Klimaatbescherming radicaal: Vliegverkeer in Groot-Brittannië vanaf 2050 verboden?

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Groot-Brittannië heeft aan zichzelf een ambitieuze klimaat- en energiepolitiek opgelegd. Tot 2050 dient alle CO2-uitstoot op de Britse eilanden verboden te zijn, en premier Boris Johnson wil van Groot-Brittannië een voorbeeldland van de energietransitie maken. Al in 2019 werden de Britse klimaatdoelen in een omvangrijk rapport onder de titel “Absolute Zero” geformuleerd.

In onregelmatige afstanden wordt het rapport geactualiseerd en uitgebreid. Nu was het weer eens zover. Maar de toon van de auteurs is veranderd. Ze wijzen er nu op dat de ambitieuze doelen alleen maar door drastische omschakelingen en gedragswijzigingen gehaald kunnen worden.

Concreet: om aan haar verplichtingen in het kader van “Absolute Zero” te voldoen, rest de Britse regering geen andere mogelijkheid dan tot 2050 stapsgewijs te stoppen met alle vliegverkeer en daarna een volledig verbod op te leggen – totdat er een mogelijkheid is gevonden om vliegtuigen te produceren die op geen enkel moment tijdens de productie of het gebruik broeikasgassen veroorzaken.

De auteurs concretiseren hun prognose ermee dat “alle luchthavens behalve Heathrow, Glasgow en Belfast tussen 2020 en 2029 gesloten” en “alle andere resterende luchthavens tot 2050 gesloten” zouden moeten worden.

Dat is echter nog lang niet alles. Als de geldende wetgeving van kracht zou blijven, dan zouden er nog meer ingrijpende veranderingen in het dagelijks leven aangebracht moeten worden, omdat ze in het jaar 2050 illegaal zouden zijn: geen vliegtuigen meer gebruiken; stoppen met alle scheepvaartverkeer; de trein in plaats van de auto gebruiken; carpoolen; het gebruik van kunstmest reduceren; het gebruik van cement en staal evenals importen reduceren enz. Het zou ook onvermijdelijk zijn om de consumptie van rood vlees te beperken of helemaal te verbieden, omdat lams- en rundvlees in het Verenigd Koninkrijk in de toekomst verboden zullen zijn.

“Bovendien moeten we, om te voldoen aan de wet over klimaatverandering, met alle ophouden wat uitstoot veroorzaakt, om het even uit welke energiebron. Dit vereist dat we afzien van de consumptie van rund- en lamsvlees”, staat er letterlijk in het rapport.

Ook voor Duitsers is het de moeite waard om eens een blik te werpen op “Abolute Zero”, omdat de Duitse klimaatbeschermingsvoorschriften heel erg lijken op de Britse. Alleen over de onvermijdelijke gevolgen worden de Duitse burgers door diegenen die hen regeren tot nu toe in het onzekere gelaten.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Klimaatbescherming radicaal: Vliegverkeer in Groot-Brittannië vanaf 2050 verboden?

  1. Wat neer komt op een gigantische kapitaalvernietiging en wat duidelijk uit de koker van het WEF en de EU komt.
    Hoezo uit de EU getreden.
    Met Johnson hebben de Engelsen zich echt in het pak laten naaien.

    Geliked door 4 people

  2. paulzwueste zegt:

    Totaal crimineel gestoord…!!!!

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Jémig, die Boris wil alle CO2 uitstoot verbieden in zijn land, en Rutte wil koploper worden in de EUSSR vwb die uitstoot ! Dat wordt oorlog mensen , Rutte versus Boris. De slag bij Chatham , de slag op de Doggersbank , de geschiedenis gaat zich herhalen, geweldig dat ik dit nog mag meemaken : sla ‘m dood , Boris !

    Geliked door 2 people

  4. Overigens zie Ik dus wel gebeuren dat er uitzonderingen zullen zijn voor prive jets want dit soort dingen gaat voor de elite natuurlijk niet op.

    Geliked door 2 people

  5. antiislamnu zegt:

    Misschien kan Poetin iets voor ze betekenen in een klap alles opgelost FLIST…. En dat was het.

    Like

  6. BosscheBol zegt:

    Au, au, au, au. Nu nog even de mens verbieden …

    Geliked door 1 persoon

  7. BosscheBol zegt:

    Of een overgangsperiode waarin de mens nog wel mag, maar dan als vegan-keuterboertje met een houten ploegje, geen dieren houden, woont in een plaggenhut half onder de grond en de hele familie slaapt in éen “bed”.
    Bij de linksen wordt nu de piemel stijf (en niet omdat zij ongezonde gedachten hebben bij dat grote familiebed samen met alle dochters … (of toch wel?))

    Like

  8. Boike zegt:

    Dat de extreem linkse politieke Bühne uit idiote satanisten bestond, wisten we al. Maar nu zijn die zogenaamde elites dus helemaal aan het doordraaien. De hoogmoed van de Khazarse maffia kent geen grenzen. Ze nemen allerlei maatregelen op basis van veronderstellingen, waar geen enkel deugdelijk wetenschappelijk onderzoek aan ten grondslag ligt. Ondertussen wordt onze cultuur teniet gedaan, de beschaving de nek omgedraaid, het land in de vernieling gebracht en Henk en Ingrid de armoe in gedreven. En de slapende WOKES geloven de leugens en het bedrog en laten zich, vrolijk blatend, gedwee door de herder naar de slachtbank leiden. En de duivel en zijn cornuiten lachen zich kriek. Maar de roep van de WAPPIES om een tribunaal à la Neurenberg 1945, om de schurken hun verdiende loon te geven, wordt almaar luider.

    Like

  9. Julia zegt:

    Wat een straf voor de elitaire globalisten geen privé jets meer en vooral voor de vliegende brigade de Oranjes. Rutte, Willem en Hoekstra waren even naar de geheime bespreking Bilderberg in Washington. Dat ziekelijke elitaire clubje vliegt maar raak en denken nu burgers allemaal in de tang te nemen en alles te ontzeggen. Vooral miljoenen verspillen aan belhokjes voorzien van zen geur van 127.000 per stuk. De schaamteloosheid kent geen grenzen meer bij de rotzakken (helaas geen ander woord meer voor). Tijd voor een republiek weg met dat miljoenen verspillend koningshuis dat helemaal niets meer betekent voor Nederland en geen enkele toegevoegde waarde meer heeft evenals de corrupte en verraders binnen de kartel pratijen VVD, D66, CDA en CU en nexit EU.

    Geliked door 1 persoon

  10. Jan zegt:

    Vliegreductie. Gelukkig dat de rijke elite geen last heeft van de klimaat doel pressie.

    Like

  11. bobzelf zegt:

    nou zoals engeland er nu in de grote steden uitziet ??

    denk ik aan de kameel . als vervoermiddel

    en de allah en mo aanbidder kan er niet bij zonder barkruk dus nemen ze de geit

    allah el hakkenbar met jezus desert NIKES

    Like

  12. Ravian zegt:

    Yeah, het is gewoon een gevalletje terug de bomen in.
    Riekt naar hippies.
    Oh, wacht even…

    Like

  13. BigLJohn zegt:

    Natuurlijk, Boris Johnson zal Engeland wel eens veranderen in een achterlijk land. Hij is een van de vele – young leaders – van het WEF van Klaus Swab. Als hij zo nodig op de elektrische toer wil, laat hem dan naar de kermis gaan. Daar kan hij veilig elektrisch rijden in de botsauto’s zonder brokken te veroorzaken !

    Geliked door 1 persoon

  14. Triumph1971 zegt:

    Helemaal gestoord deze idioten knal ze van deze aarde af.

    Like

  15. Groene Leeuw zegt:

    Vliegen wordt dan voor het gepeupel verboden, behalve voor de welgestelden zoals vroeger…..

    Geliked door 1 persoon

  16. paulzwueste zegt:

    Belangrijk lichtpunt !!!!
    Als Nederland geen enkele soevereiniteit meer bezit zullen we dat vervloekte koningshuis ook maar helemaal verbieden…….
    Dat is natuurlijk totaal logisch en ’n belangrijke opsteker.
    Al die parasieten het land uit!
    Ga maar in Argentinië wc-potten werpen Alexander samen met die Argentijnse plaathoer van je en je rijtje prinsesselijke plofkoppen.
    Weg wezen, maar wel alle kroonjuwelen en verdere bezittingen achterlaten….!!!

    Like

Plaats een reactie