Filemon en R. Dijkgraaf

Filemon Wesselink en Robbert Dijkgraaf

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Er is slechts een klein (in-en-in-SLECHT!) groepje mensen (elite) die zichzelf heel serieus nemen en zichzèlf derhalve uitermate belangrijk vinden voor de wereld. Net als de Nazi’s uit de Tweede Wereldoorlog vinden ook zij dat er teveel mensen op de wereld zijn en dat er een nieuwe wereldorde moet komen die een schifting in mensen moet maken. Toentertijd door al dan niet geboren zowel lichamelijk als geestelijk gehandicapten, zigeuners en Joden te vernietigen, momenteel door de scheiding van (voor hèn) ‘nuttige’ en de ‘nutteloze’ eters, zoals zij dat letterlijk benoemen. Hiervoor hebben zij onder andere wereldwijd de ‘vaccinatie-verplichtingen´ bevorderd en in diverse landen zelfs al ingesteld. Zij vinden zichzelf erg belangrijk als ‘leiders’ (nieuw leiderschap) ten behoeve van de wereldbevolking. Er is echter NIEMAND die HÈN op wat voor manier dan ook nodig heeft. NIEMAND heeft hen gekozen. NIEMAND heeft op ze gestemd. ZIJ hebben uitsluitend zichZÈLF uitverkoren en zichZÈLF benoemd, maar dragen voor de mensheid totaal NIETS bij. Sterker nog: in de natuur zouden deze fysiek slappe misbaksels als eerste uit het nest gegooid zijn en opgegeten door aaseters.

Het is echter geen toeval dat nu, na ruim 75 jaar (het is al wat langer, maar die 75 jaar vind ik belangrijk als generatiestandaard), dat deze fascistische groep ‘mensen’ zich wederom opwerpt om zogenaamd (op over evidente leugenachtige wijze) de wereld van de mensheid ‘te redden’ nu de generatie is uitgestorven die zich er oprecht voor schaamde dat zij zich ooit door hen had laten gebruiken voor dergelijke gruwelijkheden. Het is dan ook niet vreemd dat er, na ruim 75 jaar, een geheel nieuwe generatie is die zich volkomen naïef en schaamteloos laat ge/misbruiken door het geëvolueerde fascisme (Das Vierte (industriële) Reich) van vandaag, omdat zij letterlijk (!) geen enkele actieve herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog hebben.

Klaus Schwab, George Soros, die vreselijk enge (!) Ursula von der Leyen en al hun wereldwijd geïnstalleerde WEF-geïndoctrineerde marionetten zijn derhalve ZÈLF die nutteloze eters! Uitsluitend zeer riant op úw belastinggeld parasiterend nazi-tuig dat HÈT daadwèrkelijke gevaar voor de mensheid en menselijkheid vormt. ZIJ sleutelen aan wetten en zetten er ‘noodwetten’ voor in de plaats, waardoor ZIJ voor zichzelf een mandaat creëren om de huidige mensenrechten ÈN de Code van Neurenberg met voeten te treden! ZIJ zetten mensen tegen elkaar op en ZIJ sturen wereldwijd aan op oorlogen, onlusten, vluchtelingenstromen en hongersnood. ZIJ zijn het die zich overal als parasiterende en ziekten brengenden insecten installeren, maar als diezelfde parasieten verdelgd zouden moeten worden! ZIJ zijn de nutteloze eters en hoe eerder wij ons van deze parasieten hebben ontdaan, hoe gezonder de wereld zal zijn.

Filemon

Gisteravond zag ik voor de eerste keer (een aflevering van vorige week) van Filemon en de complotten. Filemon, de zogenaamd integere ‘man’ die iedereen naar vermeend in zijn/haar waarde laat zoals ik begreep uit eerdere uitzendingen van BLCKBX.tv en CaféWeltschmerz… Maar die ondertussen zijn vragen, opmerkingen en filmbeelden (met af en toe een ronduit smerige grijns) zó suggestief brengt, dat de geïnterviewde mensen voor de grote massa tòch weggezet worden als gestoord. Mensen die hun (waan)beelden al dan niet hebben verkregen uit drugs, speciale medicatie, een verstoorde jeugd/achtergrond of natuur/sjamaan gerelateerde culturele rituelen… en dat is ook exact de bedoeling!

