliked door 1 persoon

 21. top of flop zegt:

  Het valt me op dat er tegenwoordig echt tuig bij de politie werkt.

  Geliked door 2 people

 22. Ruben zegt:

  Diep triest allemaal.
  Al die politie agenten hebben toch ook een vrouw, kinderen, ouders?
  Probleem is dat een meerderheid vd bevolking of geloofd in alle sprookjes of hun schouders ophalen.
  Als de meerderheid vd bevolking in gaat zien wat er werkelijk speelt en waar het naar toe gaat, dan pas is de politie en politiek machteloos.
  De massa accepteert gewoon braaf de nieuwe apartheid.
  Bovendien laten de massa zichzelf volspuiten met een goedje waarvan de f-bedrijven vooraf volledige immuniteit gekregen hebben voor alle schade en doden tgv vaccinaties.
  De inhoud is officieel staatsgeheim.
  Ik merk ook de haat tegen alle ongevaccineerden.
  Helaas, hetzij zo.
  Pas als de ‘ vaccins ‘ hun werk gaan doen, en de mensen met bosjes bezwijken, dan pas gaan de ogen open.
  Maar vanuit de machthebbers bezien is die hele coronahoax uitstekend bedacht.
  Zeker, corona bestaat.
  Maar de rest eromheen niet.
  De mensen kunnen niet voorstellen hoe massaal wreed de machthebbers zijn.
  In hun ogen moeten miljarden mensen verdwijnen.
  Door oorlog, honger, vaccinaties.
  Dit hele plan is lang geleden bedacht.
  Maar we moeten proberen de vrede te bewaren onderling, want verdeeldheid is wat ze willen.

  Geliked door 2 people

 23. Bastiaan 2000 zegt:

  Ik was er weer bij. We gingen van Museumplein richting Westerpark. ME blikkerde alles, ondertussen reed een politieauto op m’n ons af, moesten wegspringen. We stuiten op een colonne ME-ers en een arrestatieteam en politie. Ik nu zat in de voorste linie, we zeiden we breken door. Dat deden we, wel nu extreem veel geweld. Mij sloegen ze keihard in het kruis, dan ga je neer. Nog extra tikken gehad.
  Tenslotte waren we erdoor en de ME was boos. Ze hadden verloren. Maar uiten zich weer op anderen. Ook kinderen en bejaarden.
  Ik nu wil Halsema en Rutte en Grappenhaus en Hugo slopen samen met de rest. Deze mensen zijn het kwaad en het kwaad moet je vernietigen

  Geliked door 2 people

 24. Gerrit zegt:

  Had een keer een arrestatieteam op mijn oprit staan voor de buurman die onder invloed was van drugs. Viel me direct op dat dit totaal opgefokte types waren.Vroeg hen of het nu niet overdreven was om met 6 man te komen voor een man van nog geen 60 kilo. Was toen bijna zelf opgepakt.

  Geliked door 1 persoon

 25. Fred F zegt:

  Zo ongeveer 1988 met mijn vader naar het bureau gegaan om een misdaad aan te geven, de conclusie was al direct dat we het zelf hadden uitgelokt. Er is niets veranderd, het enige is dat het nu veel harder gaat opvallen. Mijn vader vertelde me toen al dat bepaalde dingen altijd worden gesust..maar ze niet zullen schromen om jou keihard aan te pakken. Wees de slimste, raadde hij me aan. Ik vroeg hem nog wat er zou gaan gebeuren als er te weinig Hollanders over blijven om te bekeuren, daarop antwoordde hij dat de politie zou worden afgeschaft, wat al in de VS realiteit is. Hoe kon mijn oude heer dat weten in die tijd??? Ik heb hem nog altijd uitgelachen om die uitspraak.. tja, tot de laatste jaren dus. Wat was mij pa een ziener.

  Geliked door 2 people

 26. Tineke zegt:

  Ik voel de tranen prikken van woede en machteloosheid.
  Hoe is het in Godsnaam mogelijk.
  En aan de kaasstengeltafels de politie weer janken dat er geweld tegen de politie wordt gebruikt.
  Ik heb niemand gelukkig nieuwjaar gewenst hoezo……..gelukkig.
  2022 wordt een groot drama op elk gebied met het nieuwe kabinet.
  Ik wens dat iedereen in zijn kracht zal blijven staan en geniet voor zo ver dat nog kan.

  Geliked door 2 people

 27. Hovawart zegt:

  Het word tijd om de stalen ketting met discushangslot uit het vet te halen, het beste fietsenslot, omdat we daar vroeger bij confrontaties ook zo veel succes mee bereikten…….

  Like

 28. leeuw7 zegt:

  De tweede Wereldoorlog is met zekerheid niet gewonnen dankzij moedige justitieambtenaren,nee ook in deze periode collaboreerde de meerderheid van deze angsthazen met de Duitse bezetter !
  Nu 77 jaar na de zwaar bevochten vrijheid worden wederom zelfs 17 miljoen Nederlanders bedreigd door de demissionaire vaccinazi’s zoals; de levensgevaarlijke collaborerende Pharma psychopaten Mark R. ,Hugo de J.,en de zeer vele medeplichtige trawanten!!!Het is de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde boeven niet te doen om het welzijn van de Nederlandse bevolking!!!

  Deze WEF marionetten zijn slechts schaamteloze machtswellustelingen zonder enige moraal ,en dit tuig wordt ook nog eens door de meerderheid van de labiele tweede kamerleden gesteund !!
  Nee Nederland is wederom in een horrorscenario terechtgekomen!! Deze voorgenoemde demissionaire criminelen hebben een dubbele agenda!! Hun opdrachtgevers zijn waarschijnlijk geen Nederlandse ingezetenen!!!

  De meeste justitie- en of defensie ambtenaren in alle rangen en standen zijn waarschijnlijk gewone angsthazen zonder enige ruggengraat!!Ook de de als het graf zwijgende Willem Alexander van Amsberg vertoont het zelfde nalatige gedrag als zijn laffe overgrootmoeder ,koningin Wilhelmina !!

  Hopende dat onze Willem Alexander dit bericht leest verheugen wij ons in een moedige verandering van zijn tot nu toe nalatige gedrag!!Helden gezocht!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Leeuw, In WOII ging het ongeveer zó in Nederland. Een hoge Duitse officier belde de Joodse Raad dat hij 2000 namen van joden wilde. De Joodse Raad gaf hem die meteen want zolang ze meewerkten bleven zijzelf, hun familie en vrienden buiten schot.
   Als de Duitse officier die lijst had, stuurde hij hem naar de Nederlandse politie. Die haalden de joden uit hun huizen en brachten ze naar het station waar ze in (meestal Nederlandse) treinen werden gepropt en door Nederlands personeel naar de vernietigingskampen werden gebracht.

   En de Nederlanders? Die stonden erbij en keken ernaar … en deden niets. Er is wel enig verzet geweest in Nederland maar het verzet is grotendeels een naoorlogse uitvinding.

   En die paar joden die na de oorlog terug kwamen? Die kregen vaak klappen aan de grens, merkten thuis gekomen dat hun huizen bewoond werden door Hollanders, dat hun spullen gestolen waren en kregen ook nog eens een navordering van de belastingen. Nog steeds zijn er musea die vol hangen met kunst uit joods bezit.

   Geliked door 3 people

 29. dutchdl zegt:

  Ook opgepakt 10 dec. met 2 man binnen, 1 voor de deur, busje voor de flat! En dat voor een 70 jarige vrouw want dat ben ik. Achterlatend een invalide man, die niet kan staan en in een rolstoel zit, waarvoor ik mantelzorger ben. S C H A N D E!!!

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/25/raffie-chohan-en-justitie/

  Geliked door 3 people

 30. BigLJohn zegt:

  Waar zou de politie haar personeel werven, in de onderwereld soms ?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn. Volgens mijn informatie oostblokkers, die in nederland voorzien worden van nederlands politie uniformen.Oostblokkers krijgen geen problemen met hun geweten als ze nederlandse demonstranten in elkaar meppen,veel nederlandse agenten wel.

   Geliked door 2 people

 31. oudmarinier zegt:

  En de woordvoerders van de politie zullen zeggen dat de politie geweld heeft gebruikt , omdat de demonstratie VER-BO-DEN was , niet omdat er mensen waren die zich verdedigden of omdat het anti-regering was.

  Geliked door 2 people

 32. de sluwe vos zegt:

  Dit maakt veel duidelijk
  https://bpoc2020.nl/politieverhoren/

  Geliked door 2 people

 33. boorzalf zegt:

  Video weer geblokkeerd door YouTube.

  Like

  • Willie zegt:

   Yep, ze willen zelfs je ID card weten om je leeftijd bevestigd te zien ( HUN uitleg natuurlijk !) eerder om te weten wie je bent en waar je te vinden bent.SMEERLAPPEN !!

   Geliked door 2 people

 34. Julia zegt:

  Tip down downlowd gelijk beelden uit you tube. Het blijkt dat you tube een enorme censuur toepast door de beelden direct te verwijderen. Dus stel deze veilig door deze direct te down lowden. Over niet al te lange tijd zal het SCWAB regime social medium helemaal gaan verbieden want die geven de waarheden van het SCHWAB fascisme teveel prijs. Zoek andere kanalen maar negeer o.a. google, facebook, etc.

  Geliked door 3 people

 35. Boike zegt:

  Deze video heeft een leeftijdsbeperking en is alleen beschikbaar op YouTube. Meer informatie
  Bekijken op YouTube

  Je leeftijd verifiëren

  Papieren Bitte !!!

  Het Nederland van Rutte is toch wel een gaaf land, nietwaar.
  Vrijheden staan hoog in het vaandel, nietwaar.
  De eigen verantwoordelijkheid wordt gerespecteerd, nietwaar.
  Controle en betutteling is voor je eigen bestwil, nietwaar.
  Goede zaak, dat Big Brother alles van je wil weten, nietwaar.
  Daar hebben slapende schapen geen problemen mee, nietwaar.
  Nederland is toch wel tot een ruttig land verworden, nietwaar.

  Geliked door 3 people

 36. leeuw7 zegt:

  Het Nederland van de demissionaire criminele schaamteloze fascistoïde Pharma psychopaat Mark R. is een aantoonbare fascistische staat aan het worden ,we staan erbij en kijken ernaar!!

  Deze naoorlogse oorlogsmisdadigers zullen nooit hun betrokkenheid betreffende het COVID-19 stappenplan toegeven!! Nederland gaat met zekerheid een gitzwarte toekomst tegemoet!!

  Een QR code voor een prikkie,de meerderheid van de onwetende argeloze Nederlanders trappen massaal in deze goedgeorganiseerde fuik!! Waarschijnlijk staat justitie en defensie niet aan de kant van het gewone volk!!Wat één zekere Adolf Hitler niet gelukt is gaat nu waarschijnlijk in heel Europa ingevoerd worden ,totale controle van elke burger!!Stelselmatig worden de meeste mensen van hun vrijheden beroofd!!Gelukkig kunnen oorlogsmisdadigers als Mark R., Hugo de J,en hun zeer vele medeplichtige trawanten wel mijn lichaam doden ,maar niet mijn ziel !!

  Om SIONS wil zal ik niet zwijgen (JEZUS leeft!)

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen ,6081CZ

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s