Knettergekke Ab Osterhaus wil kinderen massaal vaccineren “om scholen open te houden”

(Door: Wout Willemsen)

Viroloog Ab Osterhaus zei gisterochtend in radioprogramma Sven op 1 dat kinderen wat hem betreft massaal gevaccineerd zouden moeten worden “om de scholen open te houden”. Osterhaus: “Ik begrijp niet waarom we niet, net als in de VS, alle kinderen vaccineren. Kinderen worden geprikt tegen van alles, maar niet tegen covid.”

Ab Osterhaus is helemaal de weg kwijt en zwetst uit zijn nek. Het is inmiddels overduidelijk dat kinderen nauwelijks ziek worden van het coronavirus en de virusvarianten. We weten ook dat de coronavaccins voornamelijk beschermen tegen (ernstige) ziekte en slechts een beetje tegen verdere besmettingen. Daarnaast zijn de huidige vaccins niet toegespitst op de omikronvariant en lijken gevaccineerden die variant ontzettend makkelijk te kunnen verspreiden. Waarom zou je kinderen dan in hemelsnaam met een verouderd en onnodig vaccin inenten?!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Knettergekke Ab Osterhaus wil kinderen massaal vaccineren “om scholen open te houden”

 1. top of flop zegt:

  Knettergek is een eufemisme, de man haat mensen en is op weg naar een voor hem betere wereld?

  Geliked door 2 people

 2. Rien E zegt:

  Ab Oberwaus?

  Geliked door 1 persoon

 3. Jackblack zegt:

  Is toch klontjesklaar !
  Hij word daarvoor betaald !

  Geliked door 1 persoon

 4. Meneer de Uil zegt:

  Een kankergezwel als Osterhaus dient per onmiddellijk uit de samenleving verwijderd te worden.

  Geliked door 3 people

 5. Htskday zegt:

  Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

  https://www.ninefornews.nl/robert-f-kennedy-jr-legt-in-1-minuut-uit-waarom-ze-zon-haast-hebben-om-kinderen-te-vaccineren/

  Geliked door 2 people

 6. Rensk. zegt:

  Zeer sterk het vermoeden dat Ab Osterhaus een alcoholist is. Die hebben vaak heel veel haat in zich. En zijn onredelijk met hun geklets. Je zag het ook bij die ene journalist (ik weet zn naam niet meer. Die kale met steeds dat rode hoofd. Ook aan de drank(geweest ?) Daar zat ook zoveel venijn in. Je ziet m nu niet zo veel meer op de buis. Ik zag het al heel snel in het begin en het bleek later idd zo te zijn.

  Like

  • karton zegt:

   @ Rensk op 5-1-2022 om12.28 u.
   U bedoelt vermoedelijk Frits Wester ?
   Naar ik heb gehoord, drinkt hij niet meer. (maar óók niet minder !)

   Like

   • Rensk. zegt:

    Ja die bedoel ik. Hele nare man, die steeds op zoek was of hij nog iemand die niet in zijn straatje paste kon downplayen. Ab Osterhaus is uit hetzelfde houd gesneden, maar doet het op zijn eigen manier door mensen angst aan te jagen om zo zijn zin te krijgen en iedereen die niet in zijn straatje past te onmerkbaar (voor velen) te treiteren, Hele nare personen.

    Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    houd is hout uiteraard

    Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  Blijkbaar viel zijn 13e maand -uitkering van pfizer tegen.

  4 Boosters per jaar vanaf de leeftijd van 6 maanden, dat tikt lekker aan.

  Like

 8. Don Todo zegt:

  ….”Kinderen worden geprikt tegen van alles” (Ab Oosterhuis)….Kinderen zijn uiteindelijk ook niets meer dan de speldenkussen van de farmaceutische en het industriele medische complex (lees, voor zover bekend gemaakt, de korte en lange termijn bijwerkingen die goed zijn voor het in stand houden van de gehele medische industrie). Kunt daar ook de digitale industrie bijvoegen ten behoeve van de verder uit te breiden corrupte en misdadige controlestaat.

  Met de levensgevaarlijk doorgedraaide en een wild om zich heen spuitende overheid en het odongelimiteerd experimenteren en gif spuiten mag men zich afvragen of de zogenaamde ‘traditionele vaccins’ wel veilig zijn of ooit waren.

