Capituleert het ultranationalistische Azov-bataljon vandaag in Marioepol?

(Door: “KEWIL” – Vertaling: E.J. Bron)

Onze enorm domme en huichelachtige journalisten dwaalt sinds weken in overgeschreven warrige bijdragen door de Oekraïne, legt niets uit en laat lezers en kijkers radeloos achter. Poetin is een monster, meer weet de staatsomroep niet. Het is hoogste tijd om een paar belangrijke, oude en al lang bekende feiten over de Oekraïne te brengen, zonder welke de allernieuwste ontwikkelingen in de oorlog überhaupt niet te begrijpen zijn. En daartoe behoort eerst een blik op de onderstaande kaart!

De Oekraïne met haar bewogen geschiedenis is in feite in tweeën gedeeld. In het westen de aanhangers van het Westen, van de EU, van de NAVO, van de Amerikanen, in het oosten overwegend oorspronkelijk uit Rusland afkomstige Oekraïners en Russen, die overwegend Russisch spreken en ook liever bij Rusland willen horen.

Laten we enkele data van voor de Oekraïne-oorlog van Wikipedia nemen: hele Krim 60% Russen, Sebastopol (Krim) 72% Russen, Marioepol 90% Russen, Donetsk 87% Russen. Loehansk 85% Russen, Odessa 65% Russen, Charkov 66% Russen, Jalta 66% Russen.

De cijfers variëren, verschillende jaren, gebieden, tellingen, maar de overwegende meerderheid van de “Russen” met Russisch als moedertaal in deze oblasten en grote steden van de Oekraïne wordt door niemand ontkend.

En precies deze mensen worden sinds de Maidan-putsch mishandeld, Russisch werd quasi verboden en de Donbass zelfs tegen de Akkoorden van Minsk in voortdurend beschoten. Waar zullen deze mensen dus naartoe willen als ze vluchten? Naar Rusland, naar het Oosten of naar het Westen? Bij welk land willen ze horen, bij Rusland, bij de Oekraïne of bij Polen?

Natuurlijk bij Rusland. En exact daarom hebben de Oekraïense ultra-nationalisten van Azov zich in het Oekraïense Marioepol, bij hun Oekraïense vijanden dus, genesteld. En wat doet men met vijanden?

De Azov-nazi´s hebben vanuit alle etages van de woonblokken van Marioepol op de Russen gevuurd, en als de Russen terugschieten, zijn de woonblokken op een bepaald moment ruïnes en schuift men alle de slechte Russen in de schoenen. Zo kan men ook vanuit een crèche op de Russen schieten en de Russen daarna beschuldigen van babymoord.

Zo hebben de Azov-ultra´s ook vluchtwegen voor de Oekraïense Russen versperd en de inwoners als gijzelaars genomen. En daarom duurt de inname van de stad zo lang, want de Russen willen niet op hun vrienden schieten.

En nog erger! De Oekraïense Azov-misdadigers folteren en schieten ook rechtstreeks op hun Oekraïense medeburgers wanneer deze te Rusland-vriendelijk zijn, en de beelden van uiteen gescheurde lijken worden achteraf Poetin in de schoenen geschoven.

Nu zitten er nog ongeveer 2500 Azov-misdadigers en 500 buitenlandse huurlingen en eventueel ook gijzelaars vast in de omsingelde Azov-staalfabriek. Rusland heeft ze vandaag opgeroepen om te capituleren. En dan wil de idiote EU nog snel wapens naar de bunkers sturen, voordat deze moorddadige troep geëlimineerd wordt?

Wie op de hoogte wil zijn van de Oekraïne-oorlog, hoeft alleen maar bovenstaande kaart te bekijken. Rusland zal winnen en zoveel mogelijk van het blauwe gebied voorgoed annexeren. De Oekraïne raakt de toegang tot de Zwarte Zee kwijt. En in het blauwe deel zullen zich daarna nog veel meer Russen vestigen, het westelijke deel is alleen van de Oekraïners.

Al het andere zijn onrealistische dromen, die hoogstens nog in een atoomoorlog kunnen eindigen.

Bron:
pi-news.net
Door: “KEWIL”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Capituleert het ultranationalistische Azov-bataljon vandaag in Marioepol?

  1. Vanuit Kiev zijn orders gekomen dat het Azov gajes zich niet mag overgeven en dus eigenlijk moet vechten tot de dood erop volgt.
    An sich helemaal niks mis mee wat mij betrefd.
    Maar een en ander wordt duidelijker als de Psychopaat Zelensky verder zevert want als ze worden gedood (vermoord zoals hij dat noemt) wil hij niet meer aan de onderhandelingstafel.
    Ach gut dan wil hij niet meer praten over het oplossen van het probleem.
    Hij zal ondertussen maar al te goed begrepen hebben dat als het Azovstal probleem ogelost is er heel veel Russische soldaten gaan vrijkomeninclusief hun materiaal uiteraard die op andere delen van de strijd ingezet kunnen worden.
    Dus om het maar niet al te fors uit te drukken, ziet het er niet goed uit voor Kiev.

    Geliked door 5 people

  2. Ravian zegt:

    Hèhè, “Lemberg” LOL
    Wrijf het er maar in ja, dat ook dat deel van Oekraïne feitelijk helemaal niet Oekraïens is.
    Het werkelijke Oekraïne is een klein shit landje dat vier keer in de voormalige Sovjet Staat met diezelfde naam past.
    En de Oekraïense nationalisten zijn nu dus, nadat ze met westerse hulp de macht gegrepen hebben, feitelijk gewoon al acht jaar lang binnen die voormalige grenzen landje pik aan het spelen middels het uitmoorden en wegpesten van de oorspronkelijke bevolking van de van oorsprong niet Oekraïense gebieden.
    En als de Russen daar dan vervolgens, met inachtneming van de internationale wetgeving, een einde aan maken, aan al die Oekraïense misdrijven tegen de mensheid in het algemeen en etnische Russen in het bijzonder, dan zijn zij de boeven.
    Een verhaal zo krom als een hoepel, waarmee ze enkel weg komen omdat het overgrote merendeel van de domme kudde Oekraïne nog geeneens op de wereldkaart gaat weten te vinden, laat staan dat die ook maar een flauw benul hebben van de werkelijke feiten en de hele voorgeschiedenis van deze affaire.
    Dat resulteert dan in gedrag zoals we dat van ons aller Tijltje kennen; niet gehinderd door enige kennis van zaken dom uit je nek gaan staan te blaten.
    En dat is minder onschuldig dan het lijkt, omdat het de basis vormt voor beleid dat de ware boeven in het verhaal sterkt, en onze eigen economie zware schade toebrengt.

    Geliked door 6 people

  3. Julia zegt:

    Zelensky tja daar kan een weldenkend mens grote vraagtekens bij zetten. https://www.frontnieuws.com/team-zelensky-overspeelt-hand-door-duitsland-te-vernederen/
    Fijn mannetje die zijn volk compleet laat uitmoorden en smeekt om meer moordend wapentuig. Onderhandelen doet hij niet met de Russen maar de hetze en haat opvoeren gaat deze doorgeslagen machtswellusteling prima af. Maar ja hij kent zijn WEF opdracht. https://www.frontnieuws.com/10-aanwijzingen-dat-de-oorlog-in-oekraine-deel-uitmaakt-van-het-grote-reset-plan/ Dat WEF schorem gaat over lijken en maakt het niet uit wat voor een desastreuze gevolgen de hetze tegen Rusland en vooral de sancties voor geheel Europa heeft. Hoe komt dat ventje Zelensky aan zijn vermogen? https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/1945-pandora-papers-schaden-zelenski-maar-blazen-hem-niet-omver Kortom het zijn allemaal geldbeluste WEF marionetten met een ziekelijke machtswaanzin en geen haar beter dan wie dan ook. Wat hebben al die WEF klootzakken bereikt inclusief de tot heilig verklaarde Zelensky https://www.frontnieuws.com/de-echte-reset-rusland-schetst-de-onvermijdelijkheid-van-een-nucleaire-oorlog-die-zij-zullen-winnen/

    Geliked door 4 people

    • Boike zegt:

      @ Julia zegt 17 april 2022 om 17:42

      “Hoe komt dat ventje Zelensky aan zijn vermogen?” Dat is heel logiusch. Hij had zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht in ruil voor een hemel op aarde. Daarom mocht hij grisselijk graaien, zoveel hij wilde. Een duivelse hemel op aarde betekent immers geld, macht, eer, roem, aanzien en sex. Maar owee, als je bij de duivel uit de gratie valt, of niet langer van nut bent, dan kan die hemel zomaar een ware hel worden.

