Klaus Schwab en het World Economic Forum willen de wereld resetten naar het nazisme

(Door: “Balkanske priče”)

Wat is er allemaal aan de hand in de wereld!? Heeft iemand de zelfvernietigingsknop ingedrukt?Het is niet te geloven wat er zich in Europa afspeelt. Het leven in Europa begint steeds meer te lijken op dat in nazi-tijd. Momenteel zie ik het hele gedoe met corona en alle dwang en regels in de landen om ons heen als een oorlog die gevoerd wordt, met “onze” regeringsleiders als de nazis van vroeger. Oostenrijk voert nu als eerste in de Europese Unie vanaf 1 februari een algehele vaccinatieplicht in, waar iedereen een vaccinatiapaspoort moet hebben. Wie vaccinatie weigert, riskeert een inkomensafhankelijke boete van 600 tot 3600 euro en celstraffen. Het lijkt alsof de nazi´s terug van weggeweest zijn! We moeten niet vergeten dat hier in Oostenrijk de 1ste en 2e WO zijn begonnen en ook het demoniseren en uitsluiten van anders denkenden. En als het volk daar niet keihard in opstand komt dit binnenkort in de gehele Europese dictatuur wordt ingevoerd. Het plan is de hele EU te veroveren…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Klaus Schwab en het World Economic Forum willen de wereld resetten naar het nazisme

 1. Cathja zegt:

  Het was toch allemaal niet waar? We moesten ons toch niet inlaten met ‘nepnieuws’….?
  De aap komt nu uit de mouw. Als we niet massaal opstaan tegen deze onderdrukking van vrije mensen, dan vrees is met grote vrees voor wat niet alleen ons, maar ook onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat!

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Het oude Europa van voor WO1 ging alles prima, de welvaart lag hoog en dit moest veranderen. (lees kapot gemaakt worden) De centrale macht van Europa zat in Wenen gecontrolleerd door de Rothschild Maffia. Nu zit de centrale macht bij Klaus Schwab die politici levert, wereldwijd! is ook Rothschild Maffia. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe snel Duitsland als een laf schoothondje erachteraan gaat huppelen.

  Like

 3. Julia zegt:

  Miljoenen deugmensjes die zich op laten schepen met het NAZI QR paspoort beseffen niet meer wat er werkelijk gaande is en kunnen zich straks diep schamen dat zij hier onderdanig aan hebben mee gewerkt. Ik hoor veel ouders nog roepen ik wil het beste voor mijn kinderen. Nou juist die kinderen kunnen straks dit soort ouders flink af straffen voor hetgeen waar zij door lafheid en onderdanigheid aan hebben meegewerkt. en het ergste is we zijn er nog lang niet. Zolang iedereen naar een teststraat rent bij het minst geringe hoestje zijn zij degenen de de besmettingscijfers torenhoog opvoeren terwijl zij verder geen klachten hebben omdat zij geloven in de politieke fascisten die een heel ander doel voor ogen hebben dan het belang van de volksgezondheid. De volksgezondheid wordt juist ondermijnt door experimentele vaccinaties een door de dictatuur en de hierdoor ontstane tweedeling binnen onze samenleving. Maar blijf geloven in hetgeen waarin u gelooft ondertussen wacht er een wereldoorlog. Zowel in WOI en WOII is de oorlog ontstaan in Oostenrijk. Kwestie van geschiedenis lezen en niet de kop in het zand steken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Nieuw boek van Thierry: “Het Coronabedrog”

  Michael van der Galien
  @MichaelvdGalien
  Ik heb het manuscript van @thierrybaudet’s nieuwe boek genaamd “Het Coronabedrog” uit. Het wordt écht een geweldig werk. Zal er morgen mijn podcast aan wijden.

  Als je al die feiten op een rijtje ziet kun je echt alleen maar concluderen dat we enorm in de maling genomen worden

  https://pbs.twimg.com/media/FJ-p0bHXwAExWau?format=jpg&name=900×900

  Like

 5. Bas zegt:

  Nederland koploper klimaat en migratie…

  Like

  • Bas zegt:

   https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-veelgevraagd-bij-de-club-van-schwab/

   Sigrid Kaag, veelgevraagd bij de club van Schwab

   Sigrid Kaag is veelgevraagd bij het World Economic Forum. Zo participeerde zij ook in diverse andere WEF-groepen in de afgelopen jaren, zoals de Trade Multistakeholder Conversation, de High-Level Group Humanitarian and Resilience Investing Initiative, de Global Technology Governance Summit 2020 en de Sustainable Development Impact Summit 2020.

   Waarom daar in de Nederlandse politiek nooit discussie over is, is verbazingwekkend. Ministers moeten bij hun aantreden immers alle functies die niet voortvloeien uit hun ministerschap opgeven. Waarom zou dat niet gelden voor het vervullen van (leidinggevende) functies in de particuliere organisatie van Klaus Schwab? Het is een raadsel.

   Like

 6. Bas zegt:

  Arno Wellens
  @ArnoWellens
  Enkel met QR naar de horeca. Het gaat niet om een virus, maar het mensen laten wennen aan digitale identificatie op Europees niveau. De QR code voor de horeca is in 2019 al bedacht, als proef voor het Europese digitale paspoort. Trap er niet in.

  arnowellens.eu
  Op naar een digitale terreurstaat met de ‘European Identity Wallet’ zodat elke scheet wordt…

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.wochenblick.at/brisant/impfzwang-gegen-eu-recht-hollaendische-anwaelte-beantragen-oesterreichs-eu-ausschluss/

  Verplichte vaccinatie tegen EU-recht: Nederlandse advocaten voor Oostenrijkse EU-uitsluiting

  Een Nederlands advocatenkantoor lokaliseert blijkbaar “crimineel” elders – namelijk op de regeringsbank! De advocaten dreigen Oostenrijk met een schorsing uit de EU vanwege de plannen van Stich-Zwang: “Als vaccinatie daadwerkelijk wordt ingevoerd, dan heeft een land als Oostenrijk met een regering als de uwe geen plaats in de EU”, staat in de brief van bondskanselier Nehammer ( ÖVP), die beschikbaar is voor de Wochenblick, duidelijk. Deze regering heeft een lange weg afgelegd…

  2G-regime in strijd met EU-recht
  Het harde Corona-regime in Oostenrijk wordt met “Argus-ogen” bekeken en de brief aan kanselier Karl Nehammer (ÖVP) bekritiseert ook het “oneerlijke 2G-systeem”, dat in strijd is met de EU-wetgeving inzake “vrijheid van verkeer en verblijf”. Ook hierover zal een klacht worden ingediend bij de Europese Commissie.

  Like

 8. Bas zegt:

  ‘cyberaanval‘ of ’cyberpandemie’…

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  Wat er waarschijnlijk gaat gebeuren, is dat er een ‘cyberaanval‘ of een ’cyberpandemie’ komt – waar Rusland vervolgens de schuld van krijgt.
  Alsof het onderdeel is van de strategie tav Oekraïne.
  Door die ‘cyberaanval’ of ‘cyberpandemie’ gaan we onze toegang tot het internet verliezen.
  Die krijgen we vervolgens alleen terug met een ‘internetpaspoort’.
  Ze gaan denk ik dus precies hetzelfde trucje uithalen in de digitale wereld als ze de afgelopen 2 jaar hebben uitgehaald in de fysieke wereld: eerst onder een vals voorwendsel de toegang ontnemen
  (fysieke wereld: corona, digitale wereld: cyberattacks) en die daarna ‘veilig en gecontroleerd’ teruggeven met een paspoort.
  Volledig geïntegreerd digitaal ID is dan een feit.
  En de Great Reset is weer een stapje verder gerealiseerd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  ‘Die wappies denken dat er een vaccinatiepaspoort komt..’

  https://pbs.twimg.com/media/FJ4OIwNXIAMviQb?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  17 dec 2021
  Pepijn van Houwelingen
  Gisteren heeft de Kamer onze motie VERWORPEN om ongevaccineerden NOOIT te beboeten en/of op te sluiten: https://tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2021Z23631&did=2021D50157

  Saillant detail, ook de Jaknikkers stemden braaf met het kartel TEGEN deze motie.

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  De corona hoax (griep) is een wereldwijde staats/machtsgreep,het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden.Het slopen van de economie,en het meest verschrikkelijke een genocide op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s wat in werkelijkheid een biowapen is.

  Geliked door 2 people

 14. Bas zegt:

  Wij van WC Eend/pfizer….
  “Het instituut controleert ALLEEN de samples die Pfizer ZELF stuurt.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/goh-dat-is-interessant-pepijn-van-houwelingen-ontdekt-iets-heel-merkwaardigs-over-de-kwaliteitscontrole-van-pfizer/

  “Goh, dat is interessant!” Pepijn van Houwelingen ontdekt iets héél merkwaardigs over de kwaliteitscontrole van Pfizer

  Pepijn van Houwelingen vond het tijd worden om het kabinet eens een paar vragen te stellen over de kwaliteitscontroles van de Pfizervaccins ( en andere vaccins). De antwoorden van het kabinet zijn … hoogst interessant. Want de “testuitslagen” zijn volgens Ernst Kuipers “niet met een breder publiek te delen.” Maar wat hij nog wel kwijt wil is dat het gedaan wordt door een Duits instituut… dat daarvoor totaal afhankelijk is van specifieke batches die door Pfizer zelf geselecteerd worden voor de tests.

  Pepijn van Houwelingen
  @PvanHouwelingen
  Goh, dat is interessant 🧐 ! De minister schrijft hieronder dat de kwaliteitscontrole voor Pfizer door het Duitse “Paul Ehrlich Institute” wordt verricht. En wat blijkt nu? Er is GEEN sprake van random testing! Dit instituut controleert ALLEEN de samples die Pfizer ZELF stuurt!

  Geliked door 3 people

 15. Niek zegt:

  We zijn nog lang niet veilig, blijf scherp en opletten.
  We leven in een tijdperk van facisme zonder fascisme.
  Uit de andere krant heb ik die uitspraak, denk eens over na.

  Geliked door 3 people

 16. Zijlstra zegt:

  En geen enkele Oostenrijkse vaccinatietegenstander komt op het idee een klacht bij het Europese Hof voor mensenrechten in te dienen.
  Integriteit van ziel en lichaam staat er.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  VVD-trut weet niet wat er zich binnen haar bende afspeelt of liegt er op los als haar bendeleider Rutte
  Schaakmat: Freek Jansen (FVD) zet VVD klem na leugen over Digital ID

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s