  Begint nu te dagen of bijv. polio werkelijk heeft bestaan, waarbij het vaccin de polio was/is.

  Geliked door 3 people

  • Htskday zegt:

   @Don Todo,

   De fabel van Vaccinaties..

   Wat vaccinaties werkelijk doen
   Tekorten en gif als oorzaak van ziekten.

   Veel praktische informatie over vaccineren en vaccins.

   Like

  • karton zegt:

   @ Don Todo op 5-1-2022om 12.49 u.
   Ik denk dat polio wél echt was; ik kan mij n.l. niet voorstellen dat de helft van de inwoners van bijv. Staphorst, zich in een rolstoel voort beweegt of laat duwen, terwijl ze zouden kunnen rennen als hazen. Hoewel………..met dergelijk soort is niets helemaal duidelijk !

   Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Deze Achterlijke Achterbakse Gek was pas nog even naar een feestje van Peter Stuyvesant in US gevlogen om daar ff lekker los tegaan , nou als je zo begaan ben met een dodelijke pandemie laat je dit wel.
  Eveneens die Hersenloze evenknie van hem in België dat van Ranst Gedrocht was ook aan het los gaan op 1 of ander feest.
  En dit soort Ongedierte bepaald met hun Covid en Vaccin gejank en gezever beleid in onze Samenleving…, Weg er Mee!!
  A Ruygrok, Monster.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Niet om de scholen open te houden, maar om nogmaals enkele miljoenen eurootjes op zijn bankrekening gestort te krijgen. Wie verzint het dat je jonge kinderen moet inenten? Deze kinderen ontwikkelen zich snel, en ook hun immuunsysteem is volop in ontwikkeling. Moet je daar dan met je gifspuit op af, Ab Osterhaus?
  Hou je gekkigheid voortaan voor jezelf, en besmet onze samenleving daar niet mee. We hebben al meer dan genoeg ellende beleefd ‘dankzij’ die zogenaamde deskundigen….

  Like

 11. Julia zegt:

  Dergelijk schorem heeft nooit genoeg. Drank en geld speelt de hoofdrol bij deze voormalige dierenarts. Miljoenen heeft hij in zijn zak gestoken en daar offert hij zelfs gewetenloos kinderen voor op. Deze man is over de 70 en moet gewoon voortaan zijn muil houden en voor goed uit de publiciteit verdwijnen. Laat hem zichzelf maar lek prikken totdat hij er bij neervalt wat mij betreft. De egoïst heeft zelf zijn hele leven in vrijheid geleefd maar gunt het onze kinderen absoluut niet en dan nog bloot stellen aan experimentele vaccins ook hij dient wat mij betreft te worden veroordeeld tot levenslange opsluiting. Ook toen de Mexicaanse griep in Nederland uitbrak opende hij een whiskey fles.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Voordat uw kind wordt geïnjecteerd, bekijk de verklaring van Dr. Robert Malone over COVID-vaccinaties bij kinderen
  PHYSICIANS AND MEDICAL SCIENTISTSUPDATED:DEC 15, 2021ORIGINAL:DEC 11, 2021

  Voordat u uw kind laat vaccineren, wat onomkeerbaar en mogelijk blijvend schadelijk is, ontdek waarom 15.000 artsen en medische wetenschappers over de hele wereld een verklaring hebben ondertekend waarin publiekelijk wordt verklaard dat gezonde kinderen NIET moeten worden gevaccineerd voor COVID-19. Namens deze artsen en PhD’s geeft Dr. Robert Malone, die zijn carrière heeft gewijd aan de ontwikkeling van vaccins, ouders een duidelijke verklaring waarin de wetenschappelijke feiten achter dit besluit worden uiteengezet.

  Volledige tekst van de verklaring van Malone
  Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Normaal gesproken lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

  Ik sta achter deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben gevaccineerd voor COVID en ik ben over het algemeen pro-vaccinatie. Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve manieren om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen.

  Hierna zal ik de tekst van deze verklaring plaatsen, zodat u deze kunt delen met uw vrienden en familie.

  Voordat u uw kind injecteert – een beslissing die onomkeerbaar is – wilde ik u op de hoogte brengen van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de mRNA-vaccintechnologie die ik heb ontwikkeld:

  Er zijn drie zaken die ouders moeten begrijpen:

  Ten eerste wordt een viraal gen geïnjecteerd in de cellen van uw kind. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze proteïnen veroorzaken vaak blijvende schade in kritieke organen van kinderen, waaronder:

  Hersenen en zenuwstelsel
  Hun hart en bloedvaten, met inbegrip van bloedstolsels
  hun voortplantingssysteem, en
  Dit vaccin kan fundamentele veranderingen in hun immuunsysteem veroorzaken
  Het meest verontrustende hieraan is dat wanneer deze schade eenmaal is opgetreden, deze onherstelbaar is.

  Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren.
  Je kunt de littekens in het hartweefsel niet repareren.
  Je kunt een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en
  Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw familie.
  Het tweede dat u moet weten is het feit dat deze nieuwe technologie nog niet voldoende is getest.

  We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voordat we de risico’s echt kunnen begrijpen.
  Schadelijke effecten en risico’s van nieuwe geneesmiddelen komen vaak pas vele jaren later aan het licht
  Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mensheid

  Een laatste punt: de reden die ze u geven om uw kind te vaccineren is een leugen.

  Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders.
  Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Hun immuniteit, na het krijgen van COVID, is van cruciaal belang om uw familie, zo niet de wereld, van deze ziekte te redden
  Samenvattend: er is geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen te vaccineren tegen de kleine risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waar u en uw kinderen als ouder misschien de rest van hun leven mee moeten leven.

  De risico-batenanalyse komt niet eens in de buurt.

  Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.
  https://globalcovidsummit.org/news/live-stream-event-physicians-alerting-parents

  Like

 13. Jan zegt:

  Meer dan 15.000 artsen en wetenschappers bereiken consensus over het vaccineren van kinderen en natuurlijke immuniteit
  Artsen en medische wetenschappers actualiseren COVID-verklaring van Rome met overweldigend bewijs wat betreft het vaccineren van kinderen en natuurlijke immuniteit
  PHYSICIANS AND MEDICAL SCIENTISTSUPDATED:DEC 9, 2021ORIGINAL:NOV 1, 2021

  Er is een duidelijke consensus onder de artsen en artsen met een doctoraat: na 20 maanden uitputtend onderzoek, miljoenen behandelde patiënten, honderden uitgevoerde klinische proeven en wereldwijd gedeelde wetenschappelijke gegevens, komen zij tot de conclusie dat gezonde kinderen en COVID-herstelden moeten worden uitgesloten van vaccinatiemandaten en sociale beperkingen.

  De artsen bevelen ook wettelijke en bestuursrechtelijke maatregelen aan, om te voorkomen dat de behandelingen van artsen worden verstoord of dat gezonde kinderen of de COVID-herstelden nog meer risico lopen.

  15.000 artsen en medische wetenschappers publiceerden onlangs de Covid-verklaring van Rome, om burgers te waarschuwen voor de dodelijke gevolgen van het verstoren van levensreddende behandelingen en het onderdrukken van open wetenschappelijke discussies.

  Recentelijk zagen medische wetenschappers en artsen zich genoodzaakt twee specifieke beleidspunten (kinderen en natuurlijke immuniteit) aan hun verklaring toe te voegen, nadat de autoriteiten agressieve besluiten hadden voorgesteld om gezonde kinderen te dwingen zich te laten vaccineren, zonder dat enig netto voordeel tegenover het risico kon worden aangetoond, en om steeds draconischer maatregelen op te leggen aan burgers die reeds immuun zijn.
  https://globalcovidsummit.org/news/thousands-of-physicians-and-scientists-reach-consensus-on-vaccinating-children-and-natural-immunity

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Die osterhaus is een walgelijke smerige psychopaat en genocidale gek.Hij weet dondersgoed dat die corona vaccinazi,s dodelijk zijn,sterf en brand in de hel.

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  2 doses mRNA 💉 bieden geen bescherming tegen Omicron-infectie, zelfs niet als ze vers worden toegediend. Nul. Dan is er duidelijk negatieve effectiviteit vanaf ongeveer 3 maanden na de 2e dosis.
  De volslagen misvatting van voortdurende dwang op de “ongevaccineerden”.

  Robert Malone beschrijft massale formatie psychose
  https://rumble.com/vrs891-robert-malone-describing-mass-formation-psychosis.html

  Wat is massapsychose?
  Psychose is wanneer mensen een zeker contact met de werkelijkheid verliezen. Er is sprake van massavormingspsychose wanneer een groot deel van een samenleving zijn aandacht richt op een leider(s) of een reeks gebeurtenissen en hun aandacht zich concentreert op één klein punt of kwestie. Volgelingen kunnen worden gehypnotiseerd en overal naartoe worden geleid, ongeacht gegevens die het tegendeel bewijzen. Een belangrijk aspect van het verschijnsel is dat de mensen die zij identificeren als de leiders – degenen die het probleem of de kwestie alleen kunnen oplossen – die leider(s) zullen volgen, ongeacht nieuwe informatie of gegevens. Bovendien wordt iedereen die het verhaal van de leider in twijfel trekt, aangevallen en genegeerd.

  Er zijn vier belangrijke componenten nodig voor een omgeving om een massapsychose te ervaren: gebrek aan sociale banden of ontkoppeling van maatschappelijke verbanden, gebrek aan zingeving (dingen zijn niet logisch), vrij zwevende angst, en vrij zwevende psychologische onvrede. Free-floating anxiety is een algemeen gevoel van onbehagen dat niet gebonden is aan een bepaald object of een specifieke situatie.

  Wanneer volgers beginnen deel te nemen aan een strategie om met het object van angst om te gaan, ontstaan typisch nieuwe sociale banden en veranderen mensen van een zeer aversieve negatieve mentale toestand en isolement, naar precies het tegenovergestelde van het extreem hoge niveau van verbondenheid dat er bestaat.
  https://www.swfinstitute.org/news/90470/what-is-mass-formation-psychosis

  Geliked door 1 persoon

 16. leeuw7 zegt:

  Ook deze zeer schaamteloze Pharma boef zou na een zeer kundig onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal gewoon in de gevangenis moeten belanden,wegens misdaden tegen de menselijkheid!!

  t.a.v: Alle moedige justitie-en of defensie ambtenaren lees het boek van Robert F.Kennedy ,Jr !
  (The real Anthony Fauci ,een ordinaire moordenaar)

  https://childrenshealthdefense.org/fauci_info/
  Op bol.com is dit boek voor een paar euro te downloaden!!
  Dit boek is qua feiten een verplicht boek voor elke jurist of rechter ,je verschuilen achter nietszeggende adviezen van het zogenaamde OMT is te min voor woorden!!
  Help mee het satanische criminele COVID-19 stappenplan te ontmaskeren!!!

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 17. Jan zegt:

  Is het antisemitisch om het beleid van Covid te vergelijken met het beleid van nazi-Duitsland?
  jan 4, 2022 | Ethiek, Politiek

  Het is een zeer kleine groep mensen, maar dat neemt niet weg dat ze enige ruimte innemen. Dit brengt ons, als leider en als land, tot het maken van een keuze: Tolereren we deze mensen? PM Justin Trudeau

  Is het antisemitisch om het beleid van Covid te vergelijken met het beleid van nazi-Duitsland?

  Ik zeg u dat het antisemitisch is om die twee niet te vergelijken. Het betekent dat we de lessen zijn vergeten die we hadden moeten leren van de Neurenberg-processen. Processen die het gevolg waren van het nazi-beleid dat had geleid tot de uitroeiing van 6 miljoen Joden, en homoseksuele en geestelijk en lichamelijk gehandicapte Duitsers, omdat zij niet pasten in het Duitse paradigma. De processen legden het misbruik van de geneeskunde door kwaadwillige doktoren, zoals Mengele, bloot, wat leidde tot de Neurenberg Code, die medische dwangmaatregelen verbiedt, en de Neurenberg Verdediging, die iemand het recht en de plicht geeft om te weigeren immorele en onethische bevelen op te volgen; het maakt niet uit wie het bevel geeft.

  Deze kennis is Bijbels. Van wijlen Lord Rabbi Sacks:

  We leren over de verplichting om nee te zeggen uit het verhaal van de vroedvrouwen, Sjifra en Puah, die van de Farao de opdracht kregen om de pasgeboren Joodse baby’s te doden. Zij weigerden.