      Like

    • Blaffertje zegt:

      @Julia.
      “Fijn mannetje die zijn volk compleet laat uitmoorden en smeekt om meer moordend wapentuig”.
      Juist.
      Zoals jij zegt, hij vraagt om wapens, geeft deze aan zijn burgerbevolking die geen enkele militaire training of achtergrond hebben, stuurt ze zonder kogelwerende vesten of wat voor bescherming ook naar de frontlinie.
      Dat is gewoon kanonnenvlees.
      Hij laat deze mensen gewoon afslachten en dat word dan voorgedragen voor de Nobel prijs v.d. vrede?
      ONVOORSTELBAAR!

      Die onzalige geest die dat voorstel heeft gedaan snapt er de ballen van wat voor vlees hij in de kuip heeft met Zelensky.
      Zal die misgeboorte van een von der Leyen wel zijn.

      Geliked door 2 people

    • Het is niet alleen het vernederen van Duitsland maar neem alleen de toon die de gek aanslaat.
      Hij vraagt namelijk niet om wapens bij zijn meelopers maar hij eist ze,
      Kun je je voorstellen hij vraagt zogenaamd om hulp en heeft dan ook nog de kapsones om uit te leggenhoe die hulp eruit zou moeten zien, en de sukkeltjes die westerse regeringen genoemd worden laten zich dat gewoon aanleunen

      Like

  4. bobzelf zegt:

    LEUK HE ,
    DAN HEEFT URAINE NIETS NOPPES, NIEMENDAL MEER

    GEGOKT EN VERLOREN

    DUSDE EU KAN JAARLIJKS MILJARDEN OVERMAKEN

    VOOR “”DE KAT ZIJN KUT ” ZEG MAAR

    DUS HET NIEUWE GRIEKENLAND MAARDAN 5 X ERGER WORDT GEOPEND .

    VAN UW CENTJES NATUURLIJK WHAHAHA

    WHAHAHAHAHAHAAHA

    OOM DAGOBERT ZELENSKI

    Geliked door 2 people

  5. Blaffertje zegt:

    @Julia.
    “Fijn mannetje die zijn volk compleet laat uitmoorden en smeekt om meer moordend wapentuig”.
    Juist.
    Zoals jij zegt, hij vraagt om wapens, geeft deze aan zijn burgerbevolking die geen enkele militaire training of achtergrond hebben, stuurt ze zonder kogelwerende vesten of wat voor bescherming ook naar de frontlinie.
    Dat is gewoon kanonnenvlees.
    Hij laat deze mensen gewoon afslachten en dat word dan voorgedragen voor de Nobel prijs v.d. vrede?
    ONVOORSTELBAAR!

    Die onzalige geest die dat voorstel heeft gedaan snapt er de ballen van wat voor vlees hij in de kuip heeft met Zelensky.
    Zal die misgeboorte van een von der Leyen wel zijn.

    Like

  6. bobzelf zegt:

    17.04.2022, Mariupol.

    The commander of the Ukrainian 36th separate brigade of marines, Colonel Vladimir Baranyuk, has been eliminated. The People’s Militia of the Donetsk People’s Republic (DPR) wrote about this on its Telegram on April 17.

    It is reported that on the night of April 11-12, up to 50 Ukrainian soldiers, including five of the brigade’s senior officers, were killed while attempting to break through the encirclement of the Ukrainian troops near the Illyich plant in Mariupol. Another 42 people surrendered.

    “During the inspection of the site of the combat, the body of the commander of the 36th separate brigade of marines Colonel Baranyuk Vladimir Anatolyevich, his personal belongings and weapons were found among the bodies,” the report reads.

    Earlier it was reported that the Ilyich Iron and Steel Works of Mariupol was completely liberated from the Ukrainian nationalists.

    OOM BOBBIE

    Like

  7. Peter zegt:

    Humanitaire hulp was niet nodig volgens Zelensky maar militaire hulp zo snel mogelijk, daaraan kan je zien dat de bevolking ze geen moer interesseert.

    Geliked door 1 persoon

  8. Pingback: Rusland trekt interessante rode lijn – Wordt dat de nieuwe grens? | E.J. Bron

Plaats een reactie