Inflatie in Duitsland meer dan 30% – hoogste sinds 1949

(Door: “DissidentNL”)

De wereldelites hebben de wereldeconomie vernietigd. De inflatie bereikt historische hoogten na de covid-hoax. De VS heeft historische inflatiehoogtes bereikt, die in 50 jaar niet zijn voorgekomen. Sommige inflatiemetingen hebben we nog nooit eerder gezien. Nu bereikt Duitsland een inflatie van historische omvang.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Inflatie in Duitsland meer dan 30% – hoogste sinds 1949

  1. Joepiedepoepie zegt:

    Rutte blijft lekker zitten met de euro?

    Geliked door 1 persoon

  2. saddy zegt:

    De ECB vindt de inflatie nog niet hoog genoeg.

    Tijdje geleden is blackrock bij de EU langs geweest om de financien en het beleid af te spreken.
    In de VS zijn 3 blackrockers overgestapt naar obama, sorry, biden, .voor hetzelfde.

    In nederland smijten ze bakken geld weg naar defensie (lees: nctv en andere volksvijanden), klimaat, cojona, omvolking, buitenland om de ultra- linkse soortgenoten aan de macht te houden en de grondige vernietiging en vervolgens de wederopbouw van oekraine.
    Ter controle: overal vliegt geld heen behalve naar de gepensioneerden. Nee zeggen is dus wel een optie maar alleen als het blank is.

    De inflatie is een bewust instrument. Verzonnen crisis na verzonnen crisis na verzonnen crisis om maar geld weg te smijten. De euro en de dollar moeten kapot want klausjes eigen munt moet er komen.

    De grote vraag van dit moment: Waarom gaan lui nog naar hun werk? Aan het eind van de dag ben je tegenwoordig toch altijd armer dan aan het begin. Ga je strijdend ten onder of meewerkend? Werkend voor zelfbenoemde grootmuilen die walgen van jou en je familie?

    Like

  3. Boike zegt:

    De “Great Reset” naar de “Nieuwe WereldOrde” is toch zo constructief. Echt “Ordo ab Chao”.
    Je kunt wel zien, dat de duivel hier aan het spuisen is.

    Geliked door 1 persoon

  4. Een ding staat als een paal boven water.
    Als Duitsland naar de kloten gaat, gaat de helft van Europa mee.

    Geliked door 1 persoon

  5. Frits zegt:

    Dat wordt boodschappen doen in hele wijde jassen met diepe zakken voor heel veel mensen en goed opletten waar de camera’s hangen

    Like

  6. Andre zegt:

    Inflatie? Het ligt stil want Shanghai zit dicht. Maar ook in Duitsland valt kennelijk alles omhoog want de belasting inkomsten zijn gestegen dus het gaat goed volgens de MSM.

    Like

  7. droevige mof zegt:

    De Duitse regering reageert met dubieuze geschenken. Van juni tot en met augustus kunt je in heel Duitsland het openbaar vervoer en de treinen gebruiken voor 9 euro per maand, met uitzondering van de IC. Dit betekent dat chaos voorgeprogrammeerd is, overvolle treinen, nog meer vertragingen, vuil en agressie. Al een voorproefje van “You will own nothing and be happy”.
    Ik denk dat veel Nederlanders ook gebruik zullen maken van de aanbieding. Van Hengelo, Heerlen of Venlo naar Berlijn en terug voor 9 euro. Viel Vergnügen. DDR 2.0

    Like

  8. Belozersky zegt:

    De VS hebben in 2008 het vuurtje aangestoken wat is uitgemond in een vuurzee(2022). We zetten Oekraine op de lijst van het NAVO lidmaatschap. Het is van kwaad naar erger gegaan. Oorzaak en gevolg. Coup 2014, inval Rusland 2014 in Oekraine, Tussen 2014 en 2021 zit nog veel intimidatie en provocatie van de VS.naar Rusland. Stilleggen Nordstream 2 , NAVO militairen in Oekraine enz

    Like

  9. Belozersky zegt:

    De oorlog in Oekraine zorgt voor de helft van de inflatie zeggen economen. Daarvoor liep de inflatie al op door de coronacrisis.

    Like

Plaats een reactie