Weerspannige Oekraïne-vluchtelingen: Geen interesse in corona-vaccinaties

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bittere teleurstelling voor Duitse goedmenschen: de overwegende meerderheid van de uit de Oekraïne naar Duitsland gevluchte personen maakt geen gebruik van het gratis “vaccinatieaanbod” van de Duitse autoriteiten. Dat is niet verrassend: in de Oekraïne bedraagt het vaccinatiepercentage op dit moment 34,5% (tegenover 75,7% “volledig gevaccineerden” in Duitsland).

Zo registreert de burgemeester van Neurenberg, Marcus König (CSU), teleurgesteld: “Helaas stellen we vast dat de vluchtelingen ons niet de vaccins uit handen trekken.”

En dat niet alleen: Duitsland´s vaccinatieregime heeft blijkbaar tot ver over de grenzen heen voor negatieve krantenkoppen gezorgd. De burgemeester van Fürth, Thomas Jung (SPD), verklaart: “Veel mensen die hier aankomen, hebben zelfs panische angst voor ´gedwongen vaccinaties´.”

En: een niet onaanzienlijk deel van de zogenaamd gevaccineerde Oekraïners zou bovendien met vervalste vaccinatiebewijzen onderweg zijn. Nu dienen de vaccinatieweigeraars bijvoorbeeld met vertaalde vaccinatiepropaganda en beïnvloeding door Oekraïense artsen aangepakt te worden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weerspannige Oekraïne-vluchtelingen: Geen interesse in corona-vaccinaties

  1. Peter. zegt:

    Ouderen in Duitsland stierven zonder hun kinderen omdat ze geen bezoek mochten ontvangen,nu stellen de hypocriete politieke dwazen alle deuren weer open,als je maar vreemd bent ,liefst uit Afrika ,maar Oekraïne is ook goed .

    Geliked door 2 people

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Als het bij deze ene weerbarstigheid zou blijven kon iedereen blij zijn. Het tegendeel is echter waar. Het is slechts wachten totdat ze gesettled zijn voordat ze los gaan. En dat los gaan doen ze dan ook heel erg goed. Het Oekraïens criminaliteitscijfer behoort namelijk tot de wereld top vijf. Hun gedrag is dan ook vergelijkbaar als een mix tussen een Tetsjeen en een marokkaan. Maar dan in het kwadraat.
    Geen huis beschikbaar voor hen is dan ook geen enkel probleem. Die schoppen in groepsverband de nodige marokkanen en andere negers gewoon uit hun huizen want die moeten ze niet.

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    Het gaat zeer voortvarend met de massa opvang van al die vluchtelingen in ons gave landje. https://www.ad.nl/binnenland/hulporganisaties-slaan-alarm-om-opvangtekort-vluchtelingen~a82c0ecf/ Vooral die deugmensjes die niet beseffen waar ze mee bezig zijn wie de rekening gaat betalen, wie de mondjes nog gaat voeden terwijl het water zo goed als aan onze lippen staat https://www.frontnieuws.com/het-westen-gebruikt-de-voedselschaarste-als-wapen/ In ieder geval heeft er nu al een gastgezin meer dan genoeg van https://www.telegraaf.nl/nieuws/971944110/rien-76-nam-zeven-oekraiense-vluchtelingen-in-huis-goddank-zijn-ze-weer-weg
    Hoe gaat het straks met de enorme druk op de gezondheidszorg Oekraïners waarvan er maar zeer weinigen zijn gevaccineerd en de vraag met welke aandoeningen komen ze de grens over die medische behandeling noodzakelijk maakt. Volgens Kaag is het geld op niets kan meer worden nagekomen de belastingbetalers hebben het nafluiten https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/03/nu-al-gehannes-over-energiecompensatie-gemeenten-hebben-te-weinig-geld-rijk-schat-budget-te-laag-in/ maar er moeten natuurlijk vele miljoenen voor het leveren van wapens naar de Oekraïne buiten de komende klimaathysterie om die jaarlijks miljarden gaat kosten. Dromen mensen nog om met de sleurhut naar Frankrijk o.i.d. te kunnen rijden https://niburu.co/het-complot/17255-duitsland-heeft-plannen-voor-het-rantsoeneren-van-diesel-en-gas
    Wat zijn we toch nobel voor de Oekraïnse kindjes maar hoe zit het met onze Nederlandse kindjes https://niburu.co/binnenland/17257-oekraiense-kinderen-worden-gered-nederlandse-niet
    Hoe kunnen mensen zo vreselijk dom zijn om hieraan mee te werken ze beseffen werkelijk niet wat ze te wachten staat en hoe die massale opvang onze algehele samenleving ontwricht. Tja volgens de verrader Rutte leven we toch wel in een gaaf landje.

    Geliked door 2 people

    • Boike zegt:

      @ Julia 26 maart 2022 om 17:09

      Ik herinner mij uit kindertijd, de 50-er jaren, dat er grote woningnood was. Het kon zijn, dat je jaren en jaren en jaren ingeschreven stond als woningzoekende, eer je een woning kon bemachtigen. En dan mocht je blij zijn en vooral niet kieskeurig. Voor jonge mensen zat er vaak niets anders op dan introuwen of inwonen op een zolderkamertje. De lol was er meestal gauw vanaf. En allengs stapelden de problemen zich op. Het moge duidelijk zijn dat de extreem linkse Rood Groene Drammers66 daar geen sjoege van hebben meegekregen. Pas in de tweede helft van de 60-er jaren kwam er enige verlichting in de woningnood.

      Stelt u zich even voor, dat een jong getrouwd stel inwoonde bij zijn ouders. Er kwamen kindjes. Papa en mama en de kindjes moesten één kamer delen. Schoonmoeder bemoeide zich overal mee, want het was haar woning. Mama kon geen kant op en lag telkens in tranen op bed. En papa zat gevangen tussen twee kijvende vouwen en kon niet anders dan zijn heil in de kroeg zoeken. Menig huwelijk liep aldus op de klippen. Ja, dat was de realiteit van inwonen.

      En dat was dan nog eigen volk en eigen familie. Maar wat met vreemden, die de taal niet spreken, andere gewoontes hebben, eisen stellen, NAZI sympathieën vertonen en het niet zo nauw nemen met mijn en dijn ??? Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat het gauw gedaan zal zijn met de linkse ruimhartigheid.

      Like

  4. Andre zegt:

    Het sprookje moet in stand blijven natuurlijk en vergeet je mondkapje niet in D. Links vindt het prachtig lekker met touringcars met vluchtelingetjes schuiven gewoon omdat het kan. Ben je UA dan rammen ze je wekelijks een stok in je neus en als beloning krijg je een sandwich die je op de rand van je stapelbed mag op eten dag in dag uit. En dan NL daar gaan ze als 3e rangs EU burgers ingezet worden voor asperges steken, paprikas plukken en als ze niets meer opleveren voor LINKS dan gaan ze weer verder in de touringcar. Het is denk ik wel tijd! Rutte moet weg. Bruxxel is kapot met hun NATO voorop. Donderdag was het NATO feest in Bruxxel en wie liep er tussendoor? Klaus Schwab!

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Volgens mij moeten al die gasten die zo ruimhartig zijn zelf niet zijn gevaccineerd. Ik kan mij herinneren hoe miljoenen mensen Nederlanders veroordeelde vanwege het feit dat zij zich niet lieten vaccineren en ze wappies noemde en het prima vonden dat eigen burgers werden buitengesloten van het maatschappelijk en sociaal leven en zij de schuldige waren van de overbezette zorg. Daar hadden wij toch zo een grote mond over evenals De Jonge die de ongevaccineerden wel wist te vinden. Kun je nagaan hoe het is gesteld met dit soort mensen nu de hypoccriete Miep of Jan uithangen.

    Geliked door 2 people

  6. droevige mof zegt:

    In Duitsland wonende Russen en Wolga-Duitsers zijn ook hardnekkige vaccinatiesceptici. Helene Fischer heeft hier kritiek op moeten incasseren, maar dit heeft haar helemaal niet geschaad, eerder het tegendeel.

    Geliked door 1 persoon

  7. Bas zegt:

    WTF! Nep Oekraïners…

    https://www.zerohedge.com/geopolitical/30-ukrainian-refugees-are-actually-other-countries

    30% van de “Oekraïense vluchtelingen” komt eigenlijk uit andere landen

    Ongeveer een derde van de Oekraïense vluchtelingen die in Frankrijk aankomen, zijn eigenlijk economische migranten uit andere delen van de wereld, voornamelijk Noord-Afrika en het Midden-Oosten, volgens een onderzoek van de krant Le Figaro.

    Meer dan 5.000 vluchtelingen zijn al vanuit Oekraïne in Frankrijk aangekomen, sommigen worden per bus vanuit Berlijn vervoerd en anderen per trein en vliegtuig.

    “Veel van degenen die via officiële kanalen aankomen en door de autoriteiten worden geïdentificeerd, zijn echter niet-Oekraïens, en Le Figaro meldt dat maar liefst 30 procent migranten van andere nationaliteiten zijn”, meldt ReMix News.

    “De krant onthult dat 7,5 procent de Algerijnse nationaliteit heeft, terwijl 3,5 procent van de aankomsten respectievelijk uit Ivoorkust en Marokko komt.”

    Indiërs en Kirgizische staatsburgers vertegenwoordigen ook een deel van de nepvluchtelingen, naast migranten uit de Democratische Republiek Congo, Kameroen, Pakistan, Nigeria en China, die allemaal ten onrechte beweren Oekraïens te zijn.

    De prikkel voor economische migranten om asiel te krijgen in Frankrijk door zich voor te doen als Oekraïner is duidelijk, aangezien ze een onmiddellijke algemene vluchtelingenstatus, gegarandeerde huisvesting en educatieve, financiële en medische steun krijgen.

    Geliked door 2 people

  8. Bas zegt:

    De zgn Oekrainers….én over de 60, dus ze hoeven niet te vechten.
    Stelen dus de plekken die voor vluchtende vrouwen en kinderen zijn…!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie