De NAVO zal Rusland aan gaan vallen, tenzij . . .

(Door: Boris Karpov – Vertaling: “delamontagne”)

Er is nu geen twijfel meer mogelijk dat de NAVO, zijnde de volgzame, trouwe begeleider van de Verenigde Staten, Rusland zal aanvallen. En dan gaat ’t niet om de Oekraïne, waar Biden en zijn maatjes niets om geven, maar het besluit van Rusland om zijn natuurlijke hulpbronnen niet langer in dollars, maar in roebels te gaan verkopen. Het is precies wat Gadaffi wilde doen, we kennen het resultaat: nadat Gadaffi jarenlang z’n wijsvinger had opgestoken naar ’t Westen werd hij ervan beschuldigd terroristen te steunen (misschien wel terecht!), maar de VS gingen tot daden over en het regime van Gadaffi werd omver geworpen en hijzelf werd door de Libische menigte gelyncht. En… de olie wordt nog steeds in dollars afgehandeld, zoals het altijd al was. Dat Libië daarna in totale chaos verviel, interesseerde hen geen bal, want het is van essentieel belang dat de dollar gehandhaafd blijft in het internationale handelsverkeer.

En het is nog steeds van vitaal belang voor de Verenigde Staten! Dat is de reden waarom na de aankondiging van Vladimir Poetin dat de natuurlijke hulpbronnen van Rusland voortaan in roebels moeten worden betaald, er geen twijfel meer over kan bestaan dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de NAVO een voorwendsel vindt om Rusland aan te vallen. En de aanwijzingen zijn er al: het is Biden himself die heeft aangekondigd dat de NAVO zal ingrijpen als Rusland massive destructie wapens gaat gebruiken. En hij bedoelt niet alleen atoomwapens, maar chemische wapens, die, hoe is ’t mogelijk, juist door de Russen zijn ontdekt in Oekraïne in de laboratoria. Ze waren begonnen en werden gefinancierd door de Amerikanen. Wat Biden doet, is niets anders dan de feiten omdraaien en de Russen beschuldigen, terwijl het de VS waren die ze opgericht hadden.

Maar eerst moeten we ’t vuurtje een beetje op mondiaal niveau oppoken. De Oekraïne is voor de Amerikanen ver weg, het is maar een klein stipje op de kaart en het interesseert hen verder NIETS… Dus Biden had nog een briljant idee: om te waarschuwen dat “de Russen” wereldwijde cyberaanvallen zullen ontketenen. Als er dan geen elektriciteit of gas meer is in hun steden, omdat “Russische hackers” de systemen hebben gehackt, zullen Amerikanen redenen hebben dat “Poetin´s Rusland” ten val moet worden gebracht.

De NATO moet dan wel mee gaan doen “met tegenzin, maar vastberaden ingrijpen om de wereld te redden”. Volgens de Amerikaanse methoden beginnen ze ongetwijfeld met massale bombardementen, niet alleen op Russische troepen, maar ook de infrastructuur van Rusland. De Russen zullen daarna met enkele hypersonische raketten de totale vloot van Amerika treffen en eenheden van ’t leger op Amerikaans grondgebied met gelijksoortige raketten. Wat er daarna komt? We zullen zien!

En als Biden gaat begrijpen dat Rusland niet langer het land is van Boris Jeltsin, die zonder tegengeluid Belgrado liet bombarderen, is het TE LAAT. Maar men kan zich ook voorstellen dat het de Verenigde Staten zijn die gezien hun verleden beslissen over nucleaire aanvallen. Aanvankelijk beperkt tot bepaalde militaire doelen, maar in hun geschiedenis hebben de Verenigde Staten weinig scrupules gekend, of het nu in Dresden was met napalmbommen, in Japan met kernwapens, in Vietnam met napalm en chemische wapens, enz., enz. . De enige kans om dit te vermijden zou zijn als de NAVO verdwijnt. Maar dan moeten de landen van Europa in opstand komen en hun huidige regeringen omverwerpen. De NAVO zou vanzelf verdwijnen en de Verenigde Staten zonder de NAVO zijn niet in staat om een ​​oorlog tegen Rusland te organiseren. Ondertussen heeft de Russische operatie zijn beloop: en ondanks de “analyse” van de “specialisten” in het WESTEN, die met hun analyses over elkaar heen buitelen, is Zuid-Oekraïne bevrijd.

Er zijn nog maar een paar Oekraïense eenheden over die weerstand bieden. Er blijft de kwestie van Odessa; het is zeer goed mogelijk dat daar de komende dagen een Russische landing zal plaatsvinden. Kiev is omsingeld en Russische troepen vernietigen nu de militaire en strategische infrastructuur van Oekraïne. Bijvoorbeeld alle brandstofreserves zodat de Oekraïense eenheden niet meer kunnen tanken. Het Oekraïense leger is nu opgesplitst in verschillende delen die niet met elkaar kunnen communiceren, velen deserteren of geven zich over aan de Russische troepen. Drie trainingskampen voor “buitenlandse vrijwilligers” werden vernietigd en tegelijkertijd werd in minstens één ervan een enorme voorraad uitrusting gevonden, vers geleverd door de NAVO…

Zelensky blijft buikdansen voor de Europeanen, die niet beseffen dat hij in feite het doodvonnis van Oekraïne en zijn soldaten ondertekent. Hij denkt dat hij gewonnen zal hebben door de NAVO in de oorlog te betrekken. Maar deze idioot begrijpt niet dat de beslissing eigenlijk al is genomen: de NAVO trekt ten strijde. Niet op zijn naam, niet op naam van Zelensky, maar op naam van de dollar.

Bron:
boriskarpov.tvs24.ru
Door: Boris Karpov

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De NAVO zal Rusland aan gaan vallen, tenzij . . .

  1. antiislamnu zegt:

    Dit lijkt mij het meest voor de hand liggende scenario maar ik denk dat China nog met een onverwachte zet komt die niet gunstig zal zijn voor Amerika ik denk dat Amerika sowieso op weinig steun kan rekenen in de wereld.

    Geliked door 9 people

  2. Jo zegt:

    Boris Karpov, vergist zich, Muammar Gadaffi, liet zich voor aardolie niet in roebels betalen, maar in goud, daartoe riep hij ook de Arabische Liga op om dat te doen !!! China betaalde hem in goud !!! Dit was de ondermijning van het Amerikaanse papiergeld, en daarom moest hij dood !!!

    Geliked door 4 people

  3. bobzelf zegt:

    MISSCHIEN DAT OME BOB NOG IETS TOE KAN VOEGEN

    OM U DUS DUIDELIJK TE LATEN ZIEN , …WELKE STRONT ..

    ER OP TE RUIMEN IS IN UW NIEUWE EU LAND . UKRAINE

    DUS ALLES DAT U ZIET IS VOLLEDIG GESTEUND DOOR DE USA EN NAVO

    DIT GAJUS HAALT U NU MET DUIZENDEN BINNEN ,

    UITERAARD VROUWEN EN KINDEREN EERST

    EN VOOR DIT GAJUS. GESPUIS . SS … NAZI .. MASSAMOORDENAARS HEEFT U DE HERSENLOZEN , HERSENDODE NEDERLANDER EEN 146 MILJOEN OP GEHAALD

    500 MILJOEN VAN UW CENTJES DOOR DE EU OVERGEMAAKT

    UW NAZI . SS . AZOV RIGHT SECTOR BANDERA REPORTER

    OOM BOBZELLLEF

    DUS BAKKIE PLEUR EN KANOOTJE . EN KIJKE MENSE

    NAAR HET DOOR UW GESPONSORDE GAJUS, NEEM ZE IN HUIS WHAHAHAHAHA

    OOM EPPO

    .https://youtu.be/fy910FG46C4

    Geliked door 5 people

    • delamontagne zegt:

      ………ER OP TE RUIMEN IS IN UW NIEUWE EU LAND . UKRAINE ………….”
      * * * *
      Nou, nou je loopt wel erg van stapel. Voorlopig zijn ze nog geen lid en ’t zal nog wel even duren ook voordat………..!
      Tussen dat, wat jij noemt GAJUS, zitten beslist wel eenvoudige, onschuldige, brave boer’n/burgerlui, zoals je die ook in NL hebt.
      Niet al die Ukraïners kunnen toch slecht zijn of zich tot dat Azov-gespuis aangetrokken voelen ?.
      Wat dat opgehaalde geld, meer dan 146 miljoen ? ?, betreft [ hoe is’t mogelijk ! ] hadden ze wat mij betreft weleens meer aktie kunnen ondernemen voor de arme Nederlanders.
      Die schijnen er ook te zijn ondanks alle kreten van “WIJ BEHOREN TOT DE RIJKSTE LANDEN TER WERELD ”

      Hier ’n oppepertje voor je………….

