Gezocht wegens misdaden tegen de menselijkheid: Reiner Fuellmich noemt namen van samenzweerders WEF

(Door: “9ForNews”)

Klaus Schwab traint sinds 1992 zijn eigen marionetten via het Young Global Leaders-programma. Angela Merkel en Bill Gates behoorden tot de eerste lichting, stelt advocaat Reiner Füllmich.

Veel van de huidige leiders en politici zijn voortgebracht door dit programma, inclusief de Franse president Macron, de Oostenrijkse ex-bondskanselier Kurz, de Canadese premier Justin Trudeau, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, de Duitse oud-minister van Volksgezondheid Jens Spahn en de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gezocht wegens misdaden tegen de menselijkheid: Reiner Fuellmich noemt namen van samenzweerders WEF

 1. Skarsgärd zegt:

  Een van de ontwikkelaars van de MrNA-techniek, Robert Malone, is hier blijkbaar ook mee bezig. Een tijd geleden stond er op youtube een filmpje waarin hij aankondige met een groep bezig te zijn namen van deze toko online te gaan zetten, met alle gegevens die ze konden vinden: namen, CV’s, functies, landen etc. (handig linkedin, facebook en co.), het zou gaan om dúizenden mensen, vooral in de Westerse wereld; en nu deze advocaat dus ook, die was vorig jaar al bezig om juridische bewijzen te verzamelen met een collectief. Even een hypothetisch scenario: je leest ook dat rechtse figuren van overal ‘gevechtservaring’ aan het opdoen zijn in de Oekra-oorlog. Die oorlog houdt een keer op en dan komen ze terug. Zulke figuren stemmen meestal niet op de Grünen, socialisten, progressieven of links-liberalen dat is wel duidelijk. Terwijl de WEF- en Woke- standpunten alleen door díe stromingen hartelijk omarmd en vooruitgedreven worden. Als juridische zaken niet werken, al zou het wél kunnen; de landen in dit artikel zijn bepaald geen Woke-landen; dan kan dat escaleren in de ‘final solution’, het overal ontstaan van wereldwijde losse cellen die die lui gaan verwijderen, die namen zullen ze al wel ergens gedownload hebben.
  We hebben in de geschiedenis gezien dat zélfs de meest beveiligde functie van de wereld daar niet immuun voor is: gelukte aanslag op JFK, mislukte aanslag op Reagan, de lagere figuren zijn nauwelijks te beveiligen, het zijn er teveel. Als ik bij zo’n supportersclub zou zitten zou ik toch maar eens precies het tegenovergestelde gaan doen. We zullen maar hopen dat die Fuellmilch zoden aan de dijk gaat zetten. Als dat zo is weet je ook meteen naar welke landen je moet emigreren.

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 3. Putzer zegt:

  Fullmich of Fuelmich = valse hoop

  Like

  • Of het valse hoop is @ Putzer valt te betwijfelen.
   Voorlopig hebben hij en zijn team 100 den zo niet 1000 den experts achter zich die willen getuigen en deze experts zijn nou niet bepaald leraren op een school geweest maar echt mensen die zeer goed thuis zijn in de materie en zelfs tot de werelttop behoren, dus laten we afwachten.
   Van de andere kant is het wel zeker dat degenen die deze plandemie georganiseerd hebben er een verschikkelijke hoop geld tegen aan kunnen gooien om rechtzaken jaren te frustreren en waar nodig getuigen onder druk te zetten, zo zit dit leven nou eenmaal in elkaar.
   In ieder geval hij werkt eraan en heeft al andere groten op hun bek laten vallen, zoals de Deutsche Bank en Volkswagen met in de kielzog van volkswagen vele dieselbouwers.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De doodstraf voor het hele zooitje.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Like

 6. leeuw7 zegt:

  Het is te hopen dat de aanhangers van de transhumanistische satanische WEF pharma maffia vaccinazi’s snel en preventief in gevangenissen worden opgesloten in afwachting van hun berechting door onafhankelijke tribunalen!!Pharma maffia psychopaten als Mark R., Hugo de J,terroristenvereerster Sigrid K., Ernst K.,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia medeplichtige handlangers mogen niet nog verder gaan met het ruïneren van Nederland!! Hopelijk komen er ook pharma maffia spijtoptanten zich vrijwillig melden vanwege de door hun gepleegde ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!!Stop het QR code fascisme met behulp van onrechtmatige medische chantage!!!Laat u niet misleiden en afleiden door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne,niet alles is wat het lijkt!!!

  https://commonsensetv.nl/opnieuw-het-vaccinatieschade-dashboard/

  Obducties zijn hard nodig op overledenen!!

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  WOW: “Je gebruikt lockdowns om mensen te laten vaccineren.” ~ Dr. Fauci

  Fauci geeft in wezen toe dat lockdowns werden gebruikt om het publiek te conditioneren en te beheersen – waardoor mensen in zo’n verhoogde staat van wanhoop naar vrijheid werden gebracht dat ze ons ertoe verplichtten het vaccin te nemen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s