Poetin zuivert nu de Oekraïne van het nazisme en de Deep State en wil de vrijheid aan de Oekraïners teruggeven

(Door: “Balkanske priče”)

De Verenigde Staten (de Deep State – de schaduwregering in de VS) zijn al jaren geleden begonnen met het voorbereiden van een oorlog tegen Rusland door gebruik te maken van de Oekraïne. Zij zijn uit op de vernietiging van Rusland in zijn huidige vorm. Het leiderschap van Rusland, Poetin, moet vervangen worden (regime change), omdat Rusland niet  meewerkt aan de Westerse Nieuwe Wereld Orde (Vierde Rijk). In 2014 werd door het Westen, onder leiding van Verenigde Staten, de democratisch gekozen regering van de Oekraïne verwijderd. Dit gebeurde middels een staatsgreep, bekend als de kleurenrevolutie Euromaidan. Hierna werd een door de VS gecontroleerde regering geïnstalleerd. Vanaf dat moment heeft het Westen Oekraïne van alles beloofd, en heeft het Westen Rusland eindeloos geprovoceerd. De laatste jaren leek het er steeds meer op dat Oekraïne lid zou gaan worden van de NAVO. Maar Rusland wil geen NAVO-land aan zijn grens, wat is daar mis mee? Zou de VS toestaan dat Mexico of  Canada door Rusland zwaar werd bewapend? Natuurlijk niet. Nog gekker werd het toen Zelensky op de Veiligheidsconferentie in Munchen in 2022 suggereerde dat Oekraïne moest overwegen een kernwapenprogramma te starten. Er werden ook militaire trainingsmissies opgestart, wapens geleverd. Zo begon de oorlog in Oekraïne…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Poetin zuivert nu de Oekraïne van het nazisme en de Deep State en wil de vrijheid aan de Oekraïners teruggeven

  1. droevige mof zegt:

    In Duitsland is het nu strafbaar om de letter Z op je hemd te schilderen of een Z op je auto te plakken. Z staat voor “za pobedoy”, Russisch “voor de overwinning”. Elke publieke goedkeuring van de Oekraïense invasie is vanaf nu “VERBOTEN!!!” Blijkbaar zijn ze nu helemaal gek geworden. Het doet me denken aan de laatste maanden van de DDR voor de val van de Mur.
    https://www.berliner-kurier.de/politik-wirtschaft/ukraine-krieg/schluss-mit-putin-propaganda-in-deutschland-das-z-symbol-wird-strafbar-li.219034

    Geliked door 6 people

    • Htskday zegt:

      Mag ik mijn favoriete Zorro shirt nog wel dragen, of moet ik die nu onmiddelijk verbranden.

      Wordt binnenkort de “Z” uit het alfabet verbannen?
      Z wordt S?
      Dubbel S is ook zowat..

      Vragen, vragen..
      Verwarrende tijden…

      Geliked door 1 persoon

  2. Johan zegt:

    Als je die krantenkoppen in de Televaag bekijkt, zou je haast gaan geloven dat het Russische leger binnenkort verslagen is.
    Nu komen ze weer met een belachelijk nepbericht : “Russische generaals sneuvelen bij bosjes “.
    Hoe verzinnen ze het ? Terwijl het bijna gedaan is met het leger van de Oekies. Nog twee, drie weken, dan staan al de Oekietanks stil (zonder benzine) en kunnen ze helemaal niks meer.
    Je denkt toch niet dat Rusland nog olie exporteert naar Oekieland ?

    Geliked door 4 people

    • BosscheBol zegt:

      Klopt, de telegraaf viert elke ochtend der totaler Endsieg van Oekraïene. De Russen kunnen er echt niets van. Ze houden hun geweer achterstevoren en zo verslaan ze zichzelf.
      Het is wel zo’n beetje klaar in het westen. Mensen geloven een propaganda die door en door infantiel is. In éen ding hadden de wappies ongelijk: dat er nanochips in die spuiten zaten waarmee wij gecontroleerd zouden worden. De schapen hebben zo’n chip absoluut niet nodig. Een paar domme kleuterverhalen zoals die achterstevoren gehouden geweren en ze (>95%) staan alweer juichend achter hun “leider”.
      Straks zitten ze in de kou, de winkels zijn leeg en ze trekken juichend naar het slagveld om te sterven voor onze grote staatsman en -vrouw.

      Geliked door 1 persoon

  3. Jan Jansen zegt:

    Ik weet niet of hem dat gaat lukken, als het volk de Hitler groet doet aan de vlag van Oekraïne, de foto staat bij EJ bron.
    Hier hebben onze ouders die in het verzet zaten tegen gevochten in 40/45 waarom is dan mijn vraag, als ze nu massaal Europa binnen komen. Volgens mij moet de heer Rutte ook van die kant zijn als op internet het rondehuis op de Veluwe zoekt.

    Geliked door 4 people

    • oudmarinier zegt:

      Dat zal Rutte ook wel zijn….. alleen NIET openlijk !!! Zo’n sneaky lafbek is ’t wel .

      Geliked door 1 persoon

      • Jan Jansen zegt:

        Als ik Rutte voor de tv ziet, met het zelfde zwart haar kapsel, hoef je alleen maar die snor onder zijn neus te plaatsen, dan is het precies de man van de jaren 30/45 en daar zitten de domme vvd stemmer op te wachten

        Like

  4. saddy zegt:

    Deep state heeft geen centimeter verloren tot nu toe.

    Vanaf 7 minuten:

    En Big Bill houdt je ook in de gaten:

    Wir wurden auf einen Bericht des „Institute for Strategic Dialogue“ hingewiesen, um dem es um eine Analyse zur Verbreitung von „Desinformation“ im Rahmen der „Corona Pandemie“ geht. Der Bericht wurde unter anderem durch Bill Gates finanziert und sogar unser kleiner Blog kommt darin vor. Ein Blick auf die Arbeit aus 2021.(Van corona-blog.net)

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie