Huichelaar!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Hugo de Jonge)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Huichelaar!

  1. Julia zegt:

    Die algehele stoelendans is smerige corruptie. De grootste onbenullen die er niets van terecht hebben gebracht krijgen in dit vergane land de meest cruciale posten. De Jonge een eerste klas huichelaar die graag rapporten achterhoudt een pur sang misdadiger tegen de menselijkheid. Inmiddels heeft hij al heel wat op zijn geweten nu over wonen nou ik vrees uitsluitend meer en meer sloop van betaalbare woningen weinig vooruitgang op de woningmarkt. Dan de Zweedse trol op defensie dat wordt nog wat binnenkort zullen alle legervoertuigen wel worden overgespoten in een nieuwe camouflage kleur namelijk de regenboogkleuren. Wat heeft dit mens überhaupt met defensie helmaal niets. Kaag op Financiën betekent het totale faillissement voor dit nu al half gesloopte land. Dan de grootste door Pechtold in het zadel geholpen ventje Jetten op klimaat. Die kwast vliegt wat af voor zijn vakantie pleziertjes maar ondertussen is het een stuk gevaarlijk gif voor deze post. De drammer zal de burgers tot op het bot uitkleden en het beste jongetje van de klas uithangen in Brussel. Dan zullen we het nog maar niet hebben over Ernst Kuipers de first class angst en paniekzaaier en een vreselijke vaccinatie dictator die overigens zeer gecharmeerd is van lockdowns en veel bedrijven al mede naar de klote geholpen en dat zal ongetwijfeld de komende jaren meer toenemen omdat deze paniekzaaier om de haverklap voor zelfs een verkoudheidsvirus lockdowns zal gaan invoeren. Die vent liegt dat hij barst met o.a. zijn code zwart in de zorg. Kortom als ik de lijst van het SCHWAB 1 bekijk dan voorspelt dat zeker vier jaar meer dan ellende. De dag van beëdiging van dit corrupte sloop kabinet hang ik de Nederlandse vlag op zijn kop en half stok als teken van rouw van een land dat geen enkele bestaansrecht meer heeft, de democratie is vermoord en is overgeleverd aan een fascistisch zelfverkozen SCHWAB regime. https://nieuwsreactie.nl/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren-als-opvolger-rutte/?fbclid=IwAR0Ta4V-hbutSVVKwQc00wizpubg0SZxPvmj71mQosAPAr54DkJq1SkZi1Q Ook aan de Koning hebben wij als volk helemaal niets hij is te betrokken bij de Bilderberg clan en zijn vrouw blijkt geen haar beter ook zij heeft samen met Rutte en Kaag een bezoek gebracht aan Klaus Schwab. https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4729026/bilderberg-mysterieuze-brainstorm-elite-conferentie-complot-zwitserland
    https://www.facebook.com/HetKoninklijkHuis/photos/koningin-m%C3%A1xima-bezoekt-met-premier-rutte-en-minister-kaag-de-oprichter-en-voorz/1225904160891936/ Kortom het zijn allemaar huichelaars maar zeer gevaarlijk voor de Nederlandse samenleving.

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      “De grootste onbenullen die er niets van terecht hebben gebracht krijgen in dit vergane land de meest cruciale posten.”

      Je hebt het nog altijd niet begrepen, Julia. Zo’n stinkdeken als Hugo de Jonge heeft perfect uitgevoerd wat Klaus en z’n WEF hebben opgedragen. Hetzelfde voor Hoekstra, Kaag en de rest van de bende. Wij denken dat ze er niets van terecht brengen, maar zij hebben een andere agenda. En die voeren ze, onder leiding van Capo di Tutti Capi, Mark Rutte, perfect uit. Een tribunaal is te goed voor ze: vuurpeloton!

