FDA keurt booster-vaccinaties voor kinderen vanaf 12 jaar goed – zonder klinische data

(Vertaling: E.J. Bron)

Elke voorzichtigheid bij het toedienen van de omstreden Covid-vaccins bij kinderen werd bij de FDA nu blijkbaar definitief in de wind geslagen: maandag werd een persverklaring gepubliceerd volgens welke in de VS booster-vaccinaties met het Pfizer-vaccin toegelaten zouden zijn voor kinderen vanaf 12 jaar – en dat al na vijf maanden. Klinische data over de werking en de veiligheid kon men echter niet formuleren.

De beslissing werd over de hoofden van de onafhankelijke deskundigenraad heen genomen. Dat is niet verrassend – want deze raad had namelijk in september de booster-vaccinaties voor gezonde mensen boven de 16 jaar afgewezen. Om een dergelijke slechte pers voor de opfis-vaccinaties bij kinderen en jongeren te vermijden, heeft men de deskundigen deze keer dus gewoon genegeerd.

De toelating is volgens de FDA gebaseerd op data uit Israël, volgens welke bij zegge en schrijve 6.300 booster-vaccinaties bij 12- tot 15-jarigen nog geen nieuwe gevallen van bijvoorbeeld myocarditis of pericarditis opgetreden zouden zijn.

Bij medici stuit deze beslissing van de FDA op massaal onbegrip. Dr. Vinay Prasad, professor aan de afdeling epidemiologie en biostatistica van de Universiteit van Californië in San Francisco, constateert bijvoorbeeld:

De beslissing om miljoenen kinderen, zonder ook maar enige data betreffende de effectiviteit, te boosteren, zonder te weten of de voordelen of risico´s overwegen, zou ik nooit van de FDA hebben verwacht.”

De kinderarts Dr. Michelle Perro stelde tegenover “The Defender” vast:

Deze nieuwste immuun modulerende therapie, de mRNA-vaccinatie, heeft al laten zien dat het negatieve multisystemische consequenties voor de gezondheid van kinderen heeft, zoals blijkt uit de eigen databank van de CDC.”

Volgens haar moet de experimentele gen-therapie bij kinderen onmiddellijk gestopt worden. Ze wijst erop dat de gen-vaccinaties bij kinderen volgens de eigen data van Pfizer, waarin de data van kinderen en volwassenen met elkaar vermengd werden, niet voldoende onderzocht werden. Zij kijkt heel kritisch naar de bestanddelen van de vaccins – bovendien zou het niet alleen onacceptabel zijn hoeveel kinderen al onder gedocumenteerde bijwerkingen van de vaccins, zoals hartontstekingen, lijden, maar ook immoreel. Per slot van rekening worden kinderen nauwelijks door zware Covid-ziektes getroffen.

Bron:
report24.news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FDA keurt booster-vaccinaties voor kinderen vanaf 12 jaar goed – zonder klinische data

 1. ronjaspers zegt:

  Verschrikkelijk en walgelijk,de kinderen en ook volwassenen die met deze corona booster shots worden gevaccineerd zijn ten dode opgeschreven.

  Geliked door 3 people

 2. leeuw7 zegt:

  Criminele geïnstitutionaliseerde wetteloze psychopaten regeren de aarde ,deze geïnstitutionaliseerde psychopaten hebben het absoluut niet goed voor met uw en mijn gezondheid!!!Ook Nederland wordt door dezelfde wetteloze doodscultuur geregeerd ,de zogenaamde nieuwe bestuurscultuur aangekondigd door de schaamteloze recidiverende demissionaire psychopaat Mark R. verandert in een schandelijke nietsontziende dictatuur !

  https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren

  Gelukkig zijn er ook nog helden zoals Dr.Geert Vanden Bossche (viroloog &vaccinoloog)
  Bij de Nederlandse overheden zijn nog maar weinig helden te vinden!!(t.a.v:justitieambtenaren en defensie personeel)
  GEZOCHT MOEDIGE HELDEN ,die het Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R.per direct een halt durven toe te roepen!!(geweldloos natuurlijk)

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Goedkeuring van medicijnen gebeuren niet op een lab,maar achter de schermen ,met veeeel contanten .

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Big Pharma is al decennia de grootste Maffia-organisatie die er is maar we hebben alles gepikt en dan moeten we nu niet doen alsof het alleen aan de corrupte wereldleiders ligt. We hebben alles gedoogd en af en toe heb ik persoonlijk getwijfeld of er bij de meeste mensen, sprake zou zijn van een leven tijdens het leven, dit in het licht van de discussie is er een leven na de dood…
   En nu worden we geserveerd als een soort dodenoffer( sateh) aan de prik van Bill. Als je jarenlang stront in je ogen hebt geveinsd moet je niet raar opkijken als je als willoze slaaf van het systeem gezien wordt

   Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Wetenschap gecensureerd !

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Vanwege corona en lockdowns…
  DRIE KEER MEER ZELFMOORDPOGINGEN BIJ KINDEREN!

  https://pbs.twimg.com/media/FIa9lyrXEAIcXTi?format=png&name=small

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  De staat is bereidt te moorden om hun zin door te drijven

  video

  Geliked door 1 persoon

 7. leeuw7 zegt:

  https://cafeweltschmerz.nl/geen-uitweg-meer-vaccinatieplicht-voor-50-plussers-in-italie/

  De dictatuur van Italië staat waarschijnlijk symbool voor de toekomstige fascistische dictatuur in heel Europa,ook de nu nog demissionaire recidiverende schaamteloze psychopaat Mark R. zal hier met zekerheid aan gaan meewerken,behalve als moedige justitieambtenaren ,en of defensiemedewerkers deze wetteloze dictators een stokje in de spaken steken ( halt toe gaan roepen) !! Wij moeten te alle tijden een fascistische dictatuur door oneigenlijk gebruik te maken van het zorgvuldig geplande COVID-19 stappenplan geweldloos voorkomen !! Ondanks dat de Nederlandse rechtsstaat al vrijwel op de schroothoop ligt ,moeten wij deze zogenaamde medische dictatuur voorkomen!!Nederland zou per direct uit de Europese unie kunnen stappen,en wederom een soeverein land kunnen worden!! Het fascisme is in Italië wederom springlevend ,het gedachtegoed van Mussolini is 77 jaar na zijn overlijden (gelyncht)wederom terug!!! (Met behulp van valse medische oneigenlijke motieven). Het is te schandelijk voor woorden hoe wij voor de gek gehouden worden door nietsontziende schaamteloze leiders!!

  https://www.stopworldcontrol.com/

  Shalom van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Ondertussen de FORSE OVERSTERFTE…

  De ouderenorganisaties willen ook dat het onderzoek naar oversterfte snel begint
  – Per week ongeveer 1000 mensen oversterfte en (bijna) allemaal 65+
  – Kamerbrede motie aangenomen.
  – Statistici willen en kunnen het.

  Waar wacht de regering op?

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220106_93450767

  Ouderenorganisaties willen snel onderzoek naar oversterfte

  Het kabinet moet per direct onafhankelijk onderzoek laten doen naar de huidige oversterfte, vinden de ouderenorganisaties ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden, NOOM en KBO Brabant.
  „Het is onacceptabel dat de regering geen gehoor geeft aan een motie hierover van Pieter Omtzigt, die begin december Kamerbreed is aangenomen”, aldus de belangenorganisaties.

  Volgens statistiekbureau CBS zijn er de afgelopen maanden veel meer mensen overleden dan normaal in deze periode. Ook was de oversterfte in Nederland hoger dan in ons omringende landen met ongeveer dezelfde vaccinatiegraad. In alle leeftijdsgroepen stierven meer mensen dan verwacht, maar de stijging is het grootst in de leeftijdsgroepen boven de 65 jaar.

  Like

 9. Bas zegt:

  Hersenspoeling met pokemonfiguurtjes van kinderen in Duitsland
  1e inenting
  2e inenting
  booster

  https://pbs.twimg.com/media/FIbwf_hXMAEA826?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Bij de Bigfarma telt het leven van een kind ook al niet meer mee, grote kapitalen eraan verdienen is de norm. Ze zijn zo gewetenloos en zo slecht als de Duivel zelf. Ik heb ook al geruchten gehoord dat ze vanaf de baby-leeftijd kinderen willen inenten. Wie nu nog niet doorheeft dat de spirit van de Duivel op aarde rondwaart….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s