Nu heeft Filemon sowieso een vreemde neus (voor ethiek), dus stel ik zomaar wat vragen: waarom gaat deze zogenaamd ‘integere’ Filemon eigenlijk niet op zoek naar de vele levensgevaarlijke bijwerkingen die de FDA klaarblijkelijk maar liefst 75 jaar buiten beeld wilde houden (!) en waar een rechter aan te pas moest komen (!) om die informatie vrij te krijgen? Waarom gaat ‘integere’ Filemon niet op zoek naar de WARE reden waarom ziektes tegenwoordig meteen een A-status krijgen (zou het iets met spoedwetten en opsluitingen (lockdowns) te maken kunnen hebben?) en waarom gaat Filemon niet op zoek naar waarom deze zogenaamd ‘veilige’ ‘vaccinaties’ geen enkele van de VIER clinical trials hebben doorlopen? Waarom gaat deze zogenaamd ‘integere’ Filemon’ niet op zoek naar waarom er vanuit de overheid en de NPO/RTL/SBS slechts één kant van ELK verhaal wordt verteld? Waarom gaat Filemon niet op zoek naar wat er klaarblijkelijk koste wat het kost voor de rest van de wereld buiten beeld gehouden moet worden? Waarom gaat deze zogenaamd ‘eerlijke’ Filemon niet op zoek naar de mensheid bedreigende (!), ronduit walgelijke ideeën ÈN uitspraken van drs. Klaus Schwab en zijn eveneens WEF opgeleide professor Yuval Noah Harari? Waarom gaat Filemon niet naar Davos om daar uit te zoeken hoe in 1500 privéjets daar naartoe gevlogen, ‘de wereld reddende’ vlees etende elite allerlei achterlijkheden verzinnen om de mensheid te degraderen tot een hersenloos en willoos robotisme?

Waarom doet Filemon bijvoorbeeld GÉÉN onderzoek naar Robert Malone en waarom trekt Filemon meteen de slachtofferkaart (‘pijnlijk’) als iemand zegt de inmiddels bewezen (!) over evident D66-aangestuurde NPO en de NOS ‘nieuws/informatie’ voor geen cent meer te vertrouwen? En dat geldt (slachtofferkaart) tevens voor ‘zijn collega’ die volgens hem elke dag ‘eerlijk’ verslag doet vanuit Oekraïne, maar waarin op de NPO-redactie net zo lang geknipt en geplakt wordt totdat het is geworden wat de VN/EU/NL-overheid u wil laten geloven!

Filemon, voor mij bent u slechts een voor de VN/WHO/EU/D66/NPO bruikbare (!) trekpop/hypocriet (!). Op zijn minst een uitermate naïef sukkeltje, maar in IEDER GEVAL (!) net zo’n slappe zak als uw collegae Beau, Umberto en Eva Engnek, evenals het merendeel van uw ‘collegae’, die zich tegen riante beloning laten ge- en misbruiken door de overheid/NPO. Zum Kotzen!

Stumperds

Andere stumperds zijn mijns inziens als groot voorbeeld van de hedendaagse ‘elite’ dombo’s als Attje (uils)Kuiken, die werkelijk ELK contact met de werkelijkheid lijkt te ontberen, de ronduit arrogante, uitermate zelfingenomen, maar volledig randdebiele Sjoerd Sjoerdsma, en zijn eveneens compleet doorgedraaide D66-collega Jan Paternotte. Echter: ‘onze’ plotseling (door WIE gekozen?!) minister van VWS Ernst Kuipers en uiteindelijk ook de (eveneens door WIE gekozen?!) minister van onderwijs Robbert Dijkgraaf zijn eveneens compleet autistisch gebleken. Juist van twee laatst genoemden zou u op basis van hun statuur nog enig rationeel inzicht mogen verwachten, maar klaarblijkelijk is alles en iedereen die met name D66 gerelateerd is op voorhand VN/WHO/EU/WEF/partij-geindoctrineerd/onderdanig gemaakt. Wat dat in werkelijkheid inhoudt, is dat waarheden en kritische vragen absoluut ONGEWENST zijn geworden en men, gezien hun ronduit debiele (WOKE) culturele inslag, streeft naar de hersenloze, volgzame mens die vooral NIET de capaciteit heeft zelf na te denken en derhalve geen vragen zal/mag stellen. ZichZÈLF zien zij echter als ‘ethische mensen’ met een hoger ‘goed’ doel, terwijl zij waarheden keihard omdraaien. Nu moeten leugenachtige ‘wetenschappers’, die geen tegenspraak of moeilijke vragen dulden, klaarblijkelijk al ‘wettelijk’ beschermd worden, terwijl ÈCHTE wetenschappers die op basis gedegen onderzoek, doorontwikkeling, kennis, kunde en elkaar kritische vragen durven stellen, specialist en wetenschapper zijn geworden, overal compleet verbannen worden…

Nu weet u al een tijdje dat de laatste decennia werkelijk ALLES wordt gelogen en omgedraaid ten behoeven van een bepaald idealistisch doel/religie, maar er lijkt zelfs geen enkele zelfreflectie of schaamte meer aanwezig te zijn. Voorheen geachte ‘heer’ Dijkgraaf, wat moet ik KOTSEN werkelijk (!) van wat u tegenwoordig voorstaat! Kunt u zichzelf nog wel aankijken in de spiegel? Of worden ook spiegels verboden als u deel uit gaat maken van de NWO/D66-doctrine? Wat bent u een ruggengraatloze lafaard geworden en vooral; wat bent u plotsklaps oud geworden! Een wandelend wrak werkelijk en zo ken ik u niet… Ik hoop dat u met volle teugen geniet van uw nieuwe, maar hopelijk zeer kortstondige ‘aanzien’.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Filemon en R. Dijkgraaf

 1. Niek zegt:

  U heeft iets geschreven vanuit uw hart waar ik niets aan toe te voegen heb, dank u wel!

  Like

 2. karton zegt:

  Er moeten inderdaad veel mensen van deze aarde verdwijnen willen we deze planeet nog bewoonbaar houden. Er moeten vooral heel veel Filemonnen en Dijkgraven vernietigd worden.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik heb artikel wel 2 maal gelezen omdat ik de nu “heer” Robbert Dijkgraaf van heel nabij heb meegemaakt.
   Ik heb geen idee wie Filipmon is ( kijk vrijwel nooit NL-TV…) en weet niet wat die 2 bekonkelt hebben.
   Was ik héél erg benieuwd naar, hélaas weet ik ’t nu nog niet.
   Ik heb Robbert meegemaakt toen hij nog geen “heer” was, maar ’n opgroeiende puber van ‘jongsaf aan tot hij naar Universiteit ging.
   Dat was zo’n 40-45 jaren geleden en ik was toen “middelbaar”wat leeftijd betreft.
   Nu ben ik dus ver in de 80…….
   Zijn ouders waren onze directe buren in ’t “rijtjeshuis” waarin we in NL woonden.

   Like

   • oliedom zegt:

    Filipmon is een niets, net als die d66 figuren trouwens.

    Geliked door 2 people

   • Jules van Rooyen zegt:

    Deze Robert Dijkgraaf, is van het rechte pad geraakt, beste Montagne, hij is een bekend lid van de vrijmetselarij. Hij is dus absoluut niet integer, maar een trekpop die de orders van zijn onzichtbare meesters uitvoert, net zoals alle anderen in de regering Rutte/de Jonge, en die vreselijke vrouwen van D666, de politieke arm van de vrijmetselarij.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 31-5-2022 om 22.43 u.
    U heeft toch wel de meest verschrikkelijke dingen meegemaakt ten tijde van uw “middelbaar” zijn , n.l. wonen naast een a.s. D66-minister !! Gatver-de-gatver !
    Ik kan mij uw emigratie naar “la douce” dan ook heel goed voorstellen en een lichte jaloezie heeft zich van mij meester gemaakt.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat “middelbaar”sloeg op m’n leeftijd.
    Ik was toen +_ 38/42 jaren oud en het is zo,n beetje 40/45 jaren geleden toen hij nog ’n pubertje was.
    Wel een speciale [ of bijzondere ! ] maar ’t was niet verschrikkelijk hoor.
    We gingen goed met elkander om, de ouders dan.
    Z’n moeder lette op onze kinderen als wij beiden les hadden.
    Maar nu weet ik nog steeds niet wat voor onzin/verschrikkeluks hij heeft gezegd.
    En dat voor zo’n super/SUPER intelligent mens.
    Als ’t allemaar Linkse nonsense was, dan is ’t maar goed dat zijn vader al meer dan 40 jaren dood is.
    Rechtser dan Rechts was hij en wat zou die man dat dan nu verafschuwen….

    Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Helemaal mee eens. Het nieuwe fascisme heerst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sinyo zegt:

  Dat heette BEELDVORMING. Betekenis zich niet houden aan de FEITEN.
  De huidige betekenis van Beeldvorming is nu een FEIT: DE KLUIT BELAZEREN.
  En de inzittenden van die KLUIT zijn die goedgelovige arme zieltjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Compliment. Bijzonder goed geschreven !

  Like

 6. Triumph1971 zegt:

  Allemaal een driedubbele dosis maar dan wel een echte.Goh wat zal dat lekker opruimen nutteloze opvreters.

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Mooi stuk man en mee eens ..heb me altijd afgevraagd wat en wie die Filemon ooit TV-presentabel achtte ; Hij is dom en heeft het beetje hersenen wat ie misschien ooit had, al lang weg gesnoven en gespoten, hij is niet leuk…. is humor van die loony , linkse brigade trouwens nooit en hij is een eye-sore ziet er saai en lelijk uit, kortom 0,0 TV- kwal-liteiten.
  Dan die ander… voor een zeer groot en succesvol wetenschapper??? bracht hij verdomd veel tijd in Matthijs zijn show door….en ja hoor nu de wereld echt doorgedraaid is, wordt hij hier minister na een lange sollicitatieperiode op de TV, overigens de enige hoer zonder rondingen met meer leugens dan orgasmen ( die tv he, niet de man) Kortom voor een zeer groot succesvol wetenschapper, was de man uitermate misbaar en dan weet je hoe het zit ….weer een grote leugen sate op de politieke BBQ .

  Geliked door 1 persoon

 8. pepo Copyright zegt:

  Goed artikel.
  Kijk wat er op het moment in India en Iran gebeurt.
  Hier worden de “ongekozen” leiders op natuurlijke wijze opgeruimd.
  Dit zal hun dit najaar te wachten staan.
  Ze zijn er al op voorbereid zoals Huig Plug al uitgebreid heeft getoond.
  Maar dat hek op het binnenhof zullen de menigte niet tegenhouden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Edwin Vissers zegt:

  Mijn complimenten

  Like

 10. Dolf van de Klundert zegt:

  “Het voelt als iets wat ver weg is,” antwoordt Filemon. “Niet omdat het lang geleden is, maar het voelde toen al afstandelijk.”
  Aldus Fielekesoor over De Moord die als stagiair bij het laatste interview van Pim aanwezig was.
  Hij weet dat hij beloond wordt voor zijn deugen.
  Niet deugen is geen beloning.
  Fido is een braaf schoothondje.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De Hollandse media zit bomvol naïeve en linkse extremisten en zichzelf verrijkende narcisten zonder vaardigheden of enige uitstraling……
  Hoe minder men kijkt en luistert naar dit zwaar gesubsidieerde medium des te meer zal de overheid erin moeten pompen om hun staatspropaganda te kunnen verkondigen..
  (let u maar eens op hoeveel kostbare zendtijd u naar reclames kijkt of luistert,….nuff said.)

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Deze kijkcijferkanonnen kunnen zich altijd nog omscholen tot ” Lifestyle coach” zoals hun ex-collega’s,……..Met het leren van wat goed en fout is, leert men onbewust ook te oordelen over onszelf en anderen……succes jongens.

  Like

 13. BosscheBol zegt:

  Leon de Winter in de Telegraaf over R. Dijkgraaf. Gisteren al Paul Cliteur met dezelfde strekking.
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/956920592/wie-werpt-dam-op-tegen-wokisme
  Zonde en zielig dat een wetenschapper die het geschopt heeft tot directeur van het Institute for Advanced Studies in Princeton, zijn reputatie te grabbel gooit om de Nederlandse universiteiten meer “woke” te maken.

  Like

 14. Helena zegt:

  Drs. E.N. Schilder heel veel dank, wàt een briljant artikel, u slaat de spijker weer eens flink op de kop! Nog even over die Filemon: we weten natuurlijk al lang dat dat een heel dom ventje is, hij doet alles voor de poen! Maar waar ik vooral benieuwd naar was: hoe houd je je tegenover zo’n vilein mannetje staande? Ik heb meerdere afleveringen gekeken en de enige mensen met fatsoen zijn de mensen die hij interviewde, daar heb ik diep respect voor.

  Like

 15. OpaSnappie zegt:

  Als hun taak er op zit dan zullen ook zij door klaus geruimd worden omdat ze niet meer nuttig zijn wellicht dat ze nog even mogen genieten van patent 060606 Bovendien houdt klaus niet van landverraders omdat zei ook zomaar klaus kunnen verraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s