Bruikbare idioten

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Terwijl er geen enkele aanleiding toe is, roept de VN op tot het versnellen (!) van de energie-transitie om de wereld nog te redden. U weet inmiddels wat deze private instellingen wereldwijd in gang zet: Oorlogen, wapenhandel, moorden, genocides en vluchtelingenstromen om er vervolgens ‘vrede’ en zogenaamde ‘democratie’ te brengen. En dat alles geheel CO2-neutraal uiteraard… Zelfs een kernoorlog (strijdtoneel Europa) gaan zij niet uit de weg om hun ziekelijke fantasieën door te drijven, maar ú moet van het gas en de benzine af vanwege de wereldreddingsactie van de Verenigde Nazi’s.

Terwijl er van nature (!) een CO2-gehalte van zeventig procent (!) in de lucht zit waar alle bomen en planten juist op leven, wil men dit klaarblijkelijk terugbrengen naar vijfenveertig procent… Welke psychotische, natuur-hatende dwaas heeft dit in vredesnaam verzonnen? Maar vooral: met welk doel?! En waarom lopen er zoveel hersenloze randdebielen in mee…? Welke hersenoperatie hebben zij al ondergaan waardoor het gezonde verstand is vervangen door hersenloze kadaverdiscipline?

In mei zal lege-ogen-4.0-minister Kuipers een contract tekenen met private ondernemingen zoals de VN/WHO en het WEF om agenda 2030 in de hoogste versnelling te zetten. Dat betekent dat er een ‘vaccinatie’ paspoort komt waarbij iedereen gevaccineerd moet worden vanwege de grafeenoxide die als ‘regelmatig te updaten’ geleidingsmateriaal moet dienen tot de bij u verplicht te implanteren chip. Het wordt gebracht als veiligheid voor iedereen bij de reeds geplande nieuwe ‘pandemieën’, zodat zij kunnen zien of u verhoging of koorts heeft en of u bij anderen in de buurt bent (geweest).

De eerste opmaat van de VN/WHO/EU en het WEF (via hun loopjongetjes Rutte en De Jonge) hierin was reeds gezet ten aanzien van de mensen die NIET gevaccineerd zijn/waren. Er werd een enorme haat tegen hen gecreëerd, omdat zij gevaarlijk zouden zijn voor de volksgezondheid. NÚ weet u echter waarom dat was! 

Maar daarmee is het niet gedaan. De volgende stap (vermoedelijk ergens rond augustus/september) zal zijn dat u volgens computermodellen (dus niet fysiek vastgesteld) tot gevaar voor de volksgezondheid zult worden geclassificeerd als u de injectie-updates niet ‘gekregen’ heeft. En er zijn inmiddels genoeg volledig gehersenspoelde randdebielen aan te zetten om u dan letterlijk en figuurlijk uit het leven te nemen. Let op mensen; wat ze afgelopen jaar hebben geprobeerd was pas een opmaat naar waartoe het maximaal zal worden opgeschaald.

Ondanks de door henzelf gearrangeerde oorlogen, waarbij werkelijk ALLE middelen aangevoerd en ingezet worden om de wereld verder te vernietigen, moet Ú straks in lockdown om ‘het klimaat te redden’… Dat is ongeveer vergelijkbaar met hoe elektrische voertuigen het klimaat redden door hun mens-en-natuur-‘vriendelijke’ wijze van grondstoffen delven en vervolgens afbranden wegens kortsluiting die nogal eens ontstaat.

We zijn onderdeel/slachtoffer geworden van de psychose van Klaus Schwab en zijn Verenigde Nazi’s stro-mannen-en-vrouwtjes en de grote (techno) bedrijven. ZIJ die de wereld middels hun psychische aandoening enerzijds volledig vernietigen, ‘redden hem weer’ door ú er voor op te laten draaien.

Maar gelukkig slaapt iedereen rustig verder… Het gaat niet om het redden van de wereld en het gaat niet om uw gezondheid. Het gaat om u tot hersenloze en willoze slaaf maken voor de elite
en als u daar niet in mee wenst te gaan, mag u sterven of wordt u eenvoudig vernietigd. Auschwitz en Sobibor zullen er NIETS bij zijn in vergelijking tot wat het vierde Nazi-rijk met de wereld en met ú van plan is. Wachten we gewoon rustig af? Het is inderdaad twee voor twaalf, maar NIET vanwege het ‘klimaat’ of uw ‘gezondheid’!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Bruikbare idioten

  1. Frits zegt:

    De 1 wordt slapend rijk omdat de ander niet wakker wordt.

    Geliked door 3 people

  2. saddy zegt:

    Chemische samenstelling van normale omgevingslucht
    Stof % van het volume in droge lucht
    Stikstof (N2) 78.09%
    Zuurstof (O2) 20.94%
    Argon (Ar) 0.93%
    Koolstofdioxide (CO2) 0.03% – 0,04%
    Neon (Ne) 0.0018%
    Helium (He) 0.00052%
    Methaan (CH4) 0.00022%
    Krypton (Kr) 0.00010%
    Distikstofoxide (N2O) 0.00010%
    Waterstof (H2) 0.00005%
    Xenon (Xe) 0.00008%

    Water > variabel 1% van het volume, maar is veruit het belangrijkste opwarmende gas.
    Dus al die buitenlanders die waterdamp uitademen zijn veel schadelijker dan een kilootje gas of een litertje benzine.

    Useful Idiots hebben 4 weken als loopse honden achter de MSM aangelopen en zwarte “”oekrainers”” massaal binnengehaald en geschreeuwd om sancties, sancties, sancties. En dan dit:

    “”-Boycot op Russische olie doet Nederland meer pijn dan het Kremlin-“”

    De VN zijn geen Useful Idiots maar regelrechte actieve vijanden. Dat gaat veel verder. Er zijn er bij die het schuim op de lippen krijgen als ze het over blanken hebben.

    Geliked door 3 people

  3. Julia zegt:

    In ieder geval kan iedereen zich weer voorbereiden op het najaar https://www.ad.nl/video/productie/kuipers-bij-ziekmakendere-variant-moeten-we-weer-ingrijpen-292564 Het meest trieste is dat D66 rat Kuipers 1 mei in Davos het EU agreement ondertekenen. QR-CODE muslukt. Maar in mei gaat Ernst Kuipers namens 17,5 miljoen Nederlanders het EU Agreement tekenen waarin grondrecht lichamelijke integriteit wordt beëindigd.
    ‘Improved equity in acces medical vounter measures’ = newspeak voor #vaccinatieplicht #motievanwantrouwen Een zeer gevaarlijke ontwikkeling de rat Kuipers kan in het najaar of wanneer dat zo uitkomt per direct de noodwet laten ingaan en de algehele samenleving wederom in een dwangbuis zetten. Wat komt het conflict in de Oekraïne deze smerige machtswellustelingen goed uit want iedereen is afgeleid en kunnen de smeerlappen zeer snelle stappen zetten naar de great reset. Het volk wordt volkomen met een dolk in de rug gestoken en niemand of althans velen hebben dit smerig spel niet door of zijn nu teveel afgeleid van wat ze daadwerkelijk te wachten staat.

    Geliked door 3 people

  4. Bas zegt:

    Ondertussen de totale controle met een chip in je lijf…

    Geliked door 2 people

  5. Hovawart zegt:

    Door de desastreuze gevolgen van het Green Dealtje van het koddige duo Timmermans&Samsom zullen Europese volkeren tegenover elkaar komen te staan, en mekander moeten bevechten om brood op de plank te krijgen.
    Frans&Didi, bedankt……….dat jullie maar vlug op water en brood komen te zitten.

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    NU WE HET BIJ TOEVAL “”” WHAHAHAHAHAHA “” TOCH OVER GAZZ etc . HEBBEN ..

    PUTIN LEGDE DIT EVEN ZO UIT …..OP TV 8 UUR GELEDEN ….. “”””SANCTIES “”” ???

    U MAG…AAN HET GAZZZZZZZZ …… Russia no longer accepts payments in Dollars or Euros !

    DUS NU MAG HEEL EUROPA ZEKER NAAR DE BANK OM MILJARDEN MILJARDEN MILJARDEN AAN Russische roebel OM TE WISSELEN

    NIET MOGELIJK , DAN IS ECHT GOUD OOK MOGELIJK ..

    NEE, HOOR HIJ HEEFT GEEN PLAN WHAHAHAHA

    DIE OUWE TAXICHAUFFEUR. WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

    HET WEDDEN OP HET VERKEERDE PAARD IS LANG GELEDEN INGEZET EN IS NU

    DE WAARHEID GEWORDEN ..

    DOE NOG WAT EXTRA SANCTIES WHAHAHAHA

    OOM ROEBEL LEKKER ZELF WHAHAHAHA

    Geliked door 2 people

  7. Terwijl er van nature (!) een CO2-gehalte van zeventig procent (!) in de lucht zit waar alle bomen en planten juist op leven, wil men dit klaarblijkelijk terugbrengen naar vijfenveertig procent…
    Ik neem aan dat je hier stikstof bedoeld heer Schilder

    Like

  8. bobzelf zegt:

    IK DENK DAT …DE KREET !!

    WHO DID IT ?? I THINK POETIN .. NU WEL DUIDELIIJK WORDT ?? WHAHAHAHA

    DE PLEURIS BREEKT DUS NU UIT ..

    DIT KOMT DIRECT UIT DE GELD EN GOUD WERELD , LACH EFFE MEE ..

    Poetin wil de opbrengst van olie en gasverkopen aan landen die Rusland als “onvriendelijk” beschouwt, vanaf nu afrekenen in Roebel.

    Op de website van Bloomberg, kan je lezen dat zowel Duitsland als Italië in alle staten zijn en stellen dat Rusland de lopende contracten niet nakomt.

    Veel geluk daarmee wanneer je net zelf alle andere banden met Rusland eenzijdig hebt doorgeknipt…
    (die sancties kwamen er met goede reden, maar ze hebben wel gevolgen)

    De gasprijs dus nog eens +30% gisteren, dit werd al een drama voor de Europese bevolking en de economie. (lees eventueel de nieuwsbrief van Maarten Verheyen van 12 maart nog eens hierover).

    Energie is een wapen geworden en zelfs de grootste naïeveligen zullen bijna doorhebben dat we nog heel lang afhankelijk zullen zijn van fossiele brandstoffen.

    Wat indien Poetin hiermee doorzet? Olie en gas in Russische Roebel.

    Duitsland, dat voor een heel groot deel van haar energievoorziening afhankelijk is van Rusland, moet nu Roebels bemachtigen. Maar ze willen tegelijkertijd niets meer verkopen aan Rusland?! Hoe gaat dat lukken als ze geen Roebels binnen krijgen?

    Gevolg: Ofwel kou lijden, ofwel ontstaat er quasi meteen een gigantisch tekort aan Roebels in de markt!

    Qua ironie kan dat wel tellen, in de geschiedenis is de Roebel al meermaals opgebrand in hyperinflatie en compleet waardeloos geworden.

    Gelukkig zien wij wel meteen een oplossing voor een tekort aan Roebels…

    De Russische Centrale Bank heeft al meteen bij het begin van het conflict met Oekraïne aangegeven dat het goudaankopen opnieuw opstart. (zie Reuters artikel van 27/02/2022 hier).

    Het ging toen nog over binnenlandse aankopen, maar we zijn er zeker van dat de Centrale Bank ook graag verse Roebels print, om buitenlands goud aan te kopen!

    Heeft Poetin hier als volleerd schaker echt vijf zetten vooruit gedacht en nu Europa in de tang?

    We zullen zien… Olie voor goud, met een kleine omweg. De gevolgen hiervan zouden niet te overzien zijn, het Eindspel (of Reset) kan dan meteen volgen.

    WHO IS THE WINNER ??

    EEN OUWE PLEURIS TAXICHAUFFEUR , HIER IS NATUURLIJK VOLGENS ONZE KENNER TIJL EL HERSENDOOIE NIET OVER NAGEDACHT

    I REST MY CASE

    OOM TREKKENDE AAN EEN DOOD PAARD ..

    Geliked door 2 people

  9. Verhagen zegt:

    Dat is volslagen onzin! De lucht bestaat voor 78% uit inert stikstof (N2) en 21% zuurstof (O2). Van de resterende 1% is slechts ongeveer 0.03% (!) koolzuurgas (CO2), de rest zijn sporen van gassen zoals neon, helium, krypton, xenon, waterstof, methaan, ozon, CO, waterdamp en ammoniak.

    Alleen al die 0.03% CO2 bewijst al dat die heisa over CO2 belachelijk is.

    Like

  10. R Thomasson zegt:

    Op woensdag 23 maart, precies om 00.01 liep de conducteur door de coupes van de trein in de richting van Leeuwarden. Hij riep met vreugde in zijn stem: “Jongens! Het is voorbij! De mondkapjes kunnen af!”. De zichtbaar gelukkige passagiers reageerden met applaus. Vele mondkapjes gingen direct de vuilnisbakjes in.
    De kale demon met de lege Magere Hein ogen, die nu is onze “minister van gezondheid”, en de pathologische leugenaar met de rattenkop, hebben niet zomaar besloten de Corona-maatregelen te beëindigen. De Nederlandse loopjongens van de EU, WEF, WHO enz. hebben gemerkt dat de leugens werken niet meer. De opstandigheid en vijandigheid onder de bevolking groeiden met de dag. Zo ook het aantal demonstraties die geleidelijk grimmige karakter kregen. Zij zijn bang dat de vijandigheid onder de bevolking kan escaleren. Zij weten ook, dat niemand ze te hulp zal komen; niet de Ethiopische massamoordenaar van de WHO, met de twijfelachtige Dr. titel. Niet de oude nazi-stinker van 84 jaar oud, en ook niet Bill Gates met zijn “Kiss-of-Death” spuitjes. De EU zou ze behandelen op de wijze dat men Oekraïne behandelt; veel valse krokodillentranen en misselijkmakende sympathie betoog …Meer niet! Zij krijgen nu, van de Oekraïners en les in de realiteit; en opstandig volk kan gevaarlijk zijn. Zelfs als het gaat om wereldmogendheid zoals Rusland.
    Daarom is het aan te nemen dat viezerikjes als Rutte, Ernst Onderk(r)uipers, Schoentjes Hugo en de leugenzooi van RIVM en OMT, zouden niet zo snel gehoor geven aan de verordeningen en bevelen van de EU k** Von der Leyen, en haar ongedierte. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

    Geliked door 1 persoon

  11. Bas zegt:

    12 sept 2019…
    Tien stappen naar vaccinatie voor iedereen

    https://pbs.twimg.com/media/FOnLs_9XoAY64km?format=jpg&name=medium

    Geliked door 1 persoon

  12. Bas zegt:

    trudeau op bezoek hij EU parlement

    Like

    • Bas zegt:

      Premier Trudeau is de afgelopen maanden onder uw quasi-liberale laars, Canada 🇨🇦 een symbool geworden van schendingen van burgerrechten. De methoden die we hebben gezien, zijn misschien liberaal voor u, maar voor veel burgers leek het een dictatuur van de ergste soort.

      Like

  13. Angélica zegt:

    Geachte mijnheer Schilder,

    De chemische samenstelling van de lucht die we buitenshuis inademen bevat (gelukkig) heel wat minder CO2 dan u hier vermeldt: 0,03 %. Binnenshuis zal de lucht soms 0,12 % CO2 bevatten. Daarboven voelt de lucht al snel bedompt aan. Hoofdpijn, vermoeidheid en je suffig voelen treedt op vanaf 0,17 %. Ongebonden stikstof (N2) komt het meeste voor in de lucht: 78,1 %. Dat is niet de stikstof waar Kaag steeds over miauwt, dat zijn stikstofverbindingen. Zuurstof is een goede tweede met bijna 21 %. U kunt e.e.a. als u wilt nalezen in deze tabel:
    https://www.lenntech.nl/lucht-samenstelling.htm
    Door te reageren wil ik uw artikel niet bekritiseren, alleen enkele getallen corrigeren. Dat moet u me maar niet kwalijk nemen: het bestuderen van natuurkundige en chemische processen in bodems, water en lucht is mijn vakgebied.

    Geliked door 3 people

  14. Niek zegt:

    Ben het grotendeels met u eens maar het getal dat u in contact noemt klopt niet maar u heeft in essentie wel gelijk en daar gaat het om maar omdat wij geen belangen hebben kunnen wij onze fout toegeven zonder gevolgen maar als je doen en laten er vanaf hangt blijf je het volhouden. Maar goed even de correctie van het percentage (is mijn werk).
    In de lucht zit 78% stikstof en nog wat andere edelgassen en natuurlijk zuurstof maar die zelfde mix van lucht bevat 400 parts per million aan co2 en dat is 0,040%. De afgelopen 50 jaar zijn we van 0,032 naar 0,040 gegaan dus er is niet zo heel veel aan de hand maar dat zou over 200 jaar rond de 800ppm liggen. Maar dat heb ik niet van mijzelf en heb ik even opgezocht op internet om het zeker te weten. Nu sport ik fanatiek en ook in zaaltjes in groepsverband en mensen reageren er heel snel op, vanaf 1000 ga ik meestal ventileren en bij 3000 krijg je geeuwen en duizeligheid. Meest simpele antwoord op uw vraag is eigenlijk waarom zo snel? We hebben tijd zat om dit op te lossen als er al geen oorlog komt of andere ellende, dan kan ik maar 1 conclusie trekken dat erg een vies vuil plan achter zit.
    Het hele spelletje gaat helemaal mis en begint steeds harder te rammelen tot zelfs een blinde het gaat opmerken, geduld.

    Like

  15. Bas zegt:

    BlackRock-topman Larry Fink zegt te geloven in ‘dwingend gedrag’.

    “Gedrag zal moeten veranderen en dit is iets wat we bedrijven vragen, je moet gedrag afdwingen en bij Blackrock dwingen we gedrag af.” https://t.co/MYF21X6R22

    https://twitter.com/TheNo1Waffler/status/1506734833057288211?t=p0dUuS9dedbFTGOBlEHZ9g&s=19

    Like

  16. kingarthur_70 zegt:

    Er zit geen 70% CO2 in de lucht. Er zit rond de 400 ppm CO2 in de lucht. Evenals 20.8% zuurstof (O2) en rond de 78% stikstof (N2) Zon’n enorme misser in de eerste paragraaf zorgt ervoor dat ik niet verder lees.

    Geliked door 1 persoon

  17. Lekke Fietsband zegt:

    Toch zal ik het een beetje moeten uitleggen:
    Lucht bestaat voor 21 % uit zuurstof (O2)
    Lucht bestaat voor 78% ui stikstof (N2)
    Lucht bestaat voor 1% uit andere gassen waarvan 0,3% weer CO2 is.
    Dus 300 ppm (parts per million) van de lucht bestaat maar uit CO2.
    Het gaat helemaal nergens over, dus 0,03% van de lucht is maar CO2 en dat willen de klimaat zeloten waaronder Timmerfranzzz dit terugbrengen naar 0,029% ten kosten van 1000 miljard??
    We worden ook door de DDR666 volslagen morbide klima-idioot zodanig vanachter genaaid dat we jaren niet kunnen zitten. U zulot niets meer bezitten en ook niet meer kunnen zitten en toch “gelukkig” zijn.
    https://www.lenntech.nl/lucht-samenstelling.htm

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Lekke Fietsband op 24-3-2022 om 18.11 u.
      Het geld zou beter besteed kunnen worden aan verbetering van het LEEF-klimaat ; bijv. aan en in gemeenten waar een AZC staat, zoals in Ter Apel.
      Het dorp Ter Apel gaat steeds meer op een islamitisch dorpje lijken, volgepropt met analfabeten met allemaal een Iphone aan hun oor en zwalkend door het dorp.
      Een autochtone Ter Apeler of Ter Apelenaar (ik weet ’t niet precies) durft zich bijna niet meer alleen over straat te bewegen omdat hij/zij doorlopend wordt aangesproken door donkeren kerels die een overstaanbare taal uitkramen , maar die kennelijk geld en/of sigaretten wensen te ontvangen van de autochtone bewoner/bewoonster.
      Gebruik de 60 miljard om dat tuig met een rubberbootje terug te sturen naar hun vaderland zodat zij niet óns leefklimaat nog langer kunnen verpesten !
      (het woord “klimaat” komt me langzamerhand m’n neus uit !!!)

      Geliked door 1 persoon

  18. Bas zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/03/media-geven-toe-tweede-booster-vierde-prik-enorm-impopulair-niemand-komt-opdagen/

    Media geven toe: tweede booster (vierde prik) enorm impopulair, niemand komt opdagen

    De mainstream media zijn zo ver dat ze toegeven dat de tweede boosterprik – voor de meeste mensen de vierde prik in totaal – bijzonder impopulair is. Want slechts één op de drie 70-plusser heeft die tweede booster laten zetten. Dat zijn er véél minder dan de overheid hoopte.

    Het Algemeen Dagblad laat weten dat de tweede booster bepaald niet een populaire prik is. Er zijn zo’n 2,2 miljoen oudere Nederlanders voor opgeroepen… maar op dit moment hebben slechts zo’n 430.000 de prik daadwerkelijk laten zetten

    Geliked door 2 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Nou met een beetje druk ..van anders mag je dit of dat niet meer of juist dit of dat wel, gaan de schaapjes wel weer de “”nodige”” prikken laten zetten. ..,
      Ton Ruygrok

      Like

  19. Bas zegt:

    New world order conferentie 2015

    Like

Plaats een reactie