Klap voor Biden: Al na een jaar is de meerderheid van de Amerikanen teleurgesteld

(Vertaling: E.J. Bron)

De verf is eraf: enkele dagen voor zijn eenjarige jubileum in het Witte Huis heeft de Amerikaanse president Biden teleurstellende resultaten in de peilingen gekregen. Dientengevolge is de meerderheid van de Amerikanen van mening dat het in de VS “nogal” of “heel” slecht gaat.

De helft van de geënquêteerden van een nieuwe peiling van CBS, die zondag werd gepubliceerd, gaf aan “gefrustreerd” en “teleurgesteld” te zijn van Biden´s eerste jaar in functie. Nog eens 40% gaf aan dat zijn presidentschap hen “nerveus” zou maken.

Slechts 25% was van mening dat ze met Biden in het Witte Huis “gerustgesteld” of “tevreden” zou zijn. In totaal bedraagt de instemming met Biden 44%. De president moest in de eerste maanden van zijn ambtsperiode constant dalende percentages in de peilingen accepteren. Zijn regering komt nog steeds als overbelast over wat betreft het overmeesteren van talrijke crises zoals corona en de aanhoudende migrantenbestorming aan de Mexicaanse grens.

Biden ligt echter ook met zijn eigen partij in de clinch over centrale kwesties. De flinterdunne meerderheid wordt door het verzet van meerdere Democraten bedreigd, onder hen de senator van West-Virginia, Joe Manchin, en zijn collega van Arizona, Kyrsten Sinema.

De problemen van de regering beïnvloeden ook de inschatting van de nationale situatie. Een dikke 75% van de geënquêteerden gaf in de peiling van CBS aan dat het met de VS op dit moment “nogal” of “heel slecht” zou gaan.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Klap voor Biden: Al na een jaar is de meerderheid van de Amerikanen teleurgesteld

 1. Peter zegt:

  En dan nog wat er komen gaat ,de seniele ouwe gek gaat alle nog in een oorlog storten,mede dankzij zijn pedofiele zoon die de nodige afspraken heeft gemaakt met de Oekraine,med miljoenen deals waar de media zijn kop diep in het zand stak en nooit vermelde

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Leuk geschreven door Duitsland maar Duitsland is zelf kats failliet en volgende maand ook nog zonder gas hahahaha en dan laten ze ook nog eens de roebel een klein beetje instorten nou ik vind het prachtig want mn eerste nep en fop eurotjes hebben Duitsland verlaten voor echt geld. Dan de werkgelegenheid in Rusland is gigantisch het salaris is wel wat minder dan ik gewend ben maar in Duitsland mag je niet eens werken.

  Deze is ook leuk voor de Rusland hater Klaas want hij had het over Lithouwen en hier staat de EU ook schaakmat. Links van Lithouwen ligt Rusland en rechts van Lithouwen ligt Belarus. Lithouwen is omver geworpen door een color revolutie net als ze in Belarus hebben geprobeerd. De beelden kan ik niet meer terug vinden maar het was een oud mannetje met een plastic tasje in zn hand voor een Russische tank of ze niets anders kunnen verzinnen toch? Belarus schrijft volgende maand nieuwe verkiezingen uit maar Belarus is al als autonoom land de Russische federatie ingeschoven. Ik kan me nog herinneren dat er 2 kerncentrales aan de grens met Lithouwen zijn gebouwd. Het was even zoeken maar hier leggen ze het uit. Wat denk je waar Lithouwen voor gaat kiezen? Dure stroom van het windmolentje van Frans Timmermans en de veel te dure waterstof transitie van Sigrid Kaag met haar chihuahua Rob Jetten? Welnee hier komt ook geen soldaat aan te pas en de EU is nog kapotter dan ik had gedacht. Dankjewel Klaas voor de tip want ik was hem al weer vergeten.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Prachtig👍🏻
  Hadden ze dan echt wat anders verwacht van sleepy Joe?
  Ik niet.

  Like

 4. Fran zegt:

  Al ??

  🤡🤡🤡

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Het zelfde als Johnson in Engeland.
  De spanning in Oekraine op laten lopenen eventueel een beetje oorlog beginnen in Oekraine in de hoop dat de populariteit wat opgeschroefd wordt.
  Dit is al bij zo veel presidenten vertoond dat het opvallend is dat bij de Amerikanen het nikkeltje nog steeds niet gevallen is.

  Like

 6. Frits zegt:

  Heeft nog lang geduurd. Te lang

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Ravian zegt:

  Je verwacht het niet hè…
  Tenzij je van de echte US verkiezingsuitslag uitgaat, en niet van de door de Demoratten bij elkaar gefraudeerde, dan is hier weinig verrassends aan…

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Die biden is geen president,hij is d.m.v. stemfraude in het witte huis geplaatst door de eigenaren van amerika.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal/deepstate/illuminati,biden en ook zijn zoon zijn kinderverkrachters en zo corrupt als de neten.

  Like

 10. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Dit kan tch nauwelijkis als een verrassing komen.

  Like

 11. Babara Marquart Scholtz zegt:

  Verbeterubg: Dit kan toch nauwelijks als een verrassing komen.

  Like

 12. Bas zegt:

  typisch slinks…
  Wel vóór een covid-pas, maar tégen een pas om te stemmen….

  Like

 13. Bas zegt:

  Wtf!!!

  Het standbeeld van Teddy Roosevelt is verwijderd uit het Natural History Museum in New York City. Linkse activisten zeiden dat het standbeeld racistisch was.

  Like

 14. Jan zegt:

  Alles onder demente Biden wordt nu uit de kast getrokken

  “We willen geen twee staten. We willen ’48” – Pro-Palestijnse groep aan de Arizona State University roept op tot de invasie van Israël (video)

  Antisemitische studenten van de Arizona State University met Palestijnse vlaggen riepen op tot de vernietiging van Israël op de campus van ASU.

  Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina aan de ASU organiseerden deze recente bijeenkomst. Anti-Israël studenten leidden gezangen en riepen op tot het einde van de Joodse staat met de woorden: “Wij willen ’48,” verwijzend naar de Arabisch-Israëlische oorlog van 1948 toen vijf Arabische naties Israël binnenvielen.

  Dezelfde groep was betrokken bij een protest tegen Kyle Rittenhouse die naar ASU ging, waar studenten borden “Death 2 America” vasthielden.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/watch-dont-want-two-states-want-48-pro-palestine-group-arizona-state-university-calls-invasion-israel/

  Like

 15. Jan zegt:

  Onder Biden

  het plunderen van treinen
  video

  overal poepen

  eigenaar van restaurant sluit uit wanhoop zijn zaak

  moorden

  Like

 16. Bas zegt:

  Democratische strateeg @PaulBegala: “Ik denk dat het probleem voor de Democraten op dit moment niet is dat ze slechte leiders hebben. Ze hebben slechte volgers.”

  Like

 17. Bas zegt:

  God, help ons: :”Zelfs met de hulp van een autocue is Biden ‘volkomen onsamenhangend’…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s