Hoezo geen omvolking?! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Damian)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoezo geen omvolking?! . . .

  1. bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAHA , JA EN DIT NOG MAAR DE RUST STAND WHAHAHAHAHA

    JA DIE EU HEEFT ONS ECHT . GEWELDIG VOORUIT GEHOLPEN ??

    WHAHAHAHAHAHA . WHAHAHAHAHAHAHAHA

    VRESELIJK DAT OOM BOB PAS 22 JAAR GELIJK HEEFT .

    IK HEB NET DANK ZIJ ONZE EU KANJERS. E NDE USA . VOOR EURO 101.=
    GETANKT WHAHAHAHAHAHAHA VOOR HET EERST IN MIJN GEWELDIGE LEVEN

    OOM KALSHNIKOV

    Geliked door 1 persoon

  2. Htskday zegt:

    Niks aan de hand..
    De Nederlanders, Duitsers en Indo’s neuken gewoon te weinig!
    De rest zijn vluchtelingen…

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Dictator Hugo de Jonge We zouden 13.500 statushouders huisvesten de eerste helft van dit jaar, we lopen 4500 achter”, zegt De Jonge. ,,Dus we moeten een slag harder lopen. In de huizen die vrijkomen moeten statushouders terechtkunnen. Lees artikel verder https://www.ad.nl/politiek/kabinet-sleutelt-nog-aan-nieuwe-wet-maar-gaat-komende-weken-al-panden-opeisen-voor-asielopvang~a6e8d82f/ Niet te geloven dus inderdaad al dat binnengehaalde grut heeft voorrang op de Nederlandse burgers die nota bene belasting betalen om duizenden profiteurs en nietsnutten te onderhouden die kunnen dus nog langer op de wachtlijst. De grootste falende eikels hebben een plan Eric van der Burg en Hugo de Jonge leidt alleen maar tot de teloorgang van Nederland. ?De Jonge heeft al enorm geblunderd tijdens zijn corona periode dus kunnen we uiteraard helemaal niets verwachten van zijn nieuwe hobby minister van Volkshuisvesting en Eric van der Burg een voormalig linkse wethouder. Ongelooflijk wat er voor een bagger binnen onze politiek huist. Geen wonder dat Nederland ten onder gaat en dat van alles helemaal niets terecht komt dan alleen een bak ellende waarvoor de belastingbetalers moeten opdraaien. Daarbij is het pure discriminatie om eigen burgers onderaan een wachtlijst te plaatsen terwijl geïmporteerd grut voorrang krijgt. Dan hebben het de politieke mislukkelingen in het Haagse hol van de zogenoemde democratie de mond vol van discriminatie dat bij Wet verboden is.

    Geliked door 3 people

  4. ronjaspers zegt:

    Omvolking is het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda.Als ik mij niet vergis hebben de dochter van hitler angela merkel en de voorzitter van de NAZI EU herman van rompuy in het verleden een coudenhoven/kalergi prijs gekregen.

    Geliked door 2 people

  5. BosscheBol zegt:

    Ergens rond 2070 (als het niet al te erg tegen zit) zullen er in Nederland meer mohammedanen dan blanken zijn. Of dat leuk gaat worden, waag ik te betwijfelen. De meeste Europese landen gaan dit meemaken.
    Je mag het woord “omvolking” niet gebruiken, niet omdat het een “germanisme” zou zijn, of onzin of niet waar, nee, je mag het woord niet gebruiken omdat onze regenten niet willen dat het volk weet dat dit gebeurt. Onherroepelijk. Het volk dient slaapwandelend naar de slachtbank te gaan terwijl de vliegtuigen van de corrupte regenten startklaar worden gemaakt.

    Geliked door 2 people

    • R Thomasson zegt:

      @BosscheBol. Dat gaat veel eerder gebeuren. Geef dat hooguit 10 – 15 jaar. Er wordt aan de ontvolking van Nederland hard gewerkt. Of denk jij, dat 666-Beesten zoals George Soros, Klaus Schwab, Bill Gates, en ander ouwe sokken van de WEF, NWO en Bilderberg willen wachten tot 2050? Zij willen nog tijdens hun leven RESULTAAT BOEKEN. Niet iedereen wordt, net als Henry Kissinger, 99 jaar oud! (de oudste uit de stal). Zij hebben de wind mee. De complete regering werkt met ze aan dit project samen. Ieder van de leden doet het natuurlijk niet voor God en Vaderland, maar eerder voor persoonlijke toekomstige loopbaan ergens in “de Instituten van de Macht” (Rudi Dutschke https://twitter.com/joostniemoller/status/1061599441948413952)

      Like

    • R Thomasson zegt:

      @Julia. Gisteren zat ik in het restaurant van de HEMA, toen een donkere vent van zo’n midden ’40 binnen kwam met een gesluierd tienermeisje die hooguit 15 jaar oud was. Men zou zeggen dat misschien is hij haar vader? Echter, hun gedrag was meer van een stel, dan van een vader met zijn dochter. De man sprak luidruchtig in het Arabisch, terwijl het meisje zei soms iets boven haar drankje. Het was overduidelijk dat zij zijn asielzoekers. Kennelijk zijn ze net in Nederland aangekomen, en zij zijn niet zo lang getrouwd; anders was er al een kinderwagen met een baby naast ze. Wij mogen best de vraag stellen: waarom zou deze pedofiele asielzoeker, met zijn prooi, meer recht hebben op een huis dan een Nederlandse jonge stel die geen kant uit kan? Waarom hebben mensen DIE HIER NIETS TE ZOEKEN HEBBEN meer rechten dan eigen volk? Wat maakt ze zo bijzonder? Waarom gaan zij, als goed belijdende moslims, geen asiel aanvragen bij een van 55 moslimlanden, voordat zij de Dhimmies komen LASTIG VALLEN?

      Geliked door 1 persoon

    • boorzalf zegt:

      Rond 2070 is NL weer een moeras de delta werken zijn dan zo verwaarloosd dat het water makkelijk binnen stroomt. En alle, meren deel buitenlandse oekiboeroes die gaan echt geen dijken bouwen. Daar zijn ze te lui en te dom voor. Die vertrekken weer.

      Geliked door 1 persoon

  6. Eppo zegt:

    Volgens mij zijn die getallen veelste laag .
    Ik ziet alleen maar Murken , Arabieren en Dobbers als ik mijn voordeur uitstapt en Ze blijven Ze maar binnen halen .

    Like

  7. Htskday zegt:

    Waar zijn de oekie’s, en de ruim 200 andere soorten bosnegers, zandbakbewoners, klipgeitenbeklimmers en andere exotische buitenlandieërs die hier zijn aan komen waaien op deze lijst?
    Of tellen die niet mee?..

    Geliked door 2 people

  8. linkse mensen haten de feiten

    Geliked door 1 persoon

  9. Ravian zegt:

    Kijk, zo ziet nu voor links een “complottheorie” er uit.

    Voor niet geestesgestoorden zijn dit gewoon onweerlegbare feiten.

    Geliked door 1 persoon

  10. Wim Vreeswijk zegt:

    En dat zal, als het aan Brussel ,ligt, veel sneller gaan via open grenzen, nu richting Afrika en dan verwacht ik veel hogere armoede voor steeds meer inwoners en totale onderdrukking door Klaus Schwab en zijn vrienden in de VS

    Geliked door 1 persoon

  11. Jackholland zegt:

    Was deze week nog even in antwerpen /merksem rond 11 uur ochtend doordeweekse dag. Je waant je gewoon in marocco . Alleen maar kopdoeken negerts kamelenbeffers op straat of in alibabawinkel. Kerels tussen de 18 en 60 op straat of hangen in een groezelig cafe uitgebaat door ali of hassan. Het lijkt wel of er daar niemand werkt . Wie betaalt deze paupercultuur van handophouders? Waar gaat dit naar toe? Hoe zal het over 20 jaar zijn? OMG

    Like

  12. Sinyo zegt:

    Mede namens de Indische Gemeenschap vind ik het meer dan ONTZETTEND KWETSEND (gebrek aan kennis van de geschiedenis) dat hier de Indo’s in het rijtje worden gezet.
    Als repatrianten naar Nederland (patria) teruggekeerd.
    Hier GEÏNTEGREERD en GEASSIMILEERD.
    De hele Indische Gemeenschap is opgeofferd aan de opbouw van Nederland.
    Ik herhaal. Paatje Drees’ Nieuwjaars toespraak aan Landgenoten Overzee op 29 december 1949.
    Na de soevereiniteitsoverdracht aan Indonesia op 27 december 1949.
    En al diegenen aldaar, die Nederlanders zijn of zich Nederlanders VOELEN, ook al heeft hun wieg niet gestaan in ONS Lage Land aan de Noordzee, moge IK u VERZEKEREN, dat WIJ ONS met hen in de toekomst TEN NAUWSTE VERBONDEN blijven VOELEN.
    Met andere woorden: Blijf alsjeblief dáár het is hier al VOL VOL VOL.
    Boven schreef ene Hatsjekiday het “werkwoord” Neuken neer.
    Laat ik mijn inbreng sluiten met:
    De Indische Gemeenschap is gewoon “Verneukt”.
    Hun Aziatische bescheidenheid werd hier toen gezien als onderwerping.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie