Oekraïne…

(Door: “Peter Selie”)

Om toch maar vooral te laten zien dat ze achter de slachtoffers van de oorlog tegen Oekraïne staan, verjagen we hier alle Russen. Zelfs sportlui, zag ik, die in ’t algemeen boven alles verheven zijn, moesten het veld ruimen  en dat wil toch wat zeggen. Maar de Russische vrachtwagenchauffeurs die niet aan hun geld kunnen, laten we rustig verkommeren. Hoe humaan zijn we toch!

Zo stuurde Beieren de Russische dirigent van het Beierse Symfonieorkest weg. Een dag later volgde de wereldberoemde Russische operazangeres Anna Netrebko. Het is teveel om op te noemen. Nu vraag ik me af of ze ook de conservenfabriek van HAK, die in handen is van de Russen, hebben gesloten. Maar daar kunnen we zelf iets aan doen door hun producten niet meer te kopen, er  is voldoende alternatief. Niet duurder, maar goedkoper en  minstens even goed zo niet beter, maar dat hangt een beetje van je smaak af. En worden de fabrieken  van Johma in Nederland en Polen gesloten, want, zoals ik deze morgen las, hebben tegenwoordig ook een Russische  eigenaar.

Maar is het in China allemaal oké? Blijkbaar, want er was zelfs geen sprake van om geen Nederlanders naar Peking te sturen. De Oeigoeren zijn een kleinigheid, want in het gebied waar ze wonen bevinden zich 180 opvoedingskampen annex  gevangenissen waar ze stelselmatig worden gekweld, maar dat is voor het hypocriete Westen geen reden om dat land te boycotten.

We zijn nog niet op het hoogtepunt, want wie ervan uitgaat dat het ergste voorbij is, heeft er niets van begrepen. Het ergste moet nog komen! De verkiezingen zijn weer achter de rug. Sinds Pim Fortuyn heb ik niet een verkiezing overgeslagen, omdat anders de tegenpartijen, zoals van zwarte racisten (anti-blanken), in ieder geval geen voordeel hebben van mijn verstek laten gaan.

In wat voor een wereld leven we? Het was weer goed raak. In Ede reed een vrouw twee keer over een 64-jarige man, en in Rosmalen stak een meid van 17 jaar een 21-jarige man dood. En tenslotte, voor zover mij bekend, reed in het Waalse dorp Strepy een automobilist moedwillig 10 mensen direct dood en verwondde er 36, waarvan meer dan tien zeer ernstig. In zo’n soort verwilderde alles-moet-kunnen wereld. Fijn vooruizicht. Ongetwijfeld zijn daar mede de tv-programma’s van de kwaliteitsomroepen schuldig aan. Omdat voornamelijk Amerikaans geweld daar aan de orde is en we beginnen het zelf ook al na te doen.

Hier loopt het storm met wat we kunnen doen voor de vluchtelingen (hoeveel zullen er teruggaan??) De een liep nog harder dan de ander om vluchtelingen in huis te halen. Er zijn mensen die een hele familie opnemen. Het was te voorzien, dat daar het nieuwtje snel af is. En waar kun je dan naartoe om ze kwijt te raken. Bart de Wever in De zevende dag van afgelopen zondag: Burgemeester ik wil Oekraïners opnemen en nu ze die hebben komen ze bij mij, de burgemeester, met de vraag hoe komen we er vanaf?

Ik voorzie grote problemen. Het zijn inderdaad nu slachtoffers, maar in elk geval geen schattig volk. Als ik straks ongelijk blijk te hebben, kom ik daar zeker op terug. Gisteren zag ik op enkele video’s hoe ze dat met hun ‘vijanden’ doen. Wat voor mensen het waren  weet ik niet, maar ze werden in kleefband omwikkeld aan lantaarnpalen vastgeplakt en hun broek werden helemaal naar beneden gedaan in dit koude weer. ONMENSELIJK!

Wat zal ons de nabije toekomst brengen? Ik kan niet in de toekomst kijken, maar ik voorspel u dat wij gaan lijden onder de ambities (=haat) van politici, die Nederlanders en andere mensen tot slaaf willen maken. U gelooft het niet, maar we gaan het beleven. Natuurlijk houdt de uitbuiting  en de discriminatie geen stand, maar voor de tijd die het neemt, zullen we te beklagen zijn.

Frans Timmermans’ oproep op de tv om alle blanken uit te roeien waar ze zich ook mogen bevinden op aarde, er moet een nieuw soort mens komen naar het model van de NWO. Een mens zonder hersenen, die  24 uur per dag klaarstaat voor het gespuis van de NWO. Waar ze allerlei gruwelijke experimenten mee kunnen uithalen.

In Hongarije heeft men alles naast zich neergelegd en hebben een premier die voor zijn volk en zijn waarden staat, maar hier stemt men wat Brussel voorschrijft, want hun baan, nu en in de toekomst als de EU is hernoemd tot NWO, is hun heilig.

Gelukkig heb ik voldoende vertrouwen in God, die alles heeft geduld, maar daar zal een einde aan komen. Elk fatsoenlijk mens zal zich houden aan de regels die een samenleving nu eenmaal nodig heeft. Maar het zich verrijken ten koste van de massa is onethisch en kan dus niet geduld worden. Intussen hebben ze hun schuilplaatsen volgestouwd met alle heerlijkheden die deze aarde biedt, terwijl ze zich vol zitten te proppen en via het scherm toe
zien hoe het volk crepeert.

Niet van de EU, maar wel van mij en hopelijk duizenden met mij, de felicitaties voor Orbán met zijn  overwinning. Ga zo door a.u.b., heer Orbán!!

Door:
Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oekraïne…

  1. Hovawart zegt:

    Zullen we ooit nog gaan meemaken dat onze regering in Brussel op de proppen zal komen met een website van Oekraïense bruiden, voor een betere verdeling van vluchtelingen zeg maar…….
    Het stemt vele ongehuwde stemmers vast tevreden als er een EU-datingsite komt,…een soort fokprogramma zoals een beruchte Oostenrijker ooit bedacht heeft.

    Like

    • karton zegt:

      @ Hovawart op 14-4-2022 om 19.32 u.
      Ik zat wat “suffig” de diverse reacties te lezen………totdat ik de uwe las, ik dacht meteen : “Dát opent nieuwe perspectieven !” Ik was meteen klaar wakker en “bij de les”.
      Ik ga, dat is m’n plan, een datingsite oprichten met huw- en vruchtbare Oekraïense mevrouwen. Over haar foto plak ik een zwart balkje, zoals bij criminelen, en ná betaling van een “verwaarloosbaar” bedragje, aan mij natuurlijk, haal ik dat balkje weg.
      Ik ben reeds verzekerd van één vaste klant t.w. “minister” Weerwind, aangezien zijn nickname luidt : “minister” Weer-een-kind, verwacht ik “heldendaden” van hem; de man zou eigenlijk “minister van Fok” moeten worden genoemd (dit is maar zo een idee van mij).
      Bekijk nou eens objectief het hele “Haagse Zootje” , er zit toch niet één normaal mens in ? ’t Is een bij elkaar gesprokkelde zooi van elders mislukte mensjes.
      Nou kunnen ze de begroting niet eens sluitend krijgen , terwijl er in Nederland 100-duizenden gezinnen zijn die met hetzelfde probleem te kampen hebben, maar daar hoor je “Den Haag” niet over, stelletje ellendelingen !

      Like

      • Hovawart zegt:

        Waarde Karton, hulde voor elk initiatief waarbij de zielige vluchtelingen geholpen kunnen worden op een waardig leven in vrijheid en vrede binnen de EU,….
        Ik ben zo’n ”smoelenboek” al eens eerder als datingsite tegengekomen, dat waren huwbare meiden uit donker-Afrika,…..de foto’s waren volgens mij toen nog in sepia of zwart-wit……(en zonder zwarte balkjes, die kwamen later pas van pas)

        Like

      • karton zegt:

        @ Hovawart op 15-4-2022 om 10.50 u.
        U brengt mij steeds wéér op een nieuw idee , dank !
        Een datingsite voor huw- en vruchtbare zwarte mevrouwen uit Afrika, prachtig plan en ’t scheelt mij heel veel werk : ik hoef dan n.l. géén zwart balkje over hun kop te plakken.
        Waar mijn verdiensten dan vandaan moeten komen moet ik nog ff bedenken.
        Dat échte vluchtelingen geholpen moeten worden dat ben ik met u eens, maar laat ze dan snel teruggaan als hun vaderland dient te worden hersteld/opgebouwd.

        Like

  2. Niek zegt:

    Nou peterselie jij bent ook geen 18 meer en ik ook niet met 35 jaar ervaring maar dat ze er niet voor mij en jou zijn is wel duidelijk, zij zouden heel graag China 2.0 invoeren want dat is lekker makkelijk. Soms moet je gewoon stevig mediteren en denken? heb ik er invloed op? Nee- Puck-It
    En dat is tegelijkertijd ook de valkuil van machteloosheid en zover zijn we al van verzet/protest verwijderd dat wij zelf niet eens meer het onderscheid of verschil durven maken of je eigen mening durven hebben, ken je nagaan!

    Like

  3. Harry zegt:

    God helpe je over de brug als je op hem vertrouwt !
    Daar komt dus geen donder van terecht .
    Het is levensgevaarlijk te vertrouwen op een waanidee , dat nooit werkelijkheid zal worden !
    We zullen HET ZÉLF MOETEN DOEN !
    En de klok tikt dóór .
    Tot nog toe steekt ie geen poot naar ons uit , niet ? Waarom morgen wél ?
    Hardnekkige kwaal , die religie !
    Verder prima verhaal .

    Geliked door 1 persoon

  4. Rini Stegeman zegt:

    Momenteel alles over de Oekraine op Zembla

    Like

  5. bobzelf zegt:

    MAMA IK GA IN UKRAINE MEEVECHTEN
    IK MOET ZE STEUNEN

    DUS HALLO AZOV !!

    OOOH NOU HEBBEN DE RUSSEN MIJ GEVANGEN GENOMEN .. MAG IK NU NAAR HUIS ??

    WHAHAHAHHAAHHA . DIE ZIEN WE NOOIT MEER TERUG !!

    SNEEUWBALLEN MAKEN ALS JE MAZZEL HEBT KLOOTZAK

    SAAMEN MET TIJL’S VRIEND NAVALNY WHAHAHAHAHA

    WAT EEN ZELDZAME LUL

    ·
    𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞𝐬 𝐨𝐟 𝐚 𝐁𝐫𝐢𝐭𝐢𝐬𝐡 𝐬𝐨𝐥𝐝𝐢𝐞𝐫 𝐜𝐚𝐩𝐭𝐮𝐫𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐩𝐨𝐥 𝐚𝐬𝐤 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐭𝐞𝐝 𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐞𝐥𝐲.
    “He called me and said they didn’t have any weapons left to fight,” Aiden’s mother, Emma Vardy, told reporters.
    The Briton warned his followers on social networks about the impending surrender: “48 days have passed, we tried our best to defend #Mariupol, but we have no other choice but to surrender to Russian forces. We don’t have food or ammunition.”
    Now Aiden’s relatives are appealing to the Russian authorities through British tabloids to have pity on their boy, mindful of Russian President Vladimir Putin’s warning that the POW Convention does not apply to foreign mercenaries in the Donbass.
    #RussianNews
    10 comments
    David Fenech
    So he went to fight along the neo nazis..now he will end up in Siberia…for sure it will not be a vacation.

    Reply
    3 h

    Olga VictorovaAuthor
    David Fenech Siberia is a wonderful region with beautiful nature and strong kind people living there!

    Reply WHAHAHAHHA , DEZE VIND IK WELERG LEUK . WHAHAHA
    2 h

    Marina Diaz
    Olga Victorova
    Yesh but he IS NOT going to see much WHAHAHAHAHA ,K MAG DIE HUMOR WEL

    Reply
    2 h

    David Fenech
    Olga Victorova yes i can imagine..for a vacation be amazing not as hard labour.. same faith Nazis prisoners of war got during 2world war.

    Reply
    1 h

    Robert Post
    Olga Victorova he should become Navalny’s neighbor. YES ISAID ALSO WHAHAHAHA

    Reply
    1 h

    Olga VictorovaAuthor
    David Fenech My father was a military man and my family lived in Siberia for a long time. In winter it was sometimes -40 C outside

    DUS ALTIJD LEKKER WEER WHAHAHAHA ,

    KOUD HE, OME BOB

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    GEWELDIG STUKKIE MAKKER IN DE STRIJD

    HUGGIE OOM BOBZELLUF

    Like

  7. bobzelf zegt:

    Ramzan Kadyrov:
    “Chechen special units began large-scale work to eliminate mercenary groups in the Lugansk

    People’s Republic.

    They now predominantly include the so-called Ichkerian, Georgian and other criminal battalions”. IS NU DUS ECHT BEGONNEN

    STUUR WAPENS , !!!!!!!!!!!!!!!!!! TOOOO LITTLE ….. TOOO LATE .. YES

    DE NAZI SS ers KRIJGEN NU GEWELDIG OP HUN FLIKKER

    HEERLIJK , EN NO MERCY. WANT DE MISDADEN DIE DIT GAJUS HEEFT BEGAAN

    ZIJN WERKELIJK MET GEEN WOORD TE BESCHRIJVEN

    AAN EEN KRUIS NAGELEN , RECHTOP ZETTEN EN DAN LEVEND VERBRANDEN

    DENKT U NU EVEN MEE ?? IN 2022

    U SCHONK GELD VOOR DIT GAJUS . DAS PAS ERRUG

    EN UW REGERING STONDEN TE APPLAUDISEREN..

    WETEN ZE DAN ALLEMAAL NIKS ?? NET ALS ONZE HUIS KLOOTVIOOL TIJL ??

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  8. bobzelf zegt:

    ENN MENEER DIE HET WEL BEGRIJPT !!!

    ·
    Sergey Lavrov: Dit is een belangrijke verschuiving in het beleid van de EU en het hele Westen onder leiding van de VS (daar bestaat geen twijfel over) die plaatsvond na de start van onze speciale militaire operatie. Hun huidige beleid is geworteld in bitterheid en verwarring (excuseer de niet-diplomatieke woordkeuze), hoewel het niet alles is, maar eerder van dat land een bruggenhoofd maakt van waaruit Rusland eindelijk kan worden onderworpen en ondergeschikt aan het mondiale systeem dat door het Westen is gebouwd, hoewel de Koude Oorlog eindigde en het Verdrag van Warschau verdween. Het Westen kwam steeds dichter bij onze grenzen, ondanks zijn beloften om de NAVO niet uit te breiden, verklaringen dat we geen tegenstanders meer waren, en nog veel meer. ·

    Sergey Lavrov: This is a major shift in the policy of the EU and the entire West under the leadership of the US (there is no doubt about that) that occurred after the start of our special military operation. Their current policy is rooted in bitterness and derangement (excuse the non-diplomatic word choice), though it’s not all, but rather turning that country into a bridgehead from which Russia can finally be subjugated and subordinated to the global system built by the West, even though the Cold War ended and the Warsaw Treaty disappeared. The West was moving closer to our borders all the time despite its promises not to expand NATO, statements to the effect that we were no longer adversaries, and many other things.

    DE USA BLIJF GEWOON DOORDREUNEN HOOR, BIJ DE NAVO

    EVEN EEN GEKKE VRAAG . HEEFT U AL EEN PAKKIE SHAG GEHAALD ???

    VOORDAT DE BOM VALT ??

    USA EEN VOLKOMEN GESTOORD FAILLIETE TERING ZOOI

    HET WACHTEN IS OP ENKELE VRACHTSCHEPEN MET KERNRAKETTEN VOOR CUBA EN VENUZUELA

    EVEN KIJKEN WIE ER DAN MET DEUREN LOOPT TE GOOIEN

    IK ZOU ZE NU GEWOON STUREN . EN VRAGEN AAN DE USA

    WAT IS DAAR MIS MEE DAN ???

    DAN IS DE RUSTSTAND GEWOON 1 =1 TOCH

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  9. bobzelf zegt:

    ZOU IEMAND DIT ANAAL IN KUNNEN BRENGEN

    BIJ TIJL , WILLEMPIE. HORATIUS EN SS COHEN ??

    DANK U

    OOM AAMBEI

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie