De Russische president Vladimir Poetin vecht in Oekraïne tegen de Deep Staat en de Bilderberg Club

(Door: “Balkanske priče”)

Na de val van het IJzeren Gordijn in 1989 breidde het Westen triomfantelijk zijn economische, politieke en militaire tentakels steeds verder oostwaarts uit, tot tegen de grenzen van Rusland. Poetin protesteerde, maar het Westen luisterde niet naar de diepe Russische grieven en frustraties. Zo zijn we bij de oorlog in Oekraïne aanbeland. In de jaren ’90, net na de val van de Sovjet-Unie, was Rusland grotendeels onderdanig aan de VS en baarde het hen niet veel zorgen (Amerikaanse bedrijven gingen in het land vrijwel ongestoord hun gang). Dit veranderde toen Poetin aan de macht kwam in 2000. Hij deed er alles aan om van Rusland opnieuw een grote mogendheid te maken door Russische oligarchen te bevoordelen boven buitenlandse investeerders. Uiteraard waren de Verenigde Staten daar niet blij mee. Daarom stelden zij alles in het werk om Moskou met alle middelen te verzwakken, onder meer door te verhinderen dat het met Oekraïne een onafhankelijk economisch blok zou oprichten. “Zonder Oekraïne is Rusland niet langer een imperium”, zei strateeg Brzezinski in 1997…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Russische president Vladimir Poetin vecht in Oekraïne tegen de Deep Staat en de Bilderberg Club

  1. delamontagne zegt:

    DE NATO IS BEREIDT OM POUTIN TE BEVECHTEN TOT DE LAATSTE UKRAÏNER…

    Het cynisme en hypocrisie van de Amerikanen en hun Europese gedienstigen, kent geen grenzen.
    De Amerikanen zijn nog steeds er tegen dat de EU ook maar pogingen doet om een “benadering” tot Rusland te doen.
    Deze oorog is voor Washington een geweldig meevallertje om zich er op te verheugen, droomt dat Rusland hier z’n tweede AFGHANISTAN zal vinden.
    Een nieuwe Afghaanse hel voor de Russen.

    Biden en al die Havikken in het Pentagon hebben er voor gezorgt dat er stagnatie kwam en de oorlog in guerilla veranderde.
    Hij drong er bij Zelensky op aan om “hoe-dan-ook” weerstand te blijven bieden,
    ongeacht de mensen die hun leven verliezen.
    NOOIT hoorde men Biden een oproep doen om over vrede te onderhandlen.
    Dit terwijl de stopzetting van het bloedbad tussen twee broeder-volkeren de prioriteit voor iedereen zou moeten zijn.
    Biden weet alleen hoe hij Poutin moet beledigen, ondertussen vergetend de oorlogsmisdaden van de Verenigde Staten zelf.

    Vanaf de eerste dagen van het Russische offensief heeft de NATO haar strategie bepaald.
    1 ) Het totaal negeren middels de Media van de zware verantwoordelijkheid die het Westen heeft, ze hebben jarenlang de legitieme onrust/bezorgdheid van Russia genegeerd op de volgende belangrijke punten:
    a ) De vergroting van de NATO zonder ophouden van 16 leden in 1990 naar 30 in 2022.
    b ) De oorlog in de Donbass en de opoffering van de Russisch gezinde bevolking die door Kiev wordt vervolgd, al 8 JAREN lang.
    c ) De wil van Ukraïne om bij de NATO en de EU te behoren………..
    2 ) Om alleen Poutin te kunnen demoniseren wordt er eenzijdige misinformatie gegeven, kwalijke des-informatie over o.a. de Neo-Nazi Militie tegen de pro-Russische bevolking van het oosten en ten zuiden van Oekraïne.
    3 ) Ukraïne met de meest moderne antitank- en luchtafweerraketten te voorzien om verdere weerstand aan te moedigen in plaats er aan te werken om een ​​onmiddellijk staakt-het-vuren te verkrijgen.
    4 ) Sancties tegen Rusland wetende dat deze economische vergelding de Verenigde Staten niet beïnvloedt
    5 ) Vanaf het begin steeds stellen dat het leger van Poutin onbekwaam en zwak is zodat de hoop van het Westen op een nederlaag in ieder geval gehandhaaft kan blijven.
    6 ) Goddelijke verering van Zelensky, er een Ukraïnse Churchill van maken zodat de Ukraïners weerstand blijven bieden.

    Zelensky heeft heel lang geloofd dat de NATO zijn zijde zou kiezen, totaal niet begrijpend dat Biden alleen de ondergang van Poutin wil zonder een risico te lopen in een totale oorlog verzeild te raken.
    Een oorlog met de eerste Atoom-Macht ter wereld die bovendien ook nog conventionele wapens beschikt die verwoestender zijn dan ooit te voren en die het Westen nog niet heeft.

    De hypocrisie van het Westen is er ook nog meer schuldig aan omdat zij best weten dat Poutin niet terug trekt zonder de erkenning te krijgen over het Russiche Krim.
    En de kwestie Donbass en een schriftelijke verklaring dat de Ukraïne nooit bij de NATO zal komen.
    Alles had al veel eerder afgelopen kunnen zijn als Washington de marionet Zelensky niet voortdurend had voorgehouden dat hij de victorie van David tegen Goliath kan krijgen.
    Maar zodra Zelensky door heeft dat hij alleen een speelbal is van Amerika, kunnen diplomatieke onderhandelingen gaan plaats vinden inplaats van de wapens te gebruiken.

    Er is eigenlijk maar een oplossing voor deze oorlog, veiligheidsgaranties voor Rusland waaronder begrepen het afstaan van de Donbass Regio.
    Het Westen kan dan wel te keer gaan over de integriteit van Naties, maar ze vergeten graag de kwestie Chyprus, waarvan het Noordelijk deel onwettig is bezet door Turkije sinds 1974.
    En de amputatie van Servië van Kosovo, en dit alleen door de wil van de U.S.
    Ukraïne zal nooit kunnen winnen en een weg terug is er niet.
    En degenen die hopen op een nederlaag voor Putine, een nieuw Afghaanse nachtmerrie voor hem, vergissen zich.
    Voor het Russische volk is Poetin degene die het land heeft gered van ondergang en post-Sovjet-anarchie.
    Hij geniet legitieme erkenning van een volk dat zijn trots en macht in de wereld heeft herwonnen. 73% van de Russen steunt hun president en hun soldaten.

    Tijdens de Cuba-crisis in 1962, die de wereld aan de rand van een atoom-oorlog bracht, lagen de verantwoordelijkheden geheel bij Khrouchtchev.
    Maar nu is het de NATO en de arrogantie van de Amerikanen die Poutin dwingen het geschil met force te regelen.
    Want het Westen blijft doof voor zijn legitieme eisen.
    WAAROM ZOU POUTIN IN 2022 MOETEN ACCEPTEREN WAT KENNEDY IN 1962 WEIGERDE ? ?
    Toen de veiligheid van U.S. , nu gaat ’t om de veiligheid van Rusland.

    Deze oorlog brengt natuurlijk lijden met zich mee, maar als de dialoog twintig jaar lang heeft gefaald, omdat de Amerikanen zichzelf onoverwinnelijk achten en de hele wereld verachten, blijft er niets anders over dan het gebruik van geweld om zichzelf te laten horen en dat is de enige taal die door iedereen wordt begrepen.

    Jacques Guillemain,
    Ex-officier de l’armée Francaise de l’Air, pilote de ligne retraité

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    OM IEDEREEN NOGMAAL WAKKER TE SCHOPPEN HIER ,
    UITGEZONDERD ONZE PRIVE HERSENDOOIE !!!

    ZAL IK HET STUK VAN MON CHER AMI NIET STELEN ,
    MAAR VRIEND
    COPY PAST JE STUK HIER OOK EFFE ONDER

    DE WAARHEID 2 X ?? WHY NOT . ,,ZO NIET DAN DOEN IK HET ZELF

    DANK ANYWAY BOBBIEEEEEEEEEEEE

    Like

  3. Andre zegt:

    Vergeet de UA Polen staat op het schaakbord. Polen is zo belangrijk want het is of gaat worden de rotonde van Europa en Europa is niet EU. Iemand nog een kinderijsje?

    Like

  4. Je houd voor godsonmogelijk wat daar in Brussel op de zogenaamde navotop tussen neus en lippen word uitgedokterd.
    NAVO zegt Oekraïne hulp toe tegen chemische en nucleaire aanvallen
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1668026799/navo-zegt-oekraine-hulp-toe-tegen-chemische-en-nucleaire-aanvallen
    Bij mijn weten zijn dus in Oekraine een 30 tal biolabs gevonden die betaald zijn door de USA en spint men het even zo in elkaar dat Rusland wel eens met het idee zou kunnen lopen om een chemische dan wel biologische aanval zou kunnen starten.
    Dat het Biolab in Wuhan ook een Amerikaans gedoe was vergeet men dan maar even.
    Het lijkt erop dat de Navo in elk geval een reden zoekt om ondanks alles zich toch wil gaan bemoeien met Oekraine en daarmee een 3 de wereldoorlog op Europees grondgebied wil ontketenen, even vergetende dat ook de USA in dat geval niet gevijwaard wordt.
    En de zwetsende lamlul Rutte zag dat het goed was want hij mocht het handje van Biden schudden.
    Wat een verschrikkelijk stel miskramen zijn daar bij elkaar gekomen.

    Geliked door 4 people

  5. droevige mof zegt:

    Uitstekend artikel. Een kleine kanttekening: De SA was geen onderafdeling van de SS. De SS kwam voort uit de SA, maar nam later de leiding als een elitekorps. De SA stond vanaf 1933 in haar schaduw. Bernhard zu Lippe-Biesterfeld was lid van zowel de NSDAP als de SA, maar ook aspirant lid van de SS. Hij is een goed voorbeeld van hoe het nationaal-socialisme functioneerde zowel voor, tijdens als na WO II. Het is een macabere grap dat deze man in 1945 als bevelhebber van de Binnenlandse Strijdkrachten in de Mercedes van Seyß-Inquart naar de capitulatie is gereden. Het had niet symbolischer kunnen zijn: de Mercedes blijft, de chauffeurs veranderen.

    Geliked door 2 people

  6. droevige mof zegt:

    Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, heeft verklaard dat elk gebruik van chemische wapens in Oekraïne het karakter van het conflict volledig zou veranderen. Interessante verklaring, want het is eigenlijk een nulverklaring. (In de zin van: Als het morgen regent, worden we nat.) Tenzij hij een valse vlag aankondigt.

    Geliked door 1 persoon

  7. Niek zegt:

    Het verbaast mij telkens weer en het is de schuld van de media die betaald worden voor deze massa psychologische manipulatie, we worden bedrogen waar we bijstaan en stopt maar niet en ze gaan maar door, als je het ziet en door hebt wordt je gewoon bang van de macht die ze gebruiken om je kapot te kunnen maken, zelfs in Nederland draait een ander aan de knoppen dan Mark Rutten, die is slechts uitvoerder van het aannemersbedrijf.

    Geliked door 1 persoon

  8. ronjaspers zegt:

    The Balkans Chronicles.Goed artikel en ik ben blij dat de zeer rijke en machtige en invloedrijke bilderberg groep genoemd wordt.De nazi bilderberg groep is in 1954 opgericht in een bilderberg hotel te oosterbeek (NL) medeoprichter nazi/sser nepprins bernhard.Het masterplan van de nazi bilderberg groep is de oprichting van een NWO hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven voor deze nazi satanisten.Wat ik niet kan plaatsen is de nazi WEF club,de bilderberg groep is veel machtiger.

    Geliked door 2 people

  9. Bas zegt:

    Russische staatstelevisie stuurt huiveringwekkende dreiging naar het Westen met ‘nucleaire oorlog’-waarschuwing

    https://twitter.com/backtolife_2022/status/1507063612086624263?s=20&t=3ucJdv9ZXiPVPdBIXklxng

    Like

Plaats een reactie