D(emonen)66 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op D(emonen)66 . . .

  1. Gerrit zegt:

    Een partij zonder enige visie maar een lusthof voor baantjesjagers. Wie iets wil in de politiek en geen geweten heeft is daar aan het goede adres. Kampioen in het buitensluiten van tegenstanders.
    Zoals in Den Haag en ook in Hoorn. Ze sluiten snel een cordon zodat ze aan de macht blijven.

    Geliked door 4 people

    • R Thomasson zegt:

      @Gerrit Dat is precies de reden dat ze door buitenlandse geldmonsters zijn gefinancierd. De mooie idealen van D66 oprichters interesseerden ze niet. Het Nederlandse volk even min. De buitenlandse geldvampiers waren in een ding geïnteresseerd: de Nederlandse politiek net als een HIV virus te infiltreren, en van binnenin hun destructieve invloed uitvoeren. Deze partij is niet Nederlands, maar een valse vlag …een vreemde indringer.

      Like

  2. Harry zegt:

    Inderdaad : ENGERDS !
    Die Sophie zat vanmorgen weer te liegen , dat ze echt niet wist wat er binnen haar partij speelde .
    Ze kon het niet weten , want ze stond nooit met anderen samen bij de koffieautomaat .
    Ja hoor , maar dat gelooft niemand .
    Kaag wist het ook niet , want die had de bijlage niet gelezen !
    Wie is er zo gek dát te geloven ?
    En die Ollonkreng , die liegt altijd , dat het gedrukt staat .
    Gelooft ook niemand .

    Het zal toch niet zo zijn dat Alexandertje Pechtold straks de geloofwaardigste van het hele zootje is en dat ze hem van de politieke stronthoop moeten halen ,
    om de eerlijkheid in de partij op te vijzelen ?

    Geliked door 6 people

  3. Ton Ruygrok zegt:

    Kan wel bevatten dat deze figuren nooit het ” slachtoffer ” van grens overschrijdend gedrag zijn geworden.., of zullen worden…,
    Ton.

    Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      @Ton Ruygrok.
      Voor deze “dames” rent een echte vent direkt weg, hij krijgt er op zijn minst nachtmerries van.

      Like

    • Julia zegt:

      Tom Ruygrok Helemaal mee eens wat een vreselijke en afstotelijke vrouwen zijn deze portretten. Een echte gezonde man rent toch keihard weg of krijgt er zelfs nachtmerries van. Maar ja Kaag zocht destijds ook maar haar heil bij een Palestijn. .

      Like

  4. Boike zegt:

    Het is de partij van de (D)ictatuur, de (D)uivel, de (D)estructie, de (D)ood, de (D)esillusie, de (D)omkoppen, de (D)wazen, de (D)….. Inderdaad een hele doodenge partij.

    Geliked door 6 people

    • ronjaspers zegt:

      Boike.Leden van D666 zijn regelmatig op auditie geweest bij de nazi bilderberg groep.ollongkreng is een vriendin van bilderberg beabitch,en kaag gaat al sinds 2017 op auditie bij de nazi bilderberg groep.Dus geen wonder dat D666 zo volksvijandig is,ze voeren de NWO agenda uit (great reset)

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Boike.Leden van D666 zijn regelmatig op auditie geweest bij de nazi bilderberg groep.ollongkreng is een vriendin van bilderberg beabitch,en kaag gaat al sinds 2017 op auditie bij de nazi bilderberg groep.Dus geen wonder dat D666 zo volksvijandig is,ze voeren de NWO agenda uit (great reset)

      Like

  5. hannah zegt:

    4 heksen en die moeten op de brandstapel ……….. was het maar waar !!!

    Geliked door 6 people

  6. hannah zegt:

    waarvan D66 nummer 1 een heksenketel is

    Geliked door 1 persoon

  7. Ravian zegt:

    Ik mis de bezems…

    Geliked door 3 people

  8. Julia zegt:

    De demonen van D66 zijn gevaarlijker dan welk virus ook. Alsmede al die EU en WEF huichelaars en volksverraders ik ben er in ieder geval helemaal klaar mee. Wie zijn zij om heel Europa naar de verdommenis te helpen en hoelang blijven rijk of arme onderdanige schaapjes nog geloven in de bloemetje en de bijtjes die ze door de dagelijkse propaganda wordt voorgehouden. De tot heilig verklaarde Zelensky is een gekozen ex acteur en een rat die de marionet is om een derde wereldoorlog bewust te veroorzaken. Niet voor niets spreekt hij de Europese parlementen toe dat is nog nooit in de geschiedenis gebeurd. Vergeet niet dat wij met 150 miljoen Russen te maken hebben die nog nooit een oorlog hebben verloren https://www.frontnieuws.com/de-echte-reset-rusland-schetst-de-onvermijdelijkheid-van-een-nucleaire-oorlog-die-zij-zullen-winnen/ Ook vergeten dat de Russen een rol hebben gespeeld tijdens onze WOII en gevochten tegen de moffen. Ook hebben de Russen nog de kans gegeven om overgave. Het ultimatum voor de Oekraïense troepen in Marioepol is verstreken. Ze hadden tot 13.00 uur Nederlandse tijd om zich over te geven, maar ‘overgave is geen optie’, aldus een soldaat in de staalfabriek die als laatste fort geldt in de belegerde stad. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne. Dit is volgens het oorlogsprotocol dan hebben we over oorlogsmisdaden? Blijf geloven in de propaganda maar gegarandeerd daar komen we samen niet meer uit. Oorlogsmisdaad is om kinderen en burgers in te zetten tegen een leger dat is waar Zelensky zich schuldig gemaakt.

    Like

  9. Frits zegt:

    Nachtmerries. Overdag. 😲

    Like

Plaats een reactie