Voormalig NPO-baas wordt D66-wethouder in Amsterdam

(Door: Bart Reijmerink)

Woensdag is bekend gemaakt hoe het nieuwe stadsbestuur van Amsterdam eruit gaat zien. De stad krijgt in totaal negen wethouders; de PvdA, D66 en GroenLinks leveren allen drie wethouders. Oud-bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman, zal namens D66 wethouder worden met de portefeuilles Publieke gezondheid, Preventie en Maatschappelijke Ontwikkeling, ICT en Digitale Stad, Lokale Media, Deelnemingen.

Rijxman was tot november 2021 nog betrokken bij de NPO als bestuurder. Volgens JA21-politica Annabel Nanninga krijgt Rijxman nu een ‘beloningsbaantje’ van D66. ‘De Kaagdocu en de 66-vriendelijke talkshowtafels waren er natuurlijk niet zomaar’, schrijft Nanninga.

Rutger Groot Wassink (GL), Touria Meliani (GL), Marjolein Moorman (PvdA) zullen alledrie opnieuw terugkeren in het stadsbestuur.

Door: Bart Reijmerink
Bron:
nieuwrechts.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Voormalig NPO-baas wordt D66-wethouder in Amsterdam

 1. En de banencarrousel draait weer.
  Je zou het van de regering niet zo mogen noemen maar dit is gewoon corruptie van de hoogste orde.

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Wie maakt zich nog zorgen over Amsterdam. Laten er maar vele linkse schoften er hun heil gaan zoeken, dan zijn wij van hun verlost.

  Geliked door 1 persoon

 3. hannah zegt:

  Die baan heeft ze gekregen door toedoen van haar D66 bedgenote … Olondinges

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Het smoelwerk van de corruptie

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Amsterdam, het Hollandse equivalent van door de “Democrats” bestuurde VS “paradijzen” als Detroit en Baltimore, feitelijk gigantische “no go areas” waar fatsoenlijke burgers hun leven niet zeker zijn.
  Zwaar links gestoorden zoals Halsema, en ongetwijfeld ook Rijxman, noemen zo’n socialistische mestvaalt vervolgens “een lieve stad”.
  Het zou mooi wezen als de aarde zich onder dit hedendaagse Sodom en Gomorra opende en de hele stinkende bende, inclusief Halsema en Rijxman, verzwolg.
  Daarna sluiten zich dan de groene weilanden over de wonde en doen de aanwezige koeien het gemiddelde lokale IQ aanzienlijk stijgen.

  Geliked door 2 people

 6. Joepiedepoepie zegt:

  Oh wat straalt ze een rechtvaardigheid uit?

  Like

 7. Julia zegt:

  Is Amsterdam nog Nederland? Een weldenkend mens verlaat dit linkse bolwerk vol verraad met de meeste spoed en wil er niet eens meer een bezoek aan brengen. Rij eens door Amsterdam het is één en al een stad vol gepropt met allochtonen en een blank soort waar het Groen Links of D66 van af straalt. Rij eens door Oost, West, Noord je krijgt in ieder geval een soort vakantie ritje dwars door een vergaarbak van allerlei culturen. Amsterdam is niet meer en kan met recht huilen waar het eens heeft gelachen. Kortom het is vergane glorie en zo langzaamaan wordt heel Nederland hiermee besmet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s