VIDEO Ab Gietelink: “Voert Rusland in Oost-Oekraïne een bevrijdingsoorlog?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Ab Gietelink: “Voert Rusland in Oost-Oekraïne een bevrijdingsoorlog?”

  1. Ravian zegt:

    “Voert Rusland in Oost-Oekraïne een bevrijdingsoorlog?”

    Kort antwoord; Ja.
    De Oekraïense nazi troepen terroriseren de etnisch Russische Oekraïners al acht jaar lang, en in de afgelopen maanden is gebleken dat indien de Russen gebieden weer aan hen afstaan dat onmiddellijk etnische “zuiveringen” door deze Oekraïense nazie troepen tot gevolg heeft, waarbij elke Oekraïense burger die ook maar scheef naar een Rus gelachen heeft rücksichtslos vermoord wordt.
    Dit is het doorslaggevende bewijs dat Rusland, zoals de Russen ook al vanaf het begin gesteld hebben, feitelijk met een humanitaire operatie bezig zijn om de etnisch Russische bevolking van Oekraïne tegen genocide te beschermen, geheel volgens de regels die de UN daar voor opgesteld heeft.
    De term “bevrijdingsoorlog” dekt dan vervolgens de lading perfect.

    Geliked door 1 persoon

  2. Léon van Duren zegt:

    Ab Gietelink is een echte gevoelige betrouwbare staatsman in tegenstelling tot de satanische schaamteloze nietsontziende collaborerende WEF pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n collaborerende WEF pharma maffia vaccinazi kabinetsleden !! Ab Gietelink is een echte geweldloze verzetsheld ,met een zeer opbouwende mening!! Mensen als Ab Gietelink zijn de echte vredestichters waar menig pharma maffia vaccinazi wereld(mis)leider veel van zou kunnen leren!!Nederland en de wereld moeten zulke echte mannen koesteren!!Ab Gietelink is een man naar GODS HART!!!!

    Like

Plaats een reactie