Weg eensgezindheid! Hongarije blokkeert hele Europese olieboycot tegen Rusland

(Door: Wout Willemsen)

Al bijna twee weken houdt Hongarije een Europese olieboycot tegen Rusland tegen. Wat EU-buitenlandministers van andere landen ook proberen, Hongarije beweegt niet mee.

Eventjes leek het alsof de lidstaten van de Europese Unie eensgezind waren en gezamenlijk optrokken tegen Rusland, in de vorm van verregaande economische sancties. Oh wat waren de voorstanders van de EU toch blij, want met zo’n gezamenlijke vijand konden de lidstaten eindelijk één blok vormen en laten zien hoe krachtig de EU kon zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Weg eensgezindheid! Hongarije blokkeert hele Europese olieboycot tegen Rusland

 1. Eelco Eekhof zegt:

  Heerlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Belozersky zegt:

  Het wordt tijd dat de EU een pas op de plaats maakt met de sanctiewoede. Lijken wel bezetenen de afgelopen maanden alsof hun leven ervan afhangt. Jetten, Hoekstra enz Het is onnozel te denken, dat Rusland de oorlog stopt door sancties. Er komt vanzelf een moment aan, dat Rusland de wapens neerlegt en aan tafel schuift om de nieuwe situatie in Oekraine te bespreken. Om iets te bespreken wil Rusland wisselgeld hebben. Praat wat gemakkelijker.

  Like

 3. karton zegt:

  Ik denk, dat diverse EUSSR-lidstaten best wel gelukkig zijn met de Hongaarse houding. Zij zien immers óók wel dat bij een olie-embargo hun eigen land naar de knoppen zal gaan. Alleen de EUSSR-leiding begrijpt het nog niet helemaal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  “Hongarije zit wat dat betreft in een benaderde situatie want het land is volledig afhankelijk van Russische olie, meldt het AD.”

  Je zou natuurlijk ook kunnen zeggen dat ze met hun neus in een berg goedkope en betrouwbare energie gevallen zijn…
  Voor mij lijkt het eerlijk gezegd eerder de EU te wezen die zich in een (zelf gezochte) “benarde situatie” bevind…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Ravian Juist maar vooral al hun duistere globa-belangen, doorgesluisd naar de grootste wit-was en corruptiemachine n.l. de Oekraine vooral na 2014 en tja dat lopen ze nu allemaal mis, dankzij Rusland ..you go Putin en Orban echte voorvechters voor de mensheid..Heroes against all odds

   Geliked door 1 persoon

 5. Piet friet zegt:

  Zet daar een foto van ktimmerlul en pisgatbiden tegenover. NO MATCH…

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Maak van dat achterlijke EU gebouw in Brussel een groot internationaal psychiatrisch ziekenhuis, de patiënten zijn eral, een paar doktoren ook biolabzwanzen.
  Kunnen ze alle nieuwe producten meteen testen op de patiënten, beroerder kunnen ze er niet van worden. En alle landen terug naar verbeter de wereld, en begin bij jezelf met de eigen bevolking op de eerste plaats.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s