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    Hoe kan deze collaborerende vaccinazi nadat hij Nederland eerst in de puinpoeder heeft gedraaid, nu nog een bewijs van goed gedrag tonen nadat hij de verschrikkelijkste misdaden tegen de menselijkheid heeft kunnen plegen die er ooit voor mogelijk zijn geweest in dit land !!
    Deze geïnstitutionaliseerde psychopaat moet eerst netjes voor een onafhankelijk tribunaal zijn zogenaamde onschuld bewijzen,het liegen en bedriegen zit deze ziekelijke psychopaat schijnbaar in z’n genen!!Natuurlijk verzint dit stuk afgrijselijke vreten voldoende sluitende bedrieglijke alibi’s om zogenaamd wederom vrijuit te gaan!! De kous is nog niet af met de criminele pharma trawanten van de demissionaire meesteroplichter Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!!

    https://www.frontnieuws.com/dr-malone-neem-geen-deel-aan-de-leugen-en-goed-nieuws-uit-zuid-afrika/

    Gevaccineerden en ongevaccineerden neemt geen deel meer aan de leugens van deze zeer zware criminele demissionaire demoraliserende machtsmisbruikers !!!

    Stop de demissionaire schaamteloze nietsontziende pharma psychopaat Mark R ,en z’n zeer vele psychopatische medeplegers !!Achter het zogenaamde gelaat van de altijd joviale Mark R. schuilt een levensgevaarlijke nietsontziende crimineel!!

    Shalom van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ.

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    De burgers zijn reddeloos verloren. We zijn opgezadeld met een fascistisch SchWAB1 kabinet maar daar bovenop spreken zelfs de buitenlandse kranten al schande over het optreden van het Gestapo korps in dit voorheen democratisch landje. Burgers worden zonder enige reden in elkaar gemept tijdens demonstraties die door de dictatuur continu worden verboden. https://www.rt.com/news/545012-amsterdam-protest-covid-dog-attack/ Dan durft NOS de staats propaganda zender nog te verkopen dat een demonstrant door een steen is geraakt. Alles is gefilmd nee deze demonstrant is door een Gestapo agent keihard op zijn hoofd geslagen.Gelukkig is de leugen snel achterhaald door middel van vele getuigen en vastgelegde beelden. https://www.ninefornews.nl/kijk-mensen-gegrepen-door-politiehonden-en-afgeranseld-met-wapenstokken-tijdens-coronaprotest-amsterdam/ Er blijkt momenteel heel wat tuig onder het korps te huizen genadeloos en gewetenloos. Kortom de strijd om dit fascisme keihard tegen te gaan ligt nu bij het volk. De Wet beschermt de burgers niet meer. Het is werkelijk om te huilen en onvergeeflijk wat de politiek tezamen met de linkse burgemeesters de samenleving heeft aangedaan maar we mogen het niet vergelijken met het Nazisme tijdens WOII want dat is het huidige politieke gajes op de tenen getrapt. Hoogste tijd voor een tribunaal en veroordeling tot de strengste en zwaarste straffen.

    Geliked door 2 people

  4. Republikein zegt:

    Vuile domme ploert, eens komt de eindafrekening!

    Geliked door 3 people

  5. Johan zegt:

    De taak als minister van VWS zit er bijna op.
    Maar Nederland is nog niet voldoende naar z’n mallemoer geholpen.
    Daarom ga ik nu vlijtig door op mijn nieuwe post als minister van Wonen.
    Dan kan ik tenminste een huis regelen voor al die negers, die de komende jaren hier naartoe immigreren.

    Geliked door 2 people

  6. Fran zegt:

    Dit is een van de pharma moordenaars.

    Geliked door 3 people

  7. Ravian zegt:

    De meeste nazi’s waren zich, toen ze voor het eerst in de Neurenbergse beklaagdenbankjes aanschoven, ook van geen kwaad bewust.
    Dat is een algemeen kenmerk van linkse mensen, denken dat ze het grote gelijk aan hun zijde hebben, en de wetten van de normale mensen dus op hen niet van toepassing zijn.
    Hugo gaat er tijdens Neurenberg 2.0 nog wel achter komen hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt…

    Geliked door 2 people

  8. Joepiedepoepie zegt:

    Hoop dat ie, mart kutte nog verantwoording mart afleggen voor de puinhopen die hij op t bordje van zijn opvolger mart!

    Geliked door 1 persoon

  9. Wappieman zegt:

    Kan kort duren , kan lang duren , maar eens betaal
    jij de prijs , KLOOTZAK .

    Geliked door 1 persoon

  10. Erik zegt:

    Met opgestroopte mouwen……
    Full in the face!

    Like

Plaats een reactie