E-mails bewijzen: Hunter Biden financierde Amerikaanse bio-laboratoria in de Oekraïne

(Vertaling: E.J. Bron)

Daily Mail” en de “New York Post” hebben de E-mails

Het klinkt als een slechte Hollywood-film: de zoon van de president is erin verwikkeld voor het Pentagon bio-laboratoria in de Oekraïne aan de grens met Rusland te bouwen, waarin met uiterst gevaarlijke ziekteverwekkers werd geëxperimenteerd. Nu bereikt het schandaal de mainstream media: de “Daily Mail” en de “New York Post” hebben E-mails die het bewijzen.

Tot nu toe gold het als samenzweringstheorie of “Russische propaganda”, alleen vrije media zoals “Freie Welt”, “Report24”, “Infowars” of “Gateway Pundit” berichtten: “De Amerikaanse president Joe Biden is zelf betrokken bij het bouwen van bio-laboratoria in de Oekraïne”, aldus de voorzitter van de Russische Doema, Vjatsjeslav Volodin, donderdag. “Een investeringsfonds van zijn zoon Hunter Biden was betrokken bij de financiering en uitvoering van het militaire Amerikaanse biologische programma. Natuurlijk wist zijn vader Joe Biden daar als staatschef ook van.” Volodin eiste een parlementair onderzoek in de VS.

De Amerikaanse regering deed de Russische beweringen af als propaganda: het biologisch onderzoek in de Oekraïne zou noch geheim noch militair zijn, en zou slechts dienen om gevaar af te weren. Maar de “New York Post” en de “Daily Mail” publiceerden E-mails van Hunter Biden, die de Russische beschuldigingen onderbouwen.

De “New York Post” berichtte in oktober 2020 over de schandalige inhoud van Hunter Biden´s laptop, maa rhet bericht werd in de verkiezingsstrijd weg gecensureerd. Deze maand moest de “New York Times” met leedwezen vernemen dat de laptop echt is. Op deze laptop bevinden zich ook zakelijke E-mails van Hunter Biden, o.a. over de bouw van bio-laboratoria in de Oekraïne.

Volgens de mails was de investeringsfirma van Hunter Biden, Rosemont Seneca Technology Partners, met $ 500.000,- betrokken bij de biotech-firma Metabiota uit San Francisco, en zorgde voor nog meer miljoenen van partnerbedrijven zoals Goldman Sachs. Metabiota solliciteerde in 2014 als sub-ondernemer voor de aan het Pentagon gelieerde firma Black & Veatch, die voor de Amerikaanse regering biologische laboratoria in de Oekraïne bouwde en exploiteerde.

De bemiddeling van de zoon van de (vice)president loonde kennelijk de moeite: Metabiota kreeg de toewijzing voor $ 23,9 miljoen van de Amerikaanse regering, waaronder $ 307.901,- voor “Oekraïense onderzoeksprojecten”, aldus de officiële begrotingssite van de Amerikaanse regering.

In 2014 werd Hunter Biden eveneens door de grootste Oekraïense aardgasfirma Burisma Holdings in dienst genomen, waar hij $ 83.000,- in d emaand voor onduidelijke taken kreeg, hoewel hij over geen enkele ervaring in de Oekraïne of de energiesector beschikte. Dit feit werd in 2018 door de corruptieonderzoeker Peter Schweizer in zijn boek “Secret Empires” voor het eerst onthuld. Joe Biden beweert niets over de zaken van zijn aan drugs verslaafde zoon te weten. Op foto´s is Biden echter tijdens het golfen te zien met de Burisma-partners van zijn zoon.

Volgens de “New York Post” en de “Daily Mail” heeft Hunter Biden Metabiota ook met de firma Burisma in contact gebracht, en zelfs aangeboden dat Metabiota de kantoren van Burisma in de Oekraïne zou kunnen gebruiken. “Aan welke soort samenwerking wordt er gedacht?”, schreef de manager van Burisma, Vadym Pozharskyi, aan Biden in 2014 over het thema “wetenschapsproject in de Oekraïne”.

Bij het onderzoek naar levensgevaarlijke pathogenen op enkele honderden kilometers verwijderd van de Russische grens zou het echter niet alleen maar om wetenschap gegaan zijn, maar ook om de militaire verdediging tegen Rusland.

Zo schreef de vicepresidente van Metabioata, Mary Guttieri, in april 2014 aan Hunter Biden: “Ik heb een memo met een overzicht ove rhet werk van Metabiota meegestuurd, onze betrokkenheid in de Oekraïne en hoe we mogelijkerwijs ons team, netwerk en concept kunnen versterken om de culturele en economische onafhankelijkheid van de Oekraïne van Rusland en meer integratie in het Westen te forceren.”

De Amerikaanse belastingautoriteiten stellen op dit moment een onderzoek in tegen Hunter Biden. Waarom uitgerekend de onbetrouwbare zoon van de Amerikaans epresident werd ingezet om vaart te zetten achter de bouw van levensgevaarlijke biologische laboratoria in de directe nabijheid van Rusland zal vermoedelijk uiterlijk in 2023 de onderzoekscommissies bezighouden, zoals door Volodin wordt geëist.

Omdat de Amerikaanse regering dit tot nu toe altijd allemaal heeft ontkend, zouden de onthullingen waarschijnlijk het einde van de Biden-regering kunnen betekenen. Nu moet de Duitse pro-Biden mainstream pers nadenken hoe ze dit verhaal verpakt. Het wordt spannend.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op E-mails bewijzen: Hunter Biden financierde Amerikaanse bio-laboratoria in de Oekraïne

 1. Boike zegt:

  Papa Biden werd opeens heel fel.
  Het bedrog kwam uit de hel.
  De leugens waren heel snel.
  Maar Poetin vond de waarheid wel.

  Geliked door 6 people

 2. Peter. zegt:

  Over de beelden met kleine kinderen en die smeerlap hebben ze het niet eens ,opsluiten bij Ba Ba in de cel ,die weet wel raad met kinderverkrachters .

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De vraag;” Moeten we bang zijn voor Poetins chemische wapens?”, kun je beter verwoorden door te stellen; ” Moeten we bang zijn dat Poetin de chemische wapens uit de Amerikaanse bio-laboratoria in de Oekraïne tegen de Westerse wereld zal gebruiken, het oudhollandse gezegde ” een koekje van eigen deeg” zo u wilt……en maar blijven provoceren, jongens, nog even volhouden en voilà! Poetin has weapons of mass destruction, it could be a nuclear, radiological, chemical, biological, or other device that is intended to harm us……iedereen bommen los op Rusland!
  Wat een aanfluiting die navo……….levensgevaarlijke mensen.

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Bewijs Amerikaanse bio-labs in Oekraïne!!!!! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. ronjaspers zegt:

  Dit is niet waar mensen dit is nepnieuws,alle politici zijn integer en echte volks vertegenwoordigers.Die joe biden en hunter biden zijn integere corrupte kinderverkrachters.Die labaratoria voor biologische oorlogsvoering in het facistische/nazi oekraine zijn eigenlijk labaratoria voor biologisch voedsel.Vraag maar na aan neppresident en moslim obama,of aan de neppresident en kinderverkrachter biden.(cynisme)

  Geliked door 2 people

 6. Marijke zegt:

  Aha, dus toch! Dat er iets niet in de haak is rondom Biden was al lang duidelijk; hij zit de boel veel te veel op te hitsen, terwijl hij er niets te zoeken heeft. Nu blijkt waarom.

  Geliked door 2 people

 7. Jan Jansen zegt:

  Waarom krijgen we dit niet op de Nederlandse media

  Like

  • Boike zegt:

   @ Jan Jansen 27 maart 2022 om 11:53

   Propaganda en fake nieuws betalen waarschijnlijk beter dan echt nieuws. En de satanische elites bepalen wat wij mogen/moeten weten.

   Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  Dat Papa Joe Biden in 2014 een hele dubieuze rol speelde in de staatsgreep in Oekraïne op het Maidenplein Kiev is al heel lang en genoegzaam bekend.

  Dat papa Joe Biden zijn zoon Hunter Biden in 2014 op dubieuze wijze aan een super betaalde baan bij Oekraïense gasconcern Burisma Holdings hielp, was ook al genoegzaam bekend. Papa Joe Biden eiste dat een Oekraïner zou worden ontslagen. Hij had heel veel Amerikaans belastinggeld bij zich, maar dreigde dat niet te overhandigen, als het bewuste ontslag niet binnen een paar uur werd geregeld.

  Papa Joe Biden’s zoontje Hunter Biden werd in 2014 bij de Amerikaanse marine ontslagen vanwege cocaïne gebruik/verslaving.

  Papa Joe Biden’s zoontje Hunter Biden schijnt ook een beruchte reputatie te hebben aangaande sexueel wangedrag.

  Maar de Democraten waren heel erg blij, dat na President Donald Trump er weer een “waardige” familie in in het Witte Huis kwam wonen.

  https://www.ninefornews.nl/staatsgreep-oekraine-daders-schermen/#go-to-content

  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/buitenland/2021/08/joe-biden-hunter-biden-uitgelekte-videos/

  https://www.businessinsider.nl/hunter-biden-oekraine-schandaal/

  https://en.wikipedia.org/wiki/Biden%E2%80%93Ukraine_conspiracy_theory

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s