LIVE-VIDEO Brussel: Mars voor vrijheid, democratie en mensenrechten (23-01-2022)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op LIVE-VIDEO Brussel: Mars voor vrijheid, democratie en mensenrechten (23-01-2022)

 1. OphEUffen zegt:

  Dacht dat het pas om 14:00 zou beginnen. Bedankt voor de link!

  Like

 2. Bas zegt:

  ‘Een digitale identiteit, oftewel DigitalID, waar alle persoonsgegevens aan gekoppeld worden?
  Ja, overheden & techbedrijven pleiten ervoor.
  Het staat zelfs al in het regeerakkoord.
  Maar, waarschuwen wetenschappers, “dit is het EINDE VAN VRIJHEID”‘ #coronapas

  https://pbs.twimg.com/media/FJxVQl4XEAMnBjI?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FJxVVMAX0AYYf28?format=png&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Het beste komt aan het eind: Don’t consult your doctor. We own them too.
   In Duitsland mogen huisartsen 15 euro per vaccinatie in rekening brengen. Dat is al snel € 5.000 per maand aan extra inkomsten. Men vergeet vlug de medische ethos, elegant geformuleerd in het Latijn, zodat alleen de “opgeleiden” het begrijpen:
   “Primum non nocere” “Boven alles, doe geen kwaad.”
   Ik lach me rot.

   Like

 4. Bas zegt:

  Luister!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  De-humanisering…

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Links tuig komt de boel verzieken…

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Julia zegt:

  Het door Soros gesubidieerde Antifa tuig had wederom de opdracht rellen te veroorzaken. Heel goed dat er massaal filmpjes en foto’s staan op social medium van dit tuig. De moeite om deze beelden te bekijken hoe een smerig spel er wordt gespeeld om vreedzame demonstraties te ontwrichten. Duidelijk zichtbaar dat zo een stuk Antifa tuig bij een brandende roltrap staat en meerdere beelden gemaakt door vreedzame demonstranten waar het Antifa tuig duidelijk op herkenbaar is. In ieder geval doet het mij goed dat nu ruim 50.000 mensen in Brussel hebben laten blijken de het fascisme van de gewetenloze elitaire machtswellustelingen niet meer wordt getolereerd.

  Like

 11. BosscheBol zegt:

  Ik ben bang dat de fascisten het alweer in elkaar aan het timmeren zijn. In het voorbijgaan hoorde ik op de Belgische radio: “grootschalige inzet van waterkanonnen” “relschoppers”.

  Tja, het is geen staatsdemonstratie, hè. Geen BLM of KOZP.

  Like

 12. Julia zegt:

  Auw dat zal onze vaccinatie fascist Kuipers pijn doen. Zal hij de beelden hebben bekeken en al de wappies zoals onze minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers tegenstanders van vaccinatie en het QR terreur noemt hebben geteld. Ik vrees niet dat deze omhoog gelikte vaccinatie en QR terrorist deze beelden niet kon aanzien.

  Like

 13. Bas zegt:

  Oeps, romeo…

  Like

 14. Sobieski zegt:

  Prachtig om te zien! Goede stemming! Zeker enkele honderdduizenden mensen. Allemaal vriendelijk en beschaafd, uit velerlei landen bijeengekomen, om gezamenlijk vreedzaam te protesteren tegen de corona-dictatuur.. Jammer dat ik er gezien mijn drukke werkschema niet bij kon zijn. En ook een goede, objectieve live reportage. Iedereen die wil weten wat er werkelijk gebeurt, hoeft slechts deze lifestream te volgen.
  Als je vervolgens de “reportages” van de MSM daarnaast bekijkt, om te checken hoeveel ze daarvan (durven te) laten zien, rijzen je de haren te berge. Bij de MSM geen life reportages, maar losse fragmenten van een paar in het zwart geklede jongelui die stenen gooien naar een bank. Waarschijnlijk zijn dat dus oudere opnames van radikaal links Antifa tuig. De kwijlerige linkse reporters van de MSM beweren doodleuk erbij dat het Europese parlement “aangevallen” wordt, terwijl iedereen met eigen ogen kan zien dat het hier een BANK betreft. Het logo van de bank wordt maar net met moeite buiten de camera gehouden. Diegenen die beide steden kennen, zullen kunnen zien dat de opnames niet eens uit Brussel zijn, maar uit Parijs. Dan nog meer opnames van rellen, dit keer wel uit Brussel, waarbij de politie angevallen wordt. Ook hier zijn de “demonstranten” wederom duidelijk herkenbaar als radikal -linkse Antifa, door hun zwarte kleding en bivakmutsen. Allemaal oude opnames, heeft NIETS met deze demonstrate te maken. Vervolgens wordt er beweerd dat er “enkele duizenden” aanwezig zijn . Het zijn enkele honderd-duizenden! En dan die bewering dat het tegen de “veiligheidsmaatregelen” tegen de “pandemie” zou zijn. Het is tegen de globalistische technocratische dictatuur. Hoe lang duurt het nog voordat de meerderhed doorkrijgt dat de MSM liegen, en dat ze voor hun informatie beter de werkelijkheid en de vrije alternative media kunnen raadplegen. Pas als dit doordringt is er een kans dat deze demonstraties NOG groter zullen worden, en dat er ook daadwerkelijk veranderingen ten GOEDE kunnen plaatsvinden.

  Like

 15. bezigebij63 zegt:

  Erg jammer dat het het vuur niet is geopend op Antifa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s