  “De vroedvrouwen echter vreesden God en deden niet wat de koning van Egypte hun had opgedragen; zij lieten de jongens leven” (Ex. 1:17).

  De les “Het Neurenbergse beginsel gaf juridische inhoud aan wat de vroedvrouwen instinctief begrepen: dat er sommige bevelen zijn die niet opgevolgd mogen worden, omdat ze immoreel zijn. De morele wet overstijgt en kan voorrang hebben boven de wet van de staat. Zoals de Talmoed het zegt:

  “Als er een conflict is tussen de woorden van de Meester [God] en de woorden van een discipel [een mens], dan moeten de woorden van de Meester prevaleren.” (Kiddushin 42b).

  Wij vinden onszelf superieur aan het hoogopgeleide, verlichte Duitse volk, dat zijn buren, of het nu joden, gehandicapten of homo’s waren, verklikte in naam van het algemeen belang; of toekeek hoe vrienden, buren en vreemden publiekelijk op de grond werden gezet en in de boeien werden geslagen en weggesleept, of uit hun eigen huis werden verwijderd omdat zij zich niet aan de door de mens gemaakte wetten hielden. Kijk eens hoe gemakkelijk de Duitsers het vonden om hun papieren aan de autoriteiten te laten zien. De hemel sta je bij als je die papieren niet had. Wij zouden ons nooit zo gedragen!

  Maar we deden het wel, en we doen het nog steeds. En het is een aanfluiting voor de nagedachtenis van de doden. We zijn het vergeten. Gelooft iemand vandaag dat de Duitsers enig idee hadden van het resultaat van hun gehoorzaamheid? Dat het zou leiden tot de Shoah? Ze volgden gewoon de bevelen, ik bedoel bevelschriften, van hun politici; bevelschrift na bevelschrift; ze gaven de ene vrijheid na de andere op. Het begon allemaal met de Neurenberger Wetten, de Rijksburgerschapswet en de Wet ter bescherming van Duits bloed en Duitse eer in 1935 die de Joden tot zondebok maakten; zij mochten niet worden getolereerd.

  Nu, in 2022, maken onze leiders de niet-ingeënte mensen tot zondebok en geven hen de schuld van het voortduren van de pandemie. Net als andere slechte leiders, verdelen zij in plaats van te verenigen. Ze stimuleren angst in plaats van moed en kracht. Ze zetten de ene groep op tegen de andere. Ze negeerden de lessen die we van WOII geleerd zouden hebben.

  Hier is Justin Trudeau, een schijnheilige zelfzuchtige, zelfingenomen, onbekwame, onethische, immorele en corrupte figuur, die nu het kwaad aan de lijst kan toevoegen.

  Hij deelde deze opvattingen in het Frans.

  “We gaan deze pandemie beëindigen door door te gaan met de vaccinatie. We kennen allemaal mensen die aan het beslissen zijn of ze zich al dan niet willen laten vaccineren, en we zullen ons uiterste best doen om hen te overtuigen. Er is echter nog steeds een deel van de bevolking dat er fel op tegen is. Zij geloven niet in wetenschap/vooruitgang en zijn heel vaak vrouwvijandig en racistisch. Het is een zeer kleine groep mensen, maar dat neemt niet weg dat ze wel wat ruimte innemen. Dit brengt ons, als leider en als land, ertoe een keuze te maken: Tolereren we deze mensen? Meer dan 80% van de bevolking van Quebec heeft zijn plicht gedaan door de spuit te halen. Zij zijn duidelijk niet het probleem in deze situatie.”

  WAT!?

  En VS president Joe Biden.

  “Ik wil een directe boodschap sturen naar het Amerikaanse volk: Door de maatregelen die we hebben genomen heeft Omicron zich nog niet zo snel verspreid als anders het geval zou zijn geweest. Maar het is er nu en het verspreidt zich en het zal toenemen… We kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood voor de ongevaccineerden – voor henzelf, hun families en de ziekenhuizen die ze binnenkort zullen overspoelen. Maar er is goed nieuws: als je gevaccineerd bent en je hebt je booster prik, ben je beschermd tegen ernstige ziekte en dood.”

  Subtekst – het is de schuld van de ongevaccineerden; die slechte mensen.

  Als we het ons herinnerd hadden, zoals we beloofd hadden NOOIT TE VERGETEN, zouden we nooit hebben toegestaan dat onze verkozen ambtenaren, leiders, artsen, onze door God gegeven rechten en vrijheden afnamen. We zouden nooit hebben toegelaten dat deze mensen ons scheidden in essentieel en niet-essentieel, terwijl alle leven heilig is, ons scheidden van onze bejaarde geliefden, die wanhopig zorg nodig hebben. En op het moment dat we dat deden, lieten we die leiders weten dat we zouden knielen voor de bevelen van valse goden. En de overgrote meerderheid van de vrije wereld deed dat. Ze onderwierpen zich uit angst en onwetendheid van het internationaal recht: Neurenberg.

  Van Australië tot Oostenrijk, en overal daartussen, zagen we hoe politieagenten ongemaskerde mensen arresteerden die buiten stonden of alleen op een bankje aan het strand zaten. We zagen politie de huizen binnengaan van mensen die “te veel” gasten in huis hadden. Te veel familieleden aan tafel! (Dankzij verklikkers die verslag uitbrachten over hun buren: echo’s uit het verleden). Politie op luidspreker om mensen te vertellen om thuis te zijn voor de avondklok of boetes te verwachten. We zagen hoe de politie waterkanonnen gebruikte om protesten te beëindigen. Ze volgden gewoon de bevelen van hun politieke leiders op.

  En toen kregen we te horen: “Laat me je papieren zien!”

  Dan was er de Premier van New Brunswick die voorstelde om niet-ingeënte mensen niet toe te laten in supermarkten. En Margaret Buttimer, een 66-jarige grootmoeder, bracht Kerstmis achter de tralies door nadat ze was veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf wegens overtreding van het Ierse maskermandaat, waarbij zes maanden van de straf werden opgeschort. En dan hebben we de politie van Calgary die een dominee oppakt. “Volg gewoon orders op!” Klinkt dit bekend?

  En uitgaansverboden, alsof Covid ’s nachts naar buiten komt.

  En wat te denken van New York State!

  De Senaat en de Assemblee van de staat New York zouden tijdens de volgende zitting kunnen stemmen over een wetsvoorstel dat de gouverneur en zijn afgevaardigden het recht geeft gevallen, contacten, dragers of andere personen die mogelijk een “groot gevaar voor de volksgezondheid” vormen, te verwijderen en vast te houden.

  Het individu of de groep kan worden vastgehouden in een medische faciliteit of “elke andere plaats die zij geschikt achten.”

  Ghetto? Interneringskamp; zoals die in Australië? Of dit nu in New York gebeurt of niet, dat zij dit voorstellen is gewetenloos. Of zo zou men gedacht hebben.

  Heeft niemand de code van Neurenberg geleerd? Is dat het probleem? We hebben een van de belangrijkste documenten ooit over de heiligheid van alle leven genegeerd, omdat we zagen hoe gemakkelijk door mensen gemaakte wetten het duistere in ons naar boven brengen. Een document dat de vermoorde eerde en hun nagedachtenis levend hield, en hier zijn we met leiders die zich gedragen als nazi’s.

  Te veel artsen waren bang voor hun beroepsvereniging, die vrijstelling van vaccinatie verbood, of het voorschrijven van andere, ook goedgekeurde medicijnen. Medische academies die alle mensen als een eenheid behandelen in plaats van hun eigen richtlijnen te volgen dat elke patiënt een individu is en ook zo behandeld moet worden.

  Gelukkig zijn er artsen die zich beroepen op de code van Neurenberg, waaronder Dr. McCullough, een cardioloog, epidemioloog en internist die COVID-19 patiënten met hart-gerelateerde complicaties en patiënten die ziek worden na het ontvangen van een COVID-19 vaccin behandelt. Hij stelt dat de COVID-19 vaccinatiemandaten in strijd zijn met de Code van Neurenberg.

  “Als het om onderzoek gaat, kan onderzoek alleen vrijwillig zijn. En onder geen enkele omstandigheid mag iemand enige druk, dwang of dreiging met represailles ondergaan – dat kan niet. Het is in strijd met de hoeksteen van de ethiek; het is onethisch, het is immoreel om dat te doen.”

  McCullough merkt op dat de CDC en de FDA “hun eerste maandelijkse veiligheidsrapport” over de vaccins nog moeten publiceren, en dat vanaf 17 december het VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) van de CDC 20.622 sterfgevallen na vaccinatie en meer dan 983.000 ongewenste voorvallen heeft gerapporteerd.

  En Dr. Robert Malone.

  En Canada’s Dr. Kulvinder Kaur

  En de tienduizenden wetenschappers en medische professionals die de Verklaring van Great Barrington ondertekenden, die vervolgens werden aangevallen door Fauci en Collins, die om redenen die zij niet hebben gedeeld, weigerden toe te staan dat afwijkende meningen over Covid en de behandeling ervan overal werden gedeeld, met inbegrip van MSM en sociale media.

  “Toen we de verklaring schreven, wisten we dat we onze professionele carrière op het spel zetten, evenals ons vermogen om voor onze gezinnen te zorgen. Dat was een bewuste beslissing van onze kant, en we hebben alle begrip voor mensen die in plaats daarvan besloten zich te concentreren op het behoud van hun belangrijke onderzoekslaboratoria en -activiteiten.”

  Sympathiseer zoveel je wilt, deze mensen hebben hun eed van Hippocrates en de code van Neurenberg niet nageleefd.

  Er zijn advocaten zoals Reiner Fuellmich, die misdaden tegen de menselijkheid hebben onderzocht. De Duitse onderzoekscommissie Corona, het DUITSE onderzoeksteam, oh de ironie, heeft sinds 10 juli getuigenissen afgenomen van een groot aantal internationale wetenschappers en deskundigen. Waar zijn alle andere advocaten gebleven?

  Hoe triest.

  We hebben een herhaling nodig van de Neurenberg processen met Anthony Fauci in de gevangenenbank.

  NOOIT VERGETEN

  Het lijkt erop dat de vorige processen zijn vergeten. En dat is antisemitisch.

  Uit de Ethiek van de Vaders: Rabbi Tarfon zei altijd: “Het is niet je plicht om de taak te volbrengen, maar je bent niet vrijgesteld om hem uit te voeren.”
  https://dianebederman.com/is-it-antisemitic-to-compare-the-policies-of-covid-with-the-policies-of-nazi-germany/

  Like

 18. Jan zegt:

  Bhakdi/Burkhardt-studie, pathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven nadat ze waren gevaccineerd, door het vaccin werden gedood (link naar onderzoek Witboek in het verhaal)

  Overzicht
  De vaccins zijn slecht nieuws. Vijftien lichamen werden onderzocht (allen stierven van 7 dagen tot 6 maanden na vaccinatie). De lijkschouwer of de officier van justitie associeerde het vaccin in geen van de gevallen als doodsoorzaak. Uit verder onderzoek bleek echter dat het vaccin betrokken was bij de dood van 14 van de 15 gevallen. Het meest aangevallen orgaan was het hart (bij alle mensen die stierven), maar ook andere organen werden aangevallen. De implicaties zijn potentieel enorm, resulterend in miljoenen doden. De vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet.

  U hoeft zich geen zorgen te maken. Het is twijfelachtig of er iets zal gebeuren, omdat het werk niet in een peer-reviewed tijdschrift is gepubliceerd en dus door de wetenschappelijke gemeenschap zal worden genegeerd. Dat is gewoon de manier waarop het werkt.

  verder op:
  https://watchman.today/index.php/2021/12/30/stunning-bhakdi-burkhardt-study-pathology-results-show-93-of-people-who-died-after-being-vaccinated-were-killed-by-the-vaccine-link-to-study-white-paper-in-story/

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Jan.En nu maar hopen dat de mensen dit artikel goed op zich in laten werken,ik waarschuw al langer dat die corona vaccinazi,s dodelijk zijn.Helaas blijven de mensen gewoon doorslapen,totdat ze nooit meer wakker worden.

   Geliked door 1 persoon

 19. Ravian zegt:

  “Waarom zou je kinderen dan in hemelsnaam met een verouderd en onnodig vaccin inenten?!”

  Omdat voorraad geld kost, en als het spul dadelijk ook nog eens “over de datum” is dan is het helemaal huilen geblazen.
  En Ab krijgt OF de zakken goed gevuld OF hij is gewoon de “useful idiot” van de week…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s