De nieuwste van Lauterbach: Honden moeten jacht maken op besmette personen

(Vertaling: E.J. Bron)

Geen dag zonder nieuw absurd voorstel van de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach (foto): nu wil de minister van de SPD met speurhonden op jacht gaan naar besmette personen. Ze moeten gezonde mensen op luchthavens ontmaskeren als met corona besmette personen, terwijl de incidenties na beëindiging van de meeste beperkingen duidelijk verder dalen. De FDP ziet parallellen met China.

Lauterbach schrijft op Twitter: “Speurhonden kunnen Covid betrouwbaar ruiken en vaststellen. Ze kunnen waarschijnlijk ook in nieuwe varianten gespecialiseerd worden. Voor luchthavens zou dit een extra veiligheid zijn.” De politicus beroept zich op een onderzoek, dat vastgesteld heeft dat honden kunnen ruiken of iemand met Sars-CoV2 besmet is.

Op Twitter vragen mensen zich af of Lauterbach dat echt serieus meent. Zij denken aan satire. Anderen beschuldigen hem van “dystopische toekomstvisies”.

Net zoals in China – alleen met echte honden

China, bekend om zijn harde corona-politiek, zet robothonden in om mededelingen van de regering af te spelen. Maar echte honden zijn zelfs daar niet onderweg om mogelijke besmette personen te besnuffelen.

De FDP-politicus Martin Hagen reageert desondanks met een China-vergelijking: “Met corona-speurhonden op jacht naar besmette mensen? In China kunnen we op dit moment zien naar welke autoritaire nachtmerrie de nul-covid-ideologie leidt.”

Bron:
jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De nieuwste van Lauterbach: Honden moeten jacht maken op besmette personen

 1. Rien E zegt:

  Waar hebben ze deze nar opgedoken?? die “man” spoort niet

  Like

 2. Ravian zegt:

  “Honden moeten jacht maken op besmette personen”

  Volgens mij doen ze dat inmiddels al twee jaar lang.
  De smerige honden….

  Geliked door 2 people

 3. stradivotsi zegt:

  Vom Deutscher zum Deutscher; Herr Lauterbach ; Sie gehören in einer Irrenanstallt. Hunde riechen einen Infizierter mensch mit Covid? Lachhaft, Sie werden noch als Grillhänchen enden mein bester.
  Weg met die zogenaamde Professor ( Marxist fucker ) die is Geisteskranker Man, en zo ook met die Kuipers die gek. Betaalde egoisten, die geen ene ruk geven voor anderen. Dat is een appostel der 12+ 1000’den Tegenwoordig. En ja ook mijn Pa heeft alle bergen verzet om in NL spraak en geschrift te leren, en rug korm gewerkt, ook met ziek zijn! Voor fuckin wat? Ellendig gestorven die man met 65 net pensioen toen. Fucking valse machts wellustigen. Sorry, moest dat even kwijt. Ik werk mij ook kapot en voor wat dan, voor solche jecken? Kogel kun je krijgen

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  De betekenis van reden is ‘dat wat de mens doet handelen of tot iets brengt, drijfveer, grond, beweegreden’ of ‘dat waarmee iemand zijn daden of zijn overtuiging motiveert, argument, motief’. Een reden is iets subjectiefs, heeft te maken met de menselijke wil of een menselijke keuze. Ze is plots vertrokken, zonder een reden op te geven.

  Like

 5. karton zegt:

  “Honden moeten jacht maken op besmette personen” volgens deze Adolf Lauterbach.
  Ik kan hem geruststellen……….in Nederland is dat en gebeurt thans nog steeds.
  Tijdens de eerste Covid-golf joeg de hond Hugo Snuif achter ons aan , nadat dit k.l.hondje door de bevolking te zeer werd veracht, werd een nieuwe hond aangeschaft n.l. wéér een k,l.hondje, nú met de naam Ernst Draaikontje.
  Dus Duitse Adolf kan trots zijn op Rutte en z’n kontenlikkers !

  Like

 6. Hier moet Ik toch iets bij opmerken.
  Of de Duitse verkiezingen gemanipuleerd zijn weet Ik niet, maar een ding staat voor mij als een paal boven water, er zijn in Duitsland dus een groot aantal idioten die nog steeds op de SPD stemmen en daarmee dit soort figuren in de regering helpen.
  Er is in Duitsland een partij die een pracht van een sociaal programma hebben, namelijk de AFD.
  En met hun oren hangende aan de MSM stemmen ze daar niet op want, ultrarechts of zo iets. terwijl ze niet in willen zien dat diezelfde AFD voor de Duitsers wil werken en een en ander weer tot normale proporties wil terug brengen.
  Nou is afgeven op de Duitsers makkelijk, maar opgemerkt mag worden dat dezelfde vlieger in Nederland ook op gaat.

  Like

  • stradivotsi zegt:

   Duitsland was altijd een CDU, CSU ( Beiern ) SPD en ook niet meer wat het was al is het ooit geweest. Toch stemmen er nog veel mensen op, net zoals hier nog veel VVD , PvdA , CDA
   gangers zijn. Doe je niks aan, men is slaafs, dom ,gemakzuchtig en gehersenspoeld.
   Onlangs nog met reaktie van buurman en van enkele collega’s op werk idem gemerkt.
   Veel huishoudens al van half 5 middag die “Flimmerkiste” aan, propaganda media en andere
   nutteloze lege kak TV dus.

   Like

 7. Boike zegt:

  Deze idioot is echt van gisteren. Hij hobbelt nog achter de achterhaalde leugens aan.

  De computer nurd Bill Gates, de grote ongeschoolde en medisch onbevoegde promotor van de vaccins, heeft, volgens eigen zeggen, de hele wereld genaaid met zijn covid 19 leugens. Het was gewoon de griep.

  https://dissident.one/2022/05/07/31942/

  Like

 8. Yoshidepossie zegt:

  Hoewel ze in Amerika abortus wilden toestaan tot 23 dagenna de geboorte is het jammer dat de termijn voor abortus bij deze malloot ruimschoots is verstreken…

  Like

  • karton zegt:

   @ Yoshidepossie op 18-5-2022 om 19.47 u.
   Enige tijd geleden deed ik het voorstel om de termijn voor abortus uit te breiden tot het moment héél kort voor de event. natuurlijke dood van de te aborteren persoon. Dus bijv, Rutte (voorbeeldje hoor !) zou alsdan zelfs vandaag de dag geaborteerd kunnen worden, maar dan moet de arts er wél bij zeggen : “Met tgerugwerkende kracht”.
   Mocht een arts nét te laat zijn met aborteren (de persoon is zojuist reeds een natuurlijke dood gestorven) dan zou een abortus posthuum moeten kunnen worden uitgevoerd.

   Like

 9. droevige mof zegt:

  Ik ben een Lauterbach fan. (Niet echt) Niemand is er ooit in geslaagd om zelfs de meest devote
  Corona-discipel te laten zien dat deze godsdienst volslagen krankzinnig en uiterst gevaarlijk is met slechts een paar prachtige ideeën. Lauterbach en Schwab, plus Koopmans en Bruls in bijrollen, de mad movie bij uitstek.
  Er is maar één probleem, deze dwazen hebben de macht. Nog steeds…
  Nu heeft Lauterbach meer vaccins gekocht voor 830 miljoen euro, zonder toestemming. Citaat: “Ik moet zoveel vaccins hebben dat ik in geval van nood iedereen kan vaccineren.” Ik, ik, ik…

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Ik denk dat er een flinke steek los zit bij deze man. Hij kwijlt al bij de gedachte dat honden de ene na de andere covid-besmette persoon kunnen opsporen. Dat wordt nog een hele toer voor die honden, zeker als er steeds weer nieuwe varianten opduiken.

   Deze man is gek of is bijna zo ver. Met de honden die hij wil inzetten heb ik intens medelijden, want hoe zal hij ze behandelen als ze (regelmatig) de verkeerde diagnose stellen? Krijgen de honden dan ook een spuitje?

   Wat een krankzinnigheid is dit! Arme honden…..

   Like

  • Harry zegt:

   Ik weet uit ervaring dat als er deals gesloten worden waarbij de koper en de verkoper niet zelf de eigenaren waren van de goederen , dat deze partijen voor henzelf een behoorlijke marge inbouwen .
   Weet van percentages van tien tot vijftien procent .
   Dat werkte het best met Afrikaanse , arabische en andere klotelanden waar de boekhouding een onbegrijpbare puinhoop was .
   Dus bij een deal van een miljoen , dan moet de koper zo’n tien procent van de opbrengst zwart terug krijgen , die ie dan met de andere onderhandelaar deelt .
   Dat soort praktijken .
   Dat gebeurde ook met ontwikkelingsgeld , dat vloeide dan gedeeltelijk weer zwart terug in de zak van de toch al niet onbemiddelde Lubbers c.s.
   Vraag me ook af of Rutte , dat wapentuig volledig belangeloos ” gedoneerd ” heeft , van ons belastinggeld , ofdat die corrupte rot Oekraïners daar ook nog het nodige zwart van moeten terugbetalen aan Rutte & co .
   Ben bang van wél !
   Een leugenaar blijft een leugenaar .
   En een crimineel blijft een crimineel .
   Rutte blijft Rutte .

   Like

   • karton zegt:

    Zouden er momenteel al honden in opleiding zijn om mensen op te sporen die zijn besmet met de apenpokken ?
    Zouden dat soort honden behoren tot het ras der”kruizenruikers”, dat zijn die honden, die als zij u naderen, ogenblikkelijk hun neus in uw kruis duwen en gaan zitten snuffelen, de zg. “kruizenruikers”, dat soort is zeer geschikt om te worden opgeleid als “snuffelhond”, zoals bijv. een drugs-hond of geld-hond

    Like

 10. LUCIA zegt:

  Snuf en Snuif moeten afgericht worden om op globa-fascisten jacht te maken

  Like

 11. RIVM, WHO en ministers blijven corona-leugens ongestraft maximaliseren

  Like

 12. koosv8 zegt:

  De NAZI’S ZIJN TERUG, WERELDWIJD, MAAR DOEN ZICH VOOR ALS SOCIALISTISCHE EN LIBERALE DEUGERS.
  BEGRIJPELIJK DAT POETIN NIET DEUGT ALS HET GAAT OM DENAZIVISEREN!!!

  Like

 13. j.v.d.Heijden zegt:

  SPD hè…?
  Der Sozialismus ist die zu ende gedachte Herdentiermoral.
  F.Nietzsche

  Like

 14. Julia zegt:

  Er is maar één hond nodig namelijk een goed afgerichte bloedhond die een jacht maakt op dergelijke doorgeslagen psychopaten. De bloedhond, oorspronkelijk een relatief zware jachthond met een zeer goede neus, is afkomstig uit België.

  Geliked door 1 persoon

 15. boorzalf zegt:

  En wat moeten de honden ruiken dan?? Van iets wat niet bestaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s