      Geliked door 3 people

      • bobzelf zegt:

        Angélica zegt:
        26 maart 2022 om 13:20

        MON CHER AMI ,DANS LA FRANCE

        NATUURLIJ GENERALISEER IK ,SEMI ROTTERDAMMERT NATUURLIJK

        IK KAN NIET OVER 46 MILJOEN MENSEN OORDELEN
        WAT IK WEL KAN ,IS ALLES WAT IK TEGEN KOM EN KWAM IN DIE10 JAAR
        BEOORDELEN

        NOU PUNT 1 MET DE MEISSIES IS NIKS ECHT MIS. EEN BEETJE VROEG ZWANGER SOMMIGEN
        MAAR DAT HEB IK DIT KEER NIET GEDAAN WAHAHAHA

        DIE LEUKE DIKWIJLS HELE MOOIE MEIDEN , ECHT GEWELDIG , STUDEREN ZICH EEN SLAG I N HET ROND. OM DUS EEN GOEIE BAAN TE KRIJGEN EN NIET BIJ DE ALDI VAKKEN TE VULLEN
        DIE NEMEN DAN WEKELIJKS 1 OF 2 BIJLESSEN WAARONDER ENGELS BIJ MIJN MOOIOE MEISSIE , OOK NU NOG DE TECHNIEK STAAT VOOR NIKS DUS ENGELSE LES NAAR MOSKOU KIEV., OF WAAR DAN OOKDAAR VANAF HET ST6YRAND IN ATHENE WHAHAHAA
        GERINIG TOCH !! ..
        ALS ZE N.L. HELE GOEIE CIJFERS HALEN MOGEN ZE GRSTIS STUDEREN OP DE UNIVERSITEIT

        HET BETREFEENDE GAJUS NOU OM EERLIJK TE ZIJN KEN IK 3 JONGENS MANNEN DIEDEUGEN ,
        DIE GOED VOOR HUN VRIENDIN ZORGEN EEN REDELIJK GOEDE BAAN HEBBEN 1 ERVAN LAG MIJN STIEFDOCHTER TE KRIKKEN MAAR LEUKE HUMORVOLLE GOSERS

        DE REST IS DUS GAJUS, DRANKORGELS, ZUIPEN , GEEN DIPLOMA’S DUS ALLEMAAL KUT BAANTJES EN WEINIG GELD

        DUS DAT ZIJN DAN DE NORMALE ????? GASTEN DAN NOG, ALTIJD ACHTERDOCHT, ALTIJD GELIJK OP DE VUIST

        EN DAN HEB IK HET NOG NIET OVER DIE BANDERA MONGOLEN EN AZOV GRAFTAKKEN
        DUS ECHT ALS DIT OOK MEE KOMT STRAKS, DIE LOPEN DUS NIET ‘S NACHTS BIJ JE NAAR BINNEN MAAR OOK GEWOON OVERDA

        DUS IK WAARSCHUW MAAR EVEN , EN MET DIE BEDRAGEN DIE WEER GRATIS VERSTREKT WORDEN GAAN DIE ECHT NOOIT MEER WEG ..

        NOU PROBEER IK JE AL DIKWIJLS UIT TE LEGGEN HOE NEDERLANDER UITZIET IN 2022!!

        DE GROTE STEDEN HELEMAAL ZWART EN EEN KLEURTJE, HOOFDDOEKEN TULNANDEN , JURKEN OOK BIJ MANNE EN DESERT NIKE SLIPPERS
        DAN DE MOCRO MAFFIA . DE 1 EURO DEALERTJES
        EN DAN KRIJG JE ER EEN 500.000 SUPER MAFFIOSO BIJ

        DUS JE KENT DE LEUS EN LIEDJE NOG WEL

        BLIJF ZITTEN WAAR JE ZIT ,EN VERROER JE NIET
        WANT HET GAJUS IS OP PAD EN DAT ZIE JE NIET

        HEBBIE UM , STAY THERE MIJN VRIEND , IK DOE MET JE MEE

        OOM BOBZELLUF 13 JAAR PLEITE . GOD ZIJ DANK

        OP 1 MINUUT 54 ,IN EEN FLITS HET GEHEEL MARMEREN , KALIMARMAROU STADION WAAR IK MET MIJN MEISSIE MET DE MARATHON FINISH

        Geliked door 1 persoon

  4. Angélica zegt:

    Laat ik proberen deze reactie nu eens zonder spellingsvauten te schrijven…
    Frankrijk en Turkije gaan of willen mensen evacueren uit Marioepol. De kans dat het verkeerd afloopt is natuurlijk gigantisch. Gaat het leger dat doen? Dan kan een ‘vergissing’ zomaar leiden tot WO III. Wat heeft Macron de Turken beloofd in ruil voor deze samenwerking? Macron wil zó graag opnieuw gekozen worden tot president… Laatst was hij al op visite bij Poetin. Die vond hem maar een zeurende onbenul… Oh oh oh, nu probeert Macron het opnieuw… door samen te werken met een dictator die graag bij de EU wil…, (ja, dat zal het wel zijn wat hij heeft toegezegd) Erdogan heeft 150.000 mensen opgesloten omdat ze meer democratie willen en Nederland heeft hij o.a. een fascistisch land genoemd. Ook houdt hij een deel van Cyprus bezet en bombardeert graag Koerdische dorpen. Twee clowns bij elkaar. ‘What could possibly go wrong…”
    https://tenor.com/view/sweet-engineer-constructor-daihatsu-cat-gif-14867144

    Geliked door 2 people

    • bobzelf zegt:

      Angélica zegt:
      26 maart 2022 om 13:20

      ZONDER ?? SPELLINGSVAUTEN ??

      JE SCHRIJF DAN MEISSIE SPELLING. VAUDTEN … WHAHAHAHAHAHA

      DIKKE HUG

      IK HOEFT DA NIE BIJ NA TE DENKE . IK BEN ZO OPGEVOET

      LATERRRRRR

      OOM ALFABET

      Geliked door 2 people

  5. Boike zegt:

    De VS/NATO/EU/WEF hebben de Russische beer decennialang getart, getreiterd en gepest. De beer is gaan grommen en heeft zijn tanden laten zien. Als Amerika meent een oorlog met Rusland te moeten ontketenen, dan getuigt dat van heel veel domme grootheidswaanzin. Rusland is Lybië niet en Poetin is Gadaffi niet. Rusland beschikt over hypermoderne massavernietigingswapens. Amerika wil kennelijk, omwille van de bijna gecrashte dollar, de derde wereldoorlog ontketenen.Die oorlog zal geen overwinnaars kennen, doch alleen verliezers. De grote verliezer is de planeet Aarde, die nadien grotendeels vernietigd en in een onbewoonbare radioactieve woestijn is verworden. Het is maar helemaal de vraag, of er dan nog leven op aarde mogelijk is. Maar op die vraag hebben satanische psychopaten geen antwoord. Het betekent in ieder geval het einde van onze beschaving.

    De defenitie voor beschaving luidt: “een verfijnde maniert van omgang”. Oorlog voeren en zeker een totale vernietigingsoorlog is toch wel een hele verfijnde manier van omgaan met elkaar. Wat anders is het, dan duivelsgespuis ???

    Geliked door 4 people

  6. Hovawart zegt:

    Het Amerikaanse Kolonialisme gaat een beetje té ver, en komt wel erg dichtbij……me dunkt.

    Like

  7. Blaffertje zegt:

    @Delamontagne.
    👍🏻
    Zo zie ik het ook.
    Ik ben het honderd procent met u eens.

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Het zijn niet mijn woorden, maar van Boris Karpov, Russisch correspondent in Fr.
      Ik ben te “warrig|” om zo te kunnen schrijven, heb zijn woorden uit ’t Frans vertaald.
      Al-met-al, ik vind dat die Biden een smerige politiek volgt en een gevaar is voor de wereld.
      Maar dat is Poutin volgens de MSM in NL en Fr. ( alhoewel je hier nog zenders hebt met tegengeluiden ..)

      Geliked door 3 people

    • boorzalf zegt:

      ??????

      Like

  8. aquarius4422 zegt:

    Een oorlog met Rusland kan niet gewonnen worden, uiteindelijk zal toch onderhandeld moeten worden over een wapentilstand.
    Maar tegen die tijd ligt (weer eens) een groot gedeelte van Europa in puin.
    Verstandige mensen zouden het hoofdstuk oorlog overslaan en gelijk onderhandelingen beginnen.
    Maar waar vinden we die nog in de westerse wereld?

    Geliked door 4 people

    • BigLJohn zegt:

      aquarius4422; Helaas is er nog steeds nooit vrede geweest zonder dat er een oorlog aan vooraf ging. Wat dat betreft is de mens nog steeds een oerbewoner die zijn medemens met een knots zijn hersens inslaat !

      Like

  9. Ton Ruygrok zegt:

    Wie ben ik… maar denk toch dat dit niet zomaar even tedoen is voor de VS …
    Want Rusland is geen Servië en/of Libië oid en in dit geval is er nog een China waar wel even rekening mee moet worden gehouden en ik zie Xping nog niet gezamenlijk met biden tegen Putin op marcheren, eerder andersom , dan wordt het allemaal toch wat minder leuk.
    Want met de eu van ursula en rutte enzo kun je het noch niet winnen van een naaktslak.
    Het westen is sinds m.n. covid wel een geduchte macht geworden mbt het in elkaar slaan van eigenburgers , maar ja.., of je het daarmee red op de internationale slagvelden , daar heb ik zo mijn twijfels over… pfffff…
    Maar nogmaals wie ben ik… een uiterst nietig aards stofje temidden van deze grote dol gedraaide wereld centrifuge …,
    Ton Ruygrok.

    Geliked door 3 people

  10. bezigebij63 zegt:

    De Russen moeten de VS vooral op hun eigen grondgebied gaan aanvallen. Daarmee bereiken ze ongetwijfeld dat de yanks hun militairen moeten terugtrekken uit de EU om hun eigen land te verdedigen en gelijkmatig de infrastructuur en de militaire doelen daar uitschakelen want de Russen zijn ten opzichte van de NAVO ook wat bewapening betreft ver in het voordeel. Ze zetten zich maar voor 25% in in de Oekraïne. Gelijkmatig dan ook hier de politieke leiding en leiders uitschakelen.

    Geliked door 1 persoon

  11. Richard zegt:

    Om aan al dat gedon… een einde te maken, zou Putin een werelddaad verrichten door de NATO te vragen lid te mogen worden. De Nato kan niet weigeren vanwege enorme opstanden na dit verzoek. Er breekt een periode aan van ‘mogelijkheden’ overwegen en daarna is het uit met die eeuwige vete. Wat valt er nog oorlog te voeren als we allemaal lid zijn van dezelfde club?
    Het idee lijkt argeloos en ondoordacht. Dat is het echter niet, tenminste niet als de leden willen afzien van het geld verdienen met wapens. En daar zit de moeilijkheid….

    Geliked door 1 persoon

  12. Koolstofpootjes zegt:

    De NAVO is bezig om op de noordflank een troepenopbouw te organiseren, in het kader van “oefening”. Nu is het houden van een “oefening” op dit moment en tegen de Russiche grens subtiel gezegd uitdagend, maar feitelijk en gezien alle andere uitspraken een oorlogsverklaring.
    De rode lijn die de Russen hadden gezet is al overschreden, en een nieuwe “rode” lijn zal zeer waarschijnlijk worden overschreden of is dat mogelijk al. Zodra de gevechten ten oosten van de Djnepr over zijn zal Rusland de handen vrij hebben en zwaar materieel kunnen verplaatsen naar de Baltische staten. Indien de NAVO de rode lijn over gaat of al is zullen de Baltische staten en Finland en mogelijk Noorwegen de klappen krijgen op militair gebied, bij ons zal de infrastructuur totaal weg zijn. Dat is genoeg om Europa lam te leggen, de plunderende bendes met asiel erkenning en hun vrienden zonder papieren zullen de rest doen. Ten slotte is de tafel gedekt, als papa ineens blind is en doof kan alles ……

    DE GREAT RESET is niets anders dan WO3 om alle rechten van burgers en hun bezit erna te kunnen uitvegen. Zo bouw je een totalitaire staat, door alles ervoor uit te wissen.

    Geliked door 4 people

  13. saddy zegt:

    Gadaffi was idd iemand die de petro-dollar wilde omzeilen, maar Saddam Hussein was er ook mee bezig.
    Putin heeft geluk dat Saudi Arabie hier nu ook voor heeft gekozen.
    De petro dollar kon weleens verleden tijd zijn. En dan is amerika failliet.
    Ben benieuwd hoe snel blackrock nog even je pensioenbeleggingen omzet in dollarbelangen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie