J6-commissie verscherpt tegenstellingen in VS. Democraten willen stemmen winnen met angst zaaien. Trump moet worden vervolgd.

(Vertaling en bewerking: J.A. Kapteyn)

Na het aantreden van president Biden en zijn democratische regering in 2021 ging er veel mis in de VS. De schandelijke aftocht uit Afghanistan, de open grens met Mexico, de onterechte corona-maatregelen en inentingsverplichtingen, de torenhoge inflatie en de uit de pan rijzende brandstofprijzen… de waardering voor de regering Biden is tot een historisch dieptepunt gezakt.

De Democraten zetten zich schrap voor een geweldig pak slaag bij de midterms (tussentijdse verkiezingen) over minder dan zes maanden. 83% van de deze maand door ABCNews/Ipsos ondervraagden noemen de economie als uiterst belangrijk voor het bepalen van hun stemgedrag. Mede door de slechte economische situatie lijkt het er nu op dat de meerderheid van Democraten in House en Senate in november zal verdampen en dat de Republikeinen in beide Kamers zullen gaan domineren.

Maar de Democraten hebben besloten dat het ticket naar electoraal succes in november is te vinden in een “Insurrection Theatre” – een “Toneelstuk over de Opstand” – op te voeren in de vorm van hoorzittingen over de gebeurtenissen van 6 januari 2021. Via deze hoorzittingen hopen ze de aandacht af te leiden van hun zwakke positie.

De schuld ligt bij Trump. Trump heeft op 6 januari 2021 een coup willen plegen. Het is een grof schandaal. Trump moet vervolgd worden”.

De J6-commissie huurde zelfs voormalig ABC News-president James Goldston in om een show te maken van de hoorzittingen die (afgelopen donderdag, vert.) op primetime op verschillende tv-zenders werd uitgezonden. Logisch, want zoals alle mainstream mediaproducties hebben deze hoorzittingen niets te maken met het achterhalen van de waarheid achter de gebeurtenissen van 6 januari, maar alles om in hun eigen belang méér woede en angst op te wekken.

Zoals we de afgelopen twee jaar met de Covid-leugens en andere misleidingen hebben gezien, kan het opwekken van angst en woede erg effectief zijn in de politiek. Maar deze keer lijkt het niet te werken. Hoewel alle grote netwerken – behalve Fox News – aankondigden de hoorzittingen live te zullen uitzenden, keken de Amerikanen niet massaal. MSNBC en CNN zagen wel een toename van kijkers, maar er was geen sprake van dat de uitzending de Amerikaanse kijkers stormenderhand veroverde.

Het weinige echter dat we tot nu toe van de hoorzittingen hebben gezien, heeft meer vragen dan antwoorden opgeroepen. We horen niets over hoeveel “opstandelingen” eigenlijk overheidsinformanten of zelfs provocateurs waren. En we krijgen geen antwoord op de vraag waarom de politie de deuren opende en de mensen uitnodigde om binnen te komen. Toch gokken de Democraten erop dat het verkopen van angst en woede een winnend ticket is voor november. De Republikeinen, die deels medeschuldig zijn aan de economische crisis, zullen doen alsof het allemaal de schuld van de Democraten is, wat hen waarschijnlijk groot verkiezingsvoordeel gaat opleveren. Ondertussen wil helemaal niemand praten over hoe de FED, met instemming van het Congres, het land naar een economische ramp leidt.

The Palmieri Report schrijft:

De J6-schijncommissie verhult niet langer haar bedoelingen. Zij zeggen openlijk wat ze van plan zijn. Twee leden van de schijncommissie (Adam Schiff en Jamie Raskin) riepen tijdens optredens in tv-shows het Ministerie van Justitie op om Trump te vervolgen naar aanleiding van de bewijzen die zij hadden verzameld.

Leden van de J6-onderzoekscommissie die de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 onderzoeken, zeiden afgelopen zondag dat ze genoeg bewijs hebben verzameld om een aanklacht van het Ministerie van Justitie tegen oud-president Trump te ondersteunen voor zijn poging om de uitslag van de verkiezing van 2020 teniet te doen.

Ik zou graag zien dat het DOJ (Ministerie van Justitie) elke geloofwaardige bewering over criminele activiteit van Donald Trump onderzoekt” zei Adam Schiff, Democratisch afgevaardigde voor Californië en voorzitter van het House Intelligence Committee tegen ABC’s “This Week” afgelopen zondag.

Democratisch afgevaardigde voor Maryland Jamie Raskin, zei zondag tegen CNN’s “State of the Union” dat Trump absoluut wist dat zijn valse aantijging dat de verkiezingen waren gestolen een leugen was, omdat hij omgeven was door juristen, waaronder voormalig openbaar aanklager Bill Barr, die hem dat in niet mis te verstane woorden te kennen gaven.

Ons hele onderzoek is een verwijzing naar misdaden, zowel ten opzichte van het DOJ als het Amerikaanse volk, omdat dit een massieve aanval is op onze – op het systeem van de Amerikaanse democratie” zei hij.

Steve Bannon, de voormalig adviseur van Donald Trump, reageerde als volgt: “Dit is de bedoeling van deze hele exercitie – ze kunnen Trump via de stembus niet verslaan en dus moeten ze hem aanklagen – Sluwe Schiff heeft het iedere keer opnieuw geprobeerd en het is hem geen enkele keer gelukt. Dit lijkt griezelig veel op de Russia-hoax. Geen bewijs, geen specifieke aanwijzingen, alleen maar claims dat Trump schuldig zou zijn”.

Bronnen:
newswar.com en thepalmierireport.com

Vertaald en bewerkt uit het Engels door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op J6-commissie verscherpt tegenstellingen in VS. Democraten willen stemmen winnen met angst zaaien. Trump moet worden vervolgd.

 1. Olie bol zegt:

  Trump mag niet meer terug komen, dat is het doel van deze commissie.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Terwijl half de US hem zeer dik heeft zitten over de gestolen verkiezingen, en driekwart van de US hem zeer dik heeft zitten over de economische ellende waar de Democrats de US in hebben doen wegzinken,Trump, het slachtoffer van die door de Democrats gepleegde coup, ervan beschuldigen een coup te hebben willen plegen om te voorkomen dat hij over twee jaar de US uit de Democrat stront kan komen trekken…
  Die klootzakken hebben werkelijk geen greintje fatsoen, en in hun arrogante domheid spelen ze met vuur…

  Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Ze zijn compleet geschift daar de westerse samenleving gaat ten onder aan decadentie en arrogantie

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  IK DOE DIT ECHT NIET PER ONGELUK HOOR

  na 73 jaar geen antwoord ????

  MAAR ALS IK KISSINGER . EEN PLEURIS JOOD NOEM

  STAAN DE PEENTJES OP TILT BIJ WAT VAN DIE KEPPELTJES FIGUREN

  BIJ ZELENSKI BLIJFT HET DOODSTIL ALS AZOV NAZZI SS ER ??? GOEIE GOSERT ???

  BIJ KISSINGER …??? ALS IK DUIDELIJK MAAK DAT DIE TYPHUS PLEURIS JOOD ….

  DUS 60.000 OME BOBS VAN JAARTJE OF 20 DE DOOD INSTUURDE

  JA ALLEEN al in vietnam hoor . hij was nog lang niet klaar …

  wat ik me dan afvraag ??

  EEN NORMAAL MENS DOET DAN TOCH GEEN OOG MEER DICHT EN PLEEGT ZELFMOORD ???

  DAN BEN JE EEN GOEIE GOSERT .

  EN DIT STELDE DIE VUILE TYPHUS JOOP VOOR IN 1974

  HALLO KISSISNGER 99 JAAR ????. .. LEG DIT EERDAAGS MAAR EENS UIT AAN DIE MAN IN DE SINAI BIJ BUSHALTE 39

  In 1974 stelde de Amerikaanse Henry Kissinger dat derdewereldlanden gedecimeerd moesten worden.

  DUS GAAT U ALLEN DIEP EN HEEL DIEP SCHAMEN ALS U HIER HET LEF HEEFT OM HET VOOR DEZE SUPER VOLGEVRETEN BAGGER ETTERBAK OP TE NEMEN

  JEZUS KOMT U REDDEN LEES IK DAN ??

  EN DEZE ETTERBAK DAN ??? MAG IK GRATIS EN VOOR NIKS

  ALVAST 5000 LITER BENZINE DONEREN . OM DAT VUUR LANG AAN TE HOUDEN ??

  DANK U WEL

  IOOM KBENLEKKERNOOITKOKGEWEEST a.k.a. tabernakel arie

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Klopt als een bus,die vuile smerige psychopaat en massamoordenaar kissinger is een monster.Hij hoort net als die zelensky en netanyahu bij de club van de machtigste figuren ter wereld.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.

   Like

 5. hans-e-pans zegt:

  De bedoeling van de Democraten is om Trump veroordeeld te krijgen zodat hij zich niet meer verkiesbaar kan stellen in 2024, voor de komende senaatsverkiezingen in 2022 zal het tekort dag zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. jungleelephant zegt:

  Alles wat links is is verrot tot op het bot!

  Geliked door 2 people

 7. Voight-Kampff zegt:

  Toen Trump in de positie zat, en dus de macht had om de deep state aan te pakken, heeft hij niets ondernomen. Ook heeft Trump indertijd zelfs de Insurrection Act niet geactiveerd n.a.v. de verjiezingsfraude.

  Tja, als Trump het spel van macht en kracht niet begrijpt dan manoeuvreert hij zich onvermijdelijk in een positie van sitting duck. De wet van oorzaak en gevolg. Trouwens, geen medelijden met Trump gezien operatie Warp Speed.

  Maar wat had Trump dan verwacht met het wegsturen van Bannon en het installeren van zijn dochter Ivanka (incompetente ijdeltuit en nobody).

  Like

  • bobzelf zegt:

   Voight-Kampff zegt:
   15 juni 2022 om 09:43

   JA PRESIDENTEN DIE NIET OP OORLOG UIT ZIJN , die waren al schaars !!

   EN DIE GEWOON NORMAAL MET MIJN OOM KWAM PRATEN

   DAAR HOUDT JIJ NIET VAN HE . OUWE SSer

   zelenski ben je ook fan van toch ????

   NOG WAT JODEN VERBRANDT DE LAATSTE TIJD ??

   NOU JA DIE 45 IN ODESSA WAREN TOCH GEINIG ?? HE VRIEND ???

   zo’n stoere nazi ss azov pleuris jood met keppeltje

   whahahahaha . mijn god wat een lulverhaal hang je weer op

   VERZIN JE DEZE LULVERHALEN ALLEMAAL GEWOON ZELF ??

   OF KRIJG JE ZE AANGELEVERD ???

   duidelijk toch he. als ik schrijf WEER ???????????????????????

   MIJN GOD GA JE KAPOT SCHAMEN LOSER

   OOM BOBBOBOBOBOB

   Like

 8. Boike zegt:

  De Democraten willen dus met modder gaan gooien. Dan wordt het voor de republikeinen zaak, om die handschoen op te pakken en de DEMS een koekje van eigen deeg te geven. Oog om oog en tand om tand. Gewoon de trucendoos opentrekken en een stortvloed aan schandalen van Dems en Biden naar buiten brengen. Flink roeren in die beerput, dan gaat het lekker stinken. En vooral ook heel veel angst zaaien over de duivelse plannen van de DEMs. Zet de duivels te kakken. Dan wordt die midterm echt heel interessant. Ja toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s