KAAG . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op KAAG . . .

  • Julia zegt:

   Rini Stegeman Dus Willem staat alleen maandag op het bordes want Kaag is positief getest dus Rutte en de rest van het maffia zooitje waar zij de afgelopen dagen in nauw contact is geweest dienen in quarantaine te gaan. Wat een opluchting wat mij betreft blijft Kaag de komende paar jaar in quarantaine beter voor de algehele samenleving.

   Like

 1. BosscheBol zegt:

  Volgens mij heeft die man alleen met een brandende fakkel voor haar huis gestaan en wat geroepen. Toen heeft Kaag de politie gebeld en die heeft vast niet gezegd: “vul formulier x op de website maar in voor de verzekering” maar is meteen gekomen.
  Rond dezelfde dag heeft een groep antifa verfbommen naar de deur van FvD gegooid onder het oog van de politie die volgens mij de antifa aan het beschermen was. Dat lijkt me net wat erger maar daar hoor je niets meer van.

  In Nederland is de rechtspraak een verlengstuk van de regering en ook de politie valt onder de regering. Eén telefoontje van de kliek en je hangt. De wet geldt alleen voor het klootjesvolk en de grondwet is buiten werking gesteld. De gelijkenis met de DDR wordt steeds groter.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   BosscheBol Ons rechtssysteem is er niet meer voor de burgers. Die staan o.a. in dienst van Kaag en D66. Wederom doet D66 weer aangifte omdat het adres van dictator Kaag is vrijgegeven op Twitter. Als dat een reden is om aangifte te doen dan kunnen alle ongevaccineerden wel aangifte gaan doen tegen De Jonge. Hij dreigde toch dat hij alle ongevaccineerden weet te vinden. Inderdaad onze rechters zijn het verlengstuk van de dictatoriale Staat en als burgers worden wij allen geacht ons onderdanig op te stellen en absoluut geen tegenspraak tegen de Staat en haar fascistische maatregelen te doen want anders wacht ons hoge boetes of zelfs aangifte bij het corrupte OM. Het is een schande dat zelfs rechters positief staan ten opzichte van het schenden van onze grondwet en de Neurenberg code.

   Like

 2. Asgard zegt:

  Kaag,….ben je uberhaupt wel geboren,…als ik die door verotte rotkop van jou zie kan ik niets anders concluderen dat je een kloon product bent,….om jou te ontleden heb je geen superslimme computer nodig om te zien wat je denkt en hoe verrot je in elkaar steekt,…mijn intuitie waar ik 100% op vertrouw gezien mijn levenservaringen laten mij nimmer nooit in de steek,….ook nu niet! Hoop dat die fakkel je de rest van je leven mag achtervolgen,..Jij Kaag zwemt in duisternis, je bent wereldvreemd, kakelkip, gestoord tot op het bot! En zeker ja,…woorden doen er zeker toe, om met die term te spreken!

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  “Een gestoorde die gelooft dat hij een boodschap uitvoert”

  Zoals al die islamitische terroristen die ze zowel direct als indirect op de loonlijst heeft staan?

  Geliked door 2 people

 4. BosscheBol zegt:

  Dat Kaag deze man een “gestoorde gek” noemt, kan ik nog begrijpen. Kaag vindt iedereen walgelijk en slecht en gek die het waagt om het niet met hare majesteit eens te zijn. Dat zij zich nu al achtervolgd voelt door de man met de fakkel, wijst op paranoia. Dat zij zich als een majesteit gedraagt, wijst op narcisme en grootheidswaan. Maar Kaag heeft er voordeel van deze man voor “gestoorde gek” uit te schelden dus dat kan ik nog begrijpen.

  Wat mij echt verbaast is dat de man in klein-rechtse blogs ook al afgezeken wordt. “Psychotisch” zag ik voorbijkomen. Anderen in klein-rechtse blogs blijven maar herhalen dat het verzet vreedzaam en geweldloos moet zijn. Schelden mag ook niet. Altijd netjes met twee woorden spreken tegen het gezag. Gaat het gezag zich daar wat van aantrekken? Welnee, ze vegen er hun reet mee af en laten hun polizei de vreedzame protesters hardhandig in elkaar knuppelen. De dag erna gaan ze weer zeiken dat een ultra-rechts figuur ze voor klootzak oid heeft uitgescholden en bellen ze even met hun politie en hun rechter om deze terrorist en opruier achter de tralies te krijgen. Het leidt weer mooi de aandacht af.

  Like

  • Lot zegt:

   Buiten dat ik het verhaal van de fakkel niet geloof.
   Als eenling een huis in brand steken wil een auto om hen te laten lijden wat zij van onze cultuur hebben afgepakt en van ons, zorg je natuurlijk dat je niet gepakt wordt. Goede camoflage of make up valse nummerborden onder de nachtdonker bedenk het maar.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ik kan mij nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat terroriste kaag een man is,en omgebouwd tot vrouw.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  “Heksen verbranden toch niet”. Nee die moet je verzuipen.😉😜

  Like

 7. Julia zegt:

  Een smeerlap die met zijn dronken hoofd mensen slachtoffer maakt van een verkeersongeval zit minder lang in voorarrest dan een man die totaal geen enkele intensie had een aanslag of wat dan ook te plegen maar met de fakkel voor de deur stond van dictator Kaag zit nog vast. Als zowel Kaag en De Jonge die zich door aanbellen bedreigd voelen en daar zelfs nog een politiepost voor zijn deur kreeg zich eens als volksvertegenwoordigers gedragen doe dan die deur open en deel mee ik sta open voor een gesprek maar maak een afspraak echter ik stel het op prijs mij niet privé lastig te vallen dan is er niets aan de hand. Dan toont men ook dat men een volksvertegenwoordiger is. Nee wat doen dit soort gewetenloze lafaards zij gaan aangifte doen. Reden zij durven de burgers niet meer recht in de ogen te kijken laat staan te woord te staan vanwege het onrecht die zij de samenleving hebben aangedaan en de enorme schade die zij de algehele samenleving hebben toegediend. .

  Like

  • Lot zegt:

   Precies het zijn geen volk-vertagenwoordigers. En Kaag weet dat best, zij was al eerder gezien de dagen vooraf met het ingeoefende dansje op de tafel. Je bent geestelijk van laag allooi, als je weet tyrannieke wetten erdoor te drukken en daar aan mee te werken. De bijbel zegt wat van onderen komt zal het boven regeren. En en wat van het licht komt zal vermorzeld worden. Die khazaarse nepjoden zullen hun duizend jarig vredesrijk krijgen van 2400 tot 3400. En dan zullen ze beseffen dat de mens niet eeuwig leeft. En dat komt door hun vernietiging van dieren en planten en aarde en hun gedane verminkingen. De bijbel beschrijft maar 1 cyclus verder kwamen hun profeten niet een slavisch volk uit asie.
   En ons volk en ook duits volk die in zuid amerika nieuwzeeland en india noordchina japan heeft gewoond kunnen wel visioen krijgen.
   Volk van kaag merkel en co